παρακαλώ περιμένετε...

άνδρας τοξότης - Γυναίκα σκορπιός έρωτας κ μίσος

  • donantonio @ 20.01.2017 11:18
    Φαίνεται να υπάρχει αρκετό πάθος, αλλά και να γίνεται και παιχνίδι ισχύος. Ποιος θα κάνει κουμάντο. Λίγο Πλουτώνια σαν κατάσταση, μάλλον κάνει κουμάντο εκείνη - ή, για την ακρίβεια, θέλει να κάνει κουμάντο.
     
    Από την εμπειρία μου, λίγο δύσκολο να κερδίσεις Σκορπίδια σε τέτοια παιχνίδια, ιδίως αν το βλέπεις σαν αντιπαράθεση (που πολλές φορές είναι αναπόφευκτο).
     
    Πάρε ό,τι μπορείς χωρίς να φθείρεσαι, θα έλεγα εγώ, και μην περιμένεις πολλά. Τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν συχνά ομαλό τέλος. Μη χάνεις περισσότερη ενέργεια από όση χρειάζεται.
  • darude @ 20.01.2017 14:22
    Διεκδικεί να ειναι στα ποδια μου οχι για να ξανα κανει κατι μαζι μου αλλα για να με τσαλοπατα ξεδιαντροπα ,να φλερταρει με αλλους μες στην μούρη μου (ενω ξερει οτι με διαλύει αυτο ), έριξα τοίχους ωστε να μην ειναι ουτε στην παρεα μου ουτε σε απόσταση χλμ απο εμενα,στην αρχή μου επιτέθηκε(κάνοντας οτι δεν καταλαβαίνει γιατι το εκανα αυτο) οταν ειδε οτι  αδιαφόρησα(δεν καθησα καν να την ακούσω) άρχισε τα τηλ'ς κ μηνύματα το ενα πισω απο το αλλο κάνοντας την χαζή οτι δεν ξερει γιατι εγω της γύρισα την πλάτη και (οτι εχει να κανει με εμενα της γύρισε πλάτη) ..
  • donantonio @ 20.01.2017 14:48
    Νομίζω καλά έκανες και απομακρύνθηκες...
     
    Πολλές φορές οι άνθρωποι φέρονται άσχημα, για δικούς τους λόγους, που μπορεί να μην έχουν καθόλου να κάνουν με εμάς.
     
    Μην το παίρνεις προσωπικά.. μέχρι να ξεπεράσει αυτό που της συμβαίνει, σε όλους τα ίδια θα κάνει..
     
    Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα πρέπει εσύ να πληρώσεις τα σπασμένα της... Ας πάει στον επόμενο και στον επόμενο... μέχρι να καταλάβει το αδιέξοδο...
     
    Τελικά, πιο πολύ για προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης από τη μεριά της μου μοιάζει όλο αυτό, παρά με πάθος... Για έρωτα, ούτε λόγος...
  • darude @ 20.01.2017 16:03
    Αυτη προσπάθησε να μου τραβήξει την προσοχή , με διεκδικούσε, ζήλευε σε σημείο παραφροσύνης και οταν άρχισα να νιώθω κατι εγινε λουις (σε επίπεδο ερωτικο) αλλα ηθελε να ειναι στα ποδια μου συνέχεια , να φλερτάρει προς τα ματια μου και οσο έλεγα και έδειχνα οτι με ενοχλούσε τοσο το εκανε χειρότερα .τωρα πλεον εχω αηδιάσει , δεν την θελω ουτε σε αποσταση χλμ απο εμενα , αλλα προσπαθεί με καθε μεσω να με προκαλέσει (ρίχνοντας μου συνεχώς χαστούκια , το ενα πισω απο το αλλο και με καθε μεσω που έχει )και τηλς  αλλεπάλληλα διεκδικώντας και ζητώντας όχι κατι ερωτικό αλλα να την ξανά βάλω στα πόδια μου (παρεα μου κτλπ). Δεν της δινω καμια σημασία λοιπον σε τιποτα απο ολα αυτα αλλα δεν το βάζει με τιποτα κατω ..
  • TIMEisGIRO @ 20.01.2017 23:00
  • roularoulaki2010 @ 21.01.2017 13:24
    Χαχαχα....με συγχωρεις που γελαω αλλα μου θυμιζεις μια παλια ιστορια,με Σκορπιο που ειχα κι εγω!Κλασικη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Σκορπιου....κανουν τα ΠΑΝΤΑ για να σε κερδισουν κι οταν σε κερδισουν σε φτυνουν αλλα ζηλευουν ταυτοχρονα(γιατι εχουν και κομπλεξ)....κι ολα αυτα για να σε καψουρεψουν!Το γραψιμο ειναι το χειροτερο τους!Δεν ειναι τυχαιο που ο Σκορπιος(το ερπετο) προτιμα να πεθαινει μονο του(με το κεντρι του),παρα να τον σκοτωσει καποιος αλλος!Και το γραψιμο γι'αυτους ισοδυναμει με θανατος!Εαν ομως την θελεις κι εχεις το σθενος και την ορεξη να ασχοληθεις(χαλαρα φυσικα,μην τρελαθουμε κιολας) και το δεις σαν παιχνιδι θα περασεις καλα(και θα γελασεις πολυ)....Τι εννοω?Ο Σκορπιος ζηλευει!Και πολυ μαλιστα....καντην να ζηλεψει και θα δεις μια αλλη Σκορπινα απο αυτην που βλεπεις τωρα....αλλα μην σταματας εκει!Μολις αρχισει παλι τα τηλεφωνα κλπ....παιξτο τρελιτσα(ποια ειναι στο τηλ...κλπ)...????Επισης,κυκλοφορησε με καμια φιλη πολυ....αναρτησε καμια φωτο μαζι της στο fk κλπ....ο Σκορπιος θελει τρελα ωσπου να σου δειξει τον πραγματικο του εαυτο....Συνεχισε το και καποια στιγμη θα λυγισει!Στο εγγυωμαι αυτο....Εαν φυσικα την γουσταρεις ακομα,διοτι αυτο το παιχνιδι στρατηγικης ειναι ψυχοφθορο και οχι για ολους τους ανθρωπους!Εαν δεν την γουσταρεις,εγω στην θεση σου θα επαιζα λιγο οπως ειπαμε παραπανω,θα την μπιπ και μετα αντε γεια!Για να μιλησω σαν αντρας.....Αυτα!Καλη τυχη....Και οτι και να γινει,μην μασας,απλα γελα!!!!
  • mpoumpou255 @ 21.01.2017 14:44
    Ρε παιδια αυτο βγαινει και σε ταυρο;;;;;γιατι εμενα ταυρος μου γυρναει το αυτο!!!
  • darude @ 21.01.2017 14:46
    Σε όλο αυτό το παιχνίδι με έχει κολλήσει ότι μου είπε ένα δικό της άτομο ότι μην ασχολείσαι μαζί της γιατί μου είπε ότι σε δουλεύει. Εγώ πλέον δεν της μιλάω καθόλου ενώ αυτή ασχολείται μαζί μου αλλά εγώ αδιαφορω τέλειος, ακόμα και μέσω fb μου ασχολείται μαζί μου, μου δίνει και καλά απάντησει μέσω κάποιου κομματιού (σε κάποιο τραγούδι που έχω ανεβάσει εγώ). Εμένα όμως μου έχει κολλήσει ότι απλά με κοροιδευει για να το χαψω και να την ξανά βάλω στην παρέα. Αυτό που έχω καταλάβει από τους σκορπιους είναι ότι θέλουν ζουρλομανδυα 
  • darude @ 21.01.2017 14:54
    * ότι με δούλευει αλλά αυτή (χωρίς να κατονομασω από που το έμαθα) δεν το παραδεχτεικε ποτέ. 
  • roularoulaki2010 @ 22.01.2017 14:57
    Αγαπημενε darude...εαν σε δουλευε θα επαιζε για λιγο μαζι σου και μετα θα αδιαφορουσε!Ο Σκορπιος ειναι απολυτος,η γουσταρει κι ασχολειται η δεν ασχολειται καθολου....και μην ακους τι λεει ο καθενας....Ξερει ο απεναντι η οποιοσδηποτε αλλος τι νιωθει ο καθενας μας?Τεσπα, σου ξαναλεω και παλι οτι αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για ολους!Οποτε εσυ επιλεγεις.....Συμφωνω οτι οι Σκορπιοι θελουν ζουρλομανδυα!Τους αρεσει η ενταση....αυτο το πραγμα δεν αντεξα κι εγω και την εκανα!Εχουν ομως και πολλα καλα,τα οποια δεν στα εχει δειξει ακομα!Οπως και να εχει δικη σου ειναι η αποφαση,δεν μπορει να σου πει κανεις τι θα κανεις!
    Mpoumpou255 το κομπλεξ δεν εχει ζωδιο,το συναντας σε πολλους ανθρωπους....ειναι και θεμα χαρακτηρα!Απλως οι Σκορπιοι φημιζονται γι'αυτο!
     
  • darude @ 23.01.2017 14:08
    Πάντως τους σκορπιους τους είχα μονογαμικους αυτή δεν είναι και τόσο αυτό. Έχει αρχίζει και προσεγγίζει πρωιν μου η δικά μου άτομα (που γνωρίζει)  στα social media.  Δεν ξέρω τι θέλει να καταφέρει.. 

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...