παρακαλώ περιμένετε...

Λιγη βοηθεια :)

  • moisture666 @ 28.12.2015 12:55
    Μαλιστα....
     
    Κρυβεις τον εαυτο σου,διαλυεις το εγω σου.
    Δυσκολα λες οχι. 
    Δεν υπαρχουν ορια,φραγμοί,"πρεπει"....
    Μπλοκαρισμένη ενεργεια...
    Ποσειδωνας πανω στον ωροσκοπο.
    Αυταρχικός (μεσα απο την αδυναμια του) μπαμπας,ψυχρή μαμά;;;;
    Κρύο χιούμορ;;;
    Καμια αντιθεση στον χαρτη.
    Ανασφαλεια έντονη.
     
    (Εχει δουλειά ο χαρτης)
     
    Καλη εβδομαδα
  • razielraziel @ 28.12.2015 19:42
    h anasfaleia apo p prokyptei?! (sigoyra oxi apo th mh-adi9esh) epishs oyte ki o aigwkeros wroskopos syndeetai me anasfaleia (eksartatai pada se poio dekano einai alla k pali hardly if ever) +me hlio se toksoth h monh anasfaleia p  mporei na prokypsei einai ayth an 9a xwraei sta tzin ta persina meta tis giortes..DEn eimai astrolo-eidikos k den to paizw tetoios yparxoyn omws sites px to myasto dot gr p kanoyn 1 stoixeiwdh (+Dwrean) analysh, apo kei k pera googlis k pop-corn(protimw ta patatakia alla leme).. 
    DEn eimai astrolo-eidikos k den to paizw tetoios yparxoyn omws sites px to myasto dot gr p kanoyn 1 stoixeiwdh (+Dwrean) analysh, apo kei k pera googlis k pop-corn(protimw ta patatakia alla leme).. 
  • moisture666 @ 29.12.2015 03:52
    Κ τα πατατάκια καλά ειναι.
     
     
    Κρονος στον 2ο
  • Saggi212 @ 29.12.2015 11:45
    Η αληθεια ειναι πως αυτα που εγραψε ο moisture666 ισχυουν αρκετα....και πραγματι εχω εντονη ανασφαλεια (δεν ξερω απο που πηγαζει) 

    *απο που φαινεται πως δεν εχω ορια και φραγμους?
    Γιατι εχω παρα πολλα και συνηθως τα βαζω μονη μου στον εαυτο μου 
    Καταλαβα πως ο χαρτης μου θελει δουλεια αλλα επειδη και παλι δεν ξερω τι πρεπει να κανω ,θεωρειτε πως ειναι καλο να ζητησω μια προσωπικη αναλυση του χαρτη απο καποιον ειδικο η να συνεχισω να το ψαχνω μονη μου?
  • moisture666 @ 29.12.2015 18:26
    Saturn turning retrograde will slow down the normal rate of activity so that better methods and strategies can be developed. Saturn rules the physical and psychological supports, structures and armatures in our life. It produces the rules and regulations by which we guide our lives, our sense of responsibility, and our limitations. 
     
    It allows us to define boundaries for ourselves by saying NO! 
     
    When Saturn is natally retrograde, this capacity does not function properly, making us insecure and unable to accurately assess what can realistically be expected in any situation. The most common flaw is the tendency to say YES when we should say NO, especially in activities and relationships ruled by Saturn’s house position.
     
     
    http://www.lynnkoiner.com/astrology-articles/saturn-retrograde
     
     
     
     
    Ανάδρομος Κρόνος
     
    Εσωτερική ψυχική αντοχή και ανθεκτικότητα
    αντίσταση στις αλλαγές
    ακαμψία, έλλειψη ευελιξίας
     
     
    υπερβολή στην ανάγκη να μη ξεφύγει τίποτα από τον έλεγχο
    εξοντωτική αυτοκριτική
    μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό
     
     
    αυτοεπιβαλλόμενες δοκιμασίες και ανέφικτα υψηλά στάνταρντ
    αισθήματα κατωτερότητας
    έντονες αμφιβολίες για την αξία, τη δουλειά και τα ταλέντα
    τάση προς τον αρνητισμό και τη κατάθλιψη
    προσπάθεια να καταπνιγεί η φιλοδοξία
    φοβίες
    έλλειψη πίστης στη προσωπική επιτυχία
    μοναχικότητα και προτίμηση να δουλεύει μόνος
    επιμονή
    αυτάρκεια
    δυσκολία στην επαφή με πρόσωπα εξουσίας
     
     
    αδύναμος πατέρας
     
     
     
    αποφασιστικότητα στην υλοποίηση των στόχων
    επικριτική στάση στους άλλους και μηδενική ανοχή στη κριτική από αυτούς 
     
    http://www.stardome.gr/library/c55,Οι_ανάδρομοι_πλανήτες.html
     
     
     
    κοιτα τι συμβαινει ομως με την μεικτη αμοιβαια υποδοχη αρης στον αιγοκερω(εξαρση) τετραγωνο με κρονο στον κριο(πτωση)
    ο αρης ειναι το (εξαρσιακο, δουλευει στο φουλ)γκαζι κ ο κρονος(σχεδον αχρηστος, διοτι κ αναδρομος κ σε ακαταλληλη θεση)το (χαλασμενο)φρενο.
    αν το φρενο ειναι μαπα...πως θα φρεναρεις οταν υπαρχει το γκαζι που διαθετεις κ με το παραπανω??!!!
     
     
    η αστρολογια θα σε βοηθησει να συνειδητοποιησεις τα τρωτα σου σημεια.
    αν διαβασεις απο την βιβλιοθηκη του σταρντομ....τι να τον κανεις τον ειδικο?!!!
    ευκολο ειναι μετα...
     
     
    καλη συνεχεια στο αστρολογικο σου ταξιδι!!
     
     
  • Saggi212 @ 04.01.2016 00:29
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ,εχω ηδη ξεκινησει να το ψαχνω μονη μου ,ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει το οτι ο Ποσειδωνας ειναι πανω στον ωροσκοπο...κανουν συνοδο δηλαδη,και τι χαρακτηριστικα προσδιδει αυτο?
    Επισης σε ενα site μου εβγαλε πως εχω την Σεληνη,την Αφροδιτη και τον Αρη στον 12ο οικο, ενω
    τα υπολοιπα site δεν δειχνουν αυτους τους τρεις πλανητες μεσα σε καποιο οικο....
  • moisture666 @ 04.01.2016 10:40
    Τεμπελιαζεις βρε!!!
  • moisture666 @ 04.01.2016 10:43
    https://m.youtube.com/watch?v=MF3vmGiPqKo
     
     
    Κάπως ετσι!!!
  • moisture666 @ 04.01.2016 10:46
    Χαμένη στο διάστημα,αδύναμη,κανενα ενδιαφέρον για τα υλικά "αγαθά",φορας ροζ γυαλια, οι αλλοι νιώθουν λύπη για εσενα,"δέξου με οπως ειμαι",σχεδον καμια φιλοδοξία,αβέβαιη για το που θα πας κ τι θα κανεις,εξαπατάς τον εαυτο σου,τάση να εξαφανίζεσαι,αφήνεις τους αλλους να σου πουν τι να κανεις,παρουσιάζεις τον εαυτο σου ως θύμα,ισορροπεις μονο οταν εχεις  ενα καλο φιλο ή συνεργάτη οργανωμένο κ συνεπή,παραίτηση,στα δυσκολα...ξεφουσκωνεις...
    Ποσειδωνας συνοδος με ωροσκοπο.
     
    Οι πλανητες,αφροδιτη,Άρης,σεληνη,(με ώρα γεννησης 10.45) ΝΑΙ,ειναι μονο στον 12ο.
     
  • Saggi212 @ 06.01.2016 14:57
    Ααα μαλιστα πολυ ωραια....
    Τελος παντων μια τελευταια ερωτηση.
    Εγω γενικα ασχολουμαι παραα πολυ με τον εαυτο
    μου και ψαχνω να βρω ποια ειμαι ,κατα καποιο τροπο,συνεχως..(και ψαχνοντας η αληθεια ειναι πως κολλαω και μεγενθυνω αυτα που θεωρω αρνητικα μου στοιχεια στο μυαλο μου...)
    Αυτο μπορει να εχει καποια αστρολογικη
    βαση ..οπως για παραδειγμα που εχω σχεδον ολους τους πλανητες μου στον 1ο και τον 12ο οικο (τους προσωπικους)...η μπορει να εντεινεται και εξαιτιας της ηλικιας (ειμαι 18 χρονων btw...)
    Ευχαριστω
  • moisture666 @ 08.01.2016 16:36
    Ο 12ος οίκος χαρακτηρίζεται από τις λέξεις Ψυχή, Ασυνείδητο, Διάλυση του Εγώ...
     
     Στο 12ο οίκο συνειδητοποιούμε ότι υπάρχει κάτι πάνω από τον εαυτό μας, την κοινωνία, την ανθρωπότητα. Η ατομικότητα δεν έχει σημασία πλέον αφού βρισκόμαστε σε ένα σύμπαν στον οποίο τα νήματα κινεί μία ανώτερη δύναμη. Αυτή η αλήθεια προϋποθέτει τη διάλυση του εγώ, (self undoing), να πάψουμε να ενδιαφερόμαστε για ατομικά οφέλη και να αναζητήσουμε την προσωπική ευτυχία και ολοκλήρωση μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς μας στην ανθρωπότητα. Το να θυσιάσουμε το εγώ μας είναι το μέσο για να δώσουμε παράδειγμα σε άλλους ανθρώπους να βρουν το νόημα της ζωής τους.
     
     
    Τα χαρακτηριστικά των πλανητών που βρίσκονται σε αυτόν τον οίκο είναι δύσκολο να εκφραστούν. 
     
     
    Εδώ υπάρχουν και όλα τα μυστικά, οι αποτυχίες, οι φόβοι, οι ενοχές, οι θλίψεις, οι χαμένες ευκαιρίες, οι τύψεις, οι φοβίες, οι σκελετοί που κρύβουμε στη ντουλάπα κι αρνούμαστε να δεχθούμε την ύπαρξη τους. Είναι το τυφλό σημείο μας που τις περισσότερες φορές αγνοούμε και παραβλέπουμε το περιεχόμενό του. Είναι ο χώρος που αισθανόμαστε ότι τα κρυμμένα μυστικά μας θα παραμείνουν θαμμένα οπότε δε θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με τις φοβίες και τα άγχη μας.Εδώ υπάρχουν και όλα τα μυστικά, οι αποτυχίες, οι φόβοι, οι ενοχές, οι θλίψεις, οι χαμένες ευκαιρίες, οι τύψεις, οι φοβίες, οι σκελετοί που κρύβουμε στη ντουλάπα κι αρνούμαστε να δεχθούμε την ύπαρξη τους. Είναι το τυφλό σημείο μας που τις περισσότερες φορές αγνοούμε και παραβλέπουμε το περιεχόμενό του. Είναι ο χώρος που αισθανόμαστε ότι τα κρυμμένα μυστικά μας θα παραμείνουν θαμμένα οπότε δε θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με τις φοβίες και τα άγχη μας.Εδώ υπάρχουν και όλα τα μυστικά, οι αποτυχίες, οι φόβοι, οι ενοχές, οι θλίψεις, οι χαμένες ευκαιρίες, οι τύψεις, οι φοβίες, οι σκελετοί που κρύβουμε στη ντουλάπα κι αρνούμαστε να δεχθούμε την ύπαρξη τους. Είναι το τυφλό σημείο μας που τις περισσότερες φορές αγνοούμε και παραβλέπουμε το περιεχόμενό του. Είναι ο χώρος που αισθανόμαστε ότι τα κρυμμένα μυστικά μας θα παραμείνουν θαμμένα οπότε δε θα χρειαστεί να ασχοληθούμε με τις φοβίες και τα άγχη μας.
     
     
    Ο Άρης στο συγκεκριμένο οίκο έρχεται να μας μάθει πως η παρορμητικότητα και η επιθετικότητα δε βγαίνουν σε καλό και έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από τη δράση που αναλαμβάνουμε, αφού στην προηγούμενη ζωή ήμασταν εγωιστές. Τέλος, η Αφροδίτη μας υπενθυμίζει ότι απαιτείται καλλιέργεια των σχέσεων.
     
    Η παρουσία πλανητών στο 12ο οίκο είναι ενδεικτική της καριέρας που θα μπορούσε κάποιος να ακολουθήσει. Κι εδώ πρέπει να κάνουμε μνεία στην έρευνα που έκαναν ο Μισέλ και η Φρανσουάζ Γκογκελέν ( ένα ζευγάρι Γάλλων επιστημόνων- ο Μισέλ Γκογκελέν σπούδασε ψυχολογία και στατιστική στη Σορβόνη- που κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1950 έκαναν τη μεγαλύτερη αστρολογική στατιστική έρευνα που έγινε ποτέ ανάμεσα σε 25.000 Ευρωπαίους επαγγελματίες για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν κάποια αστρολογικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την επιλογή επαγγέλματος. Βρήκαν ότι υπάρχουν τέτοιοι οίκοι μεταξύ αυτών και ο 12ος (ενώ ρόλο παίζουν και οι 3ος, 6ος και 9ος ) που είναι χαρακτηριστικοί στην εκλογή επαγγέλματος- τα αποτελέσματα δημιούργησαν έκπληξη σε πολλούς αστρολόγους που θεωρούσαν σημαντικότερους τους 1ο και 10ο οίκους στην επαγγελματική κατεύθυνση.. Η έρευνα τους αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη της αστρολογίας για να καθιερωθεί και σαν επιστήμη).
     
    Η ύπαρξη Άρη δίνει καλούς αθλητές αφού η ενεργητικότητα και διάθεση για προβολή του εαυτού γίνεται μέσω της ομάδας με στόχο την ομαδική νίκη και όχι ατομική διάκριση. Η ύπαρξη Σελήνης δίνει καλούς συγγραφείς οι οποίοι θα εκφράσουν τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες τους μέσω περιγραφής και απόδοσης ενός κειμένου. 
     
     
     
    Φυσικά η διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω δεν είναι καθόλου εύκολη. Περιλαμβάνει φόβο για την απώλεια των προσωπικών ορίων, δέος και μεγαλείο μπροστά στο ανώτερο, το άγνωστο και τρόμο και πανικό αφού ασχολούμαστε με τις φοβίες και τα άγχη μας.
     
     
    http://www.stardome.gr/library/c68,O_12ος_ΟΙΚΟΣ.html
     
    Τι σημαινει ουρανος στον 1ο οικο;!!
    Διαρκές άγχος να εκφράσεις την προσωπικοτητα σου.
    Αντιμετωπίζεις ενα προβλημα ταυτότητας κ ανα θεωρείς,κατα καιρούς,απόψεις κ εκφραστικά μεσα(επαναληπτική εφηβεία).
    Σε εμποδίζει να κατασταλαξεις
    ,γενικά,στη ζωή σου.
    Προσπαθείς να βρεις τον εαυτο σου στις πιο αντιφατικές ή ασυνήθιστες ασχολίες κ εμπειρίες.
    Κανεις τη ζωή σου δύσκολη μετατρέποντας τον εαυτο σου σε πειραματόζωο κ παρατηρείς διαρκώς το μηχανισμό της σκέψης κ των πράξεων σου.
     
    Το σημαινει αφροδιτη συνοδος αρη;!!
    Συνηθως....φιληδονια.
    Φιληδονια για τι;!!
    Για ιδιοτητες που αντιπροσωπεύει ο 12ος.
     
    Τι σημαινει σεληνη συνοδος ερμη;!
    Καταπληκτική αντιληψη(την οποια "βλεπω" οτι διαθέτεις έντονα!...στην ηλικία σου,συνηθως,δεν συναντάς ατομα να εχουν "εντοπίσει" τοσες ιδιοτητες του χαρακτηρα τους οσο καποιος που εχει καποια Χρονια στην καμπούρα του),μνήμη,αντίληψη.
    Βέβαια αλλες φορες δημιουργείται νοητική σύγχυση κ αλλες...συναισθηματική.
     
    Διάβασε κ το κείμενο που εχω κανει κ(λ)οπη-πέιστ για το τι σημαινει αναδρομος κρονος.
    Έντονη-εξαντλητική αυτοκριτική.
     
    Ναι!
    Αυτη η κοπριά ,η Κορέα,εχει δίκιο για καποιες δραστηριότητες στις οποίες μπορεις να βρεις..."λύση".
    Βέβαια,με ποσειδωνα συνοδο με ωροσκοπο...περισσοτερο καλλιτεχνικές.
     
     
     
     
     
     
  • pernaozorika @ 08.01.2016 16:45
    πραγματικά  moisture  πέφτεις πάντα μέσα!
     
    εγώ έχω να πω με τον άρη στον 12ο ότι συμφωνώ απολύτως!!!
     
    δύσκολος ο Άρης εδώ!
     
    Καλή χρονιά σε όλους!!
     
  • moisture666 @ 08.01.2016 17:14
    Ναι!!!...στην αντιγραφη,μονο μεσα πέφτω!
    Μουαχαχαχαχαχαχα!!!
     
    Καλη Χρονια κ σε εσενα
     
  • pernaozorika @ 08.01.2016 20:32
    αυτό ήταν αντιγραφή οκ αλλά γενικά το λέω!
     
    φιλιά
     
  • Saggi212 @ 09.01.2016 15:59
    Ευχαριστω παρα πολυ για την καθοδηγηση ,θα συνεχισω να το ψαχνω

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...