παρακαλώ περιμένετε...

Δικαιολογώ τη φήμη μας !

  • Batgirl21 @ 11.10.2014 13:17
    Καμία διαφορά κι από δω μεριά....
     
    Δεν κουνήθηκε φύλλο.
  • AriesLeo @ 12.10.2014 05:04
    Κι εμάς τους παρορμητικούς που μας άγγιξε, τι καταλάβαμε;
     
    Η χαρά κι η λύπη για τα παρορμητικά φαίνεται πως περνάνε μέσα στο 24ωρο..!
    Χρειαζόμαστε ποικίλες συγκινήσεις και ΤΩΡΑ!
  • moisture666 @ 12.10.2014 08:50
     Αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπήρξαν γεγονότα κατά τη διάρκεια των εκλείψεων μπορεί να συμβούν αργότερα ή πολύ αργότερα.

    http://www.stardome.gr/library/c159,Εκλείψεις:_Μερικές_απ%EF%BF%BD.html
  • moisture666 @ 12.10.2014 08:51
    καλημερα ωρε παιδακια!
  • Stargunner @ 12.10.2014 08:53
    Πολύ γρήγορα , μερικά γενικά σχόλια:
     
    1. Η έκλειψη που πέρασε ήταν σεληνιακή και απο μια σεληνιακή έκλειψη κατά κανόνα δεν πρέπει να περιμένουμε εξωτερικά γεγονότα αλλά περισσότερο εσωτερικές 'ανακατατάξεις' (που βεβαίως μπορεί να οδηγήσουν και σε εξωτερικά γεγονότα αλλά θα είναι γιατί εμείς επιδή νιώθουμε κάπως, κάνουμε κάτι)
    2. μια έκλειψη δεν επηρεάζει το ίδιο όλους μας. Είναι πιθανότερο ότι μια έκλειψη θα την αισθανθούν εντονότερα όσοι έχουν γενέθλιους πλανήτες, Φώτα (Ήλιο, Σελήνη) ή σημεία (κατά κανόνα τις γωνίες τους AC/DC -ναι οκ, το ξέρω, IC/MC) 'κοντά' στο σημείο της έκλειψης. 'Κοντά' σημαίνει 3-μαξ 4 μοίρες ανοχή και το σημείο της έκλειψης να είναι σε σύνοδο/αντίθεση κυρίως ή όψη τετραγώνου δευτερευόντως με το (όποιο) στοιχείο του χάρτη. Για την έκλειψη που μας πέρασε συγκεκριμένα που έγινε στην 15η του Κριού. Επηρεάζονται βασικά όσοι έχουν όπως είπαμε Φώτα, πλανήτες, σημεία στις μοίρες 11ο 07' -19ο 07'  (χοντρά-χοντρά) Κριού-Ζυγού κι έπειτα Καρκίνου και Αιγόκερω. Μάλλον είναι προφανές ότι με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό βαθμό επηρεάζεται κάποιος που η έκλειψη γίνεται πάνω στο γενέθλιο Ποσειδώνα του σε σχέση με κάποιον που γίνεται πάνω στον ωροσκόπο του.
    3. ακόμα κι αν μια έκλειψη μας επηρεάζει ιδιαιτέρως , δε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε συγκεκριμένα γεγονότα ακριβώς την ημέρα και την ώρα της έκλειψης (Τεταρτη 8 Οκτώβρη, ώρα 13.50). Θεωρώ ότι οι εκλείψεις σηματοδοτούν μια περίοδο αλλαγών.
     
    Απο εκεί και πέρα , όχι ακριβώς για τους παρορμητικούς (μιας και αναφέρθηκαν) , αλλά περισσότερο για αυτούς που έχουν τις γωνίες του χάρτη τους στα παρορμητικά, θα έλεγα ότι με  εκλειψεις εως το 2016 σε γωνιακούς τους οίκους, είναι πιθανό να κάνουν κάποιες αναθεωρήσεις που θα είναι 'σημαντικές' γιατί θα αφορούν βασικούς τομείς της ζωής τους (ατομικότητα σε σεχέση με τις σχέσεις με τους άλλους, προορισμός στη ζωή σε σχέση με το απο που προέρχομαι, καριέρα σε σχέση με οικογένεια κοκ)
     
    Αυτά πολύ γενικά κι αν μπορέσω να βοηθήσω και σε κάτι πιο συγκεκριμένο...
  • AriesLeo @ 12.10.2014 13:51
    @Stargunner, εμένα με καλύψατε.
     
    Παρατηρησιακά να πω κι εγώ ότι...
    Για μένα η έκλειψη συνέπιπτε με γεγονότα που όρισαν την πορεία στην οποία θα κινηθώ επαγγελματικά στον επόμενο 1μιση χρόνο, καθώς φαίνεται.
    Παράλληλα το Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίστηκε, άγγιζε άλλα σημεία του χάρτη μου όπως προοδ. ωροσκόπο και γεν. Βέρτεξ. Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω/κατανοώ ακόμα, αν μπορεί να σημαίνει αυτό κάτι.
  • Toksotozygos @ 12.10.2014 17:27
    Stargunner: ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου ! 
  • anastasi @ 15.10.2014 00:36
    εμένα πάντως λίγες ημέρες πρίν την έκλειψη αποκαλύφθηκαν ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα που προκάλεσαν αλλαγές κυριως στα επαγγελματικά μου. Σηματοδότησαν το τέλος καταστάσεων με συνοπτικές διαδικασίες και μου προκάλεσαν αρχικά σοκ γιατί δεν υπήρχε χρόνος να τα επεξεργαστώ/αποδεχτώ και θλίψη. Οι συνέπειες των αλλαγών αυτών συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για ακόμα κάποιο διάστημα. Δέν ξέρω αν σχετίζονται όλα αυτά με την έκλειψη, αλλά θα μπορούσαν..τώρα περιμένω και την έκλειψη ηλίου. για να δούμε τί θα φέρει..  

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...