παρακαλώ περιμένετε...

Stardome, έχω να δηλώσω..

  • Infernal @ 23.09.2014 00:42
    "#πιο_ρουτίνα_πεθαίνεις 
     
    Τοξότης κουραΖμένος από την ίδια βαρέτη καθημερινότητα .... "

    Saturn its on his way , dont care be happy ! 
  • Toksotozygos @ 23.09.2014 00:56
    Do you make an effort to be so so bitter? 
  • Toksotozygos @ 23.09.2014 00:57
    Saturn IS on his way. 
  • Infernal @ 23.09.2014 01:28
    Whatever....H ορθογραφια μας μαρανε εδω μεσα το point το επιασες !Ας απαντουσες σε καμια 150αρια μνμ για γενεθλια θα ειχες και εσυ ενα κεφαλι καζανι !
     
    On topic!

    Ο Κρονος θα πραγματοποιει συνοδο στους προσωπικους σου η οτι εχεις στον Τοξοτη τελοσπαντων και σε εμενα τετραγωνα !Και...?
     
    Να σου πω ενα "μυστικο" επι συνοδο κρονου στην Παρθενο και επειτα στον Ζυγο , πηρε παραμαζωμα τα παντα μ .Σε πληροφορω οτι ηταν πολυ ευτυχισμενα ετη !Συγκεκριμενα οταν πραγματοποιησε συνοδο στον ηλιο μου στον 12ο  παρακαλω ημουν κατι παραπανω απο κομπλε !
     
    Αρα η φραση που εγραψα και γνωριζοντας τον χαρτη σου απο παλιοτερα οτι θυμαμαι τελοσπαντων θα σου ερθει και ενα εξαγωνακι στην σεληνη σου και αλλα ... ! Μονο σκληρος δεν γινομαι μαζι σου !Ισα ισα ...
     
    Απλα στην αστρολογια οι ημιμαθεις και αυτο δεν απευθυνεται στο προσωπο σου εχουν παρουσιασει τον κρονο σαν τον $%#%$#%^$#% που ερχεται να σε $#%#$%# !
     
    Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι μολις βγουν τα πρωτα αρθρα θα τρεξεις να τα διαβασεις ...
    Τοξοτακι θυμησου αυτα που σου γραφω σημερα ...Δεν συνηθιζω να πεφτω εξω σε οτι γραφω !Και αν πεσω στην τελικη εξω βγες και πες οτι γουσταρεις ....  
     
    Αν βγω αληθινος ομως ...Δεν θελω τιποτα !Μου φτανει και μ περισσευει οτι επεσα μεσα!
  • Toksotozygos @ 23.09.2014 02:58
     
    To start with, είναι συντακτικό και όχι ορθογραφία. Λυπάμαι μα αυτό το κομπλεξικό του να διορθώνει επιδεικτικά ο ένας τον άλλον εδώ, δεν το ξεκίνησα εγώ. 
    Sea culpa. Να σας χαλάσω τη μαγιά; Δεν κάνει.Στο παρελθόν έχεις κάνει και άλλα παρόμοια λαθάκια κ' αυτά περί καζανΙΟΥ τα ακούω βερεσέ.Χωνέψτε οτι απλά είναι ok να κάνεις λάθη. Είσαι άνθρωπος.Με έχεις συνηθίσει σε πικρόχολα σχόλια.Ένεκα η "επίθεσις".Old habbits are hard to break dear!Παρ'ολα αυτά, Mr. Popular σου εύχομαι χρόνια καλά. Με υγεία πάνω απ'όλα και μπόλικα χαμόγελα.Ίσως με λιγότερη τελειομανία, αν με ρωτάς. It fucks up your mind sometimes. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο δικό σου μυαλό αλλά και σε άλλους που ψάχνουν με το μικροσκόπιο τα λάθη των άλλων για να τα χτυπήσουν.Chill out.Όσον αφορά το αστρολογικό κομμάτι, όποιον και να ρωτήσεις τρομάζει με τον Κρόνο.Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις κατά το πέρασμα του.Το οτι μπορεί να φέρνει και ευχάριστες στιγμές, εξυπακούεται.Δεν είμαι από εκείνες που πιστεύουν πως θα γκρεμιστεί το σύμπαν μου.Οι γνώσεις μου περί αστρολογίας περιορίζονται στο ελάχιστο και ποτέ δεν το αρνήθηκα.Οπότε και σε εμένα να στόχευε το σχόλιο, αφού θα ήταν αληθές, κάθε άλλο παρά στραβά θα το έπαιρνα.Σχετικά με το αν θα βγεις αληθινός...Μακάρι. Επίτρεψε μου να σε ενημερώσω όμως πως δεν θα βγω να πω τίποτα σε κανέναν.Είτε πέσεις μέσα είτε έξω.Να πω κάτι σε εσένα προσωπικά, ίσως, αν το θυμάμαι μέχρι τότε.Άντε να σε κεράσω και παγωτό γιατι πιστεύω και λίγο στο καλομελέτα και έρχεται ! Αλλά να χλευάσω και να υποτιμήσω κάποιον, και κυρίως κάποιον που θυμάται τον χάρτη μου, λόγω μιας τέτοιας αστοχίας θα ήταν κάτι το λιγότερο μικροπρεπές και ανώριμο.Είμαι σίγουρη πως ξέρεις τι εννοώ αγαπητό birthday boy! Let's see what happens! 
  • Infernal @ 23.09.2014 05:33
    Καταρχην σε ευχαριστω για τις ευχες σου και εσυ οτι επιθυμεις  !Κατα 2ρον εσυ το συνεχιζεις αυτο το κομπλεξ περι διορθωσης επειδη καποιος/α καποτε σου εκανε το ιδιο !! Αυτα απο τον "τελειομανη" που βασικα τωρα που το σκεφτομαι εσυ λες οτι η τελειομανια μπλα μπλα μπλα και κανεις ακριβως το ιδιο  χαχαχαχ..Αυτοαναιρεισαι ετσι ?
     
    Ειλικρινα με εκανες να αναρωτηθω γιατι σου εγραψα !...Οσο για τα πικροχολα σχολια αν το πηγαινε να φας την κρεμουλα σου μικρη"που ειχα πει καποτε ειναι πικροχολο τοτε ειλικρινα η δικη σου πραγματικοτητα βρισκεται καπου αλλου !Εκτος ............Αν εισαι τοσο ευαισθητη !! Τωρα που μ ηρθε στο μυαλο μετα απο λιγες μερες ειχες ανεβασει ποστ κιολας και χαιροσουν  το νεαρο της ηλικιας σου..
    Ελα ρε τοξοτακι τοσο ευεσθητουλικο εισαι μωρε??!!!Αχου το !!!
     
    Mου εδωσες μια ευχη εγω θα σου δωσω καποια αλλη ...Να αποκτησεις την αισιοδοξια του ζωδιου που αναφερεις συνεχεια σε καθε ποστ σου ! Εχω 2 κολλητους τιγκα τοξοτες την γνωριζω καλα την μουρλα τους ...
     
     
    Δεν θα σταθω σε καποιο αλλο σημειο !
     
    ΥΓ:  Βασικα αλλαξα γνωμη....Θα σταθω σε κατι  στην 8η σειρα εχω γραψει αντι για ευαισθητουλικο ευεσθητουλικο !!!!  
    YΓ2: Οι πλανητες δεν ειναι οι κακοι της υποθεσης , δεν θελω παγωτο ξεκιναω γυμναστηριο ξανα !
  • Batgirl21 @ 23.09.2014 07:31
    Τοξοτοζυγέ δε μας λες τίποτα για τη Νέα Σελήνη, εσύ που πας και ανακαλύπτεις κάτι ωραία?
  • MidnightRain @ 23.09.2014 15:42
    Αρχικά Infernal  χρόνια πολλά και καλά με ό,τι περισσότερο επιθυμείς.

    Είπα να μην παρέμβω μια και δεν μου πέφτει κ α ν έ ν α ς λόγος κι η Toksotozygos έχει αποδείξει μια χαρά ότι μπορεί να υπερασπίζεται τον εαυτό της και την άποψή της αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...

    Προσωπική γνώμη και feel free να την πετάξεις στον κάλαθο των αχρήστων αλλά σχόλια του τύπου "πηγαινε να φας την κρεμουλα σου μικρή" μπορεί να μην είναι πικρόχολα είναι όμως σίγουρα υποτιμητικά. Λες με αυτόν τον τρόπο στον άλλο τί ακριβώς? Ότι δεν είναι αρκούντως νοήμων / γνώστης για να μετέχει σε μια κουβέντα? Rethink  λοιπόν το σχόλιο  και το κατά πόσο θίγει ή όχι 
    Κατά τα λοιπά μου είστε κι οι δυο πολύ συμπαθείς
  • moisture666 @ 23.09.2014 17:04
    για την ιπταμενη αλεπουδιτσα(batgirl21) που εξαφανιζεται κ.....εμφανιζεται(με νεα σεληνη)!!!!
     
    Η Νέα Σελήνη είναι ευκαιρία, φρέσκια δράση, απαλλαγή από την καταδυνάστευση του παρελθόντος, ο κύκλος που τώρα χαράσσεται από τον διαβήτη της επιλογής στον τερέν της πραγματικότητας. Νέα Σελήνη στον Ζυγό: ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον αναπόφευκτο Άλλο, να πέσουμε από το σχοινί χωρίς την εγγύηση ενός διχτυού ασφαλείας, να πάψουμε να αρνούμαστε πως κι εκείνος/η έχει ακριβώς τις ίδιες ανάγκες, προβλήματα, απαιτήσεις, θυμούς και αναμνήσεις όπως εμείς. Με επίκεντρο τον Άλλο μαθαίνουμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που δυσκολευόμαστε να υπάρχουμε σε αυτό τον κόσμο με ευτυχία. Μοιάζουμε άρα μπορούμε να ανοιχτούμε. Διαφέρουμε άρα μπορούμε να αλλάξουμε. Να αλλάξουμε μαζί. Εσύ κι Εγώ. Να αλλάξει κι ο χώρος ανάμεσα μας. Από το κενό να δημιουργήσουμε περιεχόμενο.
    http://www.stardome.gr/tribes/libra/14365.html
     
     
     
    για την τοξοζυγινα με την μπερδεμενη αστρολογικη ταυτοτητα κ την ηλικια-------->>
     
    http://youtu.be/qoPqO-nDrQQ
     
    You'll take my life but I'll take yours too
    φορτωσε...φορτωσε το μικρο τοξοτακι!!
    (κανε τα κ@κ@κια σου ρε!!!!)



    ινφερναλ...
    χρονια πολλα, χρονια καλα παρθενε σαλονικιε!!
  • Toksotozygos @ 23.09.2014 17:30
     
    @Inf: Το κάπου, κάποιος, κάποτε
    Είναι εδώ,(και) εσύ, πριν καιρό.Εχώ τη τάση να επιστρέφω συμπεριφορές.Μερικές φορές, οι άνθρωποι καταλαβαίνουν μόνο, όταν αντιμετωπίζουν ό,τι προκαλούν.Αυτό δε σημαίνει πως είναι και ο τρόπος που συμπεριφέρομαι γενικά όμως.Μη μπερδεύεσαι.Αυτό με τη "κρεμούλα" ούτε καν που το θυμόμουν.Τσάμπα έκατσες και ανέπτυξες όλη αυτή τη θεωρία. Φαντάσου πόσο ευαίσθητη είμαι και πόσο μεγάλη ζημιά μου έκανε !Είσαι ψυχολόγος τελικά ! Βγαίνει σε γενικές γραμμές η ελαφρά "πικρή" σου διάθεση.Αλλά να κάτσω να θυμηθώ με λεπτομέρειες τι είπες και πότε...It's not real life, οπότε λίγο δύσκολο.Αν είναι πρόσφατο, ίσως.Αν έχει περάσει καιρός... Ούτε καν!Όσον αφορά την ευχή, ευχαριστώ!Δεν θα τη σχολιάσω.Αν νομίζεις πως αυτό χρειάζομαι και μου το εύχεσαι, θα ήταν τρομερή αγένεια να διαφωνήσω!Χαίρομαι που διαβάζεις τα πόστς μου με προσοχή και σε ευχαριστώ!Αυτο-διορθώθηκες!Ουααααααου !Βέβαια, δεν με έπεισε και τόσο αλλά δε βαριέσαι... I don't want to press your bubble.Δεν θα δεχτείς το κέραΖμα μου;;;Εεεε αγενέστατος μεσιέ, λυπάμαι ! Θα παρεξηγηθεί κ' η Δωδώνη.Καλό body building εύχομαι !@Bat: δεν έχω βρει κάτι πετυχημένο ακόμη. Σε διαβεβαιώ πως αν βρω θα το ποστάρω και με αφιέρωση για τη πάρτη σου κιόλΑ να γουστάρουμε γιατί είναι Τρίτη!@Midinight:
  • AriesLeo @ 23.09.2014 19:00
    Τοξοτάκι, καλομελέτα κι έρχεται... κι όταν σπάσεις τη βαρετή σου ρουτίνα... θέλω να δω κεφάτα ποστς
     
    https://www.youtube.com/watch?v=DCazMqCJVMc
     
    καλή βδομάδα 
  • Toksotozygos @ 23.09.2014 23:39
    <3
  • Infernal @ 24.09.2014 03:33
    Moisture/Midnight  ευχαριστω για τις ευχες σας ευχομαι τα καλυτερα!
     
    Μidnight Πιστευω οτι εχουμε το απαραιτητο  Iq να καταλαβαινουμε το πειραγμα και ποτε το πικροχολο και υποτιμητικο σχολιο !Αν μην τι αλλο που το ντομ εχει δει καντηλια και βρησιδια ανελλιπως!
     
    Τοξοτινα παψε να παριστανεις το θυμα ...ΩΧ ο κακος Infernal μου  πεταει πικρες σποντες μπουχουχου !!!Ποτε δεν στα εχω χωσει αν και σου χρειαζεται με αυτο το ειρωνικο μπλαζε υφακι σου ! Επισης ξεκαβαλα " παρακολουθεις τα ποστ μου " ατακες 1000 ειπωμενες εδω μεσα!!!HELLO  ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ  !!! ΗELLO !!!! Aνθρωποι διαβαζουν ΕΔΩ!!!
     
    Τα ψυχολογικα σου σε αυτον/αυτους που στα προκαλεσαν !!! !Πικρη εισαι στην τελικη εσυ οχι εγω ! Τραβα δες την απαντηση μου και δες την δικια σου ποιος βγαζει ΧΟΛΗ !
  • stoswro @ 24.09.2014 10:12
    http://youtu.be/9yhTZEsQo_s
  • Toksotozygos @ 24.09.2014 17:44
    Oh my God, τι έχουμε εδώ;
    Χαλάρωσε χρυσέ μου. Δεν είχα πρόθεση να σε κάνω να χάσεις τη ψυχραιμία σου.Σε διαβεβαιώ! 
    Που πήγαν οι καλοί σου τρόποι..
    Τι θα πει ο Μωραίτης;; 
    Τς τς τς.
    Να, έτσι πέφτει το επίπεδο της συζήτησης με 
    " τράβα να... "
    " έχεις ψυχολογικά.. "
    " μπουχουχου.. "
    Και αναρωτιέμαι...
    Τι απέγιναν οι άνθρωποι που μπορούν να διαφωνήσουν χωρίς να υποβιβάζουν την κουβέντα;
    Αααχ. Πολύ με λυπεί αυτό..
    Και μου τελείωσε και το Evian..
     
    Εαν νομίζεις πως έχεις τα φόντα για να μου τα χώσεις...
    Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να σου χαλάσω το όνειρο!
    Είμαι οπαδός του " έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. " Το έχω δηλώσει και στο παρελθόν.
    Whatever gets you through the night.
     
    Σε παρακαλώ μόνο μη μου τα πεις βαριά, γιατί από τα προηγούμενα σου μηνύματα, που έχω αποτυπώσει στη μνήμη μου και δυσκολεύομαι να ξεχάσω, κακέ αδυσώπητε Infernal,( είδες που το βελτιώνω;; τη βρίσκεις;; ) έχω ήδη ξοδέψει μια περιουσία σε χαρτομάντηλα και είναι κρίμα..
     
    Άσε να μου μείνει και κανένα φράγκο για τα ψυχοφάρμακα που παίρνω, αφού έβγαλες τη διάγνωση... 
    Να σου χαλάσω εγώ χατήρι ;;
    Όχι βέβαια αγαπητό μου παιδί.
    Νοσώ ψυχολογικά, τελείωσε ! 
     
    Βλέπω τι παθαίνεις όταν σου πάνε κόντρα.. 
    Δεν είμαστε για τέτοια...
    Άσε και δεν ξέρω ποιό εφημερεύει.
     
    Μπλαζέ ακούω και γουστάρω..
    Πες μου κι αλλά για μένα εσύ που με ξέρεις.. 
    Είμαι όλη μάτια !
    Θα έλεγα αυτιά αλλά, είναι που...
    Είναι ΟΘΌΝΗ.
    Επομένως τι μωρέ ;;;
    Ααα ναι.
    ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!
     
    Σχετικά με τα ποστς μου, εγώ απλα σε ευχαρίστησα που τα διαβάζεις με προσοχή..
    Δεν είπα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.
    Όποιος έχει τη μύγα... Τα ξέρεις τώρα αυτά μην τα λέω ! 
     
    Τι τραβάει ο κόσμος όμως ε..
    Έχω μείνει παγωτό ! 
     
    Περαστικά να 'ναι εύχομαι ! 
     
     
     
     
     
     
     
     
  • moisture666 @ 24.09.2014 18:05
    Κατσε να φωνάξω την AriesLeo να (σας) ρίξει κανα βρωμοξυλο(λογω κρονου σε Τ-τετραγωνο) να έρθετε....στην ισιοτητα σας!!!
  • Toksotozygos @ 24.09.2014 18:31
    Η συντρόφισσα ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο σε μένα..
     
    Όσο αναφορά τον "συνομιλητή" μου..
    Δεν μιλάω για λογαριαΖμό της φυσικά, αλλά...
    Βασικά άστο.
     
    Είπαμε δεν ξέρω ποιό εφημερεύει !
  • AriesLeo @ 24.09.2014 21:44
    Love, Peace & Freedom
     
    https://www.youtube.com/watch?v=NNmEQpy0Wnc
     
  • Tsigana @ 24.09.2014 21:49
     
  • Tsigana @ 24.09.2014 21:51
    na kontebei sarranda kai na to pezei eikosintio einai ntopissss
  • Toksotozygos @ 24.09.2014 22:00
    Ντόπις και αίχοοοος ! 
  • sgouromallousa @ 24.09.2014 22:02
    Ντόπα και έσχος.
  • Tsigana @ 25.09.2014 08:28
    kalmeraaa

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...