παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ερμής Στις Ζυγαριές
Έφτασε η στιγμή να βάλεις νερό στο κρασί σου και να χειριστείς τις προσωπικές σου υποθέσεις με έναν τρόπο πιο μεθοδικό και διπλωματικό, προκειμένου να κάνεις το κλίμα γύρω σου πιο αρμονικό! Ο Ερμής από τις 2 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή στον Ζυγό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27 του μήνα! Τις ημέρες που ακολουθούν λοιπόν, σου δίνεται η ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, επικοινωνώντας με «τακτ» προκειμένου να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους.  

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού,  επιδιώκεις να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα, αποφεύγεις την μοναξιά, εκφράζεσαι με γλυκύτητα και αυθορμητισμό και αποφεύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις!  Αφιερώνεις χρόνο για την διασκέδαση και την κοινωνική σου ζωή, φλερτάρεις, κάνεις νέες γνωριμίες όμως αδυνατείς να πάρεις σοβαρές και καθοριστικές αποφάσεις!  Είναι γεγονός ότι δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα βρεθείς σε δίλημμα, ή θα προσπαθήσεις να «ξεγλιστρήσεις» από τα δύσκολα, αναβάλλοντας  να εκφράσεις ευθέως τις σκέψεις σου, απλά και μόνο για να μην διαταράξεις το κλίμα γύρω σου ή για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν! 

ΚΡΙΟΣ

Οι σχέσεις για να διατηρηθούν και για να έχουν σταθερότητα στο χρόνο, είναι απαραίτητο να γίνονται συμβιβασμοί, υποχωρήσεις αλλά και να προσπαθείς να μπεις στη θέση του άλλου ... Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις νερό στο κρασί σου και να προσπαθείς μέσα από τον ώριμο διάλογο να αντιμετωπίσεις το κάθε ζήτημα. Είτε πρόκειται για το σύζηγο, είτε για τον σύντροφο , είτε για τον συνεργάτη σου , η διπλωματία αποτελεί πάντα την ιδανική λύση! Αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που σου δίνει ο Ερμής από το ζώδιο σου του Ζυγού, μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου! Οι ημέρες που ανοίγονται μπροστά σου, σε κάνουν πιο διαλλακτικό απέναντι στις σταθερές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεξε λίγο παραπάνω τον κοφτερό σου λόγο κοντά στις 9 και στις 13 Σεπτεμβρίου, και απόφυγε εκείνες τις ημέρες να δεσμευτείς με οποιονδήποτε τρόπο ...  Κατά τ΄άλλα να αναμένεις όμορφες, τρυφερές και ζεστές μέρες, που οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και τα μηνύματα θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις το κλίμα των σχέσεών σου! 

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλοκαιράκι έριξε την αυλαία του και εσύ επέστρεψες στην ρουτίνα της καθημερινότητας ... Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, στρέφει την σκέψη σου στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητάς σου! Μέχρι τις 27  Σεπτεμβρίου, έχεις τις ιδέες / τις προτάσεις / τις ειδήσεις  και τις μετακινήσεις που σου δίνουν τον αέρα να βρεις λύσεις στον τομέα της εργασίας σου! Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου αλλά και οι συμφωνίες που μπορούν να γίνουν τώρα, θα σε βοηθήσουν να ομολοποιήσεις το εργασιακό σου κλίμα! Με την διπλωματία και την μεθοδικότητα, μπορείς τώρα να βρεις λύσεις και να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, καταφέρνεις να αποβάλεις το στρες, μέσα από τον διάλογο, την επικοινωνία και την συναναστροφή! 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι αλήθεια ότι έχεις μεγάλο ταλέντο στο φλερτ και ότι λατρεύεις το ερωτικό παιχνίδι ... Πολλές φορές βρίσκεις πιο ωραία την διαδικασία του ερωτικού κυνηγιού, παρά την πορεία και την εξέλιξη μίας όμορφης σχέσης... Η  περίοδος που ανοίγεται μπροστά σου, σε φέρνει ξανά στην αρένα του ερωτικού παιχνιδιού και σε κάνει να είσαι ο νικητής στα φλερτ και στις γνωριμίες. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, έχεις τις ιδέες και την δημιουργικότητα να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη.  Τα εύστοχα σχόλιά σου, σε κάνουν να βρίσκεσαι στο επίκεντρο, ενώ οι κατακτήσεις πληθαίνουν! Εσύ θα απολαύσεις πολύ τις συζητήσεις και τις συναντήσεις  που θα έχουν ερωτικό περιεχόμενο και για μία ακόμα φορά θα το παίξεις σε πολλά  ταμπλό ... Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, είναι ένα διάστημα έντονης ερωτικής κινητικότητας, όμως για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θα μένεις στα λόγια και δεν θα μπαίνεις τόσο εύκολα στις πράξεις. Δεν θα λείψουν τα διλήμματα, ενώ πολλές φορές για να καλύψεις τις καταστάσεις, μπορεί να αναγκαστείς να πεις και τα ψεματάκια σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, σε βοηθούν πάντα να ξεπεράσεις τα δύσκολα και είναι γνωστό ότι λαμβάνεις πάντα υπόψη τις συμβουλές τους και ηρεμείς με τις συζητήσεις σας... Μήπως τον τελευταίο καιρό είχες απομακρυνθεί από το άτομο που συμβιώνεις ή υπήρξαν οικογενειακές τριβές που σε απομάκρυναν από τους ανθρώπους που αγαπάς; Με τον Ερμή στο Ζυγό, έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τα κενά και να αποκαταστήσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις. Επιπλέον, τώρα μπορείς μέσα από τις συζητήσεις σου να βρεις λύσεις για χρόνια οικογενειακά προβλήματα.  Ο Ερμής από το Ζυγό, σε βοηθά να υποχωρήσεις και να εναρμονίσεις το κλίμα της προσωπικής σου ζωής, θυμίζοντάς σου ότι τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν κάνουν καλό! Κοντά στις 9 του Σεπτέμβρη,  που ο Ερμής από το Ζυγό θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι αναμενόμενο να έχεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου, φέρσου λοιπόν διπλωματικά. Στις 13 του μήνα, η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει κάποιες ξαφνικές παρεξηγήσεις που θα κάνουν το κλίμα στην δουλειά ή στο σπίτι να είναι τεταμένο!

ΛΕΩΝ

Όταν βρίσκεσαι στα «φόρτε» σου, ξέρεις πολύ καλά τον τρόπο για να κερδίζεις τις εντυπώσεις και για να κάνεις όλους να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου ... Σε αυτά ακριβώς τα «φόρτε» θα είσαι από τις 2-27 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού! Με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο, θα πείθεις ακόμα και τον πιο δύσπιστο ακροατή σου, ενώ με την κοινωνική σου διάθεση θα ξεσηκώνεις ακόμα και το πιο δύστροπο και μελαγχολικό σου φιλαράκι! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, φέρνει έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα, εσύ βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια μετακίνηση ή ταξίδι. Θα υπάρξουν συζητήσεις, συμφωνίες και επαφές που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία, ενώ παράλληλα τώρα μπορεί να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής από το Ζυγό με τον Δία από το ζώδιό σου, θα δώσει μία πολύ καλή ευκαιρία σε εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 3 Αυγούστου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής αποχώρησε από το ζώδιο σου και με την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού, σε βάζει σε σκέψεις αναφορικά με τα αποκτήματα της ζωής σου , τόσο τα υλικά όσο και τα συναισθηματικά! Γνωρίζεις καλά πως για να μπορέσεις να διασφαλίσεις όλα όσα έχεις κερδίσει ως τώρα, πρέπει να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες και τις επαφές σου αλλά προπάντων πρέπει να κινηθείς και πιο διπλωματικά. Από τις 2-27 Σεπτεμβρίου, είναι ένα διάστημα που θα υπάρξουν συζητήσεις, επαφές ή και συμφωνίες που θα αφορούν τον τομέα των οικονομικών σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις κερδοφόρες διαπραγματεύσεις, ή να κουβεντιάσεις εναλλακτικές, προκειμένου να φέρεις τα οικονομικά σου σε ένα πιο βελτιωμένο σημείο! Με τον Ερμή από το Ζυγό, φρόντισε να μην επηρεαστείς και να μην παρασυρθείς από τη γνώμη τρίτων, πόσο μάλλον όταν επρόκειτο για καθαρά προσωπικές σου υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό πως με την γλυκύτητά, τους όμορφους τρόπους αλλά και την συμβιβαστική σου διάθεση και την διπλωματία σου καταφέρνεις σχεδόν πάντα  να φέρεις τα πράγματα ακριβώς στο σημείο που εσύ θέλεις ...  Αυτό ακριβώς θα πετύχεις και το διάστημα από τις 2-27 Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα κινείται στο δικό σου ζώ διο! Βρίσκεσαι λοιπόν στην πιο επικοινωνιακή περίοδο του έτους, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις, θα μετακινηθείς, θα συμφωνήσεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες... Για μία ακόμα φορά μπορεί να μπλεχτείς και να μην ξέρεις τι να αποφασίσεις, ενώ άλλες στιγμές θα προσπαθήσεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο να ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα ... Δείξε προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποια προσωπικά ή οικογενειακά σου θέματα κοντά στις 9 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής από το ζώδιό σου πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Να αναμένεις κάποια κόντρα ή ένα ξαφνικό γεγονός σε μία σταθερή σχέση ή συνεργασία σου κοντά στις 13 Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό!! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ένα άτομο απόλυτα ξεκάθαρο και με ισχυρό πείσμα, αντέχεις στα δύσκολα και δεν σε φοβίζουν οι προκλήσεις... Με τον Ερμή στο Ζυγό όμως, τριγυρνούν στο μυαλό σου σκέψεις που δεν μπορείς εύκολα να τις βάλεις σε τάξη.Μπλέκεσαι σε διλήμματα αναφορικά με την εργασία σου και δυσκολεύεσαι να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, αλλά βρίσκεσαι σε σκέψη. Παράλληλα,  από τις 2-27 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, δεν θα ανακοινώνεις εύκολα τα προσωπικά σου σχέδια, δεν θα μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, αλλά θα έχεις ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, λειτουργώντας κάπως παρασκηνιακά ... Δεν αποκλείεται να αναγκαστείς από τις καταστάσεις γύρω σου να πεις ψέματα, προκειμένου να διαφυλλάξεις την ισορροπία κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων. Επιπλέον κοντά στις 9 Σεπτεμβρίου, θα νιώσεις μία προσωρινή απογοήτευση από μία είδηση ή αποκάλυψη που θα σου γίνει, ενώ κοντά στις 13 Οκτωβρίου, θα νιώσεις έναν έντονο εκνευρισμό από μία ξαφνική εξέλιξη που θα υπάρξει στο εργασιακό σου περιβάλλον. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για μία ακόμα φορά φίλε Τοξότη, θα βρεθείς στο επίκεντρο κάθε κοινωνικής εκδήλωσης και θα γίνεις η ψυχή κάθε παρέας, αφού με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους! Από τις  2-26 Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, αναθέρμανση φιλικών ή και ερωτικών σου σχέσεων, θα δεχθείς προτάσεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, ενώ οι προσκλήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν! Επιπλέον αυτή την περίοδο, έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς κάθε τι που αφορά την εκπλήρωση προσωπικών σου στόχων και προσδοκιών! Κοντά στις 9 του μήνα που ο Ερμής από το Ζυγό θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα, θα  έχεις μία σπουδαία, ουσιαστική είδηση και εξέλιξη ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί    κοντά στις 4 Δεκεμβρίου! Στις 13 του μήνα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα υπάρξει μία ξαφνική ερωτική πρόταση / συζήτηση ή συνάντηση για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 7 Δεκεμβρίου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ερχομό σου από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, η σκέψη σου στρέφεται εξολοκλήρου στην καριέρα σου και εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια να ενταχθείς στις υποχρεώσεις σου και να αποδείξεις την πραγματική σου αξία! Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, βρίσκεσαι σε σκέψεις και συζητήσεις αναφορικά με την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, ενώ τώρα μπορεί να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία, η οποία μπορεί να έχει καλή εξέλιξη! Με τον Ερμή στο Ζυγό, οφείλεις να κινείσαι πιο διπλωματικά  κάνοντας χρήση των ταλέντων σου και αποφεύγοντας γύρω στις 9 του μήνα - που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή Πλούτωνα - τις κυριαρχικές σου τάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και τη στασιμότητα και προσπαθείς όσο μπορείς να εξελίσσεσαι, να προοδεύεις, να αποκτάς νέες  εμπειρίες και γνώσεις ... Με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 2-27 του μήνα,  έχεις την ευκαιρία να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να κάνεις ουσιαστικές διαπραγματεύσεις, να έχεις συζητήσεις / συναντήσεις με άτομα που βρισκόσουν σε απόσταση και γενικότερα ευνοείσαι σε κάθε μορφή επικοινωνίας! Αυτή την περίοδο μπορεί να ξεκινήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, ή να ασχοληθείς με έναν σύλλογο, θα δικτυωθείς κοινωνικά και θα έχεις φρέσκες ιδέες που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική  σου επέκταση!  Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τώρα η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη και θέτεις νέους στόχους στη ζωή σου ...

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, τα ένστικτά σου γίνονται ισχυρά, ενώ δεν μπορείς να συγκρατήσεις εύκολα τις σκέψεις σου, τις οποίες και εκφράζεις με τρόπο χειμαρρώδη αψηφώντας τις συνέπειες. Από τις 2-27 του μήνα θα βρεθείς σε διλήμματα σχετικά με τα προσωπικά σου θέλω,  ενώ θα αναγκαστείς αρκετές στιγμές να συμβιβαστείς και να υποχωρήσεις προκειμένου να πετύχεις αυτό που τόσο πολύ θέλεις!  Το διάστημα αυτό, θα υπάρξουν συζητήσεις / κινήσεις / προτάσεις / συμφωνίες που θα αφορούν μισθολογικά, κληρονομικά, τραπεζικά ή φορολογικά σου ζητήματα, ενώ είσαι σε γάμο τότε θα υπάρξουν κάποια ζητήματα με τα οικονομικά του συζήγου, που θα σε απασχολήσουν και θα προσπαθήσεις να βρεις λύσεις! 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...