παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
New - Moon - Virgo

25 Αυγούστου – Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Το απόγευμα της Δευτέρας 25 Αυγούστου στις 17:12 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στις 2ο 47΄της Παρθένου. Παράλληλα σχηματίζεται σύνοδος Άρη Κρόνου στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Ερμή  στην Παρθένο και η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα με ανοχή 3 μοιρών.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Καρκίνοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων.
Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ικανότητές σας για να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε και τι πρέπει να αλλάξετε για να φτιάξετε τις σχέσεις με τους γύρω σας, να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας, να απαλλαγείτε από εμμονές, να απεγκλωβιστείτε και να γίνετε δημιουργικοί.
Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, οργανωθείτε, αποφύγετε την ανασφάλεια, τις υπερβολές και τις παρασκηνιακές κινήσεις στις οποίες μπορεί να σας ωθήσει ο Ποσειδώνας και επικεντρωθείτε στα σοβαρά πρακτικά ζητήματα που εκκρεμούν.
Μπορεί να φανερωθούν προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ίσως διαπιστώσετε πως κάνατε σοβαρά λάθη στο παρελθόν που σας ταλαιπωρούν και σήμερα. Οπλιστείτε με υπομονή και θάρρος. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν.
ΚΡΙΟΙ: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τις νέες προσπάθειες στον επαγγελματικό τομέα, τα ανοίγματα και τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Αξιοποιείστε την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για μια συνεργασία ή μια συμφωνία που θα φέρει κέρδη και πρόοδο. Θα αποφασίσετε επίσης να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας και να γυμναστείτε. Κάνετε ήρεμα τις οικονομικές σας συναλλαγές και αποφύγετε καβγάδες με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΙ: Είναι μια πολύ θετική Νέα Σελήνη που θα σας κάνει δημιουργικούς, κεφάτους και αισιόδοξους. Θα ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα απασχόληση, θα περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας ή θα αποφασίσετε να αποκτήσετε απόγονο. Όσοι είστε ελεύθεροι θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Αν περνάτε δύσκολα στη σχέση ή στο γάμο σας κάντε υπομονή και μην εκφράσετε με άσχημο τρόπο τα παράπονά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε ανάγκη από σταθερότητα και φροντίδα. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα περάσετε ήρεμα με την οικογένειά σας, θα ξεκουραστείτε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Αρκετοί θα έχετε όρεξη να φτιάξετε το σπίτι σας, να το διακοσμήσετε, να ψωνίσετε πράγματα που χρειάζεστε ή να χαλαρώσετε με το συγκάτοικό σας. Την ησυχία σας θα διακόψει ένα επαγγελματικό ζήτημα που θα σας αγχώσει και ίσως αντιδράσετε απότομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 θα σας ενεργοποιήσει και θα αρχίσετε να τακτοποιείτε εκκρεμότητες και να προγραμματίζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα είστε σαφείς, ήρεμοι, οργανωτικοί και αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Θα κανονίσετε ένα ταξιδάκι που ίσως θα το συνδυάσετε με δουλειά. Θα εκνευριστείτε γιατί ένα σχέδιό σας δεν προχωρά κανονικά και μπορεί να τσακωθείτε με το σύντροφό σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Αν και αυτές τις μέρες κάνετε κάποιες υπερβολές, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 θα σας βοηθήσει να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη , να προγραμματίσετε τα έξοδά σας και να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Έκτακτα έσοδα μπορεί να προκύψουν από μια προσωρινή δουλειά ή θα πάρετε χρήματα που περιμένετε. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα συγγενή ή με το συγκάτοικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή και θα φροντίσετε να κάνετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε για να είστε καλά. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα πρόσωπα που σας τριγυρίζουν, θα απαλλαγείτε από όσους σας ενοχλούν και θα βάλετε όρους σε όσους παραμείνουν. Θα ανανεωθείτε και θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Θα φερθείτε αυστηρά ή απότομα σε δικό σας άτομο.

ΖΥΓΟΙ: Είστε αναστατωμένοι αυτές τις μέρες αλλά η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 θα σας δώσει την ψυχραιμία και τη μεθοδικότητα που απαιτούνται για να διαχειριστείτε ήρεμα τα συναισθήματά σας και να βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους για να προχωρήσετε μπροστά. Ίσως σκεφτείτε να κάνετε εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσετε μια απογοήτευση ή θα αφιερώσετε χρόνο για να συμπαρασταθείτε σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Ευχάριστες αλλαγές θα φέρει στην κοινωνική σας ζωή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25. Θα προσεγγίσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό και σας έχουν λείψει. Θα απομακρυνθείτε από άτομα που δεν συμπαθείτε για να μη χάνετε χρόνο και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους σε μέρη που θα επισκεφτείτε για να διασκεδάσετε. Μια παλιά κόντρα με το σύντροφό σας επανέρχεται και θα περάσετε δύσκολες ώρες διαφωνώντας.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Ακόμα κι αν είστε σε διακοπές η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 θα σας κάνει να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να παρουσιαστεί ευκαιρία να αλλάξετε ή να προωθήσετε την καριέρα σας. Αρκετοί θα δουλέψετε μεθοδικά και συγκροτημένα για να τακτοποιήσετε μια σημαντική υπόθεση και θα αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια από τους προϊσταμένους σας.  Ένας εριστικός συνεργάτης θα σας χαλάσει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Δυσκολεύεστε να χαρείτε ανέμελες στιγμές και να χαλαρώσετε γιατί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 σας ωθεί να είστε συγκροτημένοι και να προγραμματίσετε με προσοχή τις κινήσεις σας για να μην αποτύχετε. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα πάρετε όλα τα απαραίτητα εφόδια. Θα ζητήσετε νομικές συμβουλές, θα παρακολουθήσετε σεμινάρια, θα μεθοδεύσετε θέματα σπουδών ή θα επικοινωνήσετε με άτομα από μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Σας απασχολεί η πορεία των οικονομικών σας και στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα βρείτε ασφαλείς τρόπους να εξασφαλίσετε το εισόδημά σας ή να το αυξήσετε. Μπορεί να ζητήσετε τη συμβουλή ειδικών για να κάνετε μια επένδυση ή θα βγείτε ωφελημένοι από την πραγματοποίηση ενός φιλόδοξου σχεδίου σας. Υπάρχουν άτομα που παρακολουθούν και εκτιμούν τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και θα συνεργαστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σας και θα μπορέσετε να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες επειδή θα είστε μετρημένοι και λογικοί. Ακόμα κι αν διαφωνείτε με το σύντροφό σας για σοβαρά θέματα, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση ή στο γάμο σας. Φροντίστε μόνο να μην είστε πιεστικοί ή απόλυτοι γιατί θα προκαλέσετε την αγανάκτηση του ατόμου που αγαπάτε.

 

 Source: zwdiakos.gr

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...