παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Sagi full moon
Ήρθε η σείρα μας να σεληνιαστούμε.
δεν ξέρω για τους υπόλοιπους τοξότες.
εγώ που είμαι διπλο κενταυράκι νιώθω την επιρροή της από την αρχή της εβδομάδας.
 
Here goes: 

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που δέχεσαι πιέσεις και θέλεις άμεσα και γρήγορα αλλαγές … Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται για να σε αποδεσμεύσει από κάθε τι που σου στερεί την ελευθερία σου και σου δίνει το κίνητρο αλλά και την διάθεση να βρεις διεξόδους! Μία ξαφνική έκπληξη από μακριά, ένα ταξίδι, μία ιδέα ή ένα νέο ξεκίνημα, θα σου χαρίσει αυτές τις μέρες την ικανοποίηση που αναζητάς αλλά και την ευκαιρία για μία νέα αρχή! 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θέλεις να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου! Η διάθεσή σου είναι αρκετά πεσμένη για εσένα που έχεις γεννηθεί στο β΄δεκαήμερο του ζωδίου σου, αφού η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από το Σκορπιό, κορυφώνεται την ίδια μέρα με την Πανσέληνο! Γνωρίζεις καλά, ότι έχει έρθει η ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να τολμήσεις να ξεφύγεις από την αδράνεια στην οποία είχε πέσει εδώ και καιρό …
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σου δίνει την δύναμη, την δράση και την πρωτοβουλία για να προβείς σε αλλαγές στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών! Μία αισθηματική υπόθεση, μπορεί τώρα να πάρει γρήγορη και ευχάριστη τροπή, όπου αυτό θα γίνει κατόπιν των δικών σου χειρισμών και πρωτοβουλιών! Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουνίου λοιπόν, έρχεται να ολοκληρώσει και να πραγματοποιήσει σκέψεις, σχέδια και αποφάσεις  που τριγύριζαν το μυαλό σου από τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιό σου στις 28 Μαΐου! Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις  μπορούν να σταθούν άκρως ευνοϊκές για το δικό σου ζώδιο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητά σου με κάποιο τρόπο αλλάζει τώρα με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη, φίλε Καρκίνε! Το κλίμα στην εργασία σου σε έχει κουράσει, οι απαιτήσεις των ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σου σε έχει εξαντλήσει και αυτή τη φορά παίρνεις την απόφαση να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, προκειμένου να νιώσεις εσύ καλύτερα! Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο και εσύ πρέπει να λειτουργείς πιο προσεχτικά, αναβάλλοντας τις καθοριστικές αποφάσεις για λίγο αργότερα … Επιπλέον οι πιέσεις από σπίτι – οικογένεια, είναι αρκετά έντονες και πραγματικά τώρα πρέπει να σηκώσεις ανάστημα και να αφιερώσεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου! 

ΛΕΩΝ

Έντονη δημιουργικότητα αλλά και ερωτισμό σου  χαρίζει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 13 του  μήνα στο ζώδιο του Τοξότη! Διεκδικείς τα ερωτικά σου θέλω, επιβεβαιώνεσαι και μπαίνεις και πάλι ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα, έστω και αν ακόμα υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις με άνεση τις εξελίξεις γύρω σου! Αν έχεις γεννηθείς  στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να αναμένεις μία μεγάλη έκπληξη που θα γεμίσει την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα! Όσο για σένα που έχεις γεννηθείς το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο που πραγματοποιείται την ημέρα της Πανσελήνου σε κάνει να αισθάνεσαι αβεβαιότητα, ανασφάλεια και περιορισμό για το αύριο … Μην στέκεσαι στα αρνητικά… 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου να είναι αρκετά πιεστικό και απαιτητικό, όμως να θυμάσαι ότι θα σου βγει σε καλό! Η Πανσέληνος στον Τοξότη, σε φέρνει σε αναβρασμό, σχετικά με κάποιες εξελίξεις που πρέπει τώρα να γίνουν στο σπίτι και στην οικογένειά σου! Μία μετακόμιση, μία αλλαγή στο χώρο που κατοικείς, ή ένα πρόβλημα ενός οικογενειακού προσώπου, σε φορτίζει και σε κάνει να λειτουργήσεις άμεσα και γρήγορα για να βρεις λύση! Η λύση θα βρεθεί… αρκεί να μην σε πιάνει πανικός!

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να φύγεις μακριά, να αποδράσεις από τα δύσκολα, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να δεις νέα μέρη και να ανανεώσεις με κάθε τρόπο τη ζωή σου … Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σου φέρνει αυτή την αλλαγή που αναζητάς, σου ανοίγει τα φτερά για να ταξιδέψεις, για να έρθεις σε επαφή με κόσμο, για να κάνεις μία αλλαγή στη ζωή σου, που πραγματικά την έχεις ανάγκη! Ένα ταξίδι, μία συζήτηση, μία συνάντηση ή κάποια γνωριμία, θα δώσει ένα νόημα διαφορετικό στην ζωή τις ημέρες που ακολουθούν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο γ΄δεκαήμερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ακριβώς σαν να συμμετέχεις σε ένα σκληρό ματς όπου πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, όμως δεν έχεις υπολογίσει όλους τους παράγοντες και τα βρίσκεις σκούρα … Έτσι λοιπόν με την Πανσέληνο στο Τοξότη, σε πιάνει μία έντονη ανησυχία για τα οικονομικά σου, για κάθε εκκρεμότητα που υπάρχει αυτό τον καιρό σε γραφειοκρατικές σου υποθέσεις ….παράλληλα όμως νιώθεις και την ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία γιατί οι συνθήκες γύρω σου, δεν σου δίνουν ακόμα το πράσινο φως ότι η αισθηματική σου ζωή, είναι και τόσο σταθερή …

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Ιουνίου πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και έχεις τον ενθουσιασμό, την σπιρτάδα και την αισιοδοξία που χρειάζεσαι για να βάλεις μπροστά νέα πλάνα! Τα προβλήματα δεν σου φαίνονται απροσπέραστα, ίσα – ίσα που σε κάνουν τώρα να δίνεις τη μάχη σου για να τα ξεπεράσεις. Οι όμορφες εκπλήξεις δεν θα λείψουν, όμως εσύ αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να παρασυρθείς από το κύμα του ενθουσιασμού σου και να κάνεις επιπολαιότητες, που λίγο αργότερα θα σου κοστίσουν! Φιλοσόφησε τις καταστάσεις και αξιοποίησε αυτό τον καιρό την εύνοια που δέχεσαι μέσα από την κοινωνική δικτύωση και τις επαφές σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλήθεια είναι ότι έχεις κουραστεί από όλους και από όλα και έρχεται η Πανσέληνος στον Τοξότη, για να σε κάνει να νιώσεις ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ότι επιτέλους πρέπει να διεκδικήσεις και να έχεις κάποιες προσωπικές στιγμές που σου είναι πραγματικά αναγκαίες! Τις ημέρες που ακολουθούν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις του παρελθόντος και πάνω από όλα θα αναγκαστείς από τις συνθήκες γύρω σου, να προβείς άμεσα και γρήγορα σε ξεκαθαρίσματα που όλο ανέβαλες!  Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, μην εξαντλείσαι στην εργασία και μην επιτρέπεις στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, να ασκούν έντονη επιρροή σε προσωπικά σου ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 13 του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη, είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σου ζώδιο! Μπορεί ο τομέας της καριέρας σου  να σε πιέζει έντονα, όμως έχεις στο πλάι σου φίλους, που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο όμορφη. Τις ημέρες που ακολουθούν θα δεχτείς προτάσεις και προσκλήσεις από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από κάθε πρόβλημα! Παράλληλα μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί τώρα σε έναν έρωτα, τη στιγμή που δεν το φαντάζεσαι!

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη, κάνεις νέα φιλόδοξα σχέδια τα οποία αφορούν την καριέρα σου ή ακόμα και τον τρόπο που θα καταφέρεις να πετύχεις ένα σημαντικό όνειρο ζωής! Οργανώνεις, σχεδιάζεις, διεκδικείς και θέλεις πάση θυσία να καταφέρεις να πετύχεις στις προσπάθειές σου! Η περίοδος λοιπόν μπορεί να είναι καλή για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις το μέλλον σου, για την ώρα όμως καλύτερα να μην λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο και να έχεις στο μυαλό σου, ότι ένα νέο ξεκίνημα πρέπει να γίνει κατόπιν ωρίμου σκέψεως! 
 
Πηγή: oroskopos.gr 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...