παρακαλώ περιμένετε...

Ζητώ συγγνώμη

  • Infernal @ 06.12.2012 13:25
    Καλημερα...
     
    Φιλικη συμβουλη ....
    Μην ψαχνεις αυτες τiς απαντησεις  στην αστρολογια ...Αυτες βρισκονται μεσα σου!
  • Stardome* @ 06.12.2012 14:00
    stellino, πρώτα από όλα μη ζητάτε συγνώμη. Αν δεν ρωτήσετε για τον εαυτό σας, για ποιον θα ρωτήσετε;
     
    Μελετώντας το χάρτη σας ομολογώ ότι μου ήταν λίγο δύσκολο να φανταστώ πως μπορεί ο τελευταίος χρόνος να ξεχωρίζει, ειδικά όταν πολύ σημαντικές εσωτερικές διεργασίες λάμβαναν χώρα εδώ και τουλάχιστον μια 7ετια. Γιατί όμως δεν τις εξωτερικεύατε τόσο καιρό αποτελεί αίνιγμα. Πάμε πάντως στο παρόν που έχει σημασία.
     
    Πρώτα από όλα μερικά στοιχεία για το χάρτη σας που ενδέχεται να μας βοηθήσουν στην ανάλυση. Πρώτον, παρότι Τοξότης στο ζώδιο, έχετε μόνο τον Ήλιο στο ζώδιο σας και τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες (Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) σε διαφορετικά στοιχεία και ποιότητες. Μια τέτοια κατανομή προσωπικών πλανητών είναι πάντα ενδεικτική ατόμων που δυσκολεύονται να εκφράσουν τον εαυτό τους, τις επιθυμίες τους και τις φιλοδοξίες τους. Δεν εννοώ ότι δεν υπάρχουν ή ότι τελικά δεν θα εκφραστούν. Απλά ότι απουσιάζει η ενστικτώδης ορμή προς δράση και σύγκρουση.
     
    Σ' αυτό το τομέα δεν βοηθά επίσης ούτε ο ωροσκόπος Ζυγός και η Αφροδίτη σ' αυτό το ζώδιο και μέσα στον 1ο οίκο σας, που κάνει επιτακτική την ανάγκη προσαρμογής, της ειρήνης και της συνεργασίας. Ούτε επίσης και η παρουσία του Άρη στον 4ο οίκο του χάρτη σας, που παρότι στον Αιγόκερω (σε θέση έξαρσης, εξαιρετική δηλαδή), παραμένει εγκλωβισμένος σε εσωτερικές διεργασίες όπως την προάσπιση της ιδιωτικής ζωής σας αλλά και την απόκρυψη του θυμού, της επιθετικότητας από τους γύρω σας. Κάτι που μπορεί να καταλήξει σε ιδιαίτερα αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.
     
    Μ' αυτά στο μυαλό ας προχωρήσουμε στη τελευταία χρονιά να δούμε τι το σημαντικό συμβαίνει. Θέμα πρώτο και κυριότερο: Οι εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σας και με το Βόρειο Δεσμό από τη πλευρά του ζωδίου σας. Αυτές οι εκλείψεις συμβαίνουν κάθε περίπου 18-19 χρόνια και καθορίζουν λοιπόν μεγάλα διαστήματα προσωπικής/εσωτερικής ανάπτυξης. Δηλαδή για να εντοπίσει κανείς την αρχή του κύκλου που έκλεισε τη τελευταία χρονιά θα πρέπει να πάει στο μακρινό 1992-93. Τι σχέσεις, προσωπικές επιλογές ή όνειρα γεννιούνταν εκείνη την εποχή; Ποιες σχέσεις τελείωναν και με ποιες αντικαθίστανται; Καθίστε κάποια στιγμή και σκεφτείτε τι μονοπάτι ξεκινούσε τότε. Είναι το ίδιο που τελειώνει σήμερα με την έξοδο από το τούνελ (για να χρησιμοποιήσω και δικά σας λόγια). Να έχετε επίσης στο νου πως σημαντικές χρονιές/σταθμοί σ' αυτούς τους κύκλους είναι αυτές που βρίσκονται στη μέση του κύκλου. Εκεί υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις πως το μονοπάτι οδηγείται προς το τέλος του. Για εσάς αυτές οι χρονιές είναι το 2002/03.
     
    Δεύτερο σημείο για να εστιάσει κανείς είναι η ακριβείας σύνοδος του Ουρανού με τον γενέθλιο Κρόνο σας. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες αστρολογικές εδώ. Το νόημα της διέλευσης είναι απλό. Ο Κρόνος συμβολίζει τον τρόπο που θέτουμε όρια, που αναλαμβάνουμε την ευθύνη του εαυτού μας και παγιώνουμε την προσωπική μας εικόνα για την Ταυτότητα μας. Ο Ουρανός περνώντας από αυτό το σημείο επιτάσσει πλέον να σπάσετε τη συμπεριφορά που για χρόνια είχατε σε ότι αφορά αυτούς τους τομείς. Και τώρα είναι που αρχίζει το ενδιαφέρον...
     
    Η ενέργεια αυτής της διέλευσης κατευθύνεται άμεσα στο συναισθηματικό και ψυχολογικό σας υπόβαθρο (Αιγόκερως στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας). Αλλάζετε λοιπόν με συντριπτική ταχύτητα στάση απέναντι στο πως και προς ποιους και με ποιο τρόπο θα παρέχετε πλέον συναίσθημα. Με άλλα λόγια η ανάγκη για ασφάλεια και αποδοχή στρέφεται προς εσάς και όχι προς άλλους που δεν ανταποκρίθηκαν σ' αυτή. Αυτό είναι το πρώτο επίπεδο ερμηνείας. Το δεύτερο επίπεδο αφορά τον πλανήτη που βρίσκεται σ' αυτό το σημείο του χάρτη σας, τον Άρη που αναλύσαμε πιο πάνω. Όλα τα καταπιεσμένα θέλω, όλος ο καταπιεσμένος θυμός, ένταση, οργή χρόνων τώρα θα βγει στην επιφάνεια. Ανεξέλεγκτα. Βγαίνεις ένα καινούργιο στοιχείο της προσωπικότητας που δεν αφήνατε κανένα να δει. Το στοιχείο του "Είμαι Εγώ και θα κάνω αυτό που θέλω χωρίς να ρωτήσω κανένα". Αυτός είναι ο Άρης.
     
    Τρίτο επίπεδο ερμηνείας: σε ποιον προβάλλετε αυτή την καταπίεση; Ο Άρης κυβερνά τις συντροφικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες (7ος οίκος του ωροσκοπίου σας στον Κριό). Αναρωτιέμαι αν μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία αλλαγών τελείωσε και μια μακροχρόνια σχέση ή/και επαγγελματική συνεργασία που βιώνατε να σας περιορίζει. Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σ' αυτό. Εσείς ξέρετε και εσάς αφορά.
     
    Και για να κλείσουμε. Ο θυμός, η οργή, τα θέλω, οι επιθυμίες που είναι εγωιστικές δεν είναι κατακριτέες και πρέπει να εκφράζονται. Ακόμη και φέρνουν διαμάχες ή ρήξεις ή ανασφάλεια εκείνη τη στιγμή, μακροπρόθεσμα διαβρώνουν τις σχέσεις. Ίσως σε ένα επίπεδο αυτό προσπαθεί να σας διδάξει η χρονιά που πέρασε. Όμως σε δεύτερο επίπεδο, η εκλείψεις αποδεικνύουν ότι υπάρχει ένα κάλεσμα να είστε πιο αληθινή απέναντι στον εαυτό σας και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο ζωής, σχέσεων, στόχων με βάση την εμπειρία που έχετε από τον προηγούμενο. Δηλαδή να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Κάνετε καινούργια αν χρειαστεί, αλλά ποτέ τα ίδια.
     
    Ελπίζω να σας έδωσα μια προοπτική στις διεργασίες που επιτελούνται. Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση είμαστε στη διάθεση σας. Με λίγη υπομονή πάντα.
     
    Καλή συνέχεια!
  • Ritakil25 @ 06.12.2012 15:08
  • ice @ 06.12.2012 17:48
    infernal νομιζω οτι μια γυναικα με την ωριμοτητα/ηλικια της stellino
    οταν απευθυνεται σε ενα αστρολογικο site ζηταει προφανως μια αλλη
    προσεγγιση σ'αυτο που την απασχολει, οχι απαντησεις. Αλλιως η αναλυση
    του/της Stardome* ή το να ειμαστε μελη ενος αστρολογικου site μονο για
    να διαβαζουμε τις προβλεψεις δεν θα ειχε νοημα. Η απαντηση οντως ειναι
    μεσα της οπως πολυ σωστα λες... αλλα νομιζω γραφοντας οτι "δε θα ήθελα με τίποτε να γυρίσω εκεί που άφησα σέρνοντας το παλιό μου δέρμα" δειχνει οτι το ξερει ηδη.
    Αναφερομαι
    στην ηλικα της stellino γιατι για μενα δινει μια αλλη βαρυτητα στο
    ερωτημα της, κυριως οταν τα 8 στα 10 ερωτηματα στο site ειναι πως θα
    κανω τον Μητσο να γυρισει...
    Εννοειται πως κανω το σχολιο με
    απολυτα φιλικη διαθεση και οχι με διαθεση παρατηρησης και γιατι εχω
    βοηθηθει κι εγω καποια στιγμη απο παρομοια αναλυση.
    Stellino υπομονη και ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα.
  • stellino @ 06.12.2012 21:09
    Ευχαριστώ πολύ το stardome για την άμεση απάντηση και τις πολύ επιτυχημένες στοχεύσεις του.
    Ευχαριστώ τους φίλους που κάνατε τον κόπο να σχολιάσετε.
    Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα...

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...