παρακαλώ περιμένετε...

to stardome ή gp

  • Stardome* @ 10.03.2007 12:42
    felicity, πίσω από τις λέξεις σου "σκέπασε την ψυχή μου μια μαυρίλα" κρύβεται ο Κρόνος που το 2003 βρισκόταν στον 8ο οίκο σου, έκανε και τετράγωνο με την γενέθλια θέση του. Κάποιος ή κάτι πέθανε φυσικά ή συμβολικά κι αυτό σε ανάγκασε να δεις κατάματα κάποια πράγματα που κρύβονταν βαθιά μέσα σου, κάτι άλλαξε στην ψυχοσύνθεση σου και αναθεώρησες. Ότι έγινε έγινε, ο Κρόνος πέρασε στον 9ο οίκο και από τον φετινό Αύγουστο θα μπει στον 10ο σου οίκο. Ο Δίας θα παραμείνει στον 1ο σου οίκο έως τα μέσα του Οκτώβρη και θα σε κάνει αν μη τι άλλο να βλέπεις με πιο αισιόδοξη ματιά τον κόσμο. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε βοηθάει να ανοιχτείς και να πετύχεις τους σκοπούς σου. Αν κάνεις σωστούς χειρισμούς θα λάβεις οικονομική και ηθική αμοιβή και μάλλον η αυξημένη διορατικότητα σου θα συμβάλλει στο να αδράξεις τις ευκαιρίες και να κάνεις μακροπρόθεσμα καλές για σένα επιλογές. Θα γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους σημαντικούς για την εξέλιξη σου και ένα δώρο ή ένα πτυχίο ή ένα συμβόλαιο μπορεί να σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα - ήδη μια γεύση την έχεις πάρει, τώρα σερβίρεσαι το δεύτερο πιάτο. Μεγάλοι περιορισμοί δεν φαίνονται να υπάρχουν αυτή την εποχή -μόνο ο Ουρανός σε σύνοδο με τον ωροσκόπο σου στο γενέθλιο χάρτη σου μαρτυράει μια πολύ αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και συνεχείς αλλαγές σε όλους τους τομείς περισσότερο όμως σε ότι αφορά το σπίτι και τις δουλειές. Με την αντίθεση που κάνει ο διελαύνων από τους Ιχθείς Ουρανός με τον Άρη σου το μόνο βέβαιο είναι ότι θα σπάσεις τα όποια δεσμά με οποιοδήποτε τίμημα και θα ζήσεις διαφορετικές και έντονες εμπειρίες. Όπως καταλαβαίνεις, τώρα πια κανείς δεν σε κρατάει!
  • felicity @ 11.03.2007 19:51
    Stardome σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα πράγματα όσων αφορά στο παρελθόν είναι έτσι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Όντως τότε το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον κκόσμο (η γιαγιά μου) έπεσε σε κώμα και παραμένει ως σήμερα οποτε κατά κάποιον τρόπο χάθηκε απο την ζωή μου. Και αυτό όντως με οδήγησε σε μια αναθεώρηση, ενδοσκόπηση και φυσικά βαθιά θλίψη με έναν τρόπο βίαιο και άγριο για τα ως τότε δικά μου δεδομένα. Τώρα λοιπόν ελπίζω να βγουν και οι μελλοντικές σου προβλέψεις πραγματικές. Νιώθω έτοιμη για μάχη, για επάνοδο και είχα την ανάγκη απο μια παρότρυνση τουλάχιστον να μην έχω την αγωνία ή την αίσθηση ότι η μάχη μου θα πάει στο βρόντο... Σε ευχαριστώ και πάλι απο καρδιάς... Ευτυχία
  • araXne @ 19.04.2007 17:11
    ki ego kati paromoio exo pathei aney logou kai aitias niotho mia dystyxia na me kalyptei.
  • felicity @ 20.04.2007 21:22
    πάντα υπάρχει μια αιτία, συνήθως in disguise... είτε δε θέλουμε να την δούμε, είτε κρύβεται καλά... έρχεται με το πέπλο της και απλά σε καλύπτει, τι να πω... πρέπει να ξεσκεπαστείς, πρέπει να την ξεσκεπάσεις, να ελευθερωθείς, εσύ, εγώ, ο άλλος... να πάρεις μια ανάσα βρε αδερφέ, ανάσα βαθιά, όπως αυτες όταν είμασταν παιδιά... (και για να το ελαφρύνω λιγάκι...) Έχεις και έναν Δία να κάνει κόλπα, εκει που έερχεται κατα το μέρος μας τσουπ, κάνει οπισθοχώρηση. Που πας ρε φίλε, δώσε και απο δω ένα χέρι βοηθείας...αααα το αποφασισα, ταλαντευομουν πάντα ανάμεσα στα δυο ζώδια καθότι γενημμένη την τελευταια μέρα. Στο σηλώνω: θα με χάσεις ήλιε μου και συ Δία μου, θα με χάσεις απο παιδί σου και θα κλαις, θα αλλαξοπιστήσω στο λέω!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...