παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
EΡΩΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ1-7/8-ΕΡΩΤΗΣΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

 

ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 1=7/8 ΕΧΕΤΕ RED ΛΙΓΗΤ ΤΗΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ!

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΠ 9/12/79 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΗΜΕΡΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΒΕΙΝΑΙ 50-50! 

 ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΥΛΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!!! ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ,,,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! 

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ  ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΦΛΕΡΤΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ! 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!!! ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 14/7/76 ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ Ή ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!??

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙL ΜΟΥ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 285 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...