παρακαλώ περιμένετε...

Εμένα, που μου λείπει η κολλητή μου?

  • moisture666 @ 08.07.2012 18:43
    Ναι,συμφωνω ότι εισαι τυχερος (κ ακόμα περισσότερο) αν έχεις καλούς φίλους αλλα όχι τόση μιζέρια κ "όλα μαύρα" 
     
    Δηλαδη επειδη η φίλη της έχει πτυχίο κ ξέρει ξένες κ γνωστές γλώσσες σημαίνει ότι θα βγάζει καλα φράγκα δουλεύοντας σε μια πολυεθνικη;;
     
    Ναι,συμφωνω....για όλα φταίει η αφραγκια!!
    (ένα άλλο μήνυμα απο το παραπάνω κείμενο είναι ότι με τα κωλοχαρτα..πόσο κολλημένοι είμαστε.)
     
  • manini @ 08.07.2012 19:01
    Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρει στο τι μας προσφέρει η φιλία.... και νομίζω ότι δίνει αυτά κ ακόμα περισσότερα....αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο...θα έπρεπε να αφήσει τα θέλω της στην άκρη κ να δώσει την αμέριστη συμπαράσταση στην φίλη της με τον όποιον τρόπο.
     
    Κ εμένα η κολλητή μου περνάει παρόμοια φάση...αλλά αντί να σκεφτώ τι θα ήθελα να της πω εγώ και πόσο μου λείπει!, σκέφτομαι όλα αυτά που θα θέλε να μου πει εκείνη για όσα περνάει κ όταν βρισκόμαστε απλά κοιτιόμαστε κ καταλαβαίνουμε. 
    Η κρίση που περνάμε απλά ξεβράζει τα επιφανειακά αισθήματα με τα οποία σκεπαζόμασταν τόσο καιρό....ότι αξίζει δεν κοστίζει....κ η θετική σκέψη, η υπερηφάνεια που αισθάνομαι για εκείνην κ το γεγονός ότι ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα αφήσουμε η μια την άλλη μόνη...αρκεί.
    Λίγο εγωιστικά το βλέπει το θέμα νομίζω. Η κολλητή της τραβάει ζόρι επιβίωσης κ αυτή αναφέρεται στο πόσο της λείπει...αχμμ......
  • pisces1112 @ 08.07.2012 19:04
  • reye @ 08.07.2012 21:05
    να προσθέσω κι εγώ κάτι σ αυτό? η μανδάμ Eleftheria Kapeni μπορούμε να υποθέσουμε ότι εργάζεται στο εν λόγω έντυπο - non?
    αφού της λείπει η κολλητή της τόοοοοοοσο εγωιστικά (φαντάζομαι ότι δεν είχε στο μυαλό της να περάσει ΚΑΙ αυτό το μνμ) μιας και η ίδια εργάζεται και έχει τη πολυτέλεια να ψάχνει τη φιλενάδα της...
    η κολλητή της, υποψιάζομαι, στο αγώνα της επιβίωσης μόνο για δανεικά μπορεί να ψάχνει τα φιλαράκια της...
    μήπως, να τη βοηθούσε λιγάκι οικονομικά για να περνάνε όοοοοολοι πάαααρα πολύ ωραία????? λέω... μήπως
    γενικώς πάντως το μήνυμα που θέλει να περάσει το άρθρο είναι ολίγον μπερδεμένο και αυτό το καθιστά λιγότερο καλογραμμένο....
  • bella tempela @ 08.07.2012 21:26
    reye,δεν ειναι ολοι υπερ της κοινοκτημοσυνης,και με φιλανθρωπα αισθηματα οπως οι Υδροχοοι...λες να ειναι Ταυρος η συγγραφεας?
    Παντως να κανω μια παρτηρηση ρε παιδια,φαινεται το κειμενο να σας εχει''τσινισει΄΄ πολυ ο εγωισμος της κοπελας και η κτητικοτητα της,αλλα αν το κειμενο ηταν ερωτικο...και απευθυνοταν στον φιλο της,αναρωτιεμαι αν θα κανατε τα ιδια σχολια .
    Δηλαδη οι φιλοι πρεπει να σε σκεφτονται και να μην παραπονιονται οτι σε στερουνται,και θα πρεπει να αισθανονται ενοχικα αν εχουν η ιδια δουλεια και ασφαλεια,και αν αισθανονται την απουσια σου απο την ζωη τους δεν θα πρεπει να την εκφρασουν,γιατι το να θες να δεις τον κολλητο σου αποτελει στις μερες μας πολυτελεια. ενω αν ειναι γκομενος και γκομενα ειναι αλλιως...εκει παυει να ειναι εγωισμος και κτητικοτητα?
  • laspogovios @ 08.07.2012 22:40
  • reye @ 08.07.2012 22:52
    α το κείμενο ήταν ερωτικό, προσωπικά θα ήμουν πολύ πιο καυστική σε πληροφορώ.... δεν ξέρω αν φταίει ο ήλιος ή η σελήνη μου αλλά θεωρώ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να είμαι εγώ καλά όταν ο άνθρωπός μου ΔΕΝ είναι... δε μιλάμε για κοινοκτημοσύνη εν προκειμένω ωστόσο. τουλάχιστον με τον τρόπο που το διαβάζω (ο καθένας μας ερμηνεύει με το δικό του τρόπο ότι διαβάζει) αυτό το οποίο εντόπισα, επειδή απευθύνεσαι σε μένα, παρ όλο που μπορώ ν αντιληφθώ το μήνυμα, είναι αυτό ακριβώς που είπα... το ότι είναι ένα κακογραμμένο κείμενο που επιδέχεται και άλλες ερμηνίες.... θα μπορούσε ίσως, για να διατυπώσει το μήνυμα με μεγαλύτερη σαφήνεια να το κάνει σε πρώτο ενικό και να μην ξεμπροστιάζει έναν -έστω υποτιθέμενο- άγνωστο ο οποίος όμως στην εποχή μας δυστυχώς είναι ένας από τους πολλούς που έχουμε δίπλα μας...
  • IdaAqua @ 10.07.2012 02:49
    egw exw na milhsw sthn kollhth mou gia ta dika mou provlhmata panw apo 2 vdomades. vrhke gkomeno. kai ekeinh einai epishs udroxoos..katalavainw ti ine na sou leipei h kollhth sou, gia allo logo fusika..alla to aisthima einai idio!

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...