παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δεν ξέρω τι τίτλο να βάλω....

.      

 ...Ήμουν στο γραφείο άνοιξα το mail μου και διάβασα την καινούρια στήλη του stardome για τις ερωτικές προβλέψεις, και κόλλησα...

Η σύγκρουση της προσωπικής μας ζωής με τη δημόσιας εικόνας μας. Τι γίνεται όταν αυτός/ή που ερωτευόμαστε απέχει από τα standar μας, τα standar της οικογένειας μας, τα standar των φίλων μας... Όταν υπάρχει χάσμα στον τρόπο συμπεριφοράς, στην μόρφωση, στην παιδεία, στον τρόπο διασκέδασης, στις παρέες, στις απόψεις...

Τις προάλλες γνώρισα το αγόρι μου στους φίλους μου από την δουλεία και η αλήθεια είναι για ακόμα μία φορά δεν άκουσα και πολύ θετικά σχόλια. Και το γράφω εδώ, το μοιράζομαι μαζί σας, υπάρχουν στιγμές που ντρέπομαι για τον άνθρωπο που είμαι ερωτευμένη, ντρέπομαι που έχει προφορά (ας πούμε σαν του Κιτσου στην διαφήμιση), ντρέπομαι για τις χοντράδες που πετάει, για το επάγγελμά του...Το αγόρι μου δεν έχει σπουδάσει κάτι, είναι από πολύτεκνη οικογένεια, είναι γεννημένος και μεγαλωμένος σε ένα χωρίο της Αιτώ/νιας, ακούει λαϊκά (τα λες και σκυλάδικα) και είναι οδηγός σε φορτηγό και εγώ μοναχοκόρη, γέννημα θρέμμα γλυφαδιώτισσα, λίγο κακομαθημένη, πτυχιούχος, με ξένες γλώσσες (κορίτσι με γαλλικά και πιάνο τρομάρα μου). 

Κολλάμε στο περιτύλιγμα και χάνουμε την ουσία. Αυτό είναι ο έρωτας. Αυτά που βλέπουμε στον άλλο και οι άλλοι μας λένε τρελούς (καλά και εμείς του εαυτούς μας τρελούς τους λέμε), τις βλέπουμε τις διαφορές αλλά βλέπουμε και τις ομοιότητες. Αντιλαμβάνομαι τις διαφορές ή σημεία στα οποία δεν συμφωνούν/ταιριάζουν, το θέμα είναι ότι θέλω να τα βρούμε/ να ταιριάξουμε/ να συμφωνήσουμε/ να μοιραστούμε/ να αγαπηθούμε.... Πόσο ωραίο είναι το να αισθάνεσαι.... Πόσο ωραίο είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην χρειάζεται να το παιζεις γκόμενα/ος για να σε ποθεί ο άλλος. 

Γιαυτό λοιπόν έγραψα απόψε.... γιατί  το αγόρι μου απέχει απο την εικόνα που θέλω να έχω. Προσπαθώ να γεφυρώσω τις παραφωνίες μας χωρίς να τον προσβάλω ή να τον φέρω σε ασχημη θέση. Δεν έχω να δώσω κάποια συμβουλή και δεν είμαι σίγουρη για το μέλλον, ξέρω όμως οτι το θέλω, γιαυτο και προσπαθώ.

Καληνύχτα..

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...