παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Eclipse brought me back...

Αγαπητοί stardomites και stardomitisses τελευταία φορά που θέλησα να γράψω εδώ ήταν όταν οι αλλαγές είχαν αρχίσει να μου χτυπάν την πόρτα η μία μετά την άλλη... ουρά οι κιουρίες! Τότε είχα γράψει για το clue της αλλαγής σε ένα ποστ και πώς είχα αρχίσει να αντιμετωπίζω αυτό που τόσο φοβόμουν, να αλλάξω εμένα και τη ζωή μου.. Τελικά δε χρειάστηκε να κάνω και πολλά -τουλάχιστον συνειδητά -, έγιναν όλα και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες.. Έζησα τους πιο γρήγορους μήνες της ζωής μου και, ειδικά τους τελευταίους τρεις νιώθω λες και είμαι σε ροντέο. Πιάνω τον ταύρο από τα κέρατα κι εκεί που λέω "κάτσε κάτω κερατά, σ'έχω", μου σκάει μία και να 'μαι πάλι κάτω και άντε πάλι φτου κι απ' την αρχή.

 

Είμαι λοιπόν στο σημείο που ήμουν πριν περίπου ένα χρόνο, πριν εκείνη τη φοβερή έκλειψη του περυσινού Ιουνίου. Αναζητώ διακαώς την ΑΛΛΑΓΗ. Ξανά και πιο πολύ. Γι' αυτό και ο δρόμος με ξανάφερε στην αστρολογία να ξανακοιτάω το γενέθλιο χάρτη που κόντεψα να ξεχάσω.. 

 

Και τι βλέπω?? Μια ωραιότατη Ηλιακή Έκλειψη στη μηδενική των Διδύμων, δηλαδή πάνω στο MC που στον υπέροχο χάρτη μου είναι σε σύνοδο με Δία και Σελήνη.. Α! Και μην ξεχάσω.. Σχεδόν απέναντι από την γεν. Αφροδίτη μου. Υποψιάζομαι ότι αυτή η αλλαγή που θέλω έρχεται κατά πάνω μου.. Πείτε όμως τι άλλο με περιμένει.. 

(Την έκλειψη στον Τοξότη δεν τη μελετάω ακόμα.. Ένα ένα..)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...