παρακαλώ περιμένετε...

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.....

  • Elina_gr @ 06.12.2011 16:32
    Ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ουρανό.
    Δημιουργούνται ξαφνικές αλλαγές και παρουσιάζονται οι προϋποθέσεις για να ακολουθήσετε τη βαθύτερη επιθυμία σας.

    ΣΕΛΗΝΗ Διέλευση Αντίθεση ΗΛΙΟΣ

    Η Σελήνη σε Δυσμενή όψη με τον Ήλιο
    Υπάρχει μια κρίση, που ίσως και να είναι υποσυνείδητη. Γίνεστε ιδιαίτερα οξύθυμοι και δεν τα πάτε ιδιαίτερα καλά με τους άλλους.
    Αισθηματικά: Μπορεί να εμφανιστούν δυσκολίες στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο ή μια σύντομη ερωτική έλξη, που δεν θα καταλήξει σε τίποτα σπουδαίο

     

    Ο Ήλιος σε Σύνοδο με τον Ήλιο.
    Αυτή η όψη σχηματίζεται ακριβώς στα γενέθλιά σας. Ο Ήλιος επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, πράγμα που δηλώνει το ξεκίνημα μιας καινούργιας αστρολογικής χρονιάς. Σε αυτή την περιστροφή βασίζεται ένα πολύπλοκο αλλά αξιόπιστο σύστημα πρόβλεψης, το οποίο ονομάζεται "ηλιακή επιστροφή". Είναι το ξεκίνημα της χρονιάς για σας. Ένα ξεκίνημα απόλυτα προσωπικό.

    Ο Δίας σε Σύνοδο με το Μεσουράνημα
    Τέλεια όψη για καριέρες που έχουν να κάνουν με το θέαμα, όπως ηθοποιός, μουσικός κ.λπ.

    Η Σελήνη σε Δυσμενή όψη με τον Ουρανό
    Από πνεύμα αντιλογίας θα χαρακτηρίζεστε σήμερα. Θα είστε μάλλον αλαζονικοί, με αποτέλεσμα να αντιδρούν αυτοί που βρίσκονται γύρω σας. Για σήμερα, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η επαναστατικότητα δεν είναι η διαρκής άρνηση. Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείτε να έχετε συμμάχους. Υπάρχουν άνθρωποι που ίσως έχουν να σας προτείνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον. Με την αλαζονεία, τελικά, θα είστε εσείς οι χαμένοι

    Ο Πλούτωνας σε Ευμενή όψη με τον Πλούτωνα
    Περίοδος ανακατατάξεων με θετικά αποτελέσματα.
    ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Διέλευση Σύνοδος ΕΣΤΙΑ
    Η όψη αυτή χρειάζεται προσοχή, γιατί δείχνει τάσεις καταστροφής και αυτοκαταστροφής. Χρειάζεται μάλλον να καλλιεργήσετε μια διαφορετική οπτική αντίληψη γύρω από τη ζωή, πιο ενθουσιώδης και λιγότερο μακάβρια.

    Ο Κρόνος σε Σύνοδο με τον Άρη.
    Αυτή η διέλευση είναι λίγο επικίνδυνη γιατί δημιουργεί την τάση για ατυχήματα. Το άτομο έχει μειωμένη ενέργεια και κουράζεται εύκολα, ενώ οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές και πρέπει να προσπαθήσει να επιβιώσει στη δουλειά του, καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια. Το μόνο όπλο που μπορεί να το βοηθήσει είναι η ψυχραιμία και ο καλός προγραμματισμός.
    Υγεία: Ρευματισμοί, αρθριτικά ή άλλα προβλήματα στα κόκαλα και το σκελετό μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και προσέξτε τον εαυτό σας όσο αυτό είναι δυνατόν.

    Ο Ποσειδώνας σε ΔΥΣΜΕΝΗ όψη με τον Ερμή.
    Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά του και την αναβλητικότητά του με ψέμματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.
    ΥΓΕΙΑ: Τα προβλήματα υγείας που πιθανόν θα αντιμετωπίσετε αφορούν κυρίως το νευρικό σας σύστημα. Θα ασχοληθείτε υπερβολικά με πράγματα μεγάλης σημασίας για σας και αυτό θα κουράσει τα νεύρα σας. Αποφύγετε αυτήν την περίοδο τη λήψη ηρεμιστικών φαρμάκων.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ζείτε στον κόσμο του ονείρου. Αποφύγετε την ανάληψη πρωτοβουλιών, το ξεκίνημα νέων πραγμάτων και τη λήψη σπουδαίων αποφάσεων. Αυτή την περίοδο θα ήταν καλύτερα να εμπιστευτείτε τις αποφάσεις των άλλων, προκειμένου να εξασφαλίσετε κάτι καλό στα επαγγελματικά σας, παρά τις δικές σας. Για σας το καλύτερο θα ήταν να πάτε διακοπές και να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε τη "φευγάτη" διάθεσή σας για να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματά της.
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για αγορές ή πωλήσεις ούτε και για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, για το επαγγελματικό σας μέλλον. Βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι σας έχουν καταλάβει και ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα από παρεξηγήσεις

    Η Αφροδίτη σε Δυσμενή όψη με τον Ωροσκόπο
    Φαίνεται ότι χρειάζεστε την έγκριση των άλλων για να νιώσετε κι εσείς καλά με τον εαυτό σας. Ίσως σας λείπει η αυτοπεποίθηση η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Έλκετε τα πράγματα που χρειάζεστε χωρίς να κάνετε στην πραγματικότητα κάποια προσπάθεια γι αυτό. Σας αρέσει να βρίσκεστε με χαριτωμένους, κοινωνικούς ανθρώπους. Έχετε μια γοητευτική κι ευχάριστη προσωπικότητα αλλά μπορεί να είστε και ανειλικρινείς. Υπάρχει επίσης μια τάση να παίρνετε πράγματα από δωρεές και να είστε κάπως τεμπέληδες μερικές φορές.

    Η Διέλευση του Ήλιου από τον Πρώτο Οίκο.
    Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη ζωτική ενέργεια και αυτή η πηγή ενέργειας μπαίνει στον πρώτο οίκο που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ήλιος φωτίζει την προσωπικότητα, δίνει λάμψη στο άτομο και το κάνει πιο ελκυστικό προς τους άλλους. Με τη διέλευση του Ήλιου στον πρώτο οίκο σας θα σας απασχολούν περισσότερο τα προσωπικά σας ζητήματα και θα έχετε υποκειμενική αντίληψη για τα πράγματα. Θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο εγωιστές και επίμονοι σε αυτά που υποστηρίζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας.
    Αισθηματικά: Περιμένετε να τελειώσει αυτή η περίοδος για να λύσετε τα προβλήματα που πιθανόν έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σας. Όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον πρώτο οίκο, δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία των άλλων και η υποκειμενικότητά σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη.

    Η Διέλευση του Πλούτωνα από τον Πρώτο Οίκο.
    Αλλαγή κύκλου σημειοδοτεί αυτή η διέλευση. Πρέπει να στραφείτε προς τον εαυτό σας και να τον γνωρίσετε καλύτερα, προκειμένου να νιώσετε δυνατοί και αναγεννημένοι.

    ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Διέλευση στον 1ο Οίκο

    Ίσως βασίζεστε και εμπιστεύεστε πολύ τους συνεργάτες ή τους συντρόφους σας. Όπως και να έχει τις κρίσιμες στιγμές που θα τους χρειάζεστε δε θα είναι δίπλα σας να σας υποστηρίξουν. Μπορεί να αρχίζετε καταστάσεις με άλλους, αλλά συνήθως τις τελειώνετε μό

    Η Διέλευση της Αφροδίτης από το Δεύτερο Οίκο.
    Η διέλευση αυτή θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Από τη μια θα έχετε τις ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και από την άλλη θα κάνετε πολλές σπατάλες. Θα βγάζετε περισσότερα χρήματα, τα οποία θα ξοδεύετε. Η μανία καταναλωτισμού που δίνει η Αφροδίτη στο πέρασμά της από το δεύτερο οίκο είναι τόσο μεγάλη, ώστε μερικές φορές κάποιοι βγάζουν περισσότερα χρήματα και δεν το καταλαβαίνουν, γιατί ξεχνούν που τα έχουν ξοδέψει.
    Επαγγελματικά: Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, ιδιαίτερα αν μπορέσετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας ώστε να μην προβεί σε άσκοπες σπατάλες.

    νοι σας. Χρειάζεται να καλλιεργήσετε την αυτοπεποίθησή σας

    Η Διέλευση του Ποσειδώνα από τον Τρίτο Οίκο.
    Θα έχετε την τάση να καταφύγετε στη φαντασία σας, να αναζητήσετε την αλήθεια μέσα από τη μεταφυσική, την παραψυχολογία, το μυστικισμό και τον αποκρυφισμό. Αν δεν είστε έτοιμοι να δεχτείτε τέτοιες τρόπους φυγής, τότε μπορεί να καταφύγετε στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Για αυτό Προσοχή!!!

    ΧΕΙΡΩΝ Διέλευση στον 3ο Οίκο

    Αν δεν έχετε αδέλφια ή αδελφές, μπορεί να το νιώθετε αυτό σαν μια έλλειψη στη ζωή σας. Αν πάλι έχετε, τότε μπορεί να έχετε συνεχή προβλήματα με τον ένα τουλάχιστον αδελφό ή αδελφή σας. Η θέση αυτή είναι καλή για έναν προπονητή, λογοθεραπευτή, ξεναγό κ.λπ. Παρόλα αυτά μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα επικοινωνίας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ίσως γιατί δεν δόθηκε η πρέπουσα προσοχή στα λεγόμενά σας κατά την παιδική ηλικία και πιστεύετε ότι ακόμα και τώρα οι άλλοι δεν ακούν αυτά που τους λέτε. Αν το αναγνωρίσετε αυτό θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα να το ξεπεράσετε.

    ΔΗΜΗΤΡΑ Διέλευση στον 3ο

    Ίσως δεχτήκατε περισσότερη φροντίδα και ανατροφή κατά την παιδική σας ηλικία από τα αδέλφια ή τις αδελφές σας, ή ακόμα και από τους γείτονες, παρά από τους γονείς σας. Ή διαφορετικά, μπορεί να ήσασταν εσείς που φροντίζατε τα μικρότερα αδέλφια σας. Οι λέξεις σας τείνουν στο να φροντίζουν τους άλλους. Αυτή είναι μια καλή θέση για ένα θεραπευτή ή ένα σύμβουλο

    ΕΣΤΙΑ Διέλευση στον 3ο Οίκο

    ια να ανανεώνεστε χρειάζεται να σταματάτε να μιλάτε και να επικοινωνείτε για ένα διάστημα. Αν έχετε αδέλφια ή αδελφές, δεν πρέπει να είστε διαρκώς από πάνω τους γιατί θα σας απορροφούν όλη σας την ενέργεια. Πρέπει να φεύγετε μακριά τους. Οι γείτονες επίσης μπορεί να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.

    Η Διέλευση του Ουρανού από τον Τέταρτο Οίκο
    Η Διέλευση του Ουρανού από τον Τέταρτο Οίκο, δημιουργεί προβλήματα στο σπίτι, που σας αναγκάζουν να αλλάξετε τρόπο ζωής. Μπορεί να χωρίσουν οι γονείς σας, να καταστραφεί το σπίτι ή να σας κάνουν μια ξαφνική έξωση και για αυτό είστε υποχρεωμένοι να αρχίσετε έναν εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής.

    Η Διέλευση του Δία από τον Πέμπτο Οίκο.
    Πολύ καλή περίοδος! Η χαρά και η δημιουργικότητα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους! Με αυτή την επίδραση θα έχετε την τάση να διασκεδάζετε και να κάνετε αυτό που θέλετε, χωρίς φόβο και περιορισμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας και - γιατί όχι - να γίνετε διάσημοι από αυτά. Τα κέρδη είναι εξασφαλισμένα και τις περισσότερες φορές έρχονται από κει που δεν το περιμένουμε. Η διέλευση αυτή ευνοεί κυρίως τους καλλιτέχνες. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι η τάση που δημιουργεί προς τα τυχερά παιχνίδια, ειδικά αν είστε επιρρεπείς προς αυτά. Επίσης, πρέπει να ελέγχετε το αλκοόλ που πίνετε, γιατί ο Δίας προκαλεί τις υπερβολές και επειδή κυβερνά το συκώτι, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με το συκώτι σας.
    Αισθηματικά: Η σεξουαλική σχέση που ξεκινά αυτό τον καιρό θα είναι πολύ ωφέλιμη για σας. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιείστε ότι είστε αυτός που θα θέλατε να είστε, μπορείτε να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό, γιατί αυτό θα θαυμάζει και θα αγαπά το έτερον ήμισύ σας. Αυτή η περίοδος θα σας αποδείξει ότι αν αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας και δεν προσπαθείτε να τον κρύψετε πίσω από μάσκες, τότε θα σας αγαπήσουν διπλά και οι άλλοι. Θα διασκεδάζετε και θα καλοπερνάτε, θα νιώθετε ελεύθεροι και θα απολαμβάνετε τον έρωτα.

    Η Διέλευση της Σελήνης από τον Έβδομο Οίκο.
    Κατά την περίοδο αυτή θα παρατηρήσετε ότι έχετε την τάση να άγεστε και να φέρεστε από τις αντιδράσεις των άλλων. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αντιδράσεις σας είναι κυρίως συναισθηματικές, πράγμα που σας κάνει ευάλωτους. Πρέπει όμως να φροντίζετε να μην σας ελέγχουν οι άλλοι, αλλά να έχετε εσείς οι ίδιοι τον έλεγχο του εαυτού σας. Μην επενδύετε στους άλλους για πράγματα που αφορούν εσάς και μόνο εσάς.
    Αισθηματικά: Δείξτε προσοχή σε αυτά που κάνετε και στις αντιδράσεις των άλλων ώστε να μπορέσετε να μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας που ίσως δεν είχατε μέχρι σήμερα προσέξει. Αυτές τις μέρες έχετε την τάση να εξαρτηθείτε από το ταίρι σας και να νιώσετε την ασφάλεια ότι κάποιος φροντίζει για σας. Προσέξτε, όμως, μη γίνετε άθελά σας καταπιεστικοί.

    Η Διέλευση του Άρη από τον Ένατο Οίκο.
    Πολύ καλή εποχή για ταξίδια και επιμόρφωση. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα στα οποία θα μπορέσετε να αναπτύξετε τη θεωρία σας και τις απόψεις σας για τη ζωή, αλλά να προσέχετε τον τρόπο σας γιατί θα έχετε την τάση να φανατίζεστε θεωρώντας ότι έχετε δίκιο. Είναι πιθανόν να μπλεχτείτε με τα δικαστήρια ή να πάρετε κάποια κλήση.

    Η Διέλευση του Κρόνου από τον Ενδέκατο Οίκο.
    Ο Κρόνος με την είσοδό του στον ενδέκατο οίκο, μας επιβάλλει να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες μας και να αποφασίσουμε ποια άτομα του φιλικού περιβάλλοντός μας είναι φίλοι πραγματικοί και ποια δεν ανταποκρίνονται πλέον στις προδιαγραφές μας. Φυσικά, συμβαίνει και το αντίθετο, δηλαδή άλλοι φίλοι μας αποδέχονται και άλλοι μας απορρίπτουν. Με αυτή την επίδραση πρέπει να είστε πολύ ρεαλιστές με τους στόχους που βάζετε. Τα σχέδιά σας πρέπει να ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σας και αν θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά προκειμένου να τα καταφέρετε.
    Επαγγελματικά: Έχουμε την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τους στόχους μας και να δούμε αν οι αποφάσεις του παρελθόντος ήταν οι σωστές. Τώρα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, να διευκρινίσετε με ποια άτομα μπορείτε να συνεργάζεστε και με ποια όχι και να βάλετε πιο μεγάλους στόχους για τη ζωή σας

    ΗΡΑ Διέλευση στον 11ο Οίκο

    Μπορεί να παντρευτείτε ένα πρώην φίλο σας, ή να γίνετε φίλοι με το ταίρι σας μετά το γάμο. Μπορεί το ταίρι σας να είναι αναμεμιγμένο με οργανισμούς ή κοινωνικές υποθέσεις, ή μπορεί εσείς να εμπλακείτε με αυτές τις δραστηριότητες μετά το γάμο σας.

    Η Κορυφή (Vertex) στον 11ο
    Η Κορυφή στον 11ο δείχνει την εξύψωση μέσα από ιδανικά πανανθρώπινα. Μέσα από την ιδεατή φιλία με μια διάθεση να ενωθεί με το πρόσωπο των προσδοκιών του σε έναν κόσμο ιδανικό. Εδώ κρύβεται ο κατʼ εξοχήν αντικομφορμιστής του Ωροσκοπίου. Μάλλον είναι από τις δυσκολότερες θέσεις και εάν θέλει κανείς να προσεγγίσει ένα τέτοιο άτομο πρέπει να ξεχάσει όλα τα συμβατικά δεδομένα των σχέσεων, τη ζήλια και τα ταπεινά ένστικτα.

    Η Διέλευση του Ερμή από το Δωδέκατο Οίκο.
    Η περίοδος αυτή είναι λίγο άσχημη, γιατί κλεινόμαστε στον εαυτό μας και είμαστε πολύ μυστικοπαθείς. Από την άλλη έχουμε τάσεις φυγής και δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα, η οποία μας δημιουργεί άγχος, ίσως και φόβο ακόμη. Αυτή την περίοδο κάποιοι εχθροί μπορεί να δημιουργούν κάποια ίντριγκα πίσω από την πλάτη σας, για αυτό να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

     
  • Elina_gr @ 06.12.2011 16:32
    Χρονια πολλα!!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...