παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιακή Επιστροφή: Παραλήρημα και Ερωτήσεις.

Τώρα εξηγούνται πολλά.. έκανα τον ετήσιο χάρτη και με ένα πρόχειρο διάβασμα μέσω του αγαπητού google επαναλάμβανα τις φράσεις "Κοίτα να δεις!".. "Μπρααάβο." .. "Τι λες τώρα!" κ.ο.κ.

Γιατί μίστερ Πλούτωνα θα σε περιλάβω ΞΑΝΑ. Έλεγα κι εγώ η άσχετη.. μα ακαλά αφού η ρημάδα η σύνοδος με τον Ήλιο μου αργοσβήνει εγώ γιατί νιώθω σαν να τον έχω περισσότερο από ποτέ στο σβέρκο μου? Αδαές κορίτσι. Μα γιατί έχει μπαστακωθεί στο σβέρκο μου για φέτος στον 1ο οίκο της Ηλιακής. Γι'αυτο! Σε σύνοδο με ήλιο και ερμη. :) Με έναν Άρη κι ένα Β.Δεσμό εκεί κοντά.

Τι γέγονε? Θ'αρχίσω να μπουχτίζω στην Αλλαγή?? Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκτός από αυτή που μου έλεγε(αλλά εγώ ντιπ λέμε, Χριστό δεν είχα ψιλιαστεί) ο solar asc στον 4ο γενέθλιο? Καλοδεχούμενες για να μη λένε ότι προβάλω αντιστάσεις!

Και Ερωτώ!

1. Την έκλειψη να την περιμένω τώρα στον 11ο με βάση το γενέθλιο ή στον 7ο με βάση τον ετήσιο??  Όχι τίποτα άλλο αλλά γίνεται και απέναντι από τον Πλούτωνα στην Ηλιακή.. Τι θα γίνει λοιπόν? Να τραβήξω μια φωτογραφία να έχω να θυμάμαι πώς ήταν φέτος τα πράγματα γιατί του χρόνου θα φιλμάρουμε σε νέο σκηνικό? Πείτε ΝΑΙ.

 

2. Μας ενδιαφέρουν οι διελεύσεις στο χάρτη της ηλιακής επιστροφής? Η κοιτάμε περισσότερο τις ακμές των γωνιακών και τις όψεις του χάρτη?

 

3.Κοιτάμε περισσότερο τις όψεις του χάρτη της ηλιακής ή αυτές που κάνουν οι solar με τους γενέθλιους πλανήτες?

 

Thanks, Merci, Grazie, Gracias, Danke, Ευχαριστω! ;)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 222 μέλη.

γιορτάζουν οι: Γαλήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...