παρακαλώ περιμένετε...

Η Αφροδίτη και Κρόνος στον ζυγό!!!

  • vicky23 @ 27.04.2011 19:41
    θα θελα παρα πολυ να μαθω πως λειτουργουν ολα αυτα στη ζωη σου αυτη τη στιγμη... πως νιω8εις με την επιστροφη κρονου και πως εισια στα ερωτικα σου??
     
    παντως εγω μη γνωριζοντας και τοσα θα λεγα πως η θα παντρευτεις η θα χωριζεις.... εφοσον ο κρονος ειναι στον 7 σε αυτο τον οικο θα βιωνεις και τις αλλαγες στη ζωη σου.... στο δικο μου χαρτη ειναι στο 12.... οχι καλο νομιζω.... παντως για να εχεις τοσους πλανητες στον 5 θα εχεις και μεγαλη κινητικοτητα στον τομεα των ερωτικων!! ειναι ετσι??
  • toksotis09 @ 27.04.2011 22:53
    Κοίτα δεν λέω, υπάρχει κινητικότητα στα ερωτικά μου με τόσους πλανήτες στον 50 οίκο,
    αλλά έχω απογοητευθεί ότι πάει να δημιουργηθεί ο Κρόνος το διαλύει, με γενέθλια Αφροδίτη στον ζυγό.
  • vicky23 @ 28.04.2011 08:47
    ο κρονος δε διαλυει.... ξεσκαρταρισμα κανει.... οτι αντεχει στο χρονο δε χαλαει ποτε
  • maimou80 @ 28.04.2011 09:42
    τι να πω κι εγώ με αντίθεση γενέθλιας αφροδίτης με κρόνο?
    εκεί να δεις γλέντια.. γιατί ο κρόνος σαν κρόνος, μια χαρά είναι.. το θέμα είναι και τι όψεις κάνει!
    πάντως μου έκανε εντύπωση το "πραγματικός έρωτας".. τι εννοείς? μήπως υπάρχει και άγιος βασίλης? όλα μέσα στο μυαλό μας είναι. αν θες να το ζήσεις, θα το ζήσεις (με και χωρίς κρόνο στην αφροδίτη σου)
    συμφωνώ με βίκυ.. ο κρόνος ξεσκαρτάρει και σε γλυτώνει από άκυρους γκόμενους που θα τους αντιλαμβανόσουν μετά από καιρό (τώρα τους πέρνεις πρέφα νωρίτερα).. λέω εγώ τώρα!
  • toksotis09 @ 28.04.2011 18:18
    H επίδραση του Κρόνου,μπορεί να ανάγεται σε οποιοδήποτε τομέα (αισθηματική απογοήτευση, ξαφνικό πρόβλημα υγείας, απώλεια συγγενούς, οικονομική κατάρρευση κοκ) και είναι πάντα δυσάρεστο,η πρώτη διέλευση συμβαίνει το πολύ μέχρι την ηλικία των 29 ετών, η δεύτερη μέχρι τα εξήντα και η τρίτη μέχρι τα ενενήντα, αν κάποιος φτάσει μέχρι εκεί,σε ποιόν τομέα θα γίνει αισθητό αυτό εξαρτάται από την θέση του Ήλιου στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αν είναι σε οίκο κράσης και υγείας (1ο, 6ο) εργασίας και επαγγελματικών (6ο, 10ο), αισθηματικών σχέσεων (5ο, 7ο)τώρα , οικονομικών (2ο, 8ο) κλπ.  Επειδή όμως έχουμε συνάντηση του πλανήτη με τον Ήλιο που αντιπροσωπεύει την κράση και την προσωπικότητα του ατόμου, μια μείωση της αισιοδοξίας και της διάθεσης, κάποια εσωστρέφεια και κατάθλιψη είναι αναπόφευκτα επακόλουθα για όλους.

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...