παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
"Κι όλο φεύγω...

..το τέλος πριν να δω." Τελείωνει ο τύπος με το μικρόφωνο το τραγούδι του, λοξό βλέμμα φίλης προς τα μέρη μου. Κοιτάω αριστερά, κοιτάω δεξιά, οκ το πιάσα.. are you talking to me??? 

Προς στιγμήν σκέφτομαι.. "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, διδύμι.." αλλά δεν το λέω γιατί ξέρω ότι κάνω λάθος. (Έχει κακή φήμη αυτό το ζώδιο κ παρασύρθηκα..) 

 

Άλλοι που λέτε, φεύγουν χωρίς να προσπαθήσουν να δουν παρακάτω, άλλοι δε φεύγουν κ σκαλώνουν σε γεγονότα κ καταστάσεις χωρίς να βλέπουν ότι έχουν ένα τοίχο που κοπανάνε κρανιωδώς κ μανιωδώς.. Ο καθένας με τους λόγους του κ εγώ έχω τους δικούς μου να πιστεύω ότι δε χωράνε κατηγοριοποιήσεις κ κουτάκια. Άβυσσος ο ανθρώπινος εγκέφαλος. (Υπάρχουν κ αυτοί που βρίσκουν την ισορροπία. Εξαρετικά πλάσματα της μητέρας φύσης κ σπανιότατα!!)

 

Κάτι μου λέει όμως ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάνω και τα δύο τρομάρα μου. Φεύγω απο άλλα, αδυνατώ να ξεκολλήσω τα πόδια μου από άλλα κ το κεφάλι μου πάει σαν το εκκρεμές αλλά όχι αριστερά-δεξιά, μπρος-πίσω με στόχο τον τοίχο!

 

Κ φτάνουμε στο σημείο που βρίσκομαι τώρα. Σε αυτή τη βδομάδα. Σκέψεις κ διλήμματα. Να φύγω ή να μέινω? Σε ρωτάω ρε Κριέ.. Θέλω να φύγω επειδή τρόμαξα ή θέλω να φύγω γτ νιώθω ένα λάθος να επαναλαμβάνεται?

Θα μου πείτε.. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! Ναι αυτό το ακούω από τότε πού έπαιζα με πλαστελίνες... Ορίστε λοιπόν... θέλω κάτι που δε θα χρειάζεται να σκέφτομαι, απλά θα κυλούν τα πράγματα, όχι διλήμματα, όχι σπαζοκεφαλιές... (Τι; Πώς; Δικαιολογίες???)

 

Και να 'μαι πάλι στη διχάλα του δρόμου..  "Left" or "Right"?

 

Αξίζεις να μείνω;

 

Αξίζει να φύγω? 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...