παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τοξότης Αγνοείται...

... κ ελπιζω τα ζωδιακα μου χαρακτηριστικα να μην εχουν την ιδια καταληξη με τη Χαρα, τα βρουν δλδ καπου θαμμενα. Ελπιζω καπου να παραπεσαν κανα-δυο χρονια τωρα, μαλλον θα τα βουτηξε ο Κρονος απο την Παρθενο (α ρε μανα λιγουλακι πιο νωρις δε μπορουσες να με βγακεις σε τουτο τον κοσμο?? Ειδες ac τωρα?????) . . . 

Και αναρωτιεμαι.. Που πας κοπελια με Ηλιο στον Τοξοτη κ ac  Παρθενο;; Γιατι μπιρι -μπιρι 2 χρονια τωρα, κοντευω να γινω ενοχικη κ να κυνηγαω 2 παρα το βραδυ κουνουπια γυρω γυρω στο δωματιο για να μην την πληρωσει κανενας αλλος! Που δε θα τη γλιτωσει θαρρω τωρα με τον Ουρανο! Σφοντυλι θα του ρθει κ αυτος κ το χερι μου.. Εχε χαρη που ειμαι κατα της βιας...

Και επανερχομαι.. Θελω πισω την ευεργετικη αδιαφορια μου (και καλα.. κακοηθειες ειναι, αλλιως δε θα καθομουν να παραληρω) κ τη δημιουργικη πυγμη μου(εχω κ εναν Αρη στον Κριο!). Amber Alert! Τοξοτη που εισαι μανα μου κ χανομεθα???

 Μου φαινεται μεχρι να περασει εντελως η επιρροη του Ουρανου απο τους Ιχθεις θα παω να μονασω... ναι ναι αυτο θα κανω! Φευγω για Πατμο! 

Για πληροφοριες παρακαλω στειλτε ταχυδρομικο περιστερι με την ενδειξη "Για το κελι 33, Μοναστηρι Ελεουσης"

Δινεται και αμοιβη! Ενα σπεσιαλ 3ημερο σε διπλανο κελι για τον πιο υστεριαζοντα πληροφοριοδοτη που χρηζει αμεσης βοηθειας και πλανητικης ψυχοθεραπειας. (Σκορπιος θα εισαι ε?? το ξερω, το ξερω..)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...