παρακαλώ περιμένετε...

Ιχθύς ή Κριός???

  • Stardome* @ 23.02.2010 15:43
    AgapouLitsa, η ερώτηση σας θα μπορούσε να απαντηθεί σε πολλά επίπεδα. Εδώ θα θίξω τα κυριότερα σημεία:
    1. Το ζώδιο ενός ανθρώπου (ο Ήλιος του με άλλα λόγια) δεν είναι κάτι επίκτητο ή έμφυτο. Αντίθετα είναι ο προορισμός του, αυτό που μάχεται να γίνει. Όταν ζούμε τις ποιότητες του ζωδίου μας είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας, ευτυχείς από την ζωή. Όμως δεν τα ζούμε στο μέγιστο βαθμό ούτε μας εξασφαλίζει κανείς πως θα καταφέρουμε να τα αναπτύξουμε. Συνεπώς πιο σωστά θα πρέπει να λέμε πως κάποιος προσπαθεί να γίνει το ζώδιο του, όποιο είναι αυτό, παρά ότι είναι ανά πάσα στιγμή.
    2. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας φαίνονται κυρίως από τη Σελήνη και τον ωροσκόπο μας. Έτσι αν ο άντρας σας έχει μια Σελήνη σε Γήινο ζώδιο θα μπορούσε να είναι πρακτικός και συνεπής (κάτι που δεν είναι ο Ιχθύς), ενώ με μια Σελήνη σε πύρινο ζώδιο θα μπορούσε να είναι δραστήριος, περιπετειώδης και να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες (κάτι που φοβούνται τα ζώδια του Νερού, όπως ο Ιχθύς). Αντίστοιχα συμπεράσματα θα μπορούσαμε να βγάλουμε και από τον ωροσκόπο...
    3. Το αν ταιριάζετε με έναν άνθρωπο δεν πρόκειται να σας το εξασφαλίσει απόλυτα κανένας άλλος παρά εσείς οι δύο. Εξηγούμαι... Εσείς και ο σύντροφος σας δεν είστε μόνο το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας. Ο καθένας σας έχει 10 πλανήτες και 12 οίκους. Όταν όλα τα στοιχεία συνυπολογιστούν, το μόνο που μπορεί με ασφάλεια να σας πει κάποιος που γνωρίζει από αστρολογία είναι σε ποια επίπεδα συμφωνείτε και σε ποιες καταστάσεις θα υπάρχει διαφωνία. Από εκεί και πέρα το αν επιθυμείτε να δουλέψετε τις διαφορές σας και να χαρείτε τις συμφωνίες σας είναι προσωπική απόφαση.

    Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο να δείτε από μια πιο σωστή αστρολογική προοπτική τους προβληματισμούς σας.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...