παρακαλώ περιμένετε...

αρης

  • Brujo @ 02.11.2009 21:03
    Συγκλονιστικό νέο υπό προϋποθέσεις. Από τις 17/10 μέχρι τις 7 Ιουνίου του 2010 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Δηλαδή; Καταρχήν αισθάνεσαι το αίμα σου να ξεπαγώνει. Αν έχεις επιβιώσει εργασιακά ? και είναι σίγουρο ότι οι περισσότεροι Λέοντες έχετε επιβιώσει, έστω και κουραστικά- τώρα πάλι μπορείς να τολμήσεις να είσαι και πάλι αισιόδοξος. Ακόμα κι αν έπεσες από το άλογο ή διάλεξες να κατέβεις από αυτό- επαγγελματικά μιλώντας- μπορείς να ανέβεις και πάλι στο άγριο άλογο του ροντέο και να προσπαθήσεις να κερδίσεις το πρώτο βραβείο. Βρίσκεις την παλιά σου δύναμη και επανακτάς την ενέργειά σου. Σʼ αυτούς τους μήνες θα μπορέσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να προχωρήσεις ένα βήμα στις επιδιώξεις σου, να απαιτήσεις, να επιθυμήσεις, να αρπάξεις το κομμάτι της τούρτας που σου αναλογεί, να επιτεθείς, να σαρκάσεις, να ανανεωθείς, να οδηγήσεις στην επόμενη πίστα την επαγγελματική και συναισθηματική σου ζωή, να ΔΡΑΣΕΙΣ- εννοείται όλα αυτά όταν ο Άρης βρίσκεται σε ορθή πορεία. Στις ανάδρομες περιόδους του Άρη μην αποθαρρυνθείς που το αυτοκίνητο θα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο υπόγειο γκαράζ. Το αυτοκίνητο είναι σπορ, τρέχει πολύ, και χρειάζεται κάθε τόσο σέρβις.


    Το άλλο συγκλονιστικό υπό προϋποθέσεις πάντα νέο είναι φυσικά η ορθή πορεία του Δία (13/10) στον Υδροχόο, δηλαδή στον τομέα των One 2 One Σχέσεων. Έχεις μεγάλη ανάγκη την θετική του ενέργεια. Οι σχέσεις όπως πολύ καλά ξέρεις είναι πιο εθιστικές και από κρακ και ακόμα περισσότερο όταν συνοδεύονται από εντάσεις και ζόρια. Φυσικά και δεν είναι η εποχή να μείνεις μόνος σου. Αν είσαι με κάποιον/α η σχέση εξομαλύνεται ή ανθίζει. Αν είσαι Ένας ή Μία αυτό που θέλεις, εύχεσαι και λαχταράς είναι να πέσεις στην αγκαλιά κάποιου, ή κάποιας που δε θα σε κακοποιήσει συναισθηματικά, που δε θα σε ταλαιπωρήσει ψυχικά, που δε θα εξαφανιστεί, που δε θα αποδειχτεί ελάχιστος/η?συμπλήρωσε? Που θα σε ερωτευθεί όπως τον/την ερωτευθείς. Που θα σου πλατύνει το μυαλό και την ευαισθησία. Που θα συνεχίσει να σε γοητεύει και μετά τους έξι μήνες. Που θα μείνει?συνέχισε?Answer me Jupiter?please?



    (Y.Γ. Με πλανήτες και μια νέα Σελήνη στο Ζυγό, το μυαλό είναι ξυράφι, η γλώσσα

    βελούδινη και η επικοινωνία οξυγόνο. Αν ψάχνεις θα βρεις).









    Tι σημαίνει ο Άρης στο Λέοντα ;



    Από τον Γιώργο Σοφιάνη



    Sky is the limit!!



    Ο Άρης επί πολλούς μήνες στο ζώδιο σου (17/09-7/6) είναι σαν να σε βάζει σε μία πίστα φόρμουλα ένα γνωρίζοντας πως αποτελείς το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρώτη θέση. Το θέμα είναι πως θα πράξεις στην παραπάνω πραγματικότητα.
    Μία κλασική συμπεριφορά ενός δακτυλοδεικτόμενου για την αλαζονεία του Λέοντα θα ήταν να καλέσει κάμερες, να βάλει τα πιο φανταχτερά του ρούχα και να κάνει δηλώσεις για τη σίγουρη νίκη του και την ανταμοιβή που επιτέλους λαμβάνει από την κοινωνία μετά από αγώνες ετών. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως σε μία δουλειά λες περισσότερα από όσα πράττεις, πως σε μία σχέση δρας υπεροπτικά απέναντι στο/η σύντροφο. Έχεις μεν το πάνω χέρι στις σχέσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κανονίζεις ταξίδια χωρίς να ρωτάς τη γνώμη του/ης συντρόφου. Είσαι το λαμπερό αστέρι στη δουλειά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα στρογγυλοκαθήσεις στο θρόνο σου και θα περιμένεις του αυλικούς σου να κάνουν όλη τη δουλειά.





    Από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά ενός Λέοντα που έχει φάει τα μούτρα του στο παρελθόν σημαίνει πως αναλαμβάνει μία προσπάθεια (επαγγελματική ή ερωτική) και αναγνωρίζοντας το ρόλο της άμιλλας και της συντοφικότητας βάζει συνοδηγό στο άρμα που του παρέδωσαν. Θέλεις να λάμψεις, φλέγεσαι να εκδηλώσεις το μεγαλείο και τον ερωτισμό σου, πεθαίνεις για πράξεις εντυπωσιασμού και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις όλα τα παραπάνω πραγματικότητα. Το θέμα όμως όμως είναι αν μετά την προσπάθεια των εννέα μηνών, η γέννηση θα είναι ενός υγιούς απογόνου ή ενός πλάσματος με ατέλειες. Έχεις την ευκαιρία να σπείρεις κάτι που τον Ιούνιο θα αποφέρει πολύτιμους καρπούς.





    Αν η σχέση που ξεκινάς είναι με το ιδανικό άτομο μπορεί να σου φέρει γάμο και οικογένεια. Αν η εργασία που αναλαμβάνεις είναι στα μέτρα σου θα φέρει μία απογείωση της επαγγελματικής σου εικόνας. Αν οι σπουδές που ξεκινάς είναι στον τομέα που αγαπάς και μοχθήσεις πολύ για να τις φέρεις εις πέρας, τότε το πτυχίο θα έρθει και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό. Αν ο τομέας ή το άτομο στο οποίο αφοσιώνεσαι το επόμενο διάστημα είναι αυτό που πραγματικά θέλουν η καρδιά και το μυαλό σου, τότε το νόημα της ζωής είναι μπροστά σου... Εμπρός λοιπόν, ώρα να λάμψεις όπως μόνο εσύ ξέρεις!









    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009

    Από τον Μιχάλη Βαφεία

    Μόλις περάσει ο Άρης στο ζώδιο σου σχεδόν άμεσα (28?31/10) ενεργοποιεί την Ηλιακή έκλειψη της 26/1. Μια έκλειψη που είχε γίνει στο 7ο ηλιακό σου οίκο (και σε σύνοδο τότε με τον Δία) όποτε ενεργοποιείται δηλώνει πως ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες σε χτυπάνε κατακούτελα και θα ήταν μάλλον ανώφελο να αντισταθείς ή να μην πάρεις το ρίσκο. Αν προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία μπορείς να περιμένεις πως: 1) Θα σε ενθουσιάσει χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, 2)Θα απαιτήσει από εσένα πρωταγωνιστικό και όχι διαδικαστικό ρόλο, 3) Θα προσφέρει προκλήσεις και όχι ασφάλεια. Όμως αν είναι ο έρωτας που χτυπά την πόρτα, θα είναι τόσο εκκωφαντικός που θα ξαναθυμηθείς πως στον πυρήνα σου είσαι μια κλινική περίπτωση ρομαντικού/ης και θα κυκλοφορείς σιγοτραγουδώντας το: I canʼt help falling in love. Όχι, δεν είναι ο Elvis ο Βασιλιάς. Εσύ είσαι!


    Νωρίτερα μέσα στον Οκτώβρη πάντως καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό αναβρασμό μεγάλης ισχύος. Από τη μια ο Άρης ενεργοποιεί την καλοκαιρινή Ηλιακή έκλειψη της 21/7 στον 12ο οίκο σου (για τους γεννημένους τις πρώτες 3 μέρες του ζωδίου θα είναι πιο έντονη η επιρροή) και ανοίγει το κουτί της Πανδώρας με τις ανασφάλειες, τις ασυνείδητες παρορμήσεις και τις φοβίες που έρχονται να βάλλουν εναντίον της αυτοπεποίθησής σου. Από την άλλη όμως ο Κρόνος στη Παρθένο ολοκληρώνει το έργο της έκλειψης του Μαρτίου του 2007 που κρατούσε ανοιχτή την πληγή των σχέσεων. Τα τελευταία δύο χρόνια πολλοί Λέοντες ζούσαν με το φόβο να αφεθούν συναισθηματικά και σεξουαλικά σε μια αγκαλιά ή έπεφταν πάνω σε ανθρώπους που όσο ζεστοί φαίνονταν όταν διεκδικούσαν τόσο μεταμορφώνονταν σε μαμούθ από την εποχή των παγετώνων και δεν τους άγγιζε τίποτα στη συνέχεια. Ε λοιπόν οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν πλέον...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...