παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
"άκου" την αφροδίτη σου, ;-)

...♥ 
.:: άκου την αφροδίτη σου; ::.  ♥...
               :-), λολ!

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτό που θέλει πραγματικά η καρδιά μας; Μπλεκόμαστε στην τσιριχτή φωνή του νού που μας παροτρύνει και μας λέει "Μη" και "Οχι" και "Δεν πρέπει" και "Θα πρέπει ο άλλος να ρίξει τα μούτρα του"....κ.τ.λ (τις γνωστές ανοησίες του νού (χα χα), ξέρετε ;-)

Η κάθε αφροδίτη όπως ξέρετε λειτουργεί διαφορετικά. Όμως, σπάνια δεν επηρεαζόμαστε απο τον νού μας στις αποφάσεις μας. Έναν νού που διαμόρφωσε η κοινωνία όπως ήθελε. Δεν ακολουθούμε συχνά λοιπόν τον δρόμο της καρδιάς, της αφροδίτης.

Όλοι οι Δάσκαλοι, οι σοφοί, πάντα μας έλεγαν να ακούς την καρδιά σου. Μας λένε πως εκεί εδρεύει η σοφία της ύπαρξης. Μας λένε δηλαδή, ότι όταν ακολουθούμε τις παρορμήσεις της καρδιάς μας, τότε μόνο λειτουργούμε με Σοφία.

Η αφροδίτη απο κάποιους πιστεύεται ότι είναι ο "ανώτερος εαυτός μας", ο πνευματικός εαυτός μας. Ο εαυτός που λειτουργεί με αγάπη.

Ας ακολουθήσουμε την αγάπη της καρδιάς μας και ας δούμε που θα μας οδηγήσει. Ας δούμε τι μαθήματα θέλει να μας δώσει η Θεά Αφροδίτη, ο έρωτας και η αγάπη. Ας αφήσουμε πίσω τον νού μας με κάθε του κρίση, για να μην μας φοβίζει και μας "τραβάει προς τα κάτω".

Όλοι, είμαι σίγουρος, νιώθετε τι θέλει η "αφροδίτη" σας, αλλά επειδή έχετε και έναν πολυλογά νού και δεν τον έχετε δαμάσει, δεν σας "αφήνει" με τα "πρέπει" του και τις "ανασφάλειες" του να κάνετε αυτό που θέλετε

Πάμε μπροστά με λάβαρο τον πνευματικό ήλιο, τον ήλιο με τον σταυρό, το πνεύμα στην ύλη, την Αφροδίτη! χα χα χα :), :p !!!   

                                                                    .::  ♥  ::.
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...