παρακαλώ περιμένετε...

τοξοτης με ιχθυ?

  • andreas_zepos @ 03.04.2009 02:01
    αποψή μου, είναι να κάνετε τις δουλιτσες σας όοολη μέρα χωριστά
    και να συναντιέστε και να γλεντάτε το βραδάκι...
    πλιζ...μη με ρωτήσεις γιατί..
  • cecilia @ 04.04.2009 14:28
    sevasti i apopsi sou, pou proerxetai apo proswpikes empeiries apoti katalavainw, alla to thema einai na lavw astrologiki ejigisi me vasi ta zwdia mas kai tous planites mas..
  • fldown @ 04.04.2009 14:57
    cecilia κατ' αρχήν καλησπέρα. Στο stardome δύσκολα θα καταφέρεις να πάρεις απάντηση για μια συναστρία. Αφενός γιατί είναι μια πολύ χρονοβόρος διαδικασία για να έχεις ένα αποτέλεσμα και αφετέρου για πάντα ρωτάει ο ένας εκ των δύο και για τους δύο. Δεν είναι ηθικό όμως να κοιτάζει κάποιος τα προσωπικά δεδομένα ενός ανθρώπου χωρίς αυτός να συναινεί στη διαδικασία. Η συναστρία μπορεί να βοηθήσει συμβουλευτικά ένα ζευγάρι όταν θέλουν να ερευνήσουν βαθύτερα σε ποια σημεία μπορούν να επικοινωνήσουν και σε ποια εμφανίζεται δυσκολία στην κατανοήση και την επικοινωνία.
    Πέρα από αυτό, ακόμη και αν κάποιος προσπαθούσε να σου πει δύο πράγματα, τα στοιχεία που δίνεις είναι ελάχιστα. Δεν αρκεί ούτε για καλημέρα να δώσεις απλά ζώδιο και ωροσκόπο και να έχεις ένα πραγματικό αποτέλεσμα. Στην καλύτερη θα αερολογούμε χωρίς αποτέλεσμα...
    Ελπίζω να μην αισθάνεσαι ότι σε πήρα από τα μούτρα. Δεν θα ήταν όμως σωστό να ελπίζεις σε μια απάντηση που δεν θα έρθει πιθανότατα ποτέ. Από τη μεριά μου σου εύχομαι τα καλύτερα στη σχέση σου.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...