παρακαλώ περιμένετε...

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ

  • gb488 @ 16.02.2009 13:31
    ξεκίνα από τα απλά , δες πού είναι Άρης και Αφροδίτη στους δύο χάρτες..Ακόμη κι αν δε γνωρίζεις ώρα γεννησής του (δεν γνωρίζει ούτε εκείνος; ούτε κατά προσέγγιση Άρης και Αφροδίτη δεν αλλάζουν θέση από ώρα σε ώρα εκτός αν είσαι άτυχη και πέρασαν σε άλλο πλανήτη εκείνη τη μέρα...επίσης δες σελήνες (εκείνου ίσως να είναι ανάμεσα σε δυό ζώδια αφού δεν ξέρεις ώρα)...θα σου πουν και άλλοι που ξέρουν καλύτερα....γενικά άμα μπορέσεις να βρείς την ώρα θα ΄ταν καλό!
  • ETOIL @ 16.02.2009 14:21
    Αν δεν ξερεις ωρα και εισαι τυχερη και δεν αλλαζουν θεσεις οι πλανητες,οπως ειπε και η gb488,μπορεις να μαθεις πολλα.δεν θα μαθεις τον ωροσκοπο και το μεσουρανημα και τις ακριβης μοιρες.ομως εκτος απο ημερομηνια πρεπει να ξερεις τοπο γεννησης.
  • penthesilia @ 18.02.2009 17:51
    μπες στα αστρομαθήματα και άρχισε να διαβάζεις, ξεκίνα από τα βασικά και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να μάθει. έτσι θα βρεις όλες τις απαντήσεις. αν ο καλός σου πάντως έχει γεννηθεί μετά τις 12 το μεσημέρι και εσύ το ίδιο, έχει σελήνη στο σκορπιό στην δεύτερη μοίρα, ενώ ο άρης και η αφροδίτη του κάνουν σύνοδο στον τοξότη στην 14η και στην 11η αντίστοιχα, ότι ώρα και να έχει γεννηθεί. εσύ έχεις σελήνη στους ιχθύς, αφροδίτη στον σκορπιό στην 10η μοίρα και άρη στον ζυγό στην 29η. τώρα θα μου πεις αυτό τι λέει; αν ισχύουν οι ώρες είναι πολύ πιθανό η σελήνη σου να κάνει τρίγωνο με τη σελήνη του και η αφροδίτη σου σύνοδο με την σελήνη του και μάλλον τετράγωνο η σελήνη σου με τον άρη του. οι όψεις να θυμάσαι έχουν ανοχή περίπου 10 μοίρες.διάβασε τι σημαίνουν οι συναστρίες στα αστρομαθήματα και εδώ είμαστε πάλι.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...