παρακαλώ περιμένετε...

Αιγόκεροι all over the place!!!!

  • blueview @ 03.11.2008 19:06
    Οταν πιει ΚΑΙ την Μαυρη θαλασσα να επανελθετε !!! ΟΚ ?
  • shygirl @ 04.11.2008 00:29
    Τι εννοείς όταν λες: "Αλλά με τα ψάρια...δεν..." ???????????????????

    Δεν ταιριάζουν οι Ιχθύς με τους Αιγόκερους???

    Να πεθάνω τώρα ή μετά? Γιατί με ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως το τελευταίο διάστημα!!!
  • vickius @ 04.11.2008 11:17
    Κοίτα, μη σε αγχώνω άδικα shygirl.... Από αστρολογία είμαι σκράπας! Δε μπορώ να σου πω αν ταιριάζουν 23% ή 89%, αλλα για αυτό το ψάρι Αιγόκερως= Ταλαιπωρία.... Απλά αναρωτιέμαι πως και ξαφνικά γέμισαν το τόπο ενώ μέχρι πέρυσι, ο μόνος Αιγόκερως που ήξερα ήταν ο Σάκης...

    Επίσης, ο #1 Αιγόκερως, ήταν απλά τέλειος, πρώτη φορά αισθάνομαι έτσι για κάποιον... Αλλά ήταν πολύ εγκλωβισμένος στα ηλίθια πρέπει του! Και στο πως πρέπει τα πράγματα να είναι, χωρίς να αφήνεται ούτε για 1 λεπτό σε αυτά που αισθανόταν(και ήταν πολλά!) Και είναι κρίμα... Πολύ κρίμα... Αλήθεια, εσείς που ξέρετε κάτι παραπάνω, θα μπορέσει ποτέ να απεγλωβιστεί? (Γιατί οι μεγάλοι έρωτες, δε σβήνουν με τίποτα, κι ας κοιτάζουν από μακρυά σαν παρατηρητές ή σαν "φίλοι") Αυτός 26/12/76
  • boa @ 04.11.2008 11:31
    vickius αν νομίζεις πως ο άλλος είναι εγγλωβισμένος (Αιγόκερως ή όχι) και θέλεις να ασχοληθείς (εφόσον είναι "απλά τέλειος"), προσπαθείς να μπεις στη θέση του... αν εσύ είσαι πιο "ευέλικτη", προσπαθείς να λειτουργήσεις με έναν τρόπο πιο οικείο σε εκείνον...
  • vickius @ 04.11.2008 11:57
    Αγαπητέ Boa, πέρα από τη πλάκα που κάνουμε για να μπορέσουμε να το δούμε λίγο πιο θετικά, δεν είναι τυχαία η φράση "μου σακάτεψε τη καρδούλα"...
    Ένα χρόνο τώρα, μόνο ευέλικτη ήμουν και όλο στη θέση του έμπαινα... Το αποτέλεσμα έχασα και τη δική μου θέση και εαυτό, και για αυτό τελείωσε κι όλας! Όταν εξάντλησα όλα μου τα περιθώρια! Τέλος πάντων, απλά έλεγα αν υπάρχει κάτι στο δικό του ωροσκόπιο που να φαίνεται ότι κάποια μέρα θα του δώσει ένα ζευγάρι .. (αχμμμ)
    Αλλά αν αυτό ήταν στα χέρια των αστεριών... η ζωή θα ήταν πιο εύκολη...
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στο προβληματισμό μου... Πρέπει μάλλον με κάποιο τρόπο να σβήσω την ελπίδα για να σταματήσει να με καίει... Και να πιάσω κανα Σκορπιό ή Καρκίνο...΄:-p
    Έτσι δεν είναι;
  • flamescreen73 @ 07.11.2008 15:53
    vickius εγω σε καταλαβαινω απολυτα. Εχουμε οι Ιχθυες την πολυ εντονη ταση/επιθυμια να προσπαθουμε να μπουμε στο πετσι του αλλου και να καταλαβουμε, η ακομη και να συμπασχουμε μαζι του για τα προβληματα η τα θεματα που τον απασχολουν.

    Λιγο ματαιο αυτο γιατι κανενα αλλο ζωδιο δεν το κανει και βγαινουμε μονιμως χαμενοι οταν το προσπαθουμε. Αξιζει για πολυ λιγους ανθρωπους και ακομη και για αυτους πρεπει να επιλεγεις, που, ποσο, ποτε θα το κανεις. Συνηθως δε πρεπει να αφηνεις τον αλλο και μονο του να παρει το χρονο του και να λυσει καποια θεματα μονος του.

    Προβλημα αγαπης δεν υπαρχει γιατι οι περισσοτεροι Ιχθυες εχουν τοσο μεγαλο αποθεμα που ο αλλος μπορει να ασφυκτυα απο τοση ενταση(και συχνα ειναι κακο αυτο). Απλως πρεπει και να επιλεγεις τον ανθρωπο σου καπου. Το να ορμας και οποιον παρει ο χαρος ειναι χαρακτηριστικο του Ταυρου η του Κριου(η οσων εχουν εντονα στοιχεια των ζωδιων αυτων στο ωροσκοπιο τους).

    Εμεις πρεπει να ψαχνουμε τα πραγματα, οχι ειδαμε καποιον μας φανημε καλος και προχωραμε και επενδυουμε πραγματα πανω τους που ισως δεν αξιζουν κιολας(γιατι ωραιοποιουμε και ευκολα καταστασεις). Δεν ειναι ολα μελι γαλα, ειδικα οι γυναικες του Ζωδιου μας ειστε πολυ ευαισθητες και πρεπει λιγο να προσεχετε.

    Οι Αιγοκεροι ειναι δυσκολο ζωδιο για τους Ιχθυες γιατι φαινονται πολυ ακαμπτοι, υπολογιστες και πληρως κυριοι των συναισθηματων τους σε εμας που κατακλυζομαστε συνεχεια απο αυτα. Επιπροσθετως, δεν ειναι τοσο συνηθυσμενοι σε ευαισθησιες και λεπτεπιλεπτους ανθρωπους, σε εμας φαινονται μαλλον σκληροι. Μπορει να σε πληγωσει και να μην το καταλαβει καν, η να σε θεωρησει υπερβολικη στην αντιδραση σου. Δυσκολα αλλαζουν σε αυτα.

    Ειναι και παρα πολυ απολυτοι, "my way or the highway". Σε αντιθεση με εμας που ειμαστε σφαιρικοι στην αντιληψη των πραγματων. Ειναι ομως και ανθρωποι. Επειδη ξεκινας απο το υποβαθρο του χαρακτηρα τους που σημαινει καποια πραγματα δεν σημαινει οτι θα κατσουν εκει ο κοσμος να χαλασει.

    Εγω ξερω οτι αν ο αλλος ενδιαφερεται για σενα θα κατσει να σε ψαξει και να βοηθησει τη σχεση ετσι και αλλιως, υιοθετωντας διαφορετικη συμπεριφορα οπου του ειναι δυνατο. Σημαντικο το να καθεσαι να μιλας μαζι του και να τον αφηνεις να ανλυει ο ιδιος τον ευατο του ακομη και εαν σε γεμιζει πολλες φορες με παρα πολλες ιστοριες(τους αρεσει πολυ να τους ακουνε). Συχνα ειναι και μειωτικοι και προσπαθουν να βγαλουν το ευατο τους πανω απο ολους τους αλλους. Εκτιμουν την ηρεμια στον αλλο, γιατι αυτοι τσαντιζονται αρκετα ευκολα.

    Του αρεσει να περιγραφει την ζωη και συμβαντα που του ετυχαν, μαθε τον ετσι και μαθε οτι πιθανον να ειναι και αρκετα συντηρητικος, απο τη γυναικα θα περιμενει τον κλασσικο ρολο του υποκαταστατου της μητερας του και θα περιμενει τα χουγια του να ικανοποιουνται.

    Ακομη και αν ολα πανε τελεια για σενα, μπορει να σε θεωρει σοφτ, μαλθακη και αδυναμη και να μην ικανοποιειται απο τη σχεση ετσι και αλλιως, οποτε να τη διακοψει. Κερατο πολυ πιθανο, γιατι του αρεσουν και αλλες γυναικες που εχουν στοιχεια που εσενα σου λοιπουν συνηθως και αν βρει καλυτερη, ανετα θα σε αφησει. Ομως ειναι και υπευθυνα ατομα και θα δυσκολευτουν να σε κερατωσουν αν εχουν υποχρεωση μαζι σου, αλλιως μεριμενε να γινεις κερασφορο ψαρακι. Αλλα δεν θα σε κρατησει ετσι και αλλιως προκειμενου να φας κερατο, ειναι αρκετα κυριος.

    Δεν ειναι κακο ομως να εχεις και μερικες κατραπακιες, σε κανουν και σκληροτερο ανθρωπο που εμεις το χρειαζομαστε για να μας βαζει σε σωστη αντιμετωπιση του σε ποιο κοσμο ζουμε.

    Αν παντως το επιλεξετε, τουλαχιστο ξερετε οτι χρειαζετε πολυ και διαρκη προσπαθεια για να το διατηρησετε. Σε τελικη αναλυση, οι σχεσεις ειναι για να βελτιωνεις το χαρακτηρα σου μεχρι να φτασεις σε επιπεδο ωριμοτητας που να μη χρειαζεσαι αποκουμπι, εκτιμας τον αλλο και ως προσωπικοτητα και μπορεις καπου να αρχισεις να κατασταλαζεις.

    Σκληρα ζωδια οπως ο Αιγοκερως ειναι μια χαρα για να βελτιωνουν τον Ιχθυ. Απλα μη βιαστειτε να κανετε κατι μονιμο μαζι τους γιατι μπορει και να το μετανιωσετε. Επισης, φροντιστε να μην σας βαρεθουν αν πατε για μακροχρονια πραγματα, αν δε θελετε να βαλλετε μπελαδες στο κεφαλι σας.
  • gina256 @ 13.11.2008 15:19
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον flamescreen73, καθώς στο παρελθόν είχα εμπειρία με αιγόκερω, η οποία έληξε με άδοξο τρόπο... Ψαράκια να είστε προσεκτικά με τους αιγώκερους!!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...