παρακαλώ περιμένετε...

Σχολια πανω στο ποστ του gp.

  • fldown @ 16.10.2008 15:22
    Μανιφέστο... Είναι κατάθεση που δεν μπορεί εύκολα να την κάνει κάποιος μη σκεπτόμενος, να την αποδώσει γραπτά. Επειδή είναι σαν μανιφέστο δεν σχολιάζω. Απλά χαίρομαι που υπάρχουν ΚΑΙ τέτοια μυαλά.
  • Saturned @ 16.10.2008 15:40
    μόνο το cajoline του λείπει.
  • KELLY79 @ 16.10.2008 16:25
    ki egw mazevw tis gopes mou sitn paralia, alla episis kapnizw maniwdws gia na min arxisw na dernw tous geitones, tin oikogeneia mou, tous perastikous klp, o tsipras den einai einai i lysi, einai mia protasi i suppose, padws bravo zepe, telika egine kali fasaria apo to post tou zero, byeexxxzzz
  • KELLY79 @ 16.10.2008 16:57
    ενοχικα δομημενων παρτακηδων... teleio??/
  • andreas_zepos @ 16.10.2008 17:16
    θελω να συμπληρωσω δυο πραγματα. ενα, οτι σαφως και δεν ειναι μονο ετσι τα πραγματα, σαφως και δεν ειναι μονο αρνητικα ή πεσιμιστικα, ή εξουσιοκεντρικα. σαφως και υπαρχουνε εταιριες (σ.σ. κινησεις ανθρωπων) που παραγουν εργο, και καλο εργο. και δευτερο, i'm an alien, i'm a little alien..
  • didimaki @ 16.10.2008 18:49
    ta logia einai peritta otan diavazeis kati tetoio.den xreiazontai sxolia...kathesai kai skeftesai
  • astropeleki @ 16.10.2008 19:40
    αγαπητε Ανδρεα Ζ δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου...κι εμενα τη τελευταια 10ετια ειδικα μου εχει τσακισει τα νευρα η καταναλωτικη συμπεριφορα του Ελληνα...
    στεκομαι σε αυτη που ειναι το πρωτο βημα για την οποιαδηποτε αλλαγη που θελουμε να κανουμε ως γενια...ετσι κι αλλιως δεν ειμαι της φιλολογιας και της ποιησης ουτε των υψηλων μαθηματικων...παραειμαι πρακτικος ανθρωπος,πεζος θα ελεγα...ξερω τα βασικα και τελος...αφηνω την ερευνα και την υψηλη τεχνη σε αλλους...και μαθαινω και ενημερωνομαι...
    Επιλογη του καθενος τι θα κανει,αν και κατα ποσο θα αλλοτριωθει...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!Δε βρισκω λογο:
    -να παρακαλας για βενζινη ενω υπαρχει απεργια...οσο οσο πλερωνεις...
    -να αγοραζεις 5 ειδων μαλακτικα ρουχων,3 ειδων μαργαρινες,5 ειδων λαδια κλπ κλπ κλπ
    -το 3ο κινητο τηλεφωνο αξιας 300 ευρω στο παιδι σου που ειναι 11 χρονων
    -το φορεμα 100% poly αξιας 2000 Ευρω,το οποιο στις εκπτωσεις θα εχει 100 ευρω
    -Φρεντοτσινο(ετοιμο μειγμα) σε παραλιακη καφετερια με 7,5 Ε,οταν το προφιτερολ(ετοιμο κατεψυγμενο και καλα γλυκο) εχει 6 Ε...
    -τη 5η τηλεοραση για το σπιτι(δεν ειχαμε μια στο μπαλκονι)
    -τα σκουπιδια που αφηνουν παντου
    -τα παρτερια με τα λουλουδια που χαλανε και ποτε δε φτιαχνουν οι ιδιοι
    -τα τεραστια τζιπ που κουβαλανε στο κεντρο των Αθηνων
    Η λιστα ειναι ατελειωτη...μου ρχεται να τους κοπανισω ολους οταν τους βλεπω να ειναι καταναλωτες τετοιας συμπεριφορας...ας ξεκινησει απο εκει η αλλαγη και κατι μπορει να γινει...οσο βασιλευει το βολεμα και η καναπεδιαση...χλωμο...
  • andreas_zepos @ 16.10.2008 20:26
    κοιτατε..οχι, δεν ειμαι το τερας της ανακυκλωσης. οχι δεν ειμαι ο ξερολας ο αναμαρτητος, ο τσε γκεβαρα της κολοπετινιτσας, ουτε ο νεοτζιζους. ειμαι οπως της πεποιθησης βλεπε-ακου-σωπα, κι αμα δεν ξερεις ρωτα. ΜΑΘΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ. προσπαθωντας να αφουγκραστω λοιπον το τωρα, το συνολικο τωρα, και δεχομενος οτι οντως ζουμε σε μια μεταβατικη εποχη, το μονο που μενει ειναι ΟΧΙ το να κατσουμε απαθεις και να δουμε το τελος αυτου εδω του οικοδομηματος, γιατι θα μας εχει παρει και θα μας εχει σηκωσει και εμας μαζι (ειναι ικανο βλεπετε...) αλλα να κανουμε το τωρα μας οσο καλυτερο και οσο πιο ανθρωπινο μπορουμε (γι αυτο μιλησα ειρωνικα για νεοαριστερα φαινομενα που λαικιζουν φλερταροντας με τη φαντασια στην εξουσια) και να σωσουμε οτι πιστευει μεσα του ο καθενας οτι εχει πραγματικη αξια να περασει παρακατω, να μεινει ζωντανο. αυτα.
  • andreas_zepos @ 16.10.2008 22:03
    ή δεν ακους, ή δεν βλεπεις, ή απλως θελεις εγω να σου βρω τη λυση στο προβλημα σου τσαρινα. και δεν προκειται. αλλα ετσι για τους τυπους, θα αναφερω οτι ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου αυτοι που καταφεραν να μην πληρωσουν ποτε φορο στο κρατος, λογαριασμους, οτε, δεη ενοικια κλπ. και για δουλια θα παμε, και το αφεντικο στη μαπα θα το φαμε, αλλα θα κοντραριστουμε γιατι δεν τον εχουμε αναγκη, ΑΥΤΟΣ μας εχει, και δε θα πιστεψουμε κανενα θεο, αφεντη, πατριδα, αφου ολα ειναι νταραβερι στο βωμο του χρηματος και της εξουσιας. θα επιδιωξουμε να ζησουμε οπως ολοι οι αλλοι μεσα στον ΙΔΙΟ κοσμο, χωρις αυταπατες, αλλα με τη δικη μας θεση. να καταγραφει στα πρακτικα παρακαλω.
  • andreas_zepos @ 16.10.2008 22:17
    σιγα...θα σκισεις κανα καλσον..
  • andreas_zepos @ 16.10.2008 22:47
    δεν ειναι ζητημα πολιτικης. ειναι ζητημα αξιοπρεπειας. και μονο αξιοπρεπειας. λυσεις υπαρχουν. απ το να ξεπεσω και να δωσω φακελακι, προτιμω να παω στο εξωτερικο. απ το να φιλησω κατουρημενες ποδιες, προτιμω να μην εχω ενσημα. αυτοι χανουν, οχι εγω. οσο για το εκει το δικο μου, οταν φτασω, θα στο πω.
  • KaMiKaZe @ 16.10.2008 23:17
    ayto me ta ensima einai men swsto, einai men mia epanastasi, ALLA:
    sta 75 AN zeis dil, ti akrivws 8a trws? Me poia synta3i akrivws?
    To systima 8elei apla bourlwto.
    Pagkosmiws.
  • KaMiKaZe @ 16.10.2008 23:45
    re sy egw sou lew x@se ti diaskedasi, x@se ta ta3idakia, tis ekdromoules, tis kremoules, ta kommwtiriakia, xes ta ola.
    DEH, NERO, KINHTA, STA8ERA, KOINOXRHSTA, 2 ENOIKIA, fagito, pagia, sk@ta, alloi logariasmoi ektos A8inas, me doulevete twra?
    Ti wraia pou einai ta logia k oi skepseis....
    Ti wraia pou eiste k eseis kaloupwmenoi san tous ypoloipous......
    Akou na grapsw ta ensima sta palia mou ta papoutsia. Kai ti 8a trww? Volvous? Kai otan avrio me8avrio 8a eimai sto krevati tou ponou ti 8a kanw? 8a psofisw kakin kakws epeidi de 8a eimai asfalismeni?????
  • KaMiKaZe @ 16.10.2008 23:51
    na me prosexeis eee??? Giati 8a matzakwniasw kati mou leei.
    (arxisa old Horborn 3ana, to xw ri3ei sto stripsimo don't you worry my love)
  • andreas_zepos @ 17.10.2008 00:03
    παιδια..πλατειαζουμε. εχουμε αρχισει και χανουμε τη μπαλα, οεο. εγω δεν ειπα ποτε οτι η επανασταση θα ξεκινησει απο το σταρντομ. δεν ειπα ποτε οτι δεν προκειται να μαζεψω ενσημα ποτε στη ζωη μου. ειπα οτι προτιμω τη μαυρη εργασια(εστω και περιστασιακα, μεχρι να βρω κατι καλο) απο το να παω να γλυψω τον ταδε η τον δεινα. προσπαθω με ολα αυτα που εγραψα, να θιξω μικρα (ναι, τις γοπες) η μεγαλα (ναι, την παιδεια) πραγματακια γιατι τα πραγματα τελικα ειναι πολυ πιο απλα απ οτι τα αντιμετωπιζουμε. η παγκοσμιοποιηση δενειναι μονο δικη τους, αλλα και δικη μας, ακομα τουλαχιστον. οσο δε μπορουν να εχουν τον απολυτο ελεγχο της πληροφοριας,ειναι και δικη μας. στο εξωτερικο, συνεννοουνται και συντονιζουν κοινες δρασεις, μια χαρα! εδω... μεσαιωνας! the snatch!
    οι αγορες τους, ειναι δικες μας, με την εννοια οτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι πελατες. αρα, τα προιοντα, μπορω να τα αγορασω ΑΠ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ! οποιαδηποτε προιοντα! ειτε αυτα ειναι ρουχα, ειτε φαγητο, ειτε υγεια. και θα επαναλαβω αυτο που λεω εξαρχης. αυτοι εχουν την τηλεοραση, εμεις το τηλεκοντρολ. αυτοι εχουν την αγορα, εμεις εχουμε τα λεφτα και την επιλογη ποιον θα προτιμησουμε και ποιον θα μποικοταρουμε. ειναι ΤΟΣΟ απλα. κι ας ειναι και μεμονωμενα.
  • andreas_zepos @ 17.10.2008 00:11
    αλλα τι καθομαι και ξηγαω τωρα...ανωφελο. τοση ωρα εγω λεω για το οτι η αλλαγη ξεκιναει απο μας, και η μια μου λεει για τα γηρατεια της, και η αλλη για τη βιλα της γκομενας του διοικητη του ικα. ελεος....
  • KaMiKaZe @ 17.10.2008 00:14
    xaxaxaxaxax zepooo!!! LOL!
  • zenobia @ 17.10.2008 00:17
    γεια σου καπετανιε!!

    ενα τραγουδακι για ιλουστρασιον...
    http://www.youtube.com/watch?v=gQcG1y6Z3Iw
    ψαχτε στιχακια
  • KaMiKaZe @ 17.10.2008 00:22
    O zepos milaei swsta vasika.
    anarwtiemai ti AKRIVWS den paei kala se dayti ti xwra. To kratos? To kratos eimaste emeis. Tis kyverniseis tis epilegoume emeis.
    Kati den paei sigoura kala me tin paideia mas.
    Kai ayto 3ekinaei prwta ap tin oikogeneia, alla ti na sou ma8ei i oikogeneia otan k ayti einai volepsakias...Me didagmata volepsimatos 8a se megalwsei.
    Ellinaria k ola super. Eimaste gtp.
    zenaki m, 8a to dw avrio, paw gia ypno, eimai kommatia.
    polla filakia:*********
  • zenobia @ 17.10.2008 00:32
    απο το ολο κειμενο, στο δικο μου φτωχο μυαλο εμεινε αυτο:

    "καλεισαι να βρεις κατι θετικο μεσα σε ολο αυτο. Κατι που να σε κανει να νιωθεις καλα με την ψυχη σου. Να προσφερεις. Να ανεβαινεις ψηλοτερα. Πνευματικα."
  • zenobia @ 17.10.2008 00:48
    αυτο ειναι Πορεια και Σκοπος... που θελει: Πιστη, Σεβασμο (στην ψυχη σου, στη φυση σου), και Ταπεινοτητα.

    Μπα, δεν ξερω τι αλλο να πω... οπως το αισθανεται κανεις...
    Σας καληνυχτιζω!
  • xanthos @ 17.10.2008 09:14
    mia perilipsi 100 lexewn parakalw!!! kapetan andrea zepoooooooooo!!! den tin vlepw,den tin vlepw!!!!!!!!!
  • andreas_zepos @ 17.10.2008 20:11
    θα το γραψω ξανα το ιδιο..ησχεδον το ιδιο............αλλα τι καθομαι και ξηγαω τωρα...ανωφελο. τοση ωρα εγω λεω για το οτι η αλλαγη ξεκιναει απο μας, και η μια μου λεει για τα γηρατεια της, και η αλλη για τη βιλα της γκομενας του διοικητη του ικα, για τα περιοδικα που γινονται χαρτουρα...
    ναι, πιστευω οτι εχεις αρκετη πληροφορηση. υπεραρκετη.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι το καπνισμα σκοτωνει.
    δε μπορει να μην ξεριες οτι αν σταματησεις να πινεις κοκα κολα, θα κλεισει.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι τα δυο μεγαλα κομματα εξουσιας στην ελλαδα, βρωμανε και ζεχνουνε(οχι πως τα αλλα ειναι καλυτερα, αλλα λεμε τωρα. κι ομως πας και ξαναριχνεις τα ιδια και τα ιδια).
    δε μπορει να μην ξερεις οτι η θρησκεια ειναι ενα μεγαλο ψεμα. ειναι το οπιο των λαων. κι ομως κανεις το σταυρο σου.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι οι ειδησεις ειναι φτιαχτες. κι ομως τις ακους. αυτες σου δινουνε, αυτες ακους.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι με το να δινεις φακελακι, δινεις αλλοθι στο γιατρο που τα παιρνει. εισαι η αλλη πλευρα του νομισματος. η διαιωνιση.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι η ιστορια που σε μαθαινανε στο σχολειο, ειναι λαθος. ψεμματα. κι ομως αυτην προασπιζεσαι.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι το 50% της ευθυνης το εχεις εσυ. η αν αυτο σου φαινεται υπερβολη, εχεις μεριδιο ευθυνης σε ολα. γιατι εισαι μερος τους. γιατι τους δινεις φαι.
    δε μπορει να μην ξερεις οτι το δις εξ αμαρτειν...
    γιατι επαναλαμβανω, ΕΧΕΙΣ πληροφορηση. ξερεις.ελεος πια...
    τελεια και παυλα.
  • johnnyG @ 17.10.2008 20:29
    επειδή καταπιέστηκα πολύ με αυτά και με αυτά...
    http://www.youtube.com/watch?v=vnRqYMTpXHc&feature=related
  • KELLY79 @ 17.10.2008 20:31
    A! akoma den exw plirwsei foro sto kratos kai eimai 29, poso tha thela na vrw tropo na to synexisw xwris na bw fylaki
  • johnnyG @ 17.10.2008 20:45
    αν μπεις όμως κέλυ στο χορό, τι θα κανεις;;;
  • johnnyG @ 17.10.2008 20:45
    τί θα χορέψεις μάλλον....
  • andreas_zepos @ 18.10.2008 03:54
    απο την εβδομαδιαια των παρθενων, του ωροσκοπου μου..........Μην υποτιμάς επίσης το γεγονός ότι τώρα βρίσκεσαι διανοητικά σε φόρμα ? ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία από 15/10? αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσεις την ευφυΐα σου για να τσακωθείς με τους γύρω σου, ή για να τους επιβάλλεις τις απόψεις σου........... αλλα νεα? στο σπιτι ολοι καλα?
  • zenobia @ 18.10.2008 04:04
    Γεια σου καπετανιε ξενυχτη!! Ειδες τις προβλεψεις να δικαιωνονται;
  • andreas_zepos @ 18.10.2008 17:17
    ναι. να το πω ξανα? ναι. κι αλλη μια? ναι! μεχρι τη στιγμη που ανεβασα αυτο το ποστ, ολα ηταν σχετικα καλα. μετα, αρχισαμε τα παιδιαρισματα..
  • judith @ 21.10.2008 19:58
    Ζεποο! τι ωροσκοπο εχεις εσυ, η dreamshow,και ο Δημος βερυκιος?

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...