παρακαλώ περιμένετε...

Πότε είναι καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα?

  • kapoia17 @ 11.09.2008 19:56
    ΦΟΒΕΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ...Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΥΧΗ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ...ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΥΑ, ΤΑΞΙΔΕΨΕ, ΑΛΛΑΞΕ ΖΩΗ...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΠΙΟ ΤΡΕΛΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ....ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ!!! ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!! Α !!!ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ.....!!!ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ!!!!!!!!
  • eleftheria1983 @ 15.09.2008 12:36
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!
    Γενικά είμαι στον πανικό της ετοιμασίας και έχω φρικάρει!
    Μάλλον μια ψευδαίσθηση ήθελα ότι τα άστρα θα με ευνοήσουν για να πάρω κουράγιο...
    Κατάλαβα οτι μέχρι ο Κρόνος να ξεκουνηθεί από την Παρθένο,θα φάω τρελή πίκρα,αλλά τουλάχιστον ας έχει αποτέλεσμα...
    Δε φταίει ο Κρόνος, βέβαια, απλά με βάση τους γενικούς υπολογισμούς, θα χρειαστώ περίπου ένα χρόνο να προσαρμοστώ στη νέα χώρα και (πρώτα ο Θεός) σε μια νέα δουλειά...
    Καλή τύχη στη ζωή σου! Εύχομαι να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι!
  • eleftheria1983 @ 26.11.2008 09:47
    Πρίν μήνες είχα κάνει αυτή την ερώτηση εδώ... Απάντηση άμεση δεν πήρα, αλλά διάβαζα τις εβδομαδιαίες προβλέψεις και το Jupiter. Όχι για να πάρω κάποια απόφαση, απλά όπως κοιτάμε το δελτίο καιρού. Να βλέπουμε τι αστρολογικές συνθήκες έρχονται...
    Θυμάμαι λοιπόν που έλεγε για μάγους, ότι "θα κάνεις το δικό σου θαύμα", κλπ. Ήμουν λοιπόν στο εξωτερικό και αναρωτιόμουν τι θα γίνει... Θα έβρισκα τίποτα εκεί που μου άρεσε τοοοοοοοσο πολύ ή θα αναγκαζόμουν να γυρίσω να δουλέψω με σύμβαση στο Δημόσιο - σήμερα ήταν τελευταία προθεσμία να παρουσιαστώ στη δουλειά στην Ελλάδα. Είχα μόλις 30 μέρες στη διάθεσή μου. Μία μέρα πριν ταξιδέψω για πίσω είχα μια πολύ σημαντική συνέντευξη, με ανθρώπους γνωστούς σε όλη την Ευρώπη στον επαγγελματικό τους χώρο. Και χτες μου έστειλαν θετική απάντηση, ότι μου δίνουν την ευκαιρία!!! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη! Δεν μπορώ να πιστέψω στην καλή μου τύχη!!! Όχι ότι δεν προσπαθώ τόσο καιρό για να φτάσω ως εδώ, απλά συνάδελφοι μου που έχουν κουραστεί περισσότερο δεν είχαν ούτε τη μισή μου τύχη. (Λέτε να οφείλεται στον Δία μου στον Τοξότη????) Και ναι- έκανα το θαύμα μου ως εδώ! Για την ακρίβεια, είναι σαν να ερχόταν ένα τζίνι και να μου έλεγε "Ποιό είναι το όνειρό σου από πλευράς δουλειάς?" και το πραγματοποίησε!!! Τώρα πρέπει να "σκάσω και να κολυμπήσω" όπως γράψανε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά θα το κάνω με χαρά! Επιτέλους!!!!
    Με δεδομένο το πόσο μέσα πέφτουν οι προβλέψεις, ανησυχώ διαβάζοντας το τεύχος Δεκεμβρίου, γιατί κάτι μυστήριες ερωτικές ιστορίες περιγράφει! Αλλά όπως και να έχει...ότι βρέξει ας κατεβάσει!!!!
    Σε λίγες μέρες ξαναφεύγω!

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...