παρακαλώ περιμένετε...

Ερωτας είναι η αιτία ...

  • Stardonna @ 31.08.2007 13:51
    stella1 δεν πρόλαβε να φύγει ο Κρόνος από τον 8ο οίκο σου κι άρχισε το αχαλίνωτο σεξ –τα θερμά μας συγχαρητήρια! Ο Κρόνος ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζει τον Άρη σου (ο οποίος είναι στον 3ο οίκο και μας λέει ότι γενικώς έλκεσαι από επικοινωνιακούς άντρες, συμμαθητές, γείτονες ή στη διάρκεια μικρών ταξιδιών!) και να σοβαρεύει θέματα εραστών και στόχων γενικότερα. Ο Βόρειος Δεσμός που πέρασε πάνω από τον Ήλιο σου στον 3ο σου οίκο σου έδωσε μια πολύ σημαντική για σένα συνάντηση, ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο σου στη ζωή κι όπως λες κι εσύ πρόκειται για… μια συναλλαγή στο δρόμο. Ο Καρκίνος είναι μέσα στον 7ο και 8ο σου οίκο κι ο Δίας σου στο τέλος του ακριβώς – αυτό μας λέει ότι ο Καρκίνος «πέφτει» μες στην αγκαλιά σου. Ο Δίας από τον Τοξότη σου υπόσχεται από εδώ και πέρα όλο και καλύτερες μέρες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Για περισσότερες πληροφορίες δώσε ακριβή στοιχεία γέννησης του Καρκίνου σου αλλά σκέψου και κάτι ακόμα: για σένα τι σημαίνει «συνέχεια»; Και το γάλα έχει ημερομηνία λήξης, άλλο σε τρεις μέρες κι άλλο είναι long life (αλλά ΚΙ αυτό λήγει μια μέρα) και το ζαχαρούχο που κρατάει ακόμα περισσότερο… η θρεπτική αξία του όμως αλλάζει; Η ανάγκη μας και η όρεξη μας για γάλα αλλοιώνεται κι αν δεν το εξασφαλίσομε αυτό το «για πάντα» δεν το βάζουμε καν στο στόμα μας;
  • stella1 @ 31.08.2007 15:27
    Stardonna, ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Ελπίζω πράγματι ο Δίας από τον Τοξότη να μου φέρει καλύτερες μέρες γιατί εδώ και κανά εξάμηνο μια μανιοκατάθλιψη την έχω. Τα σχετικά με το γάλα θα τα σκεφτώ σήμερα στο πλοίο...και θα επιστρέψω με πλήρη στοιχεία για τον Καρκίνο. Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!!
  • andreas_zepos @ 31.08.2007 22:38
    ..ταρω σας κανουν...? ...λοιποοοοοοοοον....φτσ....φτσ...φτσ...φτσ... ..ο ερωτας, ειναι ακριβως απεναντι απ το διαολο που τον πηρε και τον σηκωσε! τωρα, ποιος πηρε και σηκωσε ποιον, δεεεεν ξερω, αλλα εν πασει περιπτωσει, συνεβη! ...κι ο θανατος ειν ακριβως απεναντι απο τον ηλιο. καλο ταξιδι και καλη διασκεδαση ευχομαι!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...