παρακαλώ περιμένετε...

προς stardome

  • aneole @ 05.08.2007 03:25
    Αγαπητη ninaricci, Ο ωροσκοπος σου ειναι περιπου στις 20 μοιρες του Καρκινου. Εαν εχεις γεννηθει στην Ελλαδα ειναι οπωσδηποτε Καρκινος. Συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα δεν περναει η ατιμη η ωρα για να κοιμηθω και θελω να ασχοληθω με κατι...!
  • Stardhomme @ 05.08.2007 11:56
    ninaricci, ο ωροσκόπος σου είναι όντως Καρκίνος όπως αναφέρει και το μέλος aneole. Όσο για την πρόβλεψη που ζητάς, να σου πω μερικά στοιχεία αρχικά τα οποία ίσως σε βοηθήσουν. Τα άτομα τα οποία σε ελκύουν είναι αυτά που είναι κάπως εκκεντρικά, αντισυμβατικά, αυτά που σου δημιουργούν την περιέργεια να συναναστραφείς μαζί τους. Πιθανότατα αυτές οι γνωρμίες να είναι και ξαφνικές ή να πρόκειται για άτομα τα οποία ήδη γνωρίζεις ως φίλους και κάποια στιγμή γίνεται το κλικ στον εγκέφαλό σου και τα βλέπεις και με ερωτική ματιά. Εχεις τη δυνατότητα να προκαλέσεις το ενδιαφέρον των άλλων ανθρώπων αφού μπορείς να φλέρτάρεις είτε με το μυαλό είτε με την κίνηση με τσαχπινιά και χάρη. Αυτό δημουργεί ενδιαφέρον στους γύρω σου, αφού βλέπουν ένα άτομο με διάθεση για φλερτ. Το πρόβλημα εντοπίζεται όταν προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις πάνω στη σχέση σου. Βλέπεις ένα άτομο με έντομο ουρανό όπως επιθυμείς, δεν είναι εύκολο να μπει σε καλούπια σχέσης και γάμου. Η συμβατικότητα είναι κάτι το κατάπτυστο για τέτοια άτομα. Όταν θελήσεις να σοβαρέψεις τη σχέση και να πάρεις και το πάνω χέρι κάποιες στιγμές, εκεί είναι πιθανό να υπάρξει άσχημη κατάληξη. Με το Δία να γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στον 5ο οίκο σου, τα φλερτ δε λείπουν όλο τον Αύγουστο. Πιθανότατα να σκέφετεσαι όμως πως το άνοιγμα οριζόντων που βλέπεις γύρω σου να έχει αντίκτυπο στη δουλειά σου, να παρουσιαστεί η ευκαιρία να φύγεις στο εξωτερικό ή να προχωρήσεις σε ανώτερη εκπαίδευση. Με τον Άρη να περνάει στο 12ο οίκο σου, η ανάγκη για ενδοσκόπηση και μάχη με τα βαθιά σου συναισθήματα γίνεται έντονη. Τέλος, με την επιστροφή Κρόνου πριν από μερικούς μήνες, ίσως η ζωή σου να άλλαξε. Είναι πιθανό να υπήρξε μία επαγγελματική εξέλιξη η οποία ήταν επιπονη, αλλα απαραίτητη για να προχωρήσεις μπροστά. Σε περίπτωση που υπήρξε κάποια εξέλιξη σε κάποια σχέση σου, αν αποφάσισες να σοβαρέψεις μία κατάσταση, ήταν η σωστή ώρα. Αν μία σχέση διαλύθηκε, τότε ίσως και να ήταν για καλό σου, για να προχωρήσεις μπροστά. Νονίζω πως έχεις μπροστά σου μία χρονιά στην οποία θα βάλεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σου σχέδια, με στόχο το 2008 με το πέρασμα του Δία από τον 7ο οίκο σου να δεις αν η σχέση που πιθανό να προκύψει, αξίζει να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω.
  • ninaricci @ 05.08.2007 17:04
    STARDHOMME ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΟΙΓΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΞΑΝΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ...ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΜΟΝΟΞΙΑ...ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ...
  • ninaricci @ 05.08.2007 22:33
    προς aneole καλησπερα τι κάνεις? σχετικά με τις μοίρες τι σήμαίνουν ? έχουν σχέση με τα δεκαήμερα των ζωδίων ?

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...