παρακαλώ περιμένετε...

"Αρτι" χωρισμένο ψάρι ζητεί ενθάρρυνση

  • blueview @ 20.06.2007 12:53
    Ειστε "φρεσκο" ψαρι απ οτι καταλαβα........Εδω αγαπητο ψαρι εχουμε τις καλυτερες απαντησεις απο Stardonna & Starhomme g.p......Αλλα και astropet, Giath...... Ειστε σε καλα χερια! Υπομονη και συγχαρητηρια για το νεο κεφαλαιο που προκειται να προκυψει (υπομονη βεβαια) στην ζωη σας!!!! Με φιλικους χαιρετισμους blueview
  • chaos @ 20.06.2007 13:02
    Thanks, blueview, για την ενθάρρυνση. Οταν βυθίζεσαι μια καλή κουβέντα είναι πάντα ευπρόσδεκτη !!
  • Stardhomme @ 20.06.2007 13:37
    chaos, είσαι ένα εξαιρετικά γήινο άτομο. Με πολλούς προσωπικούς πλανήτες σε γήινα ζώδια και με ωροσκόπο ταύρο επιθυμείς σταθερότητα και μία τάξη στη ζωή σου. Τι άλλο όμως μου λέει χάρτης σου. Μου λέει αρκετά όνειρα για σύντροφο, πως μέσω συντρόφου είναι πιθανό να έχεις και προσωπική άνοδο. Τι είδους όμως σύντροφο θέλεις? Μήπως θα πρέπει να είναι ανοικτόμυαλος, να σε ταξιδεύει και να σου ανοίγει τα μάτια και τους ορίζοντες? Τώρα θα μου πεις ένα άτομο ανεξάρτητο και ελευθερο πνεύμα δε συμβαδίζει με την οικογένεια που επιθυμείς και τη σταθερότητα. Δεν είναι έτσι όμως. Ένα τέτοιο άτομο θα σου δείξει καποια άλλα πράγματα του χαρακτήρα σου τα οποία ίσως αγνοείς. Αυτό το οποίο εννοώ είναι πως μία διάλυση σχέσης σου φαντάζει γκρέμισμα ενός ονείρου, μήπως όμως είναι ένα δροσερό αεράκι που φρεσκάρει το μυαλό σου? Μήπως έρχεται να σου πει πως χρειάζεσαι ένα άτομο περισσότερο ανοικτόμυαλο? Anyway, θέλοντας να σου πω κάποια πράγματα για τους μήνες που έρχονται, να σου πω πως ένα καλοκαίρι με τόσους ανάδρομους πλανήτες δεν είναι δυνατό να μη σε προβληματίσει. Με τον Άρη στο 12ο οίκο σου, η αναμόχλευση των φόβων σου είναι βέβαιη, προσπάθησε να την κάνεις όμως δημιουργική. Με το Δία ανάδρομο στον 7ο οίκο, η εύρεση του κατάλληλου συντρόφου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Με την Αφροδίτη ανάδρομη σε λίγο καιρό στον 5ο και μετά στον 4ο οίκο σου, η δημιουργικότητα κατεβάζει ρολά. Πάντως με το γύρισμα του Δία ορθόδρομου, κάποιο φως ανάβει (από αρχες Αυγούστου) και με το πέρασμα του Άρη από τον ωροσκόπο σου, νιώθεις έτοιμη να αναλάβεις δράση. Εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα.
  • blueview @ 20.06.2007 13:54
    Οριστε...οριστε.....Τετοια ανταποκριση ουτε στα καλυτερα σας ονειρα...... Εξ αλλου καποιοι ανθρωποι εχουν το "αμηχανον καλλος" απ οτι ειχα διαβασει σε 1 συνεντευξη!!!! Αυτο που εχουμε ολοι μας "αναγκη" ειναι να μην περιστοιχιζομαστε απο "αναλφαβητους αισθηματικα" ανθρωπους...... Καλη συνεχεια!!!!!!
  • chaos @ 20.06.2007 14:22
    5η προσπάθεια να απαντήσω. Ελπίζω αυτή να πιάσει. Stardhomme έχεις πέσει 100% μέσα στην περιγραφή σου για μένα. Επίσης, πράγματι χρειάζομαι έναν πιο ανοιχτόμυαλο σύντροφο από τον προηγούμενο. Θα προσπαθήσω να διοχετεύσω τον θυμο και το συναίσθημά μου πιό δημιουργικά. Ελπίζω σύντομα να ξαναχαμογελάσω, και όταν συμβεί αυτό να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω. Υ.Γ. Blueview, με μπερδεύεις λιγάκι. "αμήχανον κάλλος?" μέχρι να το ψάξω δεν μου κάνεις ένα explain ?

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...