παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ιχθύες με Καρκίνο

Καλησπέρα,

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και έχω διαβάσει κάποιες αναρτήσεις και αποφάσισα να ρωτήσω και εγώ την γνώμη σας μιας και δεν θέλω να συζητήσω για αυτό προς το παρόν με κανέναν φίλο. Είμαι μεν κοινωνική αλλά πιο κλειστός άνθρωπος και επειδή δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και να γνωρίζει ο καθένας τι κάνω και τι όχι. Είμαι Ιχθύες και έχω κολλήσει με ένα άτομο από την δουλειά που είναι Καρκίνος. Καταρχάς να πω ότι δεν πιστεύω στα ζώδια ευλαβικά. Αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω ποσό ταυτίζονται τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου με αυτή που είμαι στην πραγματικότητα. 

Τελοσπάντων εσείς που τρώτε η πίνετε μην πνιγείτε ( και εσείς που δεν τρώτε η πίνετε τίποτα αυτή την στιγμή) με αυτό που θα πω, αλλά είμαι 25 ετών, και ναι δεν είχα ποτέ σχέση με κανέναν. Πήγε να γίνει κάτι στα 17 μου, αλλά κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη και το σταμάτησα. Από τότε δεν προέκυψε κάτι επειδή είχα κάποια οικογενειακά προβλήματα, μετακομίσεις, και γενικά η προσοχή μου ήταν αλλού.

Επισης δεν είμαι άτομο που κάνω σχέσεις χωρίς να νιώθω κάτι για τον άλλον. Ένα σκίρτημα βρε αδερφέ, κάτι...  Δυστυχώς δεν βρέθηκε κανείς να μου ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα από την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα κάποιον. Αυτή όμως είναι και η μεγαλύτερη ανασφάλεια μου. Δεν έχω καθόλου πείρα από σχέσεις, σεξ, φλερτ. Δεν έχω καν ιδέα όταν με φλερτάρει κάποιος και απλά θεωρώ ότι είναι φιλικός. Δεν ξέρω πως να το εντοπίσω.

Με αυτό το παιδί από την δουλειά έχουν παιχτεί πολλές ματιές, αλλά δείχνει και εκείνος κλειστός και ντροπαλός. Ενώ είναι social έχω καταλάβει ότι δεν είναι αυτό που δείχνει. Κατάφερα μετά από τόσο καιρό και τόσο κόπο να κάνω μια μικρή συζήτηση μαζί του πέρα τα τυπικά της δουλειάς και την επόμενη βδομάδα όταν πήγα ήταν ψυχρός μαζί μου και συνεχίζει να είναι από τότε. Δεν είπαμε τίποτα σημαντικό τότε ώστε να θεωρήσω ότι είπα κάτι αγενή και που τον ενόχλησε και η μόνη μου υποψία είναι ότι του είπαν κάτι σχετικά με μένα που τον ενόχλησε. Γιατί όλες οι γυναίκες σε αυτή την εταιρία τον έχουν φάει με τα μάτια τους. 

Εχω παρατηρήσει ότι με κοιτάζουν περίεργα αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έχει εκφράσει κάποια γνώμη για μένα ότι δηλαδή του αρέσω. Νιώθω ότι δεν μπορώ να τον ρωτήσω επειδή δεν έχουμε την οικειότητα και φοβάμαι ότι θα τα κάνω χειρότερα. Πως να τον προσεγγίσω ως Καρκίνος που είναι; Η και γενικά μιας και εγώ η άπειρη είμαι πολύ αμήχανη.

Εαν έφτασες στο τέλος αυτής της έκθεσης και απάντησες ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...