παρακαλώ περιμένετε...

O καινούριος γκόμενος!

  • alice16 @ 02.01.2018 21:40
    Mia συγκέντρωση πλανητών στο ανατολικό ημισφαίριο δειχνει άτομο που ειναι επικεντρωμένο κυρίως στον εαυτό του και με έντονη ανεξαρτησία. Οι σχέσεις κατανοούνται, μετρώνται και αποτιμώνται από υποκειμενική άποψη, γεγονός που γίνεται πιο έντονο και από την πλήρη ελλειψη όψης αντίθεσης πλανητών στο χάρτη!
     
    Μια συσσώρευση πλανητών στον Λέοντα ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ σύνοδος Άρη-Δία στον Σκορπιό! Έλεος δηλ, πιο σταθερός ΚΑΙ εγωιστής πεθαίνεις!!! Και αυτή η θεωρητικά θετική σύνοδος πού γινεται; στον 12ο! Αδύναμος δηλ να πει ή να κάνει ευθέως αυτό που θέλει. ΚΑΙ τετράγωνο Άρη -Αφροδίτης.
    ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στν 1ο ή είναι ρομαντικός γλυκούλης, δοτικός κλπ ή μεγάλος απατεώνας! (αυτό δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα, προς το παρόν έχω δει την πρώτη περίπτωση αλλά επιφυλάσσομαι)
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ με Πλούτωνα στην κορυφή (δε μας έφτανε τοσος Σκορπιός δηλ) Ήλιο -Ποσειδώνα. Αυτό δεν ξερω πώς να το εξηγήσω, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα.
    Και ΕΡΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΨΗ: αυτό ξερει κανείς αν λειτουργεί θετικά ή αρνητικά για τον Ερμή;
  • alice16 @ 02.01.2018 21:48
    Γενικά πάντως πρέπει να έχει θεματα με τις σχέσεις του, η Άφρο (που είναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου του) δεν κανει καλές όψεις, η Σελήνη τετράγωνο με Άρη άσχημα τοποθετημένο και τρίγωνο με εξαρσιακό Κρόνο! Βλέπω να τον ενδιαφέρουν πιο πολύ οι φίλοι, οι ομάδες, η κοινωνική απαδοχή και καθόλου ή ελάχιστα η σχέση με το άλλο φύλο! (πέραν του σεξ εννοώ, καταλαβαίνετε...) 
     
    Δεν ξέρω... βλέπετε τιποτα καλό ή να τον παρατήσω; (κλείνω στο 2ο μάλλον) 
  • donantonio @ 03.01.2018 09:03
    Alice καλημέρα και καλή χρονιά...
     
    Άρης στο 12ο, ψαρίσιος...
     
    Ποσειδώνας στον 1ο... ψαρίλα κι από κει...
     
    Δηλαδή, το γεγονός ότι "βρεθήκατε", δεν είναι και τελείως τυχαίο...
     
    Γενικά, εγώ θα πω, αν "κουμπώνει" μαζί σου, πράγμα που έχει να κάνει με το ποια είσαι εσύ και πως είναι η μεταξύ σας σχέση, τι σημασία έχει ο χάρτης του... δηλαδή, ποιος ο λόγος να το ψάχνεις τόσο..;
     
    Κάτσε λίγο να το γνωρίσεις το παλικάρι...
     
    Και, αν θες να το δεις αστρολογικά, δες τι όψεις κάνουν τα "μεταξύ" σας... από μόνο του να τον δούμε δεν έχει να πει κάτι νομίζω...
     
     
  • dimdimdim @ 03.01.2018 14:57
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον donantonio.. Ας μην τα αστρολογοποιούμε όλα.. Ο χάρτης έχει βγει εντελώς ελαττωματικός κατά τη γνώμη σου Alice (μπορεί και να 'ναι, δεν είμαι ειδική), αλλά ας μην προκαταλαμβανόμαστε με βάση έναν χάρτη.. Γνώρισε τον και βλέπεις..
  • alice16 @ 03.01.2018 17:55
    Eίναι νέα σχέση, τώρα τον γνωρίζω... Εβαλα το χάρτη γτ προβληματίστηκα απο τη συμπεριφορά του. Ενώ ήταν όλα τέλεια -υπερβολικά τέλεια!- δηλ καθε μερα τηλ, πολύ συχνες συναντήσεις, να μαγειρεύει και να μου φέρνει φαγητό, κάθε φορά που ερχόταν να με δει μου έφερνε λουλούδια!!!! ε, ξαφνικά, με το που έφυγα για τις διακοπές των γιορτών -το πατρικό μου είναι σε άλλη πόλη κι εκεί πήγα λόγω δουλειάς και γνωριστήκαμε- ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ!!! 
     
    Τον επαιρνα τηλ δεν το σηκωνε και με επαιρνε την επόμενη μερα. εκεί που μιλούσαμε το έκλεινε γτ κάτι τύχαινε, μου ελεγε θα σε παρω πιο μετά, δεν έπαιρνε κτλ κτλ. Όλο τρεχαματα είχε, δεν έλεγε τι, κ γενικά τηλεφωνο πάνω από 1.30 λεπτό δεν κάναμε! Εμένα φυσικά το μυαλό μου πήγε σε γκομενοδουλειά...
    Γι αυτό έβαλα το χάρτη αν δείχνει αξιόπιστος ή όχι. Η συναστρία μας είναι ποοολύ καλή, γι αυτό ανησυχώ, δε θέλω να την πατήσω και να τρέχω μετά...
  • roularoulaki2010 @ 03.01.2018 20:31
    αχαχαχα.....Καλησπερα και καλη Χρονια!Κλασικη στρατηγικη και κομπλεξ του ωροσκοπου του(Σκορπιος)....σου κανει καψονι για να σε ριξει στην καψουρα!Η αυτο η πηρε αυτο που ηθελε(εαν το πηρε)κι αντε γεια!Ευχομαι να ειναι το πρωτο και να βγω αληθινη!Οπως και να'χει αδιαφορησε πληρως για να δεις αντιδρασεις:θα ξανακανει σαν τρελος οπως πριν η τα ιδια?
    Υ.Γ.:Πωπω αυτοι οι αντρες,ολοι ιδιοι ειναι:ερωτευονται και η αρνουνται να το παραδεχτουν η το βαζουν στα ποδια!Καλη τυχη!
  • alice16 @ 03.01.2018 21:24
    Koντός ψαλμός την Παρασκευή θα συναντηθούμε πιθανότατα. Μου εστειλε μνμ με την αλλαγή του χρόνου με ευχες, καρδούλες κλπ κι εγώ είχα τσαντίλα απ όλα αυτά κ τον ειρωνευτηκα. (εντάξει, εχω Άφρο Κριό και Σελήνη τετραγωνο Άρη, δικαιολογούμαι...) Από τότε άφαντος ούτε εγώ επικοινώνησα. Αι σιχτίρ με τους προβληματικούς πια... 
  • ELENI.P @ 10.01.2018 12:11
    ρε παιδια μπορειτε να δειτε και για καποιον που εχει γεννηθει 13 αυγουστου 1981 δεν ξερω ωρα..ειναι τοσο ντροπαλος όσο δειχνει ?ενα βημα  κανει μπροστα και μετα τιποτα....
  • MoonChild1990 @ 11.01.2018 12:29
    Συναστρια που μπορω να κανω?

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...