παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσέληνος 14/11

Κριός
Η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σου σε κάνει να κοιτάξεις την αλήθεια κατά πρόσωπο και να εξετάσεις κατά πόσο είναι εφικτό να βελτιώσεις θέματα που αφορούν αυτό τον τομέα. Το άνοιγμα που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και αφορά νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα πρέπει να μπει στη σωστή βάση και να εξετάσεις και το κομμάτι της αμοιβής σου πριν προχωρήσεις σε συμφωνίες και μεγάλα ανοίγματα. Μη φοβηθείς να τακτοποιήσεις κάποια έξοδα σου, να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, να προχωρήσεις ακόμα και σε κάποιες αγορές που θεωρείς σημαντικές, πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Στον ερωτικό τομέα, οι σωματικές σου ανάγκες είναι παρούσες και μπορεί να σε οδηγήσουν σε αγκαλιές που δεν υπολόγιζες πως θα έβρισκες μπροστά σου, οπότε φρόντισε να έχεις κατά νου τι άτομο έχεις απέναντι σου.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου φαίνεται να χτυπά στην καρδιά της προσωπικής σου ζωής, καθώς μπορεί να αισθανθείς πως υπάρχουν κάποια θέματα που σε ενοχλούν και είναι καιρός να έρθουν στην επιφάνεια. Καλό θα ήταν βέβαια να θυμάσαι πως ο εκνευρισμός σου μπορεί να είναι παρών κυρίως λόγω θεμάτων στον εργασιακό χώρο, είτε επειδή υπάρχει πολύ δουλειά που δεν έχεις ολοκληρώσει, είτε επειδή βρίσκεσαι σε μία έντονη καθημερινότητα την οποία δεν είσαι σε θέση να βάλεις σε μία σειρά. Η ανάγκη λοιπόν να βελτιώσεις το κλίμα στην καθημερινότητα σου μπορεί να φέρει λεκτικές συγκρούσεις στη σχέση σου ή νεύρα επειδή δεν μπορείς να βρεις το ιδανικό έτερο ήμισυ και αυτό να μετατραπεί σε μία γκρίνια που δεν είναι εύκολο να βρει λόγο να πάψει να υφίσταται.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον Ταύρο αποτελεί μία ένδειξη πως θα πρέπει να εστιάσεις στην υγεία σου και να προσέξεις μήπως οδηγείσαι σε υπερβολές που δε σε βοηθούν να διατηρήσεις μία σωματική και πνευματική ευεξία. Οι υπερβολικές ώρες που περνάς στο γραφείο θα μπορούσαν να σε φέρουν στα πρόθυρα μίας εξάντλησης και να χρειαστεί να περάσεις χρόνο στο κρεβάτι πριν αυτό να γίνει απαίτηση. Ίσως πάλι να αντιμετωπίζεις προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και να πιέζεσαι, με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι μήπως έχει φτάσει η ώρα να θέσεις κάποιες προτεραιότητες που είναι βέβαιο πως θα δυσαρεστήσουν κάποια άτομα γύρω σου. Τέλος, να θυμάσαι πως υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις και παιχνίδια που δεν μπορείς να γνωρίζεις και είναι σε θέση να θέτουν σε κίνδυνο την αμοιβή σου, γι αυτό δώσε σημασία σε διαβουλεύσεις που βλέπεις να γίνονται γύρω σου.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική στιγμή για τον τομέα των σχέσεων σου αφού είναι σε θέση να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει πολύ καλή ερωτική χημεία. Μπορεί μέσω αυτής της σχέσης να βλέπεις πως υπάρχουν τα κατάλληλα εχέγγυα για να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω, οπότε να σταματήσεις να αγχώνεσαι σχετικά με το προσωπικό σου μέλλον. Μπορεί επίσης να βρεθείς ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς και να προσπαθήσεις να νιώσεις το κλίμα ασφάλειας που αναζητάς, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να συμβεί αφού υπάρχουν διαφορές στον τρόπο που σκέφτεστε και κινείστε, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο χωρίς όμως να υπάρχουν ουσιαστικές συνδέσεις μαζί τους.

Λέων
Η Πανσέληνος στον Ταύρο και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου φαίνεται να φέρνει εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να σε αναγκάζει να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποια πρόσωπα με τα οποία δεν μπορείτε να παίζετε πλέον κρυφτούλι. Θα πάρεις στους ώμους σου ευθύνες και υποχρεώσεις και θα θελήσεις να δείξεις ποιος/α είναι το αφεντικό, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να πιεστείς ακόμα περισσότερο από άτομα που δε φαίνονται ικανά να κάνουν τη δική τους δουλειά και αναζητούν την υποστήριξη σου. Ίσως πάλι να πρέπει να έρθει στην επιφάνεια ένα θέμα ερωτικού περιεχομένου, αφού είναι καιρός να σταματήσει να σέρνεται μία κατάσταση που είναι αρρωστημένη για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Γενικότερα, ρίξε φως στα πάντα για να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις τι κρατάς και τι πετάς

Παρθένος
Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Ταύρο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να γίνει μία κουβέντα που θα μπορούσε να εξαφανίσει τις σκιές από σχέσεις που καλό θα ήταν να ετοιμαστούν για το επόμενο βήμα τους. Η αλήθεια είναι η μόνη επιλογή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως ένα τετ-α-τετ θα πρέπει να λάβει χώρα μακριά από τρίτα άτομα, σε ένα μέρος που υπάρχεις μόνο εσύ και η άλλη πλευρά. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να υπάρχουν προτάσεις για κάτι νέο, αλλά φρόντισε να διαχωρίσεις την επιθυμία σου από την προσφερόμενη πραγματικότητα, γιατί αυτές οι δύο καταστάσεις μπορεί να απέχουν πολύ μεταξύ τους τη δεδομένα χρονική στιγμή και είναι κρίμα να υπάρξουν μπερδέματα που θα μπορούσες να αποφύγεις.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με την οικονομική και συναισθηματική σου αμοιβή σε σχέση με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σου και μπορεί να σου προκαλέσει μία φοβία σχετικά με το παρακάτω της ζωής. Ο απεγκλωβισμός σου σε περιβάλλοντα που γνωρίζεις και θα ήθελες να αρχίσουν να αποτελούν εικόνες του παρελθόντος είναι ένα στοίχημα για εσένα αυτή την περίοδο, αλλά αυτή την εποχή είναι δύσκολο να κάνεις την επανάσταση σου αφού υπάρχουν υλικά δεδομένα που δεν μπορείς να βγάλεις από το κάδρο που έχεις μπροστά σου. Επίσης, η ασφάλεια που αισθάνεσαι σε μία σχέση σε κρατά μέσα σε αυτή, ακόμα και αν νιώθεις έτοιμος/η να παραδεχτείς πως λείπουν στοιχεία που πιστεύεις πως μπορείς να ανακαλύψεις σε καινούργια περιβάλλοντα.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος απέναντι σου σε φέρνει αντιμέτωπο/η με μία εσωτερική ή εξωτερικευμένη ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού αναγνωρίζεις κάποια σημάδια που δεν μπορείς να αλλάξεις παρά το γεγονός πως αποτελούν τοξικές συνήθειες. Η τάση να έχεις μία σχέση που σου προκαλεί συνήθεια, παρά να δοκιμάζεις κάτι νέο που είναι σε θέση να εξάψει την ερωτική σου επιθυμία, είναι ένα ζήτημα που έχει τις ρίζες του σε πολύ παλιές εποχές, τότε που έβλεπες κοντινά σου πρόσωπα να μένουν δεσμευμένα σε περιβάλλον που βούλιαζαν στην ανυποληψία. Αν λοιπόν σε αυτή την Πανσέληνο αντιμετωπίσεις ανθρώπους που αποφάσισαν να σε βάλουν αντιμέτωπο/η με τις επιλογές σου, τότε μην παραξενευτείς, γιατί στην πραγματικότητα προβάλουν τις βαθύτερες επιθυμίες σου για αλλαγή που ξεκινά από το βάθος της ψυχής.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με άτομα στον εργασιακό χώρο με τα οποία υπάρχουν συζητήσεις που φαίνεται να προκαλούν εντάσεις και διαμάχες, επειδή δε φαίνεται να υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθούν κοινοί τόποι συνεννόησης. Θα χρειαστεί να αναρωτηθείς σχετικά με το λόγο που συναντάς ολοένα και περισσότερο γύρω σου πρόσωπα που αντιτίθενται στις απόψεις σου , ξεκινώντας από το γεγονός πως έχεις αυξήσει το μέγεθος της ισχυρογνωμοσύνης σου. Ίσως πάλι να έρθεις αντιμέτωπος/η με μία σωματική υπερκόπωση που σε οδηγεί στη συνειδητοποίηση της νέας τάξης πραγμάτων που εμπεριέχει μία δύσκολη καθημερινότητα με μεγάλες απαιτήσεις τρίτων από εσένα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να είναι καμπανάκι για την υγεία σου, τόσο σωματική όσο και πνευματική, γι αυτό μην τη θεωρήσεις σαν ακόμα μία συνηθισμένη ημέρα.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο αρκετό πάθος και ερωτική ένταση αφού είναι πιθανό να αισθανθείς πως είναι η ώρα να εκφραστείς ανοικτά και χωρίς περιστροφές. Μία νέα γνωριμία αυτή την περίοδο μπορεί να σε έχει ενθουσιάσει και να θεωρείς πως είσαι έτοιμος/η για πολλές αποφάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σου. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι στο σημείο που αλλάζει επίπεδο η υπάρχουσα σχέση σου, ακόμα και μέσα από μία απόφαση για δημιουργία οικογένειας, ένα θέμα που θα επηρεάσει όμως και επαγγελματικά δεδομένα. Στον επαγγελματικό τομέα, η δίψα σου για κέρδος και εξουσία είναι παρούσα, οπότε προσπάθησε να μη βγεις εκτός ορίων αν βλέπεις πως κάποιες συζητήσεις μπορεί να αποκτήσουν περισσότερη από την αναμενόμενη δυναμική.

Υδροχόος
Η έντονη Πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να προκαλεί κινητικότητα σε κομβικά σημεία της ζωής σου, αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό περιβάλλον που αναμένουν οδηγίες από την πλευρά σου. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεται να αναλάβεις αρχηγικό ρόλο σε έναν τομέα που δεν μπορεί να ξεπεράσει τις παιδικές του ασθένειες αν δεν επιβληθείς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως κάποια άτομα θα νιώσουν πίεση από το ρόλο που θα αναλάβεις. Από την άλλη όμως πλευρά, δεν μπορείς να δίνεις ελπίδες σε κάποιους γνωρίζοντας πως αυτά που έχουν στο νου τους δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, γι αυτό καλύτερα να είσαι ειλικρινής και απόλυτος/η, όσο και αν αυτό πονέσει και θυμώσει κάποιους γύρω σου.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος στον Ταύρο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να εμπλακείς σε συζητήσεις που θα μπορούσαν να ξεμπλέξουν θέματα που σε απασχολούν και ίσως να εμπλέκουν και άτομα του συγγενικού σου κύκλου. Καλό θα ήταν να γίνεις όσο πιο ευθύς και ειλικρινής γίνεται, να εκφράσεις τη σκέψη σου χωρίς δισταγμό και να προσπαθήσεις να ακούσεις αυτό που λένε οι γύρω σου. Την ίδια στιγμή, μπορεί να βρεθείς μπροστά σε μία επαγγελματική πρόταση την οποία όμως δεν μπορείς να κρίνεις ακόμα, αφού υπάρχουν κάποια σημεία αυτής που δεν είναι ξεκάθαρα και θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο ή τη συμβολή ανθρώπων που κοιτάζουν τα πράγματα χωρίς να εμπλέκονται συναισθηματικά μέσα σε αυτά.

πηγη: Signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...