παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσέληνος 16/10

Η Πανσέληνος στις 16 Οκτωβρίου στην 23η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Ουρανό υπόσχεται εκπλήξεις και ανατροπές στη ζωή των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) ειδικά του τρίτου δεκαημέρου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, ανάμεσα στο συμβιβασμό και την επανάσταση, ανάμεσα στο να χτυπήσεις το χέρι στο μαχαίρι ή να δεχτείς τα πράγματα ως έχουν, είναι ένα μεγάλο στοίχημα αυτή τη χρονική στιγμή. Μπορεί να αποφασίσεις να ρισκάρεις και να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που συνήθισε να σε θεωρεί δεδομένο/η, αλλά μπορεί και να συμβιβαστείς με κάτι που μέχρι πριν από λίγο καιρό φάνταζε ασφυκτικό και αδύνατο να αποδεχτείς.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι σε θέση να διαχωρίσει αυτούς που φοβούνται από αυτούς που απλά βολεύονται, αφού οι πρώτοι θα εκφράσουν το λόγο που δεν τολμούν να κάνουν κάτι ενώ οι δεύτεροι θα φανούν πόσο αφερέγγυοι μπορεί να είναι. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να τρομάξει με την ένταση που κουβαλά, αλλά την ίδια στιγμή γεννά και νέες ελπίδες. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι μία κομβική στιγμή αφού μπορεί να τραυματίσει κάποιους ανθρώπους, αλλά το θέμα είναι αν έχουν το σθένος να σηκωθούν και να συνεχίσουν την πορεία τους, ακόμα και αν αυτή περνά μέσα από μία άλλη διαδρομή.

Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Ουρανό ασφαλώς και αποτελεί μία στιγμή που θα χαραχθεί στη μνήμη σου, τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά. Αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας μία νέα επαγγελματική αποστολή που μπορεί να σε αγχώνει αλλά παράλληλα τρομάζει τους γύρω σου, αφού φαίνεται να ανεβαίνεις επίπεδο. Ίσως πάλι να αποφασίζεις μία μετακίνηση που είναι πρόκληση και θα ξαφνιάσεις κόσμο γύρω σου. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να σκάσει ένα πυροτέχνημα που θα σε ξυπνήσει ή θα ταρακουνήσει την υπάρχουσα σχέση σου. Το θέμα σε αυτή την Πανσέληνο είναι να είσαι έτοιμος/η να ταρακουνήσεις δεδομένα και όχι να βρεθείς προ εκπλήξεως που ετοιμάζουν άλλοι για εσένα, γιατί τότε θα βρεθείς μπροστά σε τετελεσμένες αποφάσεις.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Κριό χρειάζεται προσοχή γιατί φαίνεται να βρίσκεσαι μπροστά σε καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις. Κάποιο πρόσωπο στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται να ταρακουνά τα νερά και να ανακοινώνει κάτι που είναι ικανό να σε κάνει να παραπατήσεις ή να θεωρήσεις πως δέχεσαι ένα πισώπλατο μαχαίρωμα. Μία συνεργασία που λήγει, μία αρνητική απάντηση για μία θέση εργασίας ή μία απόφαση να κάνεις στροφή στον τομέα της καριέρας θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με την προοπτική μίας μετακίνησης ή ακόμα και μετακόμισης. Στον τομέα της υγείας, καλό θα ήταν να προσέξεις τις απότομες κινήσεις και παράτολμες πράξεις, αφού είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα που είναι πιθανό να σε καθηλώσουν στο κρεβάτι ή να σου χαλάσουν την ψυχική και πνευματική ισορροπία.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος στον Κριό αποτελεί μία καλή στιγμή ώστε να βγεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα και να προσθέσεις στη ζωή σου νέες δραστηριότητες και ασχολίες. Μία σύγκρουση με πρόσωπα του φιλικού κύκλου θα σε βάλει στη διαδικασία να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου ή να αναζητήσεις διεξόδους στον ελεύθερο χρόνο της ημέρας σου. Επίσης, είναι πιθανό να αναλαμβάνεις νέο επαγγελματικό ρόλο μέσα σε μία ομάδα που αναδιοργανώνεται και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξει η εικόνα σου και να τραβήξεις προς το μέρος σου το ενδιαφέρον ανθρώπων. Κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να κουβαλούν και μία ερωτική χροιά, η οποία δεν μπορεί να κρυφτεί αφού εξελίσσεται ταχύτατα και σαν πυρκαγιά, ακόμα και μέσα από αποκαλύψεις τρίτων για τη ζωή σου.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να αποτελεί μία στιγμή έντασης στον επαγγελματικό τομέα αφού θα φέρει εξελίξεις που κουβαλούν μία απρόσμενη χροιά μαζί τους. Μία νέα πρόταση μπορεί να σε βάλει σε πειρασμό πειραματισμού και να αποφασίσεις να ανακατέψεις την τράπουλα ανοίγοντας την προοπτική ενός ντόμινο εξελίξεων που δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις. Μία αναστάτωση στον οικογενειακό τομέα μπορεί να σε φέρει μπροστά στην πρόκληση του να κάνεις ανακοινώσεις που θα φέρουν τα φώτα προς την πλευρά σου, με αποτέλεσμα όλα τα υπόλοιπα να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να αποτελέσει momentum για τους επόμενους μήνες, οπότε πρόσεξε να μην υπερβάλεις αλλά και να μη θάψεις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και πρέπει να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας.

Λέων
Η Πανσέληνος στον Κριό εμπεριέχει ένα ξέσπασμα που μπορεί να φαντάζει δίκαιο και να είναι απαραίτητο ώστε να βρεις την ελευθερία που αναζητάς, αλλά είναι πιθανό να κουβαλά και αρκετή δόση υπερβολής και αλαζονείας με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να γυρίσει εναντίον σου. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος κουβαλά μία έκπληξη μαζί της, που είναι ικανή να σε μεταφέρει σε μέρη που δε φανταζόσουν πως θα βρεθείς ή να σε βάλει στη διαδικασία να μιλήσεις μία νέα γλώσσα την οποία δεν κατανοούν οι οικείοι σου. Επιπλέον, θα μπορούσε να αφορά μία επαγγελματική απόφαση με στόχο να απεμπλακείς από ένα τοξικό και βλαβερό περιβάλλον, με στόχο να αναπνεύσεις καθαρό αέρα, ή ακόμα και με την προοπτική να ξεκινήσεις από την αρχή κάπου μακριά. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι, αλλά παρέχει και την ευκαιρία να εκτονωθείς πολύ αποτελεσματικά, οπότε μην προσπαθείς να αποφύγεις τις εντάσεις.

Παρθένος
Η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία δύσκολη συγκυρία για τη σχέση σου, γιατί η άλλη πλευρά αποφασίζει να λειτουργήσει εντελώς απρόσμενα και τολμηρά με αποτέλεσμα να αναζητάς σταθερά πατήματα. Η πρόκληση την οποία αντιμετωπίζεις δεν είναι ένα παιχνίδι της φαντασίας σου, αλλά είναι μία αληθινή δοκιμασία για να ισορροπήσεις πάνω σε δεδομένα που πλέον δεν μπορείς να ορίζεις μόνον εσύ ο/η ίδιος/α. Γι αυτό, φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε πιθανή εξέλιξη, ακόμα και αν αυτή θα μπορούσε να ταρακουνήσει το έδαφος πάνω στο οποίο πατάς. Στον οικονομικό τομέα, μην αναζητάς θαύματα και μαγικά λυχνάρια, αλλά μάθε να λειτουργείς με εγκράτεια, σύνεση και λογική. Ακόμα και αν σου υπόσχονται θαύματα, εσύ δεν πρέπει να πιστεύεις σε ανθρώπους που μιλούν χωρίς να ακούσουν την άλλη πλευρά.

Ζυγός
Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία δυνατή στιγμή αφού σε αναγκάζει να ανοίξεις τα μάτια σου σε μία πρόταση που δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να κλείσεις την πόρτα μίας περιόδου που σε στρίμωξε και να τολμήσεις να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον το οποίο σου προσφέρουν ή καλείσαι να διαμορφώσεις σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα. Ασφαλώς και φοβάσαι την ευθύνη, αλλά είναι καιρός να τολμήσεις να κάνεις κάτι που σε βγάζει από μία παρατεταμένη περίοδο απάθειας. Στον ερωτικό τομέα, πρέπει να τολμήσεις και να ρισκάρεις για να κυλήσει στο παρακάτω η σχέση σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως δοκιμάζονται οι αντοχές της μίας πλευράς απέναντι σε προτάσεις που λειτουργούν σαν σεισμικές δονήσεις. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεσαι σε περίοδο έντονων και προκλητικών αλλαγών και δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σου μπροστά τους.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στον Κριό κρύβει κάποιους κινδύνους στον τομέα της υγείας, ειδικά όσον αφορά πιθανά ατυχήματα, γι αυτό καλά θα κάνεις να προστατευτείς από επικίνδυνες αποστολές. Απέφυγε τις εντάσεις στο γραφείο, τους διαπληκτισμούς και τις αψιμαχίες και προσπάθησε να αντιδράσεις με σύνεση απέναντι σε απόψεις που βρίσκονται απέναντι από τη δική σου. Ίσως να αυξηθεί ο χρόνος που καλείσαι να περάσεις στο γραφείο, με αποτέλεσμα να ηλεκτρίζονται οι σχέσεις σου με συναδέλφους ή να μειώνεται ο χρόνος για την προσωπική σου άσκηση και ξεκούραση, με αποτέλεσμα να πρέπει να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να επιτύχεις κάτι τέτοιο. Σε αυτή την Πανσέληνο απέφυγε τις εξάρσεις, γιατί δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιμετωπίσεις με αποτελεσματικότητα.

Τοξότης
Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να κινητοποιήσει εκ νέου την προσωπική σου ζωή, ακόμα και μέσα από εκπλήξεις που δεν αναμένεις ή που θα μπορούσαν να ανοίξουν ένα νέο κύκλο στην υπάρχουσα σχέση σου. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να βάλει φωτιά στη ζωή σου, αφού σε βάζει στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις το παρελθόν σου και να αλλάξεις ταχύτητα στο παρόν σου. 'Ίσως πάλι να υπάρχουν νεότερα σχετικά με την επέκταση της οικογένειας σου και τα νέα να είναι τόσο επιδραστικά στις αποφάσεις σου, ώστε να αλλάζεις τη ρότα της ζωής σου μέσα από μία στροφή που μοιάζει με παράτολμη αποστολή. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να εμπιστευτείς το μυαλό και τον ενθουσιασμό σου ή να παραμείνεις σε μία κατάσταση που σε πιέζει και φαίνεται να αδυνατείς να βελτιώσεις.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου φαίνεται να ταρακουνά δομές της ζωής σου, ακόμα και χωρίς να το αναμένεις ή να έχεις υπολογίσει πως κάποια στιγμή θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο. Οι σεισμικές δονήσεις μέσα στο σπίτι ή το επαγγελματικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα έντονες και δεν μπορούν να σε αφήσουν αδιάφορο/η απέναντι στις εξελίξεις. Μία μετακίνηση ή μετακόμιση μπορεί να λαμβάνει επιβεβλημένο χαρακτήρα και να βρίσκεσαι μπροστά σε καταστάσεις που αλλάζουν εκ βάθρων αλλά και με ταχύτητα. Αν έχεις αγνοήσει τα σημάδια που υπάρχουν εδώ και καιρό, τότε τώρα είναι η ώρα της δράσης, οπότε οπλίσου με θάρρος και αποφάσισε να τερματίσεις καταστάσεις που δε οδηγούν σε τοίχο.

Υδροχόος
Η ευνοϊκή Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να εξασκήσεις τη γοητεία του μυαλού σου ακόμα και απέναντι σε πρόσωπα που γνωρίζεις πως αν έρθεις σε αντιπαράθεση μπορεί να νιώσεις δέος και φόβο. Οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις μπορεί να είναι κάπως έντονες και επιθετικές, να κουβαλούν μαζί τους θυμό και μίσος, να στάζουν ακόμα και αίμα, αλλά είναι ώρα να τολμήσεις να κάνεις πράξη τις σκέψεις που κουβαλάς εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχει κανένα νόημα να παραμένουν στο σκοτάδι. Αν πάλι η συγκεκριμένη Πανσέληνος σε βάλει σε κίνηση, τότε πρόσεξε τις παράτολμες και βιαστικές κινήσεις, γιατί παραμονεύουν ατυχήματα και τραυματισμοί που θα μπορούσες να αποφύγεις αν κατάφερνες να χαλιναγωγήσεις την ενέργεια σου.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να επηρεάζει κυρίως τον τομέα των οικονομικών σου μέσα από γεγονότα που ίσως να μην είχες προβλέψει ή από ανάγκες που προκύπτουν και είναι σε θέση να αλλάξουν την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αγορές που δεν υπολόγιζες, αφού προκύπτουν ανακατατάξεις σε επαγγελματικό επίπεδο ή επειδή προκύπτει μία ανακαίνιση στο χώρο του σπιτιού σου. Μπορεί πάλι να υπάρξουν αλλαγές στην επαγγελματική σου αμοιβή και να πρέπει να αναπροσαρμόσεις κάποια δεδομένα της ζωής σου, κάτι που όμως είναι σε θέση να επηρεάσει και την ψυχική σου υγεία. Γι αυτό, πρόσεξε ώστε το ταρακούνημα να μη φτάσει σε σημείο που αλλάζει την καθημερινότητα σου, γιατί είσαι επιρρεπής σε ασθένειες που σε αποσυντονίζουν.

Πηγη:Signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...