παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σεληνιακή έκλειψη 16/9

Κριός
Η Σεληνιακή έκλειψη στο 12ο Ηλιακό σου οίκο μπορεί να σε τρομάξει αφού σου ζητά να δεις την υγεία σου και το παρασκήνιο στη ζωή σου, αφού σου τονίζει τη σημασία να εστιάσεις στην καθημερινότητα σου και σε περιβάλλοντα που σε επηρεάζουν και μπορεί να λειτουργούν χωρίς να το γνωρίζεις. Μπορεί να θελήσεις να κόψεις δεσμούς με συναδέλφους, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς πλέον μαζί τους ή επειδή είναι η ώρα που θα κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Μπορεί να κόψεις μία καθημερινή συνήθεια με στόχο να βελτιώσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία ή μπορεί πάλι να παρατηρήσεις μεταβολές στο σώμα σου και αυτό να σε θορυβήσει και να αναζητήσεις τις λύσεις. Σε αυτή την έκλειψη φρόντισε να αναγνωρίσεις την ασθένεια για να τη θεραπεύσεις και όχι να κρυφτείς από την πληγή θεωρώντας πως θα σε ξεπεράσει και θα γλυτώσεις.

Ταύρος
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους πραγματικούς σου φίλους, να αναγνωρίσεις πρόσωπα του κοινωνικού σου περίγυρου που λειτουργούν τοξικά προς εσένα. Μπορεί να είναι η ώρα να κάνεις γενναίες εκκαθαρίσεις στο περιβάλλον σου ή να ρίξεις φως στην ερωτική σου ζωή μέσα από συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στις προσωπικές σου απόψεις. Μπορεί πάλι να νιώθεις άβολα ακολουθώντας προγράμματα και δραστηριότητες άλλων, με αποτέλεσμα να φανείς κάπως αλαζονικός/η και εγωιστής/ρια λέγοντας πως θέλεις να αποχωρήσεις από μία συγκεκριμένη ομάδα. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη σε αναγκάζει να αναγνωρίσεις την ομάδα στην οποία ανήκεις με στόχο να βρεις τον τρόπο να διαφοροποιηθείς.

Δίδυμοι
Η Σεληνιακή έκλειψη στο Ηλιακό σου ζενίθ φαίνεται να τονίζει τα θέματα επαγγελματικού περιεχομένου που αφορούν εσένα ή την οικογένεια σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να αναλάβεις δράση. Η ευχέρεια να κρυφτείς πίσω από τις ευθύνες σου είναι μία πράξη που δε θα σε βοηθήσει παρακάτω, αφού θα συνεχίσεις να ακολουθείς τις προσταγές και επιθυμίες άλλων, που στην πραγματικότητα σε οδηγούν σε μονοπάτια που δε σου προσφέρουν καμία ευχαρίστηση. Αντίθετα, η ευκαιρία να υψώσεις το ανάστημα σου και να διεκδικήσεις τις προθέσεις σου είναι μία πράξη που θα σε λυτρώσει, αλλά την ίδια στιγμή σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως κάνοντας κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου μία πιο ανέμελη ζωή που ακολουθούσες μέχρι σήμερα. Είσαι λοιπόν έτοιμος/η για κάτι τέτοιο ή μήπως πρέπει κάποιος/α άλλος/η να σου φωνάξει πως τελείωσε η περίοδος χάριτος;

Καρκίνος
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να σε τρομάξει μπροστά σε μία προοπτική μετακόμισης, μετακίνησης ή αλλαγής του τρόπου που σκέφτεσαι με αποτέλεσμα να θελήσεις να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω. Η εργασιακή σου καθημερινότητα φαίνεται να στέκεται εμπόδιο σε σχέδια που κάνεις ή να αποτελεί την αφορμή για να οριοθετήσεις κάπως διαφορετικά τους στόχους σου και να μετατοπίσεις το ενδιαφέρον σου σε νέες παραστάσεις. Στον ερωτικό τομέα, η διαφορά στον τρόπο σκέψης με το έτερο ήμισυ μπορεί να γίνει μεγάλο βάρος σε μία προσέγγιση που φαίνεται να χάνεται ή να μην μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη καλείσαι να οριοθετήσεις τον εαυτό σου σε σχέση με τους γύρω σου, ώστε να δώσεις απάντηση στο κατά πόσο λειτουργείς εγωιστικά ή τόσο αλτρουιστικά που να χαρακτηρίζεσαι θύμα.

Λέων
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τη δύσκολη πλευρά της σχέσης σου ή της ερωτικής σου επιδίωξης, αφού μπορεί να βρεθείς απέναντι από ένα πρόσωπο που εμφανίζεται διαφορετικό σε σχέση με αυτό που συνήθισες να έχεις κοντά σου. Μπορεί να θελήσεις να πάρεις αποστάσεις και να συγκρίνεις με σχέσεις του παρελθόντος ή να συνειδητοποιήσεις πως μπαίνεις σε μία περιπέτεια που μπορεί να σε οδηγήσει στο παρακάτω βήμα χωρίς να μπορείς να βγεις από αυτή την προοπτική. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και να συζητήσεις με το αφεντικό ή το/η συνεργάτη, βλέποντας πως υπάρχουν διαφορές που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να γεφυρωθούν. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη βλέπεις τις αντοχές και ικανότητες της άλλης πλευράς, ώστε να κατανοήσεις και το μέγεθος των δικών σου παραδοχών και συμβιβασμών.

Παρθένος
Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου είναι μία έντονη στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού φαίνεται να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με ένα πρόσωπο που διεκδικεί κάτι από εσένα. Μπορεί να ζητά την αλήθεια στη σχέση σου, ένα στοιχείο που κρύβεις ή δεν είναι εμφανές σε τρίτα άτομα. Μπορεί να ζητά περισσότερο χώρο για τον εαυτό σου και αυτό να σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με την υπόσταση της σχέσης σας. Μπορεί πάλι να έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μία νέα σχέση ή συνεργασία που δε σου φαίνεται και πολύ εύκολα διαχειρίσιμη για το ξεκίνημα της, με αποτέλεσμα να θέλεις να διατηρήσεις αποστάσεις ή να είναι δύσκολο να ρίξεις γέφυρες προς την άλλη πλευρά. Δε χρειάζεται να αγχωθείς σε αυτή την Πανσέληνο, αλλά να θυμάσαι πως αυτό που βλέπεις απέναντι σου και σε τρομάζει, ξαφνιάζει ή αγχώνει, κουβαλά ένα μεγάλο ποσοστό από τη δική σου εικόνα όπως αντικατοπτρίζεται στην άλλη πλευρά.

Ζυγός
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς αποτελεί μία στιγμή που πιθανότατα να σου θυμίσει να εστιάσεις στην υγεία σου ή να φροντίσεις να επιδιορθώσεις σχέσεις με άτομα στον εργασιακό τομέα που είναι σε θέση να έχουν επιρροή στην υγεία σου. Μην ξεχνάς πως εκτός από τις νέες δραστηριότητες που έχεις πλέον θέσει σε εφαρμογή και κάποια καινούργια στοιχεία στον ερωτικό τομέα, υπάρχουν και δεσμεύσεις που έχεις λάβει σχετικά με τα επαγγελματικά σου που δεν μπορείς να αφήνεις στην άκρη. Επίσης, καλό θα ήταν να επανεξετάσεις κάποιες δραστηριότητες της καθημερινότητας σου που σου επιτρέπουν να διατηρείς μία καλή ισορροπία μυαλού και σώματος, γιατί αν βγεις εκτός κάποιων ορίων που έχεις θέσει στον εαυτό σου, τότε είναι πολύ εύκολο αυτή η πράξη να έχει άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα ή στην ευεξία σου.

Σκορπιός
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς φαίνεται να επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον ερωτικό τομέα της ζωής σου, αφού μπορεί να λειτουργήσει τραυματικά για τη σχέση σου. Η επαφή σου με το έτερο ήμισυ απαιτεί προσοχή, γιατί υπάρχουν δυσκολίες που δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη, λόγω του γεγονότος πως έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα σου που είναι δύσκολο να κρύψεις και να αποφύγεις να διαχειριστείς. Αν πάλι αυτό που σε αφορά είναι η σχέση με τα παιδιά σου, τότε να προσέξεις αυτά που θα πεις και τον τόνο της φωνής σου γιατί είναι πολύ εύκολο να χάσετε τη μεταξύ σας ισορροπία και να αισθανθείς πως βυθίζεσαι σε μία πραγματικότητα που δε σε χωρά. Σε αυτή την έκλειψη φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να μην κρυφτείς πίσω από φίλους και γνωστούς που είναι σε θέση να παίξουν αυτό το ρόλο.

Τοξότης
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να εκδηλωθούν παράπονα και γκρίνιες στο σπίτι ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, για να αισθανθείς πως δε χωράς σε ένα χώρο που μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορεί να αποτελούσε ασφαλές καταφύγιο. Το θέμα που έχεις να αντιμετωπίσεις μπορεί να έχει να κάνει με την αυξημένη σου ανάγκη για ανεξαρτησία, κάτι που θα βρει εμπόδια σε ανθρώπους που μοιράζεστε το χώρο αλλά και σκέψεις σχετικά για το παρακάτω της κοινής σας ζωής. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις νέες σκέψεις σχετικά με μία μετακίνηση που μόλις ολοκλήρωσες και να θεωρήσεις πως καλύτερα να μην είχες κάνει κάτι τέτοιο, αφού δε βρίσκεις ηρεμία και ασφάλεια στο χώρο που μεταφέρθηκες. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανακαλύπτεις λόγους για να νιώθεις εγκλωβισμένος/η, αλλά δε χρειάζεται να βιαστείς να λάβεις αποφάσεις.

Αιγόκερως
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς αποτελεί μία καλή ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα που μοιράζεστε ιδέες για το επαγγελματικό σας μέλλον ή για να ασχοληθείς με την περαιτέρω εκπαίδευση σου. Μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το άλμα που αναζητάς, για να τολμήσεις ένα βήμα που ίσως να είναι πολύ πρώιμο, οπότε καλύτερα να επανεξετάσεις το σχέδιο που έχεις θέσει επί τάπητος. Έχεις επίσης την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα θέσεις τον προσωπικό σου εγωισμό σε δεύτερο πλάνο και θα επιτρέψεις σε άλλους να αναλάβουν αρχηγικό ρόλο. Στον επαγγελματικό τομέα, δοκίμασε να εκπαιδευτείς σύμφωνα με προσταγές άλλων, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως απαρνιέσαι το ρόλο που θεωρείς πως πρέπει να έχεις στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος
Η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι στην οικονομική αδικία ή τη συναισθηματική κλοπή που υφίστασαι από άτομα του φιλικού και συγγενικού σου κύκλου. Μπορεί να νιώσεις ριγμένος/η σε σχέση με την αμοιβή σου, να θεωρήσεις πως δεν αμείβεσαι όσο θα ανέμενες ή πως πέφτεις θύμα εξαπάτησης σχετικά με το ρόλο που έχεις αναλάβει στον εργασιακό χώρο. Ίσως πάλι να πιεστείς ώστε να βοηθήσεις πρόσωπα του κοντινού σου κύκλου, κάτι που θεωρείς πως κρύβει κινδύνους αφού δεν είναι και τόσο σαφές το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί αυτή η χρηματική ή συναισθηματική υποστήριξη που σου ζητούν να επιδείξεις. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη φαίνεται να αγχώνεσαι ή εκνευρίζεσαι, χωρίς όμως να υπάρχει ουσιαστικός τρόπος για να αποδράσεις από κάτι τέτοιο.

Ιχθείς
Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις απαντήσεις σε θέματα ερωτικού ή επαγγελματικού περιεχομένου που σε απασχολούν. Μπορεί να αισθανθείς πως δεν αντέχεις να συνεχίσεις μία σχέση ή συνεργασία που σε μειώνει, αλλά την ίδια στιγμή να μην είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις στις ανακοινώσεις σου, αφού σκέφτεσαι και την άλλη πλευρά. Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί να δέχεσαι το φλερτ και την προσέγγιση από άτομα από το παρελθόν που σου δείχνουν ένα δρόμο που θα μπορούσες να ακολουθήσεις και να αποδράσεις από τη δύσκολη σημερινή συγκυρία. Πρόσεξε όμως αυτές τις επιστροφές και τις εύκολες λύσεις που σου προτείνονται, αφού δεν είναι καθόλου βέβαιο πως είναι αθώες κινήσεις.

πηγη:

Signingstars.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...