παρακαλώ περιμένετε...

Να τον παντρευτώ ή να τον χωρίσω;

  • alice16 @ 23.07.2016 14:38
    ΩΩ τεράστιος βγηκε ο χάρτης!!! 
  • alice16 @ 23.07.2016 14:42
    Είναι βέβαιο τελικά ότι οι συναστρίες που δεν έχουν όψη Ήλιου - Σελήνης έχουν πολλά προβλήματα! 
  • KanenasKanenos @ 23.07.2016 15:12
    Φιλη μου προορισμος του ανθρωπου είναι ο γαμος. Εγω αν βρεθει η καταλληλη θα παω με δοξη και τιμη στην εκκλησια
  • STARLIGHT1980 @ 24.07.2016 12:25
    Η τελική απόφαση είναι δίκη σου βέβαια αλλά όπως μας τα περιγράφεις δεν μου ακούγεται ιδανικό το σενάριο και μάλιστα για γάμο ... Τσακωνεστε και από ότι μας λες είναι μια κατάσταση μια χαρά και δυο τρομάρες . 
    Το αν είναι πιο σημαντικά αυτά που λείπουν από αυτά που υπάρχουν εσύ το ξέρεις αν θα μπορέσεις να ζήσεις με αυτην την κατάσταση σε βάθος χρόνου . 
    Τέλος κάνε στον εαυτό σου μια ερώτηση και απάντησε ειλικρινά : Αν εμφανιζόταν κάποιος άλλος στην ζωή σου που να σου ταίριαζε περισσότερο στον χαρακτήρα και σε αυτά που ψάχνεις , θα ήθελες ακόμη τον συγκεκριμένο για τον οποίο μας ρωτάς ;;; Αν η απάντηση είναι όχι τότε δεν σου κάνει ο άνθρωπος αυτός και μάλιστα για γάμο και δέσμευση .
     Και υπάρχει και μια παροιμία που λέει : Καλύτερα μόνος σου παρά με κακή παρέα.....Να αποφασίσεις το καλύτερο για εσένα που θα σε κάνει ευτυχισμένη σε βάθος χρόνου .... Δηλαδή άμα είναι να παντρευτείς και σε 6 μήνες η πάνω στον χρόνο να χωρίσετε ε , άστο δεν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα...
  • falbala*** @ 24.07.2016 20:30
    Πολυ Τοξοτη εχει το παληκαρι απ οτι βλέπω. Τωρα αυτο δεν ξέρω αν το λες κ καλο...it depends. Παντως με Κρόνο-Ποσειδώνα να διελαυνουν απ τα ζωδια σας κ τετράγωνο μεταξυ αυτων,δε ξερω αν είναι η κατάλληλη περίοδος να παρθουν αποφασεις για γαμο,κτλ. Ειναι κ ο Διας απεναντι σου. .μία υπερβπλη την παθαινεις. Δε ξέρω, εγω καθαρα αστρολογικα,θα έλεγα να μην κανεις κίνηση ακόμα.  Εξαλλου αν δωσεις χρόνο στις καταστάσεις, σε περίπτωση αμφιβολιων, συνήθως ξεκαθαριζουν
     
    Εκεινος τι θελει btw; Δε μας ειπες.
  • hope10 @ 25.07.2016 09:23
    θα συμφωνήσω με την falbala αλλά με το γάμο τα προβλήματα συνήθως εντείνονται, καλύτερα να περιμένεις λίγο...
     
     
  • moisture666 @ 25.07.2016 14:42
    Ο χαρτης του παιδιου μου θυμίζει την φραση...."-θα μου δωσεις μια δευτερη ευκαιρία;!!!
    -ΟΧΙ...κ να φέρεις πισω κ την πρώτη"
  • Nagia83 @ 25.07.2016 15:03
    θα διαφωνήσω ως προς τις όψεις ήλιου σελήνης στις συναστρίες... ο ήλιος μου είναι στις 26 του τοξότη και η σελήνη του στις 7 του τοξότη οπότε όψη γιοκ. αλλά δεν έχουμε προβλήματα επικοινωνίας και συννενόησης.. επίσης  ο ήλιος του στις 22 του ζυγού κι εμένα στις 11 των διδύμων πάλι όψη γιοκ. Όπως επίσης και Άρης του - Αφροδίτη μου δε σχηματίζουν όψη αλλά είναι σε συμβατά ζώδια Σκορπιος -Καρκίνος. Θεωρώ πιο σημαντικές τις όψεις ήλιων κυρίως γιατί δείχνουν τις ενέργειες των προσωπικοτήτων αν δένουν καλά αλλά και των σεληνών μεταξύ τους...για το πως συνδέονται στη ψυχή. Αλλά όπως και να το δεις βρε αδερφάκι μου ψάρι με τοξότη δεν.... είναι σαν να έχεις την τσιπούρα στα χέρια του ψαροντουφεκά.... πολύ φωτιά για να ΣΕ ψήσει σαν ψάρι στα χείλη σου... κι είναι κρίμα...τα ψαράκια πρέπει να πλέουν ανενόχλητα στους ωκεανούς...κι ο τοξότης να τρέχει με τα κατσικοπόδαρά του στα λειβάδια.... got the picture? απαγκιστρώσου από το καμάκι του. Καλησπέρες!
  • alice16 @ 25.07.2016 15:43
    Eυχαριστώ για τα σχόλια. Nagia στη δική σου περίπτωση μπορεί Ηλιος Σεληνη να μην κανουν όψη αλλά ειναι σε φιλικά ζωδια, οπότε υπαρχει κατανόηση και συνεννοηση.
     
    Ναι πολύς Τοξότης, στέλιουμ στο 10ο οικο του κυρίως. Αν και με τοσο Τοξότη από τη πρώτη στιγμη που τα φτιαξαμε ήταν κολλημενος πάνω μου, 10 τηλεφωνα τη μέρα και άλλα τοσα μηνυματα. Χμμ Κρόνος Ποσειδωνας τετραγωνο και Δίας αντιθεση ε; Ναι δεν είναι καλή περίοδος. 
    Αυτός τι θέλει; Να νοικιάσουμε μια γκαρσονιέρα με τα έξοδα μισα μισα (μένει με τους,,, γονείς του, να χέσω την τοξοτιλα του μεσα) και αν νιωσει εμπιστοσυνη στο προσωπό μου μετά από ένα χρόνο τοτε ναι να παντευτούμε. Κ γτ δε μου εχει εμπιστοσύνη; Γτ μιλάω στο τηλεφωνο καμια φορά με τον πρώην άντρα μου -με τον οποίο έχουμε χωρισει επισημως εδώ και 4 χρόνια και σε διάσταση ήμασταν από το 2003! Κι ο οποίος είναι και σε σχέση 3 χρόνια τωρα! Δεν το εχει ξαναδει λεει αυτό πρωην αντρογυνο να έχει καλές σχέσεις μετα το χωρισμό χωρίς να έχει παιδιά. 
    Εγω νομιζω ότι ειναι διακιολογία. Γτ του την έκανα την πρόταση τελικά κι ειπε τα παραπάνω. Νομιζω ότι οταν κανεις πρόταση γαμου σε κάποιον και μαλιστα με τη δεσμευση να πληρωνω εγώ το νοίκι του σπιτιού, αυτό από μονο του αποδεικνυει οτι δεν έχω στο μυαλό μου κάποιον άλλο άντρα! Τι εμπιστοσυνες και κουραφέξαλα; Κι αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον άλλο τον χωρίζεις, μεγάλοι άνθρωποι ειμαστε, δεν παίζουμε. έχω άδικο; 
  • moisture666 @ 25.07.2016 15:50
    Alice16:οταν εχω δίκιο,το παραδέχομαι!
  • alice16 @ 25.07.2016 15:52
    Τελικά τον χώρισα. 
     
    Αι στον αγυριστο. 
    Η γενεθλια σύνοδος Κρόνου Αφροδίτης (μπορεί σε πτώση στον Κριό, αλλά δεν πάυει να ειναι συνοδος Κρονου Αφροδίτης) λειτουργησε! Με χτικιασε 2 χρονια τωρα. Δεν ειναι τυχαίο, 42 χρονων άντρας και πολύ ωραίος μαλιστα και πιστός στη σχέση (παρά την τοξοτίλα -ίσως επειδη ειναι στο 10ο) να μην έχει παντρευτεί ποτέ. Καμιά δεν τον άντεξε... 
     
  • alice16 @ 25.07.2016 15:57
    moisture666 ο χάρτης του έχει αρκετά θεματακια ε; κι εμενα έτσι μου φάνηκε, παρόλο που δεν κατεχω πολύ καλά το αντκειμενο της αναλυσης γενεθλιου χάρτη.
     ο χάρτης του έχει αρκετά θεματακια ε; κι εμενα έτσι μου φάνηκε, παρόλο που δεν κατεχω πολύ καλά το αντκειμενο της αναλυσης γενεθλιου χάρτη.
  • moisture666 @ 25.07.2016 16:15
    τα εχουμε πει βρε!
    ηλιος κ κοντα αφροδιτη......μαλλον μας αρεσουμε περισσοτερο απο....το να ειμαστε σε σχεση
     
    τονισμενος 10ς μαλλον αιγοκεριζει
     
    αντε!
    καλες διακοπες με αρκετη δοση περιπετειας
     
  • falbala*** @ 26.07.2016 01:49
    Τιιιιι;;;;;42 χρονων κ ηθελες να του πληρωνεις εσυ την γκαρσονιέρα που θα νοικιαζατε;;νομίζω μετα απο 2 χρόνια σχέσης κ ειδικά σ αυτες τις ηλικίες θα έπρεπε να χει καταληξει αν μπορεί να σ εμπιστευτει. Ψιλοπαπαροδικαιολογιες αακουγονταν. Σορρυ κιολας. Εντάξει μπορει να θολωσες απο την γοητεια του ή το καλο σεξ,αλλα πανω απ ολα πρέπει να υπάρχει κ αλληλεπιδραση σε άλλα επίπεδα. Αν ο τυπος δεν το χει ή του περασε ή ειναι φουσκα,παρα πολυ καλα ξηγηθηκες!!
     
    Ακου το ένστικτο σου κ αν κατι μεσα σε ετρωγε μη φοβάσαι κ προχωρα. Α! Κ κρατα αμυνες. Εσεις τα ψαρια, ειστε εύκολα στο τουμπαρισμα. Σκεψου οτι τρως Ποσειδωνα, Κρόνο κ Δια. Το νου σου! 
    Υ.γ Μεταξυ μας...ξελασπωσες να ξερεις!
  • moisture666 @ 26.07.2016 10:37
    Μουαχαχαχαχα!
     
    Δηλαδη εσυ ρε φαλμπαλα....θολωνεις με το καλο σεξ(κ την γοητεια);!!!
    Πως ειναι αυτο;!
    Αλληθωριζεις;!!....τα βλεπεις ολα διπλα;!!...σε Χρωμα ροζ ή λουλακι;!!...τρακάρεις με πόρτες ή ντουλάπες;!!!....χάνεις τον εαυτο σου(....την (φαλ)μπαλα;!!);!!!
     
    Λοιπον Alice....κατάλαβα τι φταίει!!!
    Λογω συγκέντρωσης πολλών πλανητων στον 10ο,το αγορι νοιάζεται πολυ για το κοινωνικό του στάτους!
    Αρα....σε γκαρσονιέρα ρε παιδι;!!....σε γκαρσονιέρα;!!!
    Τουλαχιστον πεντάρι το διαμέρισμα!...να εχει πρεστίζ(αιγοκερως) η διαμονή κ άπλα(διας) για τον τοξοτη!
    Προσοχή!
    Οχι μεζονέτα!!!...να μην τον κουράζεις!!
    Α!!!....κ να εχει θέα θαλασσα....για να ξεθολωνεις(απο το σεχ)!
     
  • moisture666 @ 26.07.2016 10:42
    Καλημέρα!
  • alice16 @ 26.07.2016 15:50
    Μπαααα!!!! Σεξ και πράσινα άλογα... πολύ καλό ηταν οταν συνεβαινε αλλά δε συνέβαινε συχνά, κι εκεί κάποια θεματακια τα ειχαμε. άρης στο 12ο στο σύνθετο χάρτη! Λίγο απο δω λίγο από κει, ε, δεν ειχε νοημα η συνεχεια της σχέσης.
     
    Falbala τη γκαρσονιέρα μισή μισή θα την πληρώναμε! Μου έκανε και χάρη το παιδί! 
    Moist το στελιουμ στο 10ο του τελικά νοιαζεται για το κοινωνικό στάτους να είναι καλό της γκόμενας όμως, όχι να προσπαθησει με τη δουλεια να φτιαξει το δικό του!  
    Το έχει βαλει σκοπό να μου σπάσει τα νευρα πάντως.... δε σταματαει τα τηλεφ και τα μνμτα. Δεν εχω ξαναδει τετοια επιμονή στη ζωή μου! Μα καμία αξιοπρέπεια τελοσπάντων;
  • falbala*** @ 26.07.2016 16:38
    Ελα ρε Ζυγακι που σου ακουγονται κινεζικα,οτι καποιος μπορεί να γοητευθει απο την εξωτερική εμφάνιση του άλλου ή το σεξουαλικο ταιριασμα. Ελα τωρα ενταξει...
     
    Κ αν θες πες την γνωμη σου,μη κοιτας συνεχεια να κριτικαρεις τις αποψεις των αλλων κ να ψαχνεις να βρεις το λαθος ή ν απομονωνεις οτι γουσταρεις κ να το διακωμωδείς για να φανεις εξυπνος. Ελα, καταντας κουραστικος. Άιντε. 
     
     
  • falbala*** @ 26.07.2016 16:44
    Alice κλασσικη συμπεριφορά ανθρωπου που κοιταει να εκμετάλλευτει κ να βολευεται. Βαστα γερα ψαρι,μπορεις!! Εννοείται οτι θα επιμεινει...κ αν δεν υποκυψεις θα περασει στο επόμενο σχεδιο μετα.
     
    Κανε την για διακοπές! Οσο πιο μακριά τοσο πιο καλα! Φευγα λέμε!  Χαχαχα
  • moisture666 @ 26.07.2016 17:52
    ρε γατακι σταματα να "περπατας στα τεσσερα"(καταλαβες τι εννοω)!!!
     
    γνωριζεις οτι σε συμπαθω αλλα ισως φταιει οτι τσιμπας η' οτι ο χειρωνας  στον γενεθλιο μου κανει χιαστι με τον γ.δια!
    ξερεις οτι πειραζω ολο τον κοσμο με εξαιρεση αυτον τον μα λα κο μουρη τον φιλο σου!!
    την γνωμη μου την γραφω οπως θελω να διαβαζω κ την δικη σου!!
     
    ξεκολλα βρε στοκε!!
    αντε!!! 
    α'ι παντρεψου κ με τοξοτη!!!
    ευχη σου δινω!!...μην το παρεις κ αυτο στραβα
  • falbala*** @ 26.07.2016 21:16
    Να καταλαβω οτι με λες ζωον δηλαδή, γιατι τίποτα αλλο δε θα μπορούσα να καταλαβω. Τι να κλασετε κι εσεις οι ζυγαριες αλλωστε. Δε ξέρω για ποιον φίλο μου λες,γιατί εγω κολητιλικια δεν εχω με κανέναν απο δω. Τεσπα. ..
     
    Παρ τον εσυ τον Τοξοτη κ τριφ τον στη μουρακλα σου που απ οτι θυμάμαι γουσταρεις κιολας. Ε,ναι.. τι περιεργο! Κ γω ευχη σου δινω.
  • Moss istheboss @ 27.07.2016 01:11
    εσυ τι θες? θες ένα γαμο με ρισκο η καθολου γαμο και εργενικη ζωη που μια χαρα είναι μπροστα σε ένα αποτυχημενο γαμο. βεβαια ποτε δεν ξερεις μπορει να μην χωρισετε και ποτε
  • alice16 @ 27.07.2016 02:00
    Εγώ επειδή έχω ήδη ένα διαζύγιο στο ενεργητικό μου το σκεφτομαι πολύ σοβαρά αν είναι να ξαναπαντρευτώ. Δε θέλω ρίσκα αλλά και η μοναξιά δύσκολη είναι. 
     
    Η σχεση αυτή εχει προβλήματα αλλά είχε και θετικά: ήταν πάντα εκεί ό,τι και να συνεβαινε, ήμουνα πάντα η πρωτη του σκεψη να μου πει καλημερα το πρωι και καληνυχτα το βράδυ, λόγω δουλειας μετακομισα σε άλλη πόλη 3,5 ωρες μακρια κι ερχόταν συνεχεια να με δει, στο σπίτι έκανε δουλειές, μασαζάκι καταπληκτικό καθε φορά που με πονουσαν τα πόδια μου κ.α. Από την άλλη, βεβαια, γκρινια, ζηλιες και τσιγκουνιά και ψιλοτεμπελιά. 
    Γι αυτό ανεβασα το χαρτη συναστριας όπου φαίνονται και οι γενεθλιες όψεις καθενός, μήπως καποιος πιο έμπειρος σ αυτό το θέμα μπορεί να πει κάτι πιο εξειδικευμενο, γτ γενικόλογες συζητησεις περί της καταστασης κανω και με τις φίλες μου.
    Αλλά τελικά αποφάσισα να τον χωρίσω οριστικά, γτ συνολικά αν το δω, δεν περνάω καλά. Ο χαρακτηρας του μου δημιουργεί ανασφάλεια για το μέλλον. 
  • Moss istheboss @ 27.07.2016 14:54
    συναστριακα οντως φαινεται να εμποδιζει την προσωπικη σου αναπτυξη και να τρακωνεστε συνεχως. Αλλα καμια συναστρια δεν είναι τελεια.
  • moisture666 @ 27.07.2016 15:09
    Καλααααα!!!
     
    Η συζήτηση εχει γινει πολυ κινκυ!
    Η alice(in rail) δηλώνει σεξ με  συμμετοχή
    πρασίνου χρώματος...τετραποδου(εγω προτεινω....ροζ πονυ)η άλλη για θολουρα κ ηχητικά εφε(farting)!
     
    Εμενα Alice,ο τύπος,μου κανει περισσοτερο...για μπάτλερ!
    Πρώτη σκεψη το πρωι καλημερα,δουλειες του σπιτιού,κουτουπωμα(που κ που),μασαζάκι,οικονομια,καληνυχτακιας....ισως κ αγκαλιτας!
     
    Λοιπον!!...παροτι εχεις βλαμενο ερμη καποιες ιδιοτητες της σχέσης τις καταλαβαινεις!
    Αυτο που εγραψες οτινοιαζεται για το κοινωνικό στάτους της γκομενας ειναι μαλλον η συστάδα πλανητων του που στον ρίχνει στο 2ο οικο σου κ δείχνει οτι νοιάζεται(...θελει να ελέγχει) για τις....κτήσεις σου!
     
    Πόσες φορες χρειαζεται να γράψουμε οτι καποιος/α με προσωπικους γενεθλιους σε μεταβλητό ζωδιο δεν ειναι....εμπιστοσύνης!
    Ολοι οι προσωπικοί του πλανητες στον τοξοτη!
    Ο τύπος ειναι μαλλον νευρωτικος,εχει φοβιες(κρονος αδύναμος κ αναδρομος στον καβουρα(συναισθημα) κ....στον 6ο οικο)!
    Συνοδος ηλιου με σεληνη...τι σου λεει;!!
    Υποκειμενικός οσο δεν παει!
    Τα περι συνοδου ηλιου αφροδιτης...τα έχουμε γραψει!
     
    Εσυ εχεις γραψει για ρίσκο(...δεν) κ μοναξιά....
    Διάβασε για την δύσκολη συνοδο αδύναμης αφροδιτης σου με κρονο....στον κριο κ ολα αυτα στον 7ο οικο σου!
    (Μην θάβουμε μονο το παλικαρι!)
     
     
    Φαλμπαλα...στα τεσσερα κυκλοφορεί κ μια (ποσο εχεις μεγαλωσει) μπεεεεεμπα,μπεεεεμπα!!!
    .........
    ΘεΕεεεεεεεε μου ήμαρτον!!!
     
  • Moss istheboss @ 27.07.2016 15:10
    εχω δει καλες συναστριες από διαλυμένες σχεσεις άλλο τιποτα. μην τις πολύ κοιτας. εγω εκει που θα στεκομουν είναι στο τσιγκούνης και τεμπέλης από τα χειροτερα.

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...