παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιακη εκλειψη στις 9/3/2016

Η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου στη 19 μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Χείρωνα, σε αντίθεση με τον Δία και το Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο και σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη (σε ένα έντονο Τ-τετράγωνο του μεταβλητού σταυρού με άλλα λόγια) επηρεάζει κυρίως Διδύμους/Τοξότες, Παρθένους/Ιχθείς στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Η συνειδητοποίηση πως απαιτούνται αλλαγές που πρέπει να ταιριάζουν με τα νέα κοινωνικά και συμπαντικά δεδομένα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να ταρακουνήσει ανθρώπους που επαναπαύονται στον παράγοντα της τύχης και στην πεποίθηση πως η λύση θα έρθει ουρανοκατέβατα. Η προσπάθεια κάποιων να διαμορφώσουν τα ζωή τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό για τις απαραίτητες αλλαγές και διαμορφώσεις σε πορείες που δεν μπορούν να χάσουν το στόχο τους.

Οι σημαντικές αποφάσεις σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη μοιάζουν με μονοδιάστατη επιλογή, αλλά καλύτερα να δώσεις χρόνο ώστε να υπάρξουν τελικά δεδομένα. Σε λίγο καιρό από τώρα ξεκινά μία περίοδος ανάδρομης πορείας προσωπικών πλανητών (Ερμής σε Ταύρο και Άρης σε Τοξότη) με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεδομένα που θα χρειαστούν επιδιόρθωση και επαναπροσδιορισμό εκείνη την περίοδο. Φρόντισε λοιπόν να λάβεις αποφάσεις σε αυτή τη χρονική συγκυρία, τις οποίες όμως θα πρέπει να υποστηρίζεις, εξελίσσεις και αναμορφώνεις μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού του 2016.

 

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς, στον 12ο Ηλιακό σου οίκο, χρειάζεται προσοχή αφού θα πρέπει να εστιάσεις στην υγεία σου και σε καταστάσεις που σε αφορούν θεωρητικά έμμεσα, αλλά πρακτικά μπορεί να σε επηρεάσουν άμεσα. Οι δύσκολες σχέσεις με πρόσωπα στον εργασιακό χώρο μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση σου, αφού αντιλαμβάνεσαι πως υφαίνονται παρασκηνιακές σχέσεις που σε στοχοποιούν. Η καθημερινότητα μπορεί να σε αρρωσταίνει, σωματικά ή ψυχικά, και να πρέπει να ανακαλύψεις νέους λόγους για να έχεις ενδιαφέρον για το παρακάτω της ζωής. Η μοναξιά αυτή την περίοδο μπορεί να γίνει επικίνδυνη συντροφιά, γι αυτό αναζήτησε ομάδες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις για να προσφέρεις εθελοντικά αλλά και για να λάβεις συναίσθημα και ικανοποίηση. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη μη μείνεις μακριά από άτομα που δίνουν και δίνονται, αφού έχεις ανάγκη από εστίες εμπιστοσύνης σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις και τα επαγγελματικά σου όνειρα. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία γενναία εκκαθάριση στο φιλικό τομέα της ζωής σου. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις πάνω σε οικονομικό επίπεδο και αυτό να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή για να διαχωρίσεις τη θέση σου από πρόσωπα που έπαψαν να έχουν καθαρό λόγο. Μπορεί πάλι να αρχίσεις να νιώθεις πως απομακρύνεσαι από έναν κύκλο γνωριμιών αφού τα ενδιαφέροντα σου είναι πλέον διαφορετικά και να αναζητήσεις νέες προκλήσεις. Η ανάγκη σου να προσφέρεις υλικά και συναισθηματικά μπορεί να βρει διέξοδο στο/η σύντροφο ή σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, με αποτέλεσμα να πάρεις αποστάσεις από γνωστούς και φίλους. Τέλος, έχει σημασία να υπηρετήσεις ένα μεγαλύτερο σκοπό σε αυτή τη χρονική περίοδο, γι αυτό μην αρνηθείς την αρωγή σου σε έναν οργανισμό στον οποίο μπορείς να έχεις ενεργό και ουσιαστικό ρόλο. 

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζενίθ του χάρτη σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για το 2016 αφού δείχνει με αποφασιστικό τρόπο τι είναι αυτό που μπορείς να επιτύχεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και μέσα από ποιον τρόπο. Οι απαιτήσεις που έχουν θέσει άλλα πρόσωπα πάνω σου θα φανούν βουνό αυτή την περίοδο και θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να κάνεις κάτι αν δε θέλεις να χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Η ανάληψη ευθυνών και υποχρεώσεων που δε σου ταιριάζουν, αλλά σου επιβάλλονται, είναι ένα λεπτό ζήτημα αυτή την εποχή, αφού μοιάζουν με το δαχτυλίδι της διαδοχής που πρέπει να φορέσεις αν και σε στενεύει. Μία λύση είναι να ορίσεις ξεκάθαρα και διάφανα τα όρια πέρα από τα οποία ακόμα και κοντινά σου πρόσωπα δεν μπορούν να εισέρχονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη σου. Μία άλλη λύση είναι η απόδραση, γνωρίζοντας πως στενοχωρείς ή θυμώνεις κάποιους γύρω σου. Το θέμα είναι πως τα ζάρια είναι στα χέρια σου και δεν μπορείς να συνεχίσεις να προσποιείσαι πως δε συμμετέχεις στο παιχνίδι. 

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να σε αγχώσει αφού σου προσθέτει στόχους και όνειρα που μοιάζουν ιδανικά, αλλά και δύσκολα να τα διαχειριστείς αν δεν αποφασίσεις να βγεις από τη σπηλιά και την ασφάλεια της κρύπτης σου. Θα χρειαστεί να παρουσιαστείς μπροστά σε κοινό ή να ξεδιπλώσεις ταλέντα σου που είναι εύκολο να γίνουν στόχος χλευασμού από πρόσωπα κοντά σου. Είναι πάλι πιθανό να βλέπεις πως κάποια επαγγελματικά όνειρα δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με αποτέλεσμα να είναι πλέον ώρα να προσγειωθείς στην αληθινή διάσταση της ζωής συ. Η ανάγκη σου όμως να δεις πιο μακριά από εκεί που σου επιτρέπουν μπορεί να σε ωθήσει να ρισκάρεις λίγο παραπάνω, να δοκιμάσεις να σπάσεις όρια που έχουν θέσει άλλοι για εσένα. Η αλήθεια είναι πως φλέγεσαι να εκφραστείς και να δράσεις και αυτό σε αγχώνει ακόμα περισσότερο αφού γνωρίζεις πως με αυτό τον τρόπο θα κοιτάξεις πέρα από γνώριμα μονοπάτια στα οποία έχεις συνηθίσει να περπατάς όλη τη ζωή σου.  

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς απαιτεί προσοχή σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και τα έξοδα που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Πρόσεξε νέες συμφωνίες και φρόντισε να αποφύγεις να δώσεις τα χέρια αυτή την περίοδο γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απόκρυψης της αλήθειας. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα με την αμοιβή σου και να χρειαστεί να βγεις ζημιωμένος/η, αλλά τουλάχιστον θα γνωρίζεις τι σου ανήκει και πως δεν υπάρχουν ψεύτικα όνειρα στα οποία θα πρέπει να επενδύεις στο παρακάτω της ζωής. Στον ερωτικό τομέα, η σεξουαλική σου επιθυμία φαίνεται να δοκιμάζεται και να πρέπει να προσέξεις μήπως εκτίθεσαι ή μήπως λειτουργείς εντελώς παρορμητικά απέναντι σε μία κατάσταση που δεν είναι βέβαιο πως σου ταιριάζει. Και τέλος, δώσε βάση στην υγεία σου, αφού η απροσεξία μπορεί να φέρει εκπλήξεις που ίσως να μην επιθυμείς να γίνουν κομμάτι της ζωής σου.  

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου είναι μία έντονη στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού πρέπει να αντιμετωπίσεις το έτερο ήμισυ με ανοικτό μυαλό και αλήθεια στο βλέμμα. Αν υπάρχουν επιλογές μπροστά σου, τότε φρόντισε να καθαρίσεις το τοπίο αφού δεν είναι δυνατό να κινείσαι σε παράλληλους δρόμους την εποχή που έχεις δεσμευτεί να πας προς μία κατεύθυνση. Αν πάλι υπάρχουν επαγγελματικές προκλήσεις, τότε δοκίμασε να εστιάσεις προς μία κατεύθυνση που σου ταιριάζει όχι μόνο ως προς το αντικείμενο εργασίας και την αμοιβή σου, αλλά κυρίως ως προς την ψυχοσύνθεση σου με το περιβάλλον που θα ενταχθείς. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη θα πρέπει να αντιπαρατεθείς με ορισμένες από τις φοβίες σου, αλλά μόνον έτσι θα δείξεις πως είσαι σε θέση να λάβεις ουσιαστικές αποφάσεις και όχι να συνεχίσεις να ζεις με συμβιβασμούς και αναποφασιστικότητα.  

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς θέλει να σου επιστήσει την προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων στον εργασιακό χώρο, αφού μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για να γεννηθούν συγκρούσεις και διαμάχες που δεν οδηγούν σε αρμονική συνύπαρξη. Σου δίνεται η ευκαιρία να παρατηρήσεις γύρω σου ανθρώπους και τις συμπεριφορές τους, να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να αντιληφθείς κάποια πράγματα που δε λέγονται, να εξετάσεις κατά πόσο μπορείς να διακρίνεις δυσαρέσκειες που εννοούνται. Έχεις επίσης της ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με την υγεία σου, να φροντίσεις τη διατροφή σου, να εντάξεις την άσκηση και τον αθλητισμό στην καθημερινότητα σου. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη δέξου κάτι που σου εμφανίζεται ως δώρο με στόχο να βελτιώσεις τη σωματική και ψυχική σου υγεία, αφού είναι σημαντικά στοιχεία για τη γενικότερη ευεξία σου.  

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς μπορεί να σε κάνει έντονα ευαισθητοποιημένο/η απέναντι στον πόνο των άλλων και να θέλεις να προσφέρεις φροντίδα και υπηρεσία σε όσους έχουν ανάγκη. Μπορεί να σε ωθήσει να δανείσεις χρήματα, να προσφέρεις βοήθεια χωρίς να αναμένεις αντάλλαγμα, να ανοίξεις το πορτοφόλι και την καρδιά σου χωρίς όμως να έχεις υπογράψει πως θα λάβεις κάτι πίσω. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να στραφείς προς την ερωτική σου ζωή και να επιδιώξεις να επιλύσεις θέματα της σχέσης σου, έχοντας κατά νου πως υπάρχουν παράπονα και από τις δύο πλευρές, τα οποία όμως δε λύνονται αν δεν μπει η κάθε πλευρά στα παπούτσια της άλλης. Μία γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να αλλάξει το συναισθηματικό σου κόσμο, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως πρόκειται για κάτι ξεκάθαρο, οπότε να γνωρίζεις πως βουτάς σε θολά νερά. Εκτός και αν αποφασίζεις να ακολουθήσεις το ερωτικό σου ένστικτο που είναι πάντα πιο δυνατό από κάθε προσπάθεια της λογικής να επιβληθεί.  

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στο πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου μπορεί να αποπροσανατολίσει αν θεωρήσεις πως μπορείς να ξεπεράσεις εμπόδια χωρίς να δώσεις την απαραίτητη σημασία. Μπορεί όμως να λειτουργήσει και εντελώς απελευθερωτικά αν αναλάβεις να επιλύσεις γόρδιους δεσμούς που δε φαίνονται με γυμνό μάτι, αλλά έχουν τη ρίζα τους σε παλιές σχέσεις και επαφές που έχουν αφήσει κατάλοιπα. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε οικογενειακές υποχρεώσεις και να συγκριθείς με ένα γονιό σου ή να χρειαστεί να γίνεις αυτός/η που στηρίζει ένα γονιό στη δυσκολία του. Ο απογαλακτισμός από το παρελθόν δεν είναι απαραίτητο να λάβει χώρα απότομα και χωρίς εσωτερικό διάλογο, αφού ξεκινάς να δίνεις εξετάσεις με το μέλλον σου. Και δεν υπάρχει ουσιαστικό μέλλον σε αυτή τη ζωή, αν δε στηρίζεται σε ένα πραγματικό σήμερα και ένα καλά χωνεμένο χθες. 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς απαιτεί προσεκτική διαχείριση των λεγομένων σου αφού μπορούν να γίνουν απειλές που δε χρειάζεται να ξεστομίσεις σε λάθος πρόσωπα. Καλά θα κάνεις να επενδύσεις στη σιωπή το επόμενο χρονικό διάστημα, να προσπαθήσεις να διαβάσεις τι λέγεται πίσω από τις λέξεις, να αφουγκραστείς αυτά που δε λένε οι γύρω σου, να παλέψεις να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε λέξεις και συναισθήματα. Αν χρειάζεσαι απόσταση από τα πράγματα, τότε δεν είναι απαραίτητο να εξαφανιστείς από το περιβάλλον που σε στενεύει, δεν είναι αναγκαίο να ταξιδέψεις για να βρεις ηρεμία, αλλά είναι χρήσιμο να ανοίξεις διάλογο με τον εαυτό σου. Και αν θεωρείς πως έτρεξες σε κάποιες περιόδους της ζωής σου, τότε μπορείς να επιστρέψεις πίσω και να διαβάσεις και πάλι ένα βιβλίο που άφησε κενά, να συνεχίσεις μία κουβέντα που έμεινε στη μέση, να επαναλάβεις μία πράξη που δε χώνεψες. Ίσως να σκεφτείς να ξεκινήσεις τις σπουδές που δεν έκανες ή να θελήσεις να επισκεφτείς μέρη που δεν πρόλαβες να δεις. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να καλύψεις κενά, οπότε σταμάτα να τρέχεις μπροστά.  

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθείς είναι μία ευκαιρία να μοιράσεις τα δικά σου σε σχέση με αυτά που σου παρέχονται από την άλλη πλευρά. Το χάος ως προς τα έξοδα και έσοδα σου είναι κακός οδηγός αυτή την περίοδο, αφού μπορεί να βγεις χαμένος/η από την εμπιστοσύνη που ίσως να δείχνεις σε τρίτα πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις απέναντι σου ένα άτομο που αντιλαμβάνεσαι πως μιλά τη γλώσσα της πραγματικότητας, τότε καλά θα κάνεις να του δείξεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και να κάνετε από κοινού σχέδια για τα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι διχασμένος/η ανάμεσα σε πολλές επιλογές, τότε είναι δύσκολο να λάβεις αποφάσεις αφού φαίνεται να διασκεδάζεις σε μία περίοδο που απλά θέλεις να περάσεις καλά. 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου μπορεί να αποτελέσει το σημείο έναρξης μίας νέας περιόδου στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Ο φόβος απέναντι στην αντιμετώπιση του εαυτού σου βρίσκει καταφύγιο μέσα από επαναλαμβανόμενες πράξεις που δε σου επιτρέπουν να σκεφτείς αν σου προσφέρουν κάτι ή μέσα από αλλεπάλληλες σχέσεις που καλύπτουν την ανάγκη σου να μην υπάρχει χρόνος για να σκεφτείς ή αισθανθείς και απομακρύνουν το φόβο της μοναξιάς. Αν σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη όμως σε απομακρύνουν από τα δεδομένα της ζωής σου, αν σε αναγκάσουν να βγεις στην κεντρική σκηνή και να μιλήσεις ειλικρινά, τότε δε θα υπάρχει τρόπος να κρύψεις τον εαυτό σου. Αν συνεχίσεις να κρύβεσαι και να καλύπτεσαι, τότε θα χάσεις μία εξαιρετική ευκαιρία να σε γνωρίσουν άνθρωποι που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη καλά θα κάνεις να αναρωτηθείς αν θέλεις να ζήσεις ή απλά να επιβιώσεις, γιατί η απάντηση σου θα κρίνει και την πόρτα που θα βρεθεί μπροστά σου και θα σε προκαλέσει να την ανοίξεις.

πηγή: http://signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...