παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέα Σελήνη 16/7

Κριός
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έχει ως στόχο να σε αναγκάσει να πετάξεις άχρηστα στοιχεία από τη ζωή σου. Αυτά θα μπορούσαν να είναι αντικείμενα στο σπίτι σου που θυμίζουν ένα μακρινό παρελθόν ή που δε χρησιμοποιείς πλέον καθόλου και απλά καταλαμβάνουν χώρο. Θα μπορούσαν να είναι σκέψεις και απόψεις που ποτέ δεν εξέφρασες εκεί που ήθελες και τώρα δεν έχουν κανένα πλέον νόημα να ακουστούν και ειπωθούν. Θα μπορούσαν επίσης να είναι άνθρωποι που επιτρέπεις να εισέρχονται στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για τη μεταξύ σας σχέση. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη προσπάθησε να θέσεις ως στόχο να κρατήσεις μόνο ότι είναι χρήσιμο και ουσιαστικό, αφού κάθε περιττό θα σου φορτωθεί στο στομάχι ή την καρδιά σας πέτρα. Και δε χρειάζεται να κάνεις διακοπές με το στομάχι γεμάτο, το κεφάλι βαρύ και την καρδιά παγωμένη.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς, να ανοιχτείς απέναντι σε πρόσωπα του στενού προσωπικού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις και απόψεις σου, να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι και ίσως να μην τολμάς να το κάνεις και πράξη εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να τρομάξεις όταν φέρεις στην επιφάνεια κρυφές σου σκέψεις, να δειλιάσεις στην ιδέα του να πρέπει να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που θα έχεις απέναντι σου, αλλά καλύτερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να μην αφήσεις άλλους να κάνουν την αρχή και να καταφέρουν αυτό που εκείνοι επιδιώκουν. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη καλείσαι να αγκαλιάσεις τις επιθυμίες σου, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να τις φανερώσεις τουλάχιστον στα κοντινά σου πρόσωπα, και στη συνέχεια και σε ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε αναγκάσει να αλλάξεις τα οικονομικά δεδομένα σε κάποιες συνήθειες σου. Η ανάγκη για να γίνουν αγορές αντικειμένων για το σπίτι σου μπορεί να αποτελέσει μία εστία σύγκρουσης με το έτερο ήμισυ, αφού δε συμπίπτουν οι επιθυμίες σας. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν ανάγκες σε άτομα του συγγενικού σου κύκλου και να χρειαστεί να προσφέρεις είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά προς την πλευρά τους. Στον ερωτικό τομέα, φρόντισε να ασχοληθείς με τις δικές σου επιθυμίες αφού είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα να φροντίσεις αυτά που θέλει η άλλη πλευρά και να αισθανθείς πως δε μένει χώρος και χρόνος για εσένα. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπολόγισε την επένδυση που καλείσαι να κάνεις, γιατί δε χρειάζεται να υποσχεθείς περισσότερα από όσα πραγματικά αντέχεις και στο τέλος του καλοκαιριού να τρέχεις ασθμαίνοντας.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία να προκαλέσεις την άλλη πλευρά, μέσα από τρόπο που δείχνει πως θέλεις να αποκτήσεις αυτά που θεωρείς πως σου ανήκουν και όχι μέσα από κινήσεις που δείχνουν τάσεις εκδίκησης. Μπορεί να θελήσεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια στον επαγγελματικό τομέα, αφού επιδιώκεις να κάνεις απόλυτα ορατή τη δική σου θέση και στάση απέναντι στα πράγματα, κάτι που όμως προκαλεί και τριγμούς. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να ζυγίσεις μία επαγγελματική προοπτική που έχεις μπροστά σου και να μην μπορείς να ισορροπήσεις την ανάγκη της προσωπικής ελευθερίας με το όφελος του σήμερα. Στον ερωτικό τομέα, όσο δε μιλάς τόσο περισσότερο βυθίζεσαι σε μία αβεβαιότητα και ανασφάλεια που φαίνεται να σε σκοτώνουν. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως σε μερικούς μήνες από σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι πως έπρεπε να απολέσεις κάποιες ανέσεις για να νιώσεις καλύτερα.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε ενοχλήσει, αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις στη ζωή σου που δεν μπορείς να ελέγξεις. Η διαίσθηση σου μπορεί να σου μιλήσει, κυρίως όσον αφορά ένα περιβάλλον που δε σε σηκώνει και επιμένεις να βρίσκεσαι, κάτι που μπορεί να γίνει και με πιο εμφανή τρόπο, κυρίως μέσα από θέματα με την υγεία σου. Πρόσεξε επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με συναδέλφους και συνεργάτες, αφού είναι πιθανό να γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου, χωρίς να μπορείς να αντιληφθείς την κατάσταση. Στον ερωτικό τομέα, υπάρχει μία μάχη μέσα σου σχετικά με την ανάγκη για σχέση και την επιθυμία της προσωπικής ελευθερίας, κάτι που φαίνεται να εκκινεί διαδικασίες έντασης στη σχέση σου, κυρίως τους επόμενους μήνες. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη φρόντισε να ακούσεις καλά το σώμα και την ψυχή σου, αφού δεν μπορείς να παίζεις με τις ανάγκες σου θεωρώντας πως τα πάντα λειτουργούν συνειδητά και εγκεφαλικά.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί μία καλή ευκαιρία να βρεις στήριγμα σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να ανακαλύψεις απαντήσεις που δεν ήσουν σε θέση να βρεις μόνος/η, χωρίς να έχεις δίπλα σου άτομα που γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζεσαι να ακούσεις για να λάβεις αποφάσεις. Η αναθέρμανση μίας φιλίας δεν αποτελεί απλά μία ευκαιρία να μάθεις τα νέα από ένα άτομο που έχετε χαθεί, αλλά και την προοπτική να ανακαλύψεις εκ νέου κάποιους λόγους για να δεις το αύριο πιο αισιόδοξα. Έχεις την ανάγκη να βάλεις στη ζωή σου νέες πρόσωπα, να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους, να ανανεώσεις τον κύκλο σου, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί έτσι απλά, αφού χρειάζεσαι χρόνο για να αισθανθείς ασφάλεια σε μία νέα γνωριμία. Σε αυτή τη χρονική συγκυρία λοιπόν, φρόντισε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα ώστε να νιώσεις πως δεν απειλείσαι και πως μπορείς και πάλι να κάνεις σχέδια που σε βοηθούν να μεγαλώσεις τον κύκλο επιρροής σου, αλλά και να γεννηθεί κάτι με ουσία και ομορφιά στη ζωή σου.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου αποτελεί μία στιγμή που θα πρέπει να εκκινήσεις διαδικασίες ώστε να γίνουν εκκαθαρίσεις στον τομέα της ζωής σου που σε κάνει να φαίνεσαι προς τα έξω. Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα που σε κρατούν δέσμιο/α καταστάσεων και να τολμήσεις να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως δε φοβάσαι τις ρήξεις και τις αποστάσεις. Στον οικογενειακό τομέα, μπορεί να ξεκινήσει μία περίοδος κατά την οποία καλείσαι να υποστηρίξεις ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου και σε χρειάζεσαι ή αντίστροφα θα μπορούσες να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που φαίνεται ικανό/η να σου ανοίξει δρόμους που δεν έβλεπες. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη δεν πρέπει να φοβηθείς μήπως εκτεθείς, αφού μπορείς να κάνεις επιλογές που δείχνουν πως έχεις πλήρη γνώση των δυνατοτήτων σου. Αν όμως πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε μία γενναία εκκαθάριση και μία νέα αρχή, τότε επέλεξε τον πρώτο δρόμο για την ώρα αφού οι εκκινήσεις καλό θα ήταν να γίνουν από το Σεπτέμβριο.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για ένα ταξίδι που έχεις μεγάλη ανάγκη. Θέλεις να βρεθείς μακριά από την καθημερινότητα, αλλά ταυτόχρονα δεν αντέχεις να πας κάπου που θα νιώσεις σαν ξένος/η, γι αυτό επέλεξε προσεκτικά ποια άτομα θα πάρεις μαζί σου. Ίσως πάλι να προκύπτει μία ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τον επόμενο ενάμισι περίπου μήνα, πριν δώσεις την τελική σου απάντηση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα όμως, καλό θα ήταν να προετοιμαστείς ώστε να φανείς αντάξιος/α αυτού που σου προτάθηκε, να εκπαιδευτείς για να αντέξεις, να αναζητήσεις λεπτομέρειες ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Στον ερωτικό τομέα, φαίνεται να διστάζεις μπροστά στην προοπτική του επόμενου βήματος, αλλά αυτό είναι κατανοητό αφού θέλεις να κάνεις το βήμα χωρίς να μοιάζει με άλμα στο κενό. Εμπιστέψου το ένστικτο σου και θα ανακαλύψεις απαντήσεις που δε φανταζόσουν πως υπάρχουν.

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη μοιάζει περίεργη αφού σε αναγκάζει να ασχοληθείς με ζητήματα της σχέσης σου που δε λέγονται ή δεν έρχονται στην επιφάνεια, μέσα από την ανάγκη να ακούσεις την άλλη πλευρά χωρίς να μιλήσει. Η ικανότητα σου να διαβάζεις τι κρύβεται πίσω από βλέμματα και κινήσεις είναι το μαγικό κλειδί σε αυτή τη συγκυρία, αφού θα πρέπει να εστιάσεις σε κάθε μικρή λεπτομέρεια πριν πεις, κάνεις ή αποφασίσεις κάτι. Αν είσαι μόνος/η, τότε η σεξουαλική έλξη προς ένα πρόσωπο μπορεί να μοιάζει τεράστιο ερωτηματικό για εσένα, αφού ίσως να είναι το μόνο στοιχείο που σε δένει και αμφιβάλεις σχετικά με την ικανότητα του μυαλού σου να επεξεργαστεί με λογική τα δεδομένα. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, απέφυγε ανοίγματα και μεγάλες υποσχέσεις, αφού ξεκινά μία περίοδος που θα μειωθούν τα έσοδα σου και θα πρέπει να δείξεις αντοχές σε καταστάσεις που δεν προχωρούν όπως θα ανέμενες. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη πρέπει να πιστέψεις στο ένστικτο και το πεπρωμένο, ώστε να δεις τα σημάδια που καλείσαι να λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη απέναντι σου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να θέσεις την άλλη πλευρά προ των ευθυνών της για να προχωρήσει ένα ζήτημα που αφορά και τους δύο σας. Καλείσαι να απαντήσεις σε κάτι που σου έχει προταθεί ή να κάνεις το πρώτο βήμα ώστε να αναγκάσεις το/η σύντροφο, το φλερτ ή το/η συνεργάτη να ανοίξει τα χαρτιά του/ης. Αν πάλι θεωρείς πως είναι μία καλή στιγμή να κάνεις μία ριζική αναθεώρηση δεδομένων της τελευταίας περιόδου, τότε αυτό σημαίνει πως καλύτερα να αρχίσεις να σκαλίζεις ντουλάπια και συρτάρια που έκρυψες υποσχέσεις και συναισθήματα, σκέψεις και απόψεις, χρήματα και πηγές σου για να κάνεις μία ουσιαστική εκκαθάριση. Ξεκινά μία περίοδος ενάμισι περίπου μήνα που θα αλλάξει το στάτους της ερωτικής ή επαγγελματικής σου ζωής και αυτό σημαίνει πως μπορεί να γίνουν και επιστροφές από πρόσωπα που υπάρχουν ανοικτοί ακόμα λογαριασμοί. Δε χρειάζεται όμως να επιδιώξεις μία επιστροφή απλά από καπρίτσιο, αλλά επειδή πραγματικά έχεις ανάγκη από αυτό το περιβάλλον που αρχίζεις να αναπολείς.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να σου ζητά να ασχοληθείς με την καθημερινότητα σου και να αφήσεις τη μεγάλη εικόνα στην άκρη για λίγο. Ίσως να είναι ώρα να κλείσεις κάποιες ανοικτές επαγγελματικές εκκρεμότητες, να κάνεις βήματα προόδου σε εργασιακά ζητήματα που ζητούν να ασχοληθείς επισταμένα μαζί τους, να σκύψεις πάνω από θέματα διατροφής και υγείας που απαιτούν την προσοχή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε ένα άνοιγμα που έχεις κάνει, αν έχεις μεγαλώσει τον κύκλο της επιρροής σου έχοντας προσθέσει μέσα σε αυτόν μία νέα δουλειά ή την προσωπική σου ζωή, τότε καλό θα ήταν να ιεραρχήσεις τις νέες σου αρμοδιότητες με διαφορετικό τρόπο. Στον επαγγελματικό τομέα απαιτείται να γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φοβίζουν, αλλά δε χρειάζεται να συνεχίζουν να αποτελούν κομμάτια μίας καθημερινότητας που τη μετατρέπουν σε βάσανο.

Ιχθείς
Η ερωτική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μίας ρομαντικής ιστορίας στη ζωή σου που είναι σε θέση να δώσει νέο νόημα σε αυτή. Μία νέα γνωριμία σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας που σε απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό και να προσθέσεις στη ζωή σου μερικά όνειρα που έχεις μεγάλη ανάγκη. Τα καλοκαιρινά σου σχέδια μπορεί να ξεκινούν αυτή την εποχή, αφού ίσως να ετοιμάζεις το ταξίδι με το έτερο ήμισυ ή να βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την κοινή σας ζωή. Στον επαγγελματικό τομέα, εκμεταλλεύσου τη βοήθεια ενός ατόμου που μπορεί να προωθήσει τα πλάνα και τα σχέδια σου, που μπορεί να αποτελέσει τη λύση του γόρδιου δεσμού. Απλά, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως τα πράγματα δε λύνονται μέσα σε μία στιγμή, αλλά θα χρειαστούν ενάμισι περίπου μήνα προσπάθειας για να πατήσεις πολύ πιο καλά στα πόδια σου.

πηγη :

Signingstars.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...