παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πανσεληνος στις 2/7/2015

Η δύσκολη και επίπονη Πανσέληνος στις 2 Ιουλίου στη 10η μοίρα του Αιγόκερου επηρεάζει κυρίως Καρκίνους/Αιγόκερους, Κριούς/Ζυγούς στο τέλος του πρώτου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου σε ζώδιο και ωροσκόπο. Η Πανσέληνος, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια θέματα διαμάχης ανάμεσα σε πρόσωπα που αναζητούν την ηγεσία και κυριαρχία πάνω σε θέματα επαγγελματικού περιεχομένου ή ζητημάτων αρχής.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει σταθμό μεταμόρφωσης για ανθρώπους που κλείνουν ανοικτούς λογαριασμούς και προχωρούν παρακάτω, για πρόσωπα που δε φοβούνται να αλλοιώσουν την εικόνα τους με στόχο να επιτρέψουν στα ένστικτα τους να εκφραστούν. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος όμως μπορεί να αποτελέσει και ευκαιρία να αποδοθεί δικαιοσύνη, αφού μία ανώτερη δύναμη μπορεί να βάλει το χέρι της και να οδηγήσει κάποιες καταστάσεις προς μονοπάτια που δεν είναι τόσο σκληρά όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Η Πανσέληνος μπορεί να θανατώσει όνειρα που στερούνταν λογικής και ειλικρίνειας και να βοηθήσει να στεριώσουν επιθυμίες που απλά απαιτούν πίστη στο όνειρο και πράξεις απόλυτης αλήθειας προς τον εαυτό.

 

Κριός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου σε βάζει απέναντι σε διλήμματα που δε λύνονται με υπεκφυγές, ελιγμούς και την πεποίθηση πως κάποιος άλλος θα κάνει το βήμα προς τα πίσω. Αν πιστεύεις σε αυτό που συμμετέχεις (σχέση, γάμος, επαγγελματική συνεργασία, εργασιακό σχέδιο) τότε πρέπει να δουλέψεις σκληρά για αυτό. Έχεις μπροστά σου την πρόκληση του να εμπιστευτείς ανθρώπους που γνωρίζεις χρόνια και το μονοπάτι του να αποδράσεις από ένα τέτοιο περιβάλλον και να τρέξεις πίσω από μία άγνωστή, αλλά προκλητική προοπτική. Αν αυτή η εικόνα έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, τότε ένας παθιασμένος έρωτας μπορεί να βάλει σε κίνδυνο το γάμο σου, ακόμα και μέσα από μία μη αναμενόμενη εγκυμοσύνη. Αν πάλι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, τότε να θυμάσαι πως αυτό που αναζητάς δεν είναι απαραίτητα η ηγεσία, αλλά η δημιουργικότητα, γι αυτό πρόσεξε την επιλογή σου. 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να ειπωθούν λίγα λόγια που έχουν όμως ισχυρή επίδραση στη σχέση σου με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δε χρειάζεται να υψώσεις τη φωνή σου για να περάσεις τη γνώμη σου προς την άλλη πλευρά. Δεν είναι όμως και απαραίτητο να φωνάξεις για να αντιμετωπίσεις ανθρώπους και καταστάσεις που καταφέρνουν να σε θυμώσουν. Αυτό που χρειάζεται να φροντίσεις είναι να προγραμματίσεις μία κοντινή απόδραση, τη στιγμή που αισθάνεσαι να βουλιάζεις στην αφάνεια και τη συνήθεια, την ώρα που θεωρείς πως το μυαλό σου έχει μπλοκάρει. Αν όμως χρειαστεί να ιεραρχήσεις ένα ταξίδι σε σχέση με ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, τότε δε χρειάζεται να σκεφτείς με γνώμονα μόνο την ατομική βούληση. Υπάρχουν και άλλα άτομα γύρω σου που σε ενδιαφέρουν, οπότε δε χρειάζεται να τα περνάς σε δεύτερη μοίρα, ειδικά όταν μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσουν ασφαλής μέσα στο ίδιο περιβάλλον μαζί τους. 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε φέρει μπροστά σε δύσκολες συγκυρίες στον οικονομικό τομέα, λόγω επιλογών και αποφάσεων του αφεντικού ή δικών σου παραλείψεων που σε οδηγούν σε μία μορφή τιμωρίας. Μπορεί όμως από την άλλη πλευρά να μεγαλώσει την απόσταση στη σχέση σου, κυρίως μέσα από τη σεξουαλική αδράνεια, και να σε ωθήσει να αναζητήσεις κάτι νέο στον ερωτικό τομέα που έχει αρχίσει να φαίνεται κυρίως μέσα από τον τρόπο που επικοινωνείς με ένα πρόσωπο. Μπορεί πάλι να αφορά ζητήματα εφορίας που επανέρχεται στη ζωή σου με στόχο να σου θυμίσει πως δεν έχεις ξεμπερδέψει με παλιά σου χρέη. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι σκληρή αλλά δίκαιη, γι αυτό μην προσπαθήσεις να παίξεις μακριά από τους κανόνες που σου επιβάλλονται από ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και δίκαιοι. 

Καρκίνος

Η σκληρή Πανσέληνος απέναντι σου θα σε ζορίσει, αφού συμβαίνει σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και αντίθεσης με τον Άρη, δύο πλανήτες που δείχνουν διαθέσεις κυριαρχίας, κατάκτησης και επιβολής των διαθέσεων και προθέσεων. Ο/η σύντροφος θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη χρονική συγκυρία, αφού μπορεί να αποτελέσει το πρόσωπο που σε βοηθά να κάνεις τη μετάβαση που καλείσαι να μετατρέψεις σε πράξη. Μπορεί όμως και να φορέσει τη μάσκα του σκληρού νόμου, μπορεί να εκφραστεί με λόγια που κόβουν σαν μαχαίρι και να σε αναγκάσει να παραδεχτείς αδυναμίες και παραλείψεις σου. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να αποφασίσεις αν θα οδηγηθείς σε μία ρήξη ολκής με στόχο την ολική αναδόμηση ή θα παραμείνεις σε γνώριμα περιβάλλοντα με την ασφάλεια ως φύλακα άγγελο. Ότι και αν συμβαίνει, δεν μπορείς να σωπάσεις την ενέργεια που βράζει μέσα σου, το θυμό σου να κοιμηθεί, την επιθυμία σου να σβήσει, γι αυτό βρες τον τρόπο να εκτονωθείς και ενεργήσεις. 

Λέων

Η σκληρή Πανσέληνος στον τομέα της καθημερινότητας και της υγείας θα δοκιμάσει τις αντοχές σου, θα τεστάρει τις προτεραιότητες σου και θα βάλει σε δοκιμασία τις αντιστάσεις σου απέναντι στο απαγορευμένο. Μπορεί να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις για να εστιάσεις στην ερωτική σου ζωή, κάτι που διαταράσσει τη δημόσια εικόνα σου, αλλά από την άλλη πλευρά γεμίζει την καρδιά σου. Μπορεί πάλι να λαμβάνεις καθοριστικές αποφάσεις στον εργασιακό τομέα, αφού αφήνεις πίσω σου ένα αντικείμενο που σε οδήγησε μέχρι ένα σημείο και προχωράς σε κάτι νέο που θέλεις να κουβαλά την προσωπική σου σφραγίδα. Ίσως πάλι να χρειαστεί να ασχοληθείς με την υγεία σου, να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να περιορίσεις κάποιες ατασθαλίες, αφού δεν επηρεάζουν μόνο την εικόνα, αλλά και την ευεξία σου. Σε αυτή την Πανσέληνο τόλμησε να κάνεις κάτι δραστικό, αφού πρέπει να δείξεις πως διαθέτεις τη γνώση του κατάλληλου timing.  

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να δεις τα πράγματα ακόμα πιο πρακτικά από ότι κάνεις συνήθως, αλλά αυτή τη φορά μπορεί να προσθέσει και σταγόνες απαισιοδοξίας ή μελαγχολίας. Αναζητώντας τον τρόπο να βγεις από ένα ερωτικό ή επαγγελματικό αδιέξοδο, μην απομακρύνεσαι από πρόσωπα που είναι κοντά σου και μπορούν να σε στηρίξουν σε κάθε στιγμή. Μπορεί να έχεις προβλήματα με αφεντικά ή συνεργάτες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βγάζεις το θυμό σου στο/η σύντροφο. Μπορεί να αισθάνεσαι πως έχεις κάνει μία λανθασμένη επιλογή στον ερωτικό τομέα, αλλά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου θεωρώντας πως θα γίνει ένα θαύμα και θα δραπετεύσεις από το αδιέξοδο. Μπορεί να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε ένα κομβικό σταυροδρόμι της ζωής σου, οπότε μην παγώνεις. Δείξε πυγμή απέναντι σε δύσκολες αποφάσεις και θα ανακαλύψεις λόγους να αισιοδοξείς εν νέου, αφού έχεις μπροστά σου την ευκαιρία να γεννηθεί κάτι πολύ όμορφο και ουσιαστικό.   

Ζυγός

Η έντονη και δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω και στο πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου φαίνεται να επηρεάζει την κρίση απέναντι σε καίριες αποφάσεις, αφού θέλεις να ακούσεις ή προσπαθείς να αποφύγεις τις γνώμες άλλων ανθρώπων. Η σχέση σου με ένα γονιό ή με ένα πρόσωπο που επηρεάζει έντονα τα βήματα που κάνεις φαίνεται να αλλάζει, είτε μέσα από λόγια που φανερώνουν διάθεση να μπουν πιο γερά θεμέλια μεταξύ σας είτε μέσα από οριστική ρήξη. Η απομόνωση είναι κακός σύμβουλος σε αυτή την Πανσέληνο, αφού σε οδηγεί στο να κλείσεις τα αυτιά σου σε γνώμες και φωνές από πρόσωπα που μπορούν να σου δείξουν το γόνιμο δρόμο για το παρακάτω. Την ίδια όμως στιγμή, δε χρειάζεται να εμπιστεύεσαι τυφλά ή να μπαίνεις σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν εμπιστεύεσαι πλήρως, αφού τώρα δοκιμάζονται ισορροπίες που είναι επικίνδυνο και εύκολο να εκτροχιαστούν.  

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, μπορεί να προσφέρει βάθος στη σκέψη σου και να δώσεις εξηγήσεις σε ζητήματα που για άλλους αποτελούν πηγές έντασης, καυγά και αλλοφροσύνης. Αυτό για να γίνει όμως, χρειάζεσαι ησυχία και απομόνωση για να φτάσεις στη ρίζα της άποψης που έχεις απέναντι σου, ώστε να αντιμετωπίσεις αιτιάσεις άλλων που φαντάζουν παράλογες,. Επιπλέον, αυτομαστιγώνοντας τον εαυτό σου, μπορεί να υποφέρεις, αλλά ταυτόχρονα δίνεις νόημα σε κάποιες σκέψεις και απόψεις από τρίτους που σε ενοχλούν, αλλά πρέπει να αποδεχτείς με κάποιον τρόπο. Στον τομέα των συγγενών σου, είναι πιθανό να πρέπει να εμπλακείς σε συζητήσεις που είναι δυσάρεστες ή εξαιρετικά δύσκολες, αλλά με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αναδείξεις τη διαφορετικότητα σου και να αποδράσεις από ένα πλαίσιο κοινής αντίληψης. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξεις είναι μήπως γίνεσαι έντονα απόλυτος/η στις αιτιάσεις σου και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για έναν υπόγειο πόλεμο με ανθρώπους που δε χρειάζεται να μετατρέψεις σε αντιπάλους ή εχθρούς σου. 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου χρειάζεται προσοχή γιατί χτυπά τον ευαίσθητο τομέα των οικονομικών σου και μπορεί να σε φέρει μπροστά σε χρέη και έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις κλείνοντας απλά τα μάτια σου μπροστά τους. Πιθανότατα να πρέπει να υπακούσεις σε νόρμες άλλων ανθρώπων σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές και να είναι ώρα να συνειδητοποιήσεις πως οι εισροές σου περνούν σε μία νέα κατάσταση. Αν πρέπει να συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου, τότε δε χρειάζεται να το κάνεις μέσα από θυμό και ένταση με το άτομο που έχεις απέναντι σου, αλλά δείχνοντας πως υπολογίζεις την άλλη πλευρά. Αν όμως βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική ενός ξεκαθαρίσματος στη σχέση σας, τότε μην υποκύψεις στους οικονομικούς ή συναισθηματικούς εκβιασμούς. Μπορεί να εμπλακείς σε διεκδικήσεις, αλλά φεύγοντας από ένα χώρο αυτή την εποχή, δε σου αρκεί να πάρεις μόνο το καπέλο και την αξιοπρέπεια μαζί σου. 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι μία έντονα δυναμική στιγμή αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με το/η σύντροφο, το αφεντικό ή ένα/μία συνεργάτη με τους οποίους θα αλλάξουν οι όροι στη σχέση σας. Αν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων, τότε να έχεις κατά νου πως η άλλη πλευρά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αιχμηρά σχόλια και να προσπαθήσει να σε χτυπήσει στο συναισθηματικό τομέα με παραινέσεις και φοβικές αντιδράσεις. Αν πάλι ακολουθείς τις προθέσεις της άλλης πλευράς, τότε να γνωρίζεις πως μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωτερικής σου μεταμόρφωσης, αφού πρέπει να εμπιστευτείς σχεδόν τυφλά. Αυτό σου φαντάζει πρωτόγνωρο ή τουλάχιστον ξένο αφού καλείσαι να ακούσεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις και όχι τη φωνή της λογικής. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου σε κάθε περίπτωση είναι πως κέρδος αυτή την εποχή θα έχεις αν εμπιστευτείς με όλη σου την καρδιά και δώσεις βήμα σε ένα πρόσωπο που μπορεί να σου ανοίξει μεγάλους δρόμους στη ζωή σου. Αρκεί να μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από γνωστές σου αγκυλώσεις και συναισθηματικές παραλύσεις τη στιγμή που θα πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου μπροστά σε αυτό το άτομο. 

Υδροχόος

Η δύσκολη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα σε αναγκάσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου προς ανθρώπους που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου και αυτό ίσως να σε βγάλει από τις δικές σου προτεραιότητες. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να στηρίξεις συναδέλφους και συνεργάτες που φαίνεται να μην αντέχουν να σταθούν στα πόδια τους, να είναι σε δύσκολη θέση αφού δεν είναι σε θέση να θέσουν όρια και κανόνες σε ένα χάος που αντιμετωπίζουν. Στο συγγενικό σου κύκλο μπορεί να χρειαστεί να σταθείς δίπλα σε πρόσωπα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και έχουν ανάγκη από την παροχή υπηρεσίας προς αυτά. Στον προσωπικό τομέα, μπορεί να βλέπεις στο/η σύντροφο κάποια στοιχεία που σε στοιχειώνουν και σου υπενθυμίζουν παλιές εποχές και να είσαι σε δίλημμα σχετικά με το ποιο θα είναι το παρακάτω βήμα μαζί με αυτό το πρόσωπο. Σε αυτή την Πανσέληνο έχεις την ευκαιρία να κλείσεις την πόρτα σε καταστάσεις και περιβάλλοντα που σε στοιχειώνουν, αλλά το θέμα είναι αν είσαι έτοιμος/η να κάνεις κάτι τέτοιο. Το ερέθισμα για να πας παρακάτω χωρίς τη στήριξη τους υπάρχει. Αρκεί όμως αυτό για να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου;

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε θέσει σε μία διαδικασία να καθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος, αφού θέλεις να μην αφήσεις να συνεχίσουν να υφίστανται ασάφειες και παρανοήσεις μεταξύ σας. Μπορεί να ειπωθούν σκληρές λέξεις ή να διαχωρίσεις το ρόλο σου, αφού δεν αντέχεις να βρίσκεσαι σε μία φιλία ή μέσα σε μία ομάδα που έχει χαθεί ο έλεγχος και η σύμπνοια. Μπορεί πάλι να ολοκληρώνεται μία ερωτική περιπέτεια που έζησες τον τελευταίο καιρό, αφού αποφασίζεις να στραφείς στα επαγγελματικά σου που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα αυτή την εποχή. Είναι πάλι πιθανό να συμμετέχεις σε κοινωνικές δράσεις που έχουν ως στόχο να φέρουν αισιοδοξία σε ανθρώπους που βλέπουν τη ζωή μέσα από μία γκρίζα εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να προσθέσεις λογική και πραγματική διάσταση στη ζωή σου, κάτι που έχεις πάντα ανάγκη αφού συνηθίζεις να ζεις χωρίς όρια και κανόνες.

πηγή : http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=4044

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...