παρακαλώ περιμένετε...

Καλημέρα παιδία! Διελαύνων Κρόνος στον 12ο. Εμπειρίες σας;

  • iridaKapa @ 20.04.2015 12:48
    Καλησπέρα  από τα λίγα που ξέρω υπόθέτω οτι αφού το Κρονάκι βολταρει από τον 12ο θα ασχοληθεί με ό,τι σκελετο έχεις κρυμμένο στην ντουλάπα, θα θέλει να βάλει σε τάξη μάλλον όλα αυτα που κρατάς κρυφά ακόμα και απο εσένα, αλλά και όλα όσα δεν θες να αντιμετωπίσεις,αυτό δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο. 
     
    Κάπως έτσι...μου φαίνεται. 
  • Infernal @ 20.04.2015 17:37
    Οι τασεις που πραγματοποιουνται  απο την εισοδο του κρονου στον 12ο , εχει να κανει και με τον εκαστοτε χαρτη...
     
    Εχεις καποιους πλανητες στον 12ο? Οταν θα βρισκεται στον 12ο πραγματοποιει οψεις με πλανητες και αν ναι με ποιους και τι οψεις κλπ κλπ !Και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο η ιδιοσυγκρασια του καθενος....
     
    Οι κλασσικοι αστρολογοι και εν μερη οι συγχρονοι οποτε εβλεπαν/βλεπουν 12ο φερνουν την καταστροφη στα λεγομενα τους , μην δινεις σημασια ουτε στο ελαχιστο!
     
    Eιδικα στην περιπτωση του κρονου εκει δινουν ρεσιταλ τρομολαγνειας!.Στην συγκεκριμενη διελευση προσωπικα θυμαμαι τον εαυτο μ να περναει εξαιρετικα! Ειτε σε προσωπικο ειτε σε επαγγελματικο επιπεδο !Δεν περασα τιποτα απο οσα περιγραφεις στο topic σου . Ισα ισα....Οποιοδηποτε σχεδιο εκανα εκπληρωνοταν !Και δεν χρειαζοταν κοπο.....Απλα μια συζητηση !
     
    Σημειοτεων ο κρονος πραγματοποιησε τοτε συνοδο σε ηλιο και ερμη μ στον 12ο ....Ενεργοποιουσε και τα natal εξαγωνα κρονου-Ηλιου/ερμη μ...
  • Tsquare @ 20.04.2015 17:58
    Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! 
     
    @internal
     
    Internal ο κρόνος κάνει κάποια τετράγωνα με την γενεθλια σελήνη + τον γενέθλιο άρη (μιας και άρης / σελήνη είναι σε γενέθλία αντιθεση). Δεν ήθελα να εμβαθύνω τόσο πολύ σε αυτό το post. Ήθελα απλως να ακούσω εμπειρίες άλλων για την συγκεκριμένη διέλευση και χαίρομαι πολύ που ακουω πως ηταν τόσο καλή περίοδος για σενα.
     
    Ο Κρόνος στο χάρτη μου κάνει πολυ αισθητή την παρουσία του καθώς περνάει τους οίκους. Για παράδειγμα όταν ήταν στον 8ο πέθανε πολυ κοντινο μου πρόσωπο. οταν ήταν στον 9ο έφυγα για σπουδές στο εξωτερικό, όταν μπήκε στον 10ο έπιασα δουλειά σε μια μεγάλη και υποσχόμενη εταιρεία. Στον 11ο έγινα ελευθερος επαγγελματίας και γύρισα στη χώρα μου.. Τώρα στον 12ο είναι ακόμα στη μέση της διελευσης και μπορώ να πω οτι κατακλύζομαι από φοβίες (για το μέλλον, την υγεία κτλ). Δεν θέλω να γίνομαι μοιρολάτρης αλλα κοιτάζω τις μέρες που απομένουν για να περάσει στον 1ο οίκο,,
     
    παιδιά και πάλι ευχαριστω για το χρόνο σας!
     
  • pernaozorika @ 20.04.2015 19:34
    γεια σου κ από εμένα!
     
    ο κρόνος σου σε ποιον οίκο είναι; εμένα για παράδειγμα είναι στον 12ο στο λέοντα και επειδή έχω κ αφροδίτη στον λέοντα έχω να σου πω τα εξής:
    1) χώρισα
    2)πήρα τη δουλειά που πάντα ονειρευόμουν αλλά η διέλευση μου έβγαλε όλες μου τις ανασφάλειες σαν άνθρωπο που φάνηκαν κ στη δουλειά...στη δουλειά μου ήμουν καλή και παλιά δεν έβλεπα εμπόδιο κανένα!πάλεψα για κάτι καλύτερο κ το πέτυχα!
     
    ωστόσο δεν το κράτησα...αλλά και να διατηρούσα την εκεί θέση μου μετά τα λεφτά θα ήταν πολύ λίγο...ουσιαστικά θα έμενα άνεργη ακόμα και αν συνέχιζα!
     
    βασικά αυτό που ένιωθα ήταν εμπόδια που άλλοι δεν έχουν και με στενοχωρούσε
    αν έχεις κ κρόνο στο 12 μία εσωστρέφεια θα την δεις πολύ έντονα
     
     
  • indoleblue @ 22.04.2015 16:35
    Συμφωνώ με τον/ην infernal!
    Προσωπικά το βίωσα σε σύνοδο με Αφροδίτη, Ποσειδώνα...οπότε χώρισα, είχα και μία οικονομική στενότητα (και από δική μου βλακεία με περικεφαλαία), επένδυσα και σε ανεδαφικές καταστάσεις.
    Γενικά έναν περιορισμό και έλειψη διάθεσης τα είχα. Όχι, δεν ήταν ό,τι καλύτερο.

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...