παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό

Κριός
Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου σε φέρνει για ακόμα μία φορά μέσα στο 2014 αντιμέτωπο/η με διλήμματα και αποφάσεις ζωής. Καλείσαι να διατηρήσεις τη μοναδικότητα σου, μέσα από συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις ώστε να μη χάσεις πηγές ασφάλειας στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα. Πρέπει να σταθείς δυνατός/η και αποφασιστικός/η απέναντι σε καταστάσεις που θα μπορούσαν να ορίσουν το μέλλον σου. Θα χρειαστεί να αποφασίσεις προς τα που κατευθύνεσαι αν δε θέλεις να νιώσεις σε λίγο καιρό πως απλά χάνεις ευκαιρίες να ευτυχήσεις. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αισθανθείς πως χάνεις την πυξίδα σου, πως επιστρέφεις προς τα πίσω, πως θέλεις λίγη δύναμη για να εκφράσεις αποφάσεις που είναι βέβαιο πως θα προκαλέσουν. Σε αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη δεν είναι κακό να γυρίσεις το κεφάλι προς τα πίσω, ώστε αποσαφηνίζοντας από τι απομακρύνεσαι, να μπορέσεις να δώσεις μεγαλύτερη αξία σε όσα προσεγγίζεις.

Ταύρος
Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να είναι κάπως σκληρή για εσένα, αφού χτυπά στους τομείς της υγείας και της ψυχολογίας σου. Καλείσαι να αντέξεις να ζεις μέσα σε εργασιακά περιβάλλοντα που σου προκαλούν άγχος ή να αποδεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι πως δε σε υπολογίζουν όσο θα ανέμενες. Θα πρέπει να ασχοληθείς με την υγεία σου και πιο συγκεκριμένα με θέματα πονοκεφάλων που πιθανότατα να προκύπτουν επειδή δεν είσαι σε θέση να βάλεις σε μία σειρά τις σκέψεις σου σχετικά με τη σχέση ή την καριέρα σου. Ίσως πάλι να χρειαστεί να κατεβάσεις ταχύτητα στη ζωή σου, να ζήσεις λίγο πιο ήρεμα και να ακούσεις καλύτερα το σώμα σου. Σε αυτή την έκλειψη δώσε σημασία σε ήχους που δεν πρόκειται να φτάσουν στα αυτιά σου αν δε μειώσεις το θόρυβο γύρω σου.

Δίδυμοι
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία σου να κάνεις έναν επαναπροσδιορισμό της κοινωνικής σου ζωής. Είναι μάλλον ώρα να φροντίσεις να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, να ζητήσεις περισσότερα από το/η σύντροφο, να αναζητήσεις νέες δραστηριότητες που προσθέτουν όμορφη ένταση στη ζωή σου. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία κουβέντα με ένα φλερτ από τα παλιά για να βρεις απαντήσεις σε ερωτήματα που εξακολουθούν να σε απασχολούν και σήμερα. Η συγκεκριμένη έκλειψη αποτελεί την κατάλληλη αφορμή να ασχοληθείς με τη σχέση σου με τα παιδιά και να αναζητήσεις τρόπους να γίνεις και εσύ παιδί. Θέλεις να βρεις φλόγα βαθιά μέσα σου, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα ερεθίσματα γύρω σου.

Καρκίνος
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό και πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου σηματοδοτεί μία στιγμή έντασης στην ισορροπία προσωπικής/δημόσιας εικόνας σου. Μπορεί να προκύπτει ένα θέμα που έχει να κάνει με τους γονείς σου, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει καταλύτη για την εικόνα που θέλεις να περάσεις προς του γύρω σου. Μπορεί πάλι να χρειαστεί να κάνεις κάποιες νέες ρυθμίσεις στην επαγγελματική σου εικόνα, να τολμήσεις ένα βήμα που έχει όμως τη σημασία του, αφού δείχνει πως θέλεις να κλείσεις κεφάλαια που αποτελούν υποχρεώσεις που έχουν φορτώσει άλλοι στις πλάτες σου. Μπορεί τέλος να χρειάζεσαι μία σοβαρή κουβέντα στην προσωπική σου ζωή για να ξεκινήσεις να διαμορφώνεις κάπως αλλιώς το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η δημόσια εικόνα σου βάλλεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητα κακό. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προσπαθείς να αφήσεις το στίγμα σου.

Λέων
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να αναμετρηθείς με ανθρώπους που προσπαθούν να σε συγκρατήσουν ώστε να μην πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τα σχέδια σου. Θα μιλήσεις κάπως σκληρά απέναντι σε αιτιάσεις και απόψεις που μοιάζουν με σκιές από ένα παρελθόν που έχεις αφήσει πίσω σου. Θα ζητήσεις το δικαίωμα σε ένα ταξίδι θέλοντας να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή της καριέρας σου. Θα τολμήσεις να φλερτάρεις άτομα που αποτελούν στόχους που παλιότερα θα δείλιαζες να προσεγγίσεις. Τέλος, θα αρχίσεις να σχεδιάζεις μία μετακόμιση που έχει περισσότερο να κάνει με την ανάγκη σου για περισσότερο ελεύθερο προσωπικό χώρο. Έχεις τεράστια ανάγκη από κινητικότητα στη ζωή σου και αρχίζεις να το δείχνεις με τον κάθε πιθανό τρόπο.

Παρθένος
Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού φαίνεται να σε επηρεάζει έμμεσα, αφού μπορεί να δείχνει πως θα πρέπει να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν ηλεκτροπληξία. Μία ξεχασμένη δόση στην εφορία, κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ένα βήμα προς τα πίσω από το/η σύντροφο ως προς τις κοινές σας οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να αποτελέσουν αφορμές να χάσεις για λίγο το βηματισμό σου. Στον ερωτικό τομέα, πρόσεξε μήπως επιλέγεις να ζήσεις μέσα από σχέσεις που κρύβουν κινδύνους αν έρθουν στο φως, ενώ στον επαγγελματικό τομέα καλό θα ήταν να είσαι πιο σχολαστικός/η με την αμοιβή σου. Αυτό που έχει σημασία σε αυτή την έκλειψη είναι να διατηρήσεις κάποια θεμέλια στη ζωή σου, αφού μέσα από γεγονότα που δεν προκύπτουν από δικές σου ανάγκες, θα χρειαστεί να ζήσεις στιγμές που ταρακουνιούνται κάποιες σταθερές.

Ζυγός
Η Σεληνιακή έκλειψη απέναντι σου θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις αλήθειες και ψέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κάτι που συμβαίνει στη σχέση ή τη δουλειά σου μπορεί να σε ταράξει και να σε βάλει σε σκέψεις. Είναι πιθανό να αναρωτιέσαι αν αξίζει να ψάξεις περισσότερο κάτι που φαντάζει τελεσίδικο ή αν θα ήταν καλύτερο να δώσεις χρόνο και να πάρεις αποστάσεις πριν τις τελικές αποφάσεις. Πιθανότατα να χρειάζεσαι λίγο χρόνο, αφού θα πιαστείς αδιάβαστος/η μπροστά στις εξελίξεις ή να πρέπει να λάβεις αποστάσεις, αφού η πίεση αυτή τη χρονική στιγμή θα έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν πάλι βρίσκεσαι μπροστά σε μία οπισθοχώρηση ή επαναφορά στη ζωή σου, τότε προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα του ενθουσιασμού ή του φόβου, αλλά δείξε πως έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στη διαύγεια του μυαλού σου. Η λύση θα έρθει αν σκεφτείς και με γνώμονα τις δικές σου αντοχές και όχι μόνο προσπαθώντας να μπεις στα παπούτσια της άλλης πλευράς.

Σκορπιός
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό απαιτεί κάποια προσοχή από την πλευρά σου, γιατί μπορεί να τονίσει θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου ή δύσκολες ισορροπίες στην καθημερινότητα σου. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως φέρνεις το σώμα σου στα όρια του και να τολμήσεις να κάνεις εκκαθαρίσεις σε δραστηριότητες που δε φαίνεται να σου προσφέρουν κάτι ωφέλιμο. Κάνε αποτοξίνωση από μία διατροφή που δε σου προσφέρει κάτι, ξεκίνα να αθλείσαι, τόλμησε να αλλάξεις κάποιες διατροφικές συνήθειες που σου προσθέτουν κιλά. Πρόσεξε τις συμπεριφορές ανθρώπων στον εργασιακό σου χώρο, αφού μπορεί να κρύβονται πολλά πίσω από αθώα βλέμματα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις εκ νέου άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Κυρίως, εξέτασε κατά πόσο η ψυχοσύνθεση σου ταιριάζει με τις σωματικές αντοχές που καλείσαι να έχεις σε ένα περιβάλλον που κινείσαι με μεγάλες πλέον ταχύτητες.

Τοξότης
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό αποτελεί μία έντονη στιγμή για την προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εξελίξεις που θα πυροδοτήσουν τη ζωή σου. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή είναι μία επικίνδυνη προοπτική, αφού το άτομο που συναντάς δεν εμφανίζει πλήρως την εικόνα του. Μία επαναπροσέγγιση με ένα/μία σύντροφο από τα παλιά μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία να επιλυθούν θέματα που έχουν παραμείνει ανοικτά και δε βοηθούν το παρακάτω της ζωής σου. Στην υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να υπάρχουν συζητήσεις ή εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση παιδιού και τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που ενθουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα θα σε τρομάξει αφού αλλάζουν οι προτεραιότητες. Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρξει κινητικότητα στη ζωή σου, μέσα από κάθε πιθανή δίοδο.

Αιγόκερως
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό και στο πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου αποτελεί μία στιγμή που μπορεί να προκαλεί εκρήξεις σε στιγμές ανεμελιάς. Οι κινήσεις από άτομα της οικογένειας σου μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ, αφού ίσως να μαθαίνεις τις αλλαγές που ετοιμάζουν στις ζωές τους και αυτό να σε αγχώνει. Ίσως πάλι να σκέφτεσαι πως είναι καιρός για μία κίνηση που αφορά το σπίτι σου, αφού πιθανότατα να σκέφτεσαι να αλλάξεις τόπο κατοικίας. Στον επαγγελματικό τομέα, πριν τρέξεις να κάνεις εμφανείς αλλαγές, καλό θα ήταν να ρωτήσεις βαθιά μέσα σου αν είσαι έτοιμος/η για τις αλλαγές, αφού μπορεί να προκαλούν αναταράξεις στην ψυχοσύνθεση σου. Η παρούσα έκλειψη δοκιμάζει τις αντοχές σου σε απότομες αλλαγές και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πιαστείς στον ύπνο.

Υδροχόος
Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Κριού μπορεί να προκαλέσει αναταραχή σε σχέδια που κάνεις σχετικά με ένα ταξίδι ή την έναρξη μίας εκπαιδευτικής σου δράσης. Καλό θα ήταν να ελέγξεις σχολαστικά δρομολόγια και εισιτήρια που έχεις στα χέρια σου, να ενημερωθείς για στοιχεία που θα σου χρειαστούν κατά την παραμονή σου για εκεί που ταξιδεύεις ή να ασχοληθείς με λεπτομέρειες μίας εκπαιδευτικής δραστηριότητας που φαίνεται να ξεκινάς ή ολοκληρώνεις. Επιπλέον, δώσε βάση στις συζητήσεις σου με άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος, αφού μπορεί να υπάρξουν κουβέντες που φέρνουν αναταράξεις. Στον ερωτικό τομέα, η εμφάνιση ενός ατόμου που δεν περίμενες μπορεί να φέρει αναστάτωση και να επαναφέρει στο προσκήνιο μνήμες από μία εποχή που έχει περάσει, αλλά σου έχει αφήσει ορατά σημάδια.

Ιχθείς
Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν την αμοιβή σου, έξοδα που καλείσαι να βάλεις σε εφαρμογή ή κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες χρημάτων που σου οφείλονται και πρέπει να κλείσεις. Θα μπορούσες να κάνεις μία κουβέντα που πιθανότατα να προκαλεί αναταραχή σε άτομα του περιβάλλοντος σου, αλλά καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος/η για λύσεις που μπορεί να μην υπολόγιζες. Αν θέλεις να παίξεις με τη φωτιά, τότε να γνωρίζεις πως αν κάποιοι αποφασίσουν να σου κλείσουν μία πόρτα θα πρέπει να είσαι σε θέση να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να αναζητήσεις την κατάλληλη λύση κάπου αλλού. Στον ερωτικό τομέα, τόλμησε να προκαλέσεις για να τσεκάρεις τις αντιδράσεις ανθρώπων του άμεσου περιβάλλοντος σου.

πηγη :

Signingstars.gr
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...