παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού που βρίσκεται απέναντι σου φαίνεται να λειτουργεί σαν αλλαγή πλεύσης σε ένα ερωτικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Θα χρειαστεί να διαβάσεις καλά τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, να συμμορφωθείς απέναντι σε κριτική και αιτιάσεις που γίνονται προς το πρόσωπο σου και να υψώσεις το ανάστημα σου όταν υπάρχει ανάγκη. Καλό θα ήταν επίσης να προσπαθήσεις να μην εμπλακείς σε διπλές και τριπλές προοπτικές, να διαχωρίσεις τη θέση σου από πολλαπλές επιλογές και να παραμείνεις πιστός/η σε ανθρώπους που δεν αστειεύονται με τις προθέσεις και τις υποσχέσεις σου. Κάνε έναν επαναπροσδιορισμό πορείας, χωρίς να πιέζεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται, ώστε να έχεις ουσιαστικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα να μην εκραγείς.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και στον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας μπορεί να σηματοδοτεί την έναρξη μίας αποστολής που έχει ως στόχο να σε επανασυστήσει σε έναν κόσμο που σε έχει ξεχάσει ή πρέπει να σε γνωρίσει. Οι ισορροπίες που αναλαμβάνεις να διατηρήσεις είναι λεπτές και καλείσαι να ξεκινήσεις διάλογο με ανθρώπους που πρέπει να γνωρίζεις πως η ψυχολογία τους δεν είναι και στα καλύτερα της. Αν πάλι σκοπεύεις να εντάξεις στην καθημερινότητα και μία νέα ασχολία, καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως αυτό μπορεί να πιέσει το πρόγραμμα σου, να σου δεσμεύσει χρόνο που κάποιοι άλλοι υπολόγιζαν πως θα διαθέσεις διαφορετικά. Συζήτησε τέτοιου είδους ενέργειες πριν κάνεις εκπλήξεις σε άτομα που θέλουν ή πρέπει να έχουν λόγο στις αποφάσεις σου.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι μία ευνοϊκή συγκυρία για την προσωπική σου ζωή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τη σχέση σου από την αρχή. Θα μπορούσες να διαγράψεις πίσω σου όλα όσα έχουν συμβεί και να ζητήσεις από το/η σύντροφο να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα και μέσα από την απόφαση μίας συγκατοίκησης με την προοπτική της δημιουργίας οικογένειας. Είναι πάλι πιθανό να ξεπερνάς ένα χωρισμό που είχες στο άμεσο παρελθόν και να γνωρίζεις ένα άτομο που θα αποτελέσει την πιστολιά του αφέτη σε μία ερωτική ζωή που ξυπνά και πάλι. Ίσως πάλι η συγκεκριμένη συγκυρία να λειτουργήσει εξαιρετικά στα επαγγελματικά σου, αφού έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με έναν τομέα που σε εκφράζει με τρόπο που δείχνει πως θα αποτελέσει βασικό πυλώνα στην καριέρα σου. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη τόλμησε να γίνεις ευτυχισμένος/η, κάτι που όσο απλό και αν ακούγεται, είναι εξαιρετικά πολύπλοκο πλέον για εσένα.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη στο πιο χαμηλό σημείο του χάρτη σου αποτελεί την έναρξη μίας πιο εσωτερικευμένης εποχής για εσένα, την απαρχή της μάχης με τις ερινύες σου. Η σημερινή Νέα Σελήνη, χωρίς όψεις με άλλους πλανήτες, αποτελεί δέλεαρ για να τη βιώσεις σαν ουσιαστικό ξεκίνημα, σαν δυναμική έναρξη χωρίς δεκανίκια και βοήθειες. Αποτελεί ευκαιρία να μιλήσεις ειλικρινά και ισορροπημένα, να κάνεις μία μορφή αυτοκριτικής, να τα βάλεις με ανθρώπους και καταστάσεις που επιμένεις να διατηρείς γύρω σου χωρίς να τολμάς να στηλιτεύσεις. Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι μία καλή ευκαιρία να βελτιώσεις το σπίτι σου, να ομορφύνεις το χώρο σου, να προσκαλέσεις κοντά σου ανθρώπους που θεωρείς πως δε σε απειλούν και να σταματήσεις να κρύβεσαι στο καβούκι σου. Τι λες, θα το τολμήσεις;

Λέων
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπορούσε να βοηθήσει να ξεμπλοκάρει ένα θέμα στο επικοινωνιακό κομμάτι της ζωής σου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να ρίξεις γέφυρες προς κάποια κατεύθυνση που έχει υπάρξει ψύχρα τον τελευταίο καιρό ή να βάλεις τα δυνατά σου ώστε να αλλάξεις τα μυαλά σε ανθρώπους του επαγγελματικού τομέα. Έχεις την ευκαιρία να κανονίσεις ένα ταξίδι που θα σε φέρει πιο κοντά με το/η σύντροφο ή κάποιον/α που θα ήθελες να παίξει το ρόλο του/ης συντρόφου στη ζωή σου. Θα μπορούσες πάλι να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου και να προτείνεις μία λύση που είναι ικανή συνθήκη ώστε να σε δουν διαφορετικά άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές απόψεις, στόχους και προθέσεις. Η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, αρκεί να εστιάσεις σε λειτουργικές σχέσεις και όχι σε καταστάσεις που λειτουργούν μέσα από πείσματα.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να βελτιώσεις το κλίμα και τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν πρέπει να κάνεις μία πράξη που δείχνει τάσεις συμφιλίωσης με την άλλη πλευρά, τότε φρόντισε να μιλήσεις με ειλικρίνεια, αλλά και με τρόπο που δεν κριτικάρεις, αλλά δείχνεις πόσο ενδιαφέρεσαι. Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο, τότε σκέψου κάτι χρήσιμο για το σπίτι σου που θα μπορούσε να αποτελεί σημαντικό στοιχείο και για την απέναντι πλευρά. Αν πάλι απλά βρίσκεσαι στο μέσον συζητήσεων σχετικά με τη δουλειά σου, αν αναζητάς τον τρόπο να ζητήσεις περισσότερο ή να προσεγγίσεις ανθρώπους που θα μπορούσαν να σου προσφέρουν περισσότερα χρήματα, τότε απλά ζήτησε το. Αν έχεις αποδείξει τις ικανότητες σου, τότε μπορείς να κερδίσεις αυτά που επιδιώκεις. Αλλιώς, μήπως να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις τους πάνω από εσένα να δείξουν τις προθέσεις τους, αφού κάθε λέξη σου μπορεί να γίνει ένα μικρό θεμέλιο στην αλαζονεία που αρχίζεις να επιδεικνύεις;

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα πρέπει να σου δώσει τη δύναμη να μιλήσεις, να τολμήσεις να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες, να προσπαθήσεις να βγάλεις από την κεντρική εικόνα προοπτικές που μοιάζουν επιζήμιες για την ισορροπία σε σχέσεις που δε θέλεις να χάσεις. Στην παραπάνω απόπειρα, μπορεί να εκφραστείς βιαστικά και γρήγορα, μπορεί να γίνεις πιο απότομος/η από όσο περιμένουν οι γύρω σου, μπορεί να θελήσεις να τρέξεις το συλλογισμό σου. Σε κάθε περίπτωση όμως προσπαθείς να βάλεις νέες βάσεις σε ζητήματα που πρέπει να λυθούν, σε θέματα που δεν είναι εφικτό να προχωρούν με αυτόματο πιλότο, σε σχέσεις που καλούνται να κάνουν την αυτοκριτική τους. Θα προκληθείς να μιλήσεις, γι αυτό φρόντισε να είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο. Φρόντισε να έχεις επιχειρήματα να αποκρούσεις επιθέσεις, ουσιαστικές απόψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την αρχή σε ζητήματα που απαιτούν μία κίνηση που μεταβάλλει τη βαλτωμένη ισορροπία για να κυλήσει το παρακάτω της ζωής σου.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να λειτουργήσει σαν σοκ σε καταστάσεις που έδειχναν να έχουν κολλήσει στα τετριμμένα. Μία λέξη, μία φράση ή μία κίνηση από ένα άτομο θα μπορούσε να πυροδοτήσει μία σειρά από σκέψεις και πράξεις από την πλευρά σου που είναι ικανές συνθήκες να αλλάξουν τις ισορροπίες. Αν αυτό συμβαίνει στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να μη βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου ή να κρατήσεις στο σκοτάδι για την ώρα, κάποιες συζητήσεις και κινήσεις που γίνονται με στόχο μελλοντικές συνεργασίες. Αν πάλι πρόκειται για εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, φρόντισε να είσαι δίκαιος/η και ειλικρινής τουλάχιστον με τον εαυτό σου και να εκφράσεις αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι και όχι όσα θα ήθελες να ισχύουν. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη πρέπει να διαβάσεις τι κρύβεται πίσω από την προβολή και το καθρέφτισμα που μπορεί και να αλλοιώνουν την πραγματικότητα ή ακόμα και να τυφλώσουν.

Τοξότης
Η έντονα κοινωνική Νέα Σελήνη σε βάζει στη διαδικασία γνωριμιών και συστάσεων με ανθρώπους που φαίνεται να υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Καταρχάς, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την προσωπική σου ζωή, αφού φαίνεται πως έχεις ανακαλύψει ερεθίσματα για να περάσεις όμορφα με ένα άτομο που έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης. Το φλερτ μπορεί γρήγορα να προχωρήσει παρακάτω και η σχέση σας αρχίζει να αποκτά και δημοσιότητα. Αν πάλι υπάρχει ενδιαφέρον σχετικά με την υπάρχουσα σχέση σου, τότε οι συζητήσεις σου με το/η σύντροφο μπορεί να οδηγούν στην επιθυμία της απόκτησης ενός παιδιού. Στον επαγγελματικό τομέα, ανέλαβε πρωτοβουλία να λειτουργήσεις ηγετικά μέσα σε μία ομάδα, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις δράση που θα λύσει ζητήματα προστριβών σε ένα σύνολο ανθρώπων που δεν είναι και τόσο ομοιογενές. Αυτό που πρέπει να κάνεις στη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι να μην κρυφτείς, χωρίς όμως να διαφημίζεις υπέρμετρα τον εαυτό σου. Επέτρεψε στους γύρω σου να σε θαυμάσουν ή ερωτευτούν για αυτό που είσαι και όχι μόνο για αυτό που μπορείς να γίνεις.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στο Ηλιακό σου ζενίθ φαίνεται να αποτελεί μία στιγμή που αλλάζουν οι ισορροπίες, που καλείσαι να λάβεις μία απόφαση που διαχωρίζει την εποχή σε πριν και μετά. Καλείσαι να αλλάξεις επαγγελματικό περιβάλλον, όχι επειδή σου δείχνουν την έξοδο, αλλά επειδή δεν αντέχεις να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που έγινε στενό, ασφυκτικό και ανθυγιεινό για εσένα. Είναι η ώρα να αντιπαρατεθείς με το/η σύντροφο ή την αδιέξοδη προσωπική σου ζωή και να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου σχετικά με τις επιλογές σου και την καθυστέρηση στο να ανοίξεις το βηματισμό σου. Θα χρειαστεί να δώσεις τις μάχες σου με άτομα της οικογένειας για να περάσεις το δικό σου τρόπο σκέψης και λειτουργίας σε καταστάσεις που είναι μάλλον καιρός να έχεις τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Είναι καλύτερα να δυσαρεστήσεις κάποιους που πρέπει να μάθουν να ζούνε χωρίς εσένα, παρά να περιμένεις να σε δυσαρεστήσουν οι γύρω σου.

Υδροχόος
Η ευνοϊκή προς εσένα Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή να πέσει άπλετο φως σε μία σχέση σου που επηρεάζει τη δημόσια εικόνα σου. Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις περιβάλλον εργασίας και να αποφύγεις με αυτό τον τρόπο συγκρίσεις και συγκρούσεις, διαμάχες και κόντρες που θα σε φθείρουν σε περίπου ένα μήνα από τώρα. Μπορεί να έχεις πάλι νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα αν αποδεχτείς την πρόσκληση για μία σειρά από σεμινάρια ή εκπαιδευτικές δράσεις που θα αλλάξουν τη δημόσια εικόνα σου σε βάθος χρόνου. Μπορεί όμως πολύ απλά να επιζητάς μία εκδρομή με το άτομο που σε βοηθά να αφήνεις πίσω σου δύσκολες μνήμες και εποχές, να θέλεις να δοκιμάσεις μία σχέση μακριά από τις συμβατικότητες και τα μονοπάτια που είχες χρησιμοποιήσει παλιότερα και ένιωσες πως κολυμπούσες έξω από τα νερά σου.

Ιχθείς
Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και 8ο Ηλιακό σου οίκο θα μπορούσε να είναι το καμπανάκι για αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις σχετικά με τον τρόπο που μοιράζεσαι χρήματα, αισθήματα και ότι άλλο θεωρείς πως έχεις αξία. Μπορεί να ξεμπλοκάρει το μυαλό σου και να αποφασίσεις αν αντέχεις να βρίσκεσαι κοντά σε ένα άτομο που σε περιτριγυρίζει ή ήταν απλά μία περιπέτεια που αφήνεις πίσω σου. Μπορεί πάλι να λήξει ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και να χρειαστεί να βγεις από μία συμφωνία ή ομάδα, μέσα στην οποία δεν έχεις πλέον ρόλο. Ίσως πάλι να γνωρίζεις ένα άτομο που μπαίνει στη ζωή σου και σε αναγκάζει να αλλάξεις την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα και να απομακρυνθείς από γνώριμα νερά. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος που μοιράζεσαι θα αλλάξει, και σε αυτή την απόφαση τον πρωταρχικό λόγο τον έχει η άλλη πλευρά.

 

Πηγη: Signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...