παρακαλώ περιμένετε...

Βοήθειααααα!!!!

  • geaql @ 17.05.2014 10:40
    Δεν δίνεις βασικά στοιχεία για τους λόγους του χωρισμού!! Αν κάποιος κεράτωσε τον άλλο είναι δυσκολότερο από το αν τσακωθήκατε για το αν θα βάλετε σουπλίν ή λενόρ στο πλυντήριο ρούχων.
  • nidusfish @ 17.05.2014 11:53
    Όχι, δεν ειχε σχέση με κέρατο και γενικά ζητήματα συναισθηματικης φύσης. Είχαμε προβλήματα λόγω συγκατοίκησης και άλλων εξωγενων συνθηκών. Γι'αυτό είχαμε καθημερινές προστριβές τον τελευταίο μήνα.
  • geaql @ 17.05.2014 12:52
    Λογικά, ως Αιγόκερως με σκορπιό που είμαι επίσης, φαντάζομαι πως θα έχει μαζευτεί έντονα, έτσι δεν είναι; Δηλαδή δεν μιλάει και δεν λαλάει καθόλου. Εσύ του μιλάς;
  • nidusfish @ 17.05.2014 13:01
    Του μίλησα μια μέρα μετά μόνο. Όπου ξέσπασε και αυτό ήταν. Γιατί εγώ "έφυγα". Από κει και πέρα κανένας δε μιλάει με κανέναν.
  • geaql @ 17.05.2014 16:48
    Άμα έφευγες θα σεβόμουν την απόφαση σου, θα στεναχωριόμουν αλλά πιθανά να μην σου ξαναμιλούσα. Αν θες όμως να ξαναμιλήσετε γιατί δεν του μιλάς; Γιατί περιμένεις να έρθει εκείνος να σε βρει αφού εσύ έφυγες; Πρόσεξε γιατί μπαίνεις σε μονοπάτια τύπου mind game.
  • nidusfish @ 17.05.2014 18:41
    Δεν έχει σημασία ποιος φεύγει. Σημασία έχει το ποιος φταίει. Και στη δική μας περίπτωση, φταίμε και οι δύο. Εγώ παραδέχτηκα τα λάθη μου και ζήτησα συγγνώμη. Εκείνος όχι. Δεν περιμένω να μου μιλήσει. Τον ξέρω από τα 18 μου και έχω μάθει πολύ καλά ποιος είναι. Περιμένω να παραδεχτεί μέσα του τα λάθη του και να πάψει να με κατηγορεί για όλα. Περιμένω να μετανιώσει και να είναι πρόθυμος να προσπαθήσει για να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα. Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε μαζί. Και ρωτάω αν αστρολογικά είναι καλή εποχή για κάτι τέτοιο.
  • geaql @ 17.05.2014 21:35
    Καλά να μας συγχωρείς, μην μας πλακώσεις κιόλας.
  • flamescreen73 @ 17.05.2014 23:23
    Επειδή έγραψα ένα κατεβατό και το site δεν το "πήρε", θα μείνω στο ουσιώδες...χρειάζεσαι ένα κοινά γνωστό σας άτομο που θα το εμπιστεύεστε και θα το εκτιμάτε εξίσου που να του/της ζητήσεις να μεσολαβήσει για συνάντηση να τα πείτε, με αυτό να είναι εκεί "ουδέτερο εδαφος", χωρίς φόρτιση. Δημιούργησε και ενα κλίμα με μηνύματα ήπιας μορφής πριν απο την συνάντηση, ακριβώς όπως τα είπες, χωρίς κατηγορία ότι δεν βλέπει και την δική σου πλευρά(μην κοιτάς εμάς, εμείς το έχουμε στο DNA μας). Αν είναι να δουλέψει η κατάσταση και το πιάσεις αρκετά σύντομα(καλό θα ήταν να μην περάσει δεύτερος+ μήνας, ο εγωισμός τείναι να αυξάνεται σε βάθος χρόνου) η αγάπη λειτουργεί για να ενώνει και όχι να χωρίζει, αν δεν αφεθεί να ξεθωριάσει. Γνώμη μου ως Αρης στον Αιγόκερω.
  • nidusfish @ 18.05.2014 02:28
    geaql Εμένα να με συγχωρείς για το έντονο ύφος μου. Είναι που με πνίγει το δίκιο μου!!!
     
    flamescreen73 Δεν είναι δυνατή η συνάντηση που αναφέρεις, γιατί - με Άρη στον Αιγόκερω (επίσης)- ο έρωτας της ζωής μου θα προτιμούσε να μείνει όλη του τη ζωή μόνος, παρά να δεχτεί οποιαδήποτε αξίωση από εκείνη που τόλμησε να τον παρατήσει. Οπότε, όπως φαίνεται,  ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του. 
     
    Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...