παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ηλιακη εκλειψη στις 29 Απριλιου

Η Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου στην 9η μοίρα του Ταύρου, σε σύνοδο με τον Ερμή από τον Ταύρο, σε ευνοϊκές όψεις με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, και δύσκολη γωνία με τον Άρη από το Ζυγό, θέλει μάλλον να φωνάξει πως είναι ώρα για εκεχειρία. Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει κυρίως Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες/Υδροχόους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου, δοκιμάζοντας τα νεύρα τους και προσπαθώντας να θυμίσει πως σε έναν πόλεμο σημασία δεν έχει μόνο η νίκη, αλλά και η αποφυγή της ήττας.

Ίσως να είναι η στιγμή που απαιτείται ένα βήμα προς τα πίσω, που θα ήταν χρήσιμο να πέσουν οι τόνοι στις διαμάχες και να ανακαλυφθεί εκ νέου η ευχαρίστηση σε στιγμές της ζωής. Ίσως να πρέπει να διαφυλαχθούν κέρδη της περασμένης περιόδου και να μην υπάρξει ρίσκο για νέες προκλήσεις μέσα από γνωριμίες και συνεργασίες. Ίσως όμως να χτυπά και ένα καμπανάκι για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι/Σκορπιοί, Λέοντες/Υδροχόοι) σχετικά με την Πανσέληνο σε δύο εβδομάδες που θα κλείσει οριστικά ζητήματα που κωλυσιεργούν και πρέπει να σταματήσουν να είναι ανοικτές εκκρεμότητες σε ζωές που ψάχνουν το παρακάτω βήμα.

Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική αφορμή να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Είναι μάλλον η κατάλληλη ώρα να κάνεις μία επαγγελματική κίνηση που μπορεί να σου εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα. Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μία πώληση και να πάρεις στα χέρια σου χρήματα που ίσως και να μην υπολόγιζες. Είναι πάλι πιθανό να αποτελεί την ευκαιρία να κάνεις κάποια αγορά, που μπορεί να αφορά και το σπίτι σου, αφού κάτι αλλάζει στη ζωή σου και πρέπει να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Καλά θα κάνεις σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη να σταθείς στα πόδια σου, να υπολογίζεις στις δικές σου δυνάμεις, να δείξεις πως έχεις τις αντοχές και το σθένος να φέρεις εις πέρας κάτι χωρίς να είναι απαραίτητο να βασίζεσαι στην άλλη πλευρά. 

Ταύρος

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου, μπορεί να φέρει μπροστά σου τα απόνερα από μία διετία που έχει αλλάξει η ζωή σου, που έχεις κάνει πράγματα που σε έχουν φέρει σε ένα νέο στάτους. Με τη συγκεκριμένη έκλειψη θέλεις να υπενθυμίσεις πως είσαι εδώ, πως έχεις ανάγκες που φλέγεσαι να ικανοποιήσεις χωρίς να πρέπει να γίνεσαι θύμα και χίλια κομμάτια για τους άλλους. Αν πάλι βρίσκεσαι στο σημείο που προσαρμόζεσαι σε νέα δεδομένα, θα πιεστείς για να χωρέσεις στη ζωή σου νέες δραστηριότητες, για να επανέλθεις σε ένα παλιό πατρόν ζωής, για να ξεπεράσεις κάτι που έχει συμβεί σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και σε έχει ταράξει. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι ώρα να σηκωθείς και να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για να γίνεις και πάλι φανερός/η στους γύρω σου. Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που μένουν στο σκοτάδι, γιατί σε λίγο καιρό βάζεις μπροστά και μπαίνεις και πάλι στη μάχη με μεγάλες φιλοδοξίες.

Δίδυμοι

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα επαναφέρει στο προσκήνιο την καθημερινή σου πραγματικότητα με έναν έντονο τρόπο. Μπορεί να προσγειωθείς απότομα σε μία ρουτίνα με εργασιακές υποχρεώσεις και χρηματικές ευθύνες που είναι ικανά στοιχεία ώστε να σε αγχώσουν και αναγκάσουν να σοβαρέψεις απότομα. Μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς σου με ανθρώπους που δείχνουν πείσμα και επιμονή στο να περάσει το δικό τους απέναντι στις δικές σου αιτιάσεις. Μπορεί πάλι να καταλάβεις πως καλείσαι να προσέξεις κάποια κομμάτια της διατροφής και της υγείας σου, να μπεις σε πρόγραμμα άθλησης αφού ίσως να έχεις ξεπεράσει κάποια όρια που είχες θέσει παλιότερα και αυτό είναι εμφανές στο σώμα σου πλέον. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι καθημερινές ευθύνες και υποχρεώσεις σου κάνουν και πάλι δυναμική εμφάνιση και αποφασίζουν να σε περιορίσουν.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο είναι μία καλή ευκαιρία να αναζητήσεις και επιδιώξεις ευχαρίστηση στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι σε θέση να κάνεις συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα μέσα από τη δική σου οπτική, που θεωρούν πως μέσα από πράξεις συνέργειας και συνεργασίας μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα. Στον κοινωνικό τομέα, ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις σε μία δραστηριότητα ή ομάδα που είναι σε θέση να προσφέρει φροντίδα και ασφάλεια, που θα μπορούσε να λειτουργήσει με προστατευτικό ρόλο απέναντι σε αδύναμους. Στον ερωτικό τομέα, εκφράσου ανοικτά και ελεύθερα. Μία γνωριμία που κάνεις αυτή την εποχή μπορεί να έχει γερές βάσεις για το μέλλον, ενώ στην υπάρχουσα σχέση μπορεί να προκύπτουν σκέψεις ή και αποφάσεις για δημιουργία οικογένειας. Σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη απόλαυσε σε βάθος κάποια πράγματα και μη μένεις στην επιφάνεια όσων σου προσφέρονται. 

Λέων

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο φαίνεται να λειτουργεί σαν ακόμα μία δυναμική στιγμή στον τομέα της καριέρας και δημόσιας εικόνας σου, σαν να πρέπει για ακόμα μία φορά να υποστηρίξεις αυτό που εκφράζεις με τρόπο που πείθει και τους πιο σκεπτικιστές. Στη δουλειά σου μπορεί να σου ανατίθενται υποχρεώσεις και ευθύνες που σε τρομάζουν, αλλά στην πραγματικότητα δοκιμάζεις για ακόμα μία φορά τις αντοχές σου απέναντι στον υπερβολικό όγκο δουλειάς ή τη σχέση σου με άτομα με εξουσία πάνω σου.  Στον οικογενειακό τομέα, μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα με τους γονείς ή το/η σύντροφο, να χρειαστεί να υποστηρίξεις οικονομικά ή έμπρακτα την άλλη πλευρά και αυτό να σου φορτώσει κι άλλες έννοιες στο μυαλό σου. Γενικότερα, πιέζεσαι για ακόμα μία φορά, αφού παλεύεις να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, την ώρα που αρχίζεις να χάνεις την υπομονή σου. Ίσως να είναι το τελευταίο εμπόδιο πριν την έλευση του Δία στο ζώδιο σου σε μερικούς μήνες που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις την επανάσταση σου, αρκεί να έχει νόημα.

Παρθένος

Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Ταύρου είναι μία καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές σου υποθέσεις, ακόμα και μέσα από συζητήσεις για νέες συνεργασίες. Οι συζητήσεις σου σχετικά με ένα νέο εργασιακό μέλλον ή σχετικά με το νέο σου ρόλο στο υπάρχον σκηνικό μπορεί να δείχνουν πως βαδίζεις σε καλό μονοπάτι. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, να πάρεις την απόφαση να κλέψεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμα σου και να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να επενδύσεις σε μία βόλτα σε μέρη που σε χαλαρώνουν και ξεκουράζουν. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να λύσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να περάσεις όμορφα. Γι αυτό, κάνε εκεχειρία με τα ανοικτά μέτωπα της ζωής σου και κέρδισε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τα επόμενα βήματα μέσα από στιγμές που τις απολαμβάνεις, μέσα από συναναστροφές που σε ξεκουράζουν και δεν είναι από αυτές που αυξάνουν το θόρυβο μέσα στο μυαλό σου. 

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα αποτελέσει το πρώτο σημάδι πως περνάς στην εποχή που εξετάζεις τον τρόπο που μοιράζεσαι, την ευχέρεια να εμπιστευτείς και να νιώσεις ασφάλεια σε ότι νέο έχει προκύψει στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό. Ζώντας σε μία τρέλα τους τελευταίους μήνες, αφού ξεκινάς νέα πράγματα, κλείνεις κύκλους από παλιά, τεστάρεις επαγγελματικές ισορροπίες και ανατρέπεις βαλτωμένες σχέσεις, μαθαίνεις να ζεις μέσα σε μία νέα μορφή οικογένειας και καλείσαι να βγεις μπροστά για να προμοτάρεις μία ομάδα, φτάνει η ώρα που θα μετρήσεις κέρδη και πληγές. Αισθάνεσαι ασφάλεια μέσα στη νέα αγκαλιά που σου προσφέρεται; Θεωρείς πως υπάρχει ουσιαστική ανταμοιβή για εσένα μετά από όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει; Φοβάσαι ή πατάς καλύτερα στα εδάφη που αποφάσισες να περπατήσεις; Προσπάθησε να βάλεις υλική και σωματική υπόσταση σε ότι και αν είναι αυτό που έχει ξεκινήσει πλέον στη ζωή σου και μη μένεις μόνο στις εντυπώσεις και τις φουριόζες ενάρξεις. Νιώσε με τα χέρια και την ψυχή σου για να καταλάβεις αν σου είναι οικείο ή βρίσκεσαι για ακόμα μία φορά μπροστά σε ένα κλείσιμο κύκλου... 

Σκορπιός

Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι σου σε επαναφέρει στην κεντρική σκηνή, αφού πρέπει να δώσεις άμεσες απαντήσεις σε θέματα ερωτικού και επαγγελματικού περιεχομένου. Πιέζεσαι να απαντήσεις, να δείξεις τις προθέσεις σου, να αισθανθείς με τον τρόπο που θέλουν οι γύρω σου, να χωρέσεις σε κάτι που ετοιμάζουν άλλοι, την ώρα που δεν έχεις ακόμα αποφασίσει αν θα συμμετάσχεις. Και όμως, τώρα περνάς το πρώτο σου τεστ σχετικά με την αφοσίωση που είσαι αποφασισμένος/η να επιδείξεις, σχετικά με την ετοιμότητα σου να μοιραστείς, να εμπιστευτείς, να πιστέψεις σε αυτή την προσπάθεια. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή μπορεί να ταρακουνήσει ισορροπίες που παλεύεις να διατηρήσεις ή διαμορφώσεις στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες. Μία επαγγελματική αλλαγή θα σε χαροποιήσει, αλλά ίσως να είναι και μία παγίδα για την εικόνα σου που θα αποδειχτεί αν ισχύει μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Αυτό που συμβαίνει σε αυτή την Ηλιακή έκλειψη θα δώσει καρπούς τον Αύγουστο, γι αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο πρέπει να ανταποκριθείς με ταχύτητα και παρόρμηση.

Τοξότης

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα για εσένα. Ίσως απλά να χρειαστεί να ρυθμίσεις κάποιες παραμέτρους της καθημερινότητας σου, ώστε να μη σπαταλάς και σπαταλιέσαι, ώστε να υπάρχει όφελος από τις κινήσεις και τις αποφάσεις. Μπορεί πολύ απλά να σημάνει η ώρα που γίνεται μία αλλαγή στη δουλειά σου, που αλλάζει το ωράριο, που γίνεται μία αλλαγή στην ιεραρχία που σε επηρεάζει έμμεσα, που πρέπει να συνηθίσεις την ιδέα, αλλά και την πρακτική πλευρά, της συναναστροφής με νέα άτομα που υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις στη συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη είναι η υγεία σου όπως αυτή περνά μέσα από τις διατροφικές σου συνήθειες και το βαθμό της άσκησης που έχεις εντάξει στη ζωή σου. Αν παρατηρήσει παραπανίσια κιλά στο σώμα σου, μία σημαντική κόπωση ή την τάση σου να αφεθείς, τότε ασχολήσου με το θέμα αφού είναι εύκολο να δείξεις σημάδια παραίτησης αυτή την εποχή. 

Αιγόκερως

Η Ηλιακή έκλειψη στο φιλικό σου ζώδιο του Ταύρου έχει ως στόχο να ομορφύνει η ζωή σου. Πρόσθεσε ερωτισμό, φτιάξε ατμόσφαιρα, άναψε κεριά, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο και γενικότερα κάνε κάτι για να προσθέσεις απόλαυση, αισθαντικότητα και έρωτα. Ναι, μπορεί διαβάζοντας όλα τα παραπάνω να θελήσεις να αναρωτηθείς και τι θα κάνεις με τη δουλειά σου, πως θα χωρέσεις όλα αυτά σε ένα γεμάτο εργασιακό πρόγραμμα. Και πότε είχες άδειο εργασιακό πρόγραμμα; Υπήρξε άραγε εποχή που είχες σταματήσει να ασχολείσαι με την καριέρα και τα χρήματα σου, με το στάτους και τους επαγγελματικούς σου στόχους; Όχι, δε σου ζητάω να το κάνεις τώρα. Σε προτρέπω να γίνεται τόσο επίμονος/η για το κυνήγι της καριέρας, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις επωμιστεί πολλά βάρη και ευθύνες και ίσως να έχεις σταματήσει να βλέπεις φως στον ορίζοντα. Γι αυτό σου λέω, είναι ώρα να απολαύσεις ακόμα και αν αυτό είναι ένα τυπικό βραδινό δείπνο, μία έξοδος στον κινηματογράφο, ένα φιλί που δίνεις στο/η σύντροφο καθώς φεύγεις για δουλειά το πρωί. 

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, στη βάση του αστρολογικού σου χάρτη, μπορεί να σε τρομάξει αφού είναι ικανή να σε ταρακουνήσει. Αν τον τελευταίο καιρό δεν κάνεις βήματα για να ετοιμάσεις το έδαφος για τις αλλαγές που θα έρθουν μέσα από τις αποφάσεις που λαμβάνεις, τότε κάποιο άλλο άτομο θα σε ταρακουνήσει ώστε να αρχίσεις να κινείσαι και πάλι. Μη νομίζεις πως μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως πέρασε ο κίνδυνος, πως δεν απειλείσαι, πως δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι μήπως σε αναγκάσουν να χάσεις τη βολή σου. Ασχολήσου με τις σκέψεις ανθρώπων μέσα στην οικογένεια, προσέγγισε αφεντικά με δύναμη για να μάθεις τις επιδιώξεις τους και δάμασε την τάση σου να κάνεις κινήσεις εντυπωσιασμού, που προκαλούν. Αυτή τη στιγμή έχεις ανάγκη από σταθερότητα που δε μένει στα λόγια, αλλά φαίνεται μέσα από πράξεις όσων είναι γύρω σου και θέλεις να συνεχίσουν να βρίσκονται. 

Ιχθείς

Η Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να φέρει μία λεκτική διαμάχη με ένα άτομο του συγγενικού ή γειτονικού σου κύκλου με στόχο να λυθεί ένα θέμα που έχει να κάνει με οικονομικές υποθέσεις ή την προοπτική ενός ταξιδιού. Αν προετοιμάζεσαι για μία εκδρομή, τότε πρόσεξε καλά τα έξοδα που υπολογίζεις να πραγματοποιήσεις, φρόντισε να κάνεις συνεννοήσεις που δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνειών. Αν πάλι πρέπει να σχεδιάσεις μία επένδυση σε ένα ακίνητο ή σε κάτι που πρέπει να λάβουν μέρος και άτομα από το συγγενικό σου κύκλο, τότε κέρδισε χρόνο και μη δώσεις άμεση απάντηση, αλλά ξεκίνησε να μελετάς προτάσεις και προσφορές που έχεις στα χέρια σου. Αν πάλι αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις από μία δύσκολη καθημερινότητα και μία προσωπική ζωή που σε έχει εγκλωβίσει, τότε τόλμησε μία εκδρομή που μπορεί να αναθερμάνει τη σχέση σου ή να σε βοηθήσει να δεις την πραγματική σου αμοιβή από την εργασία σου και κατά πόσο αξίζει να συνεχίσεις να δουλεύεις με τους γνωστούς ρυθμούς.

πηγη : http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=2784

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...