παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ζωδιακή Ασυμβατότητα ή Απλή Διαφορά Κοσμοθεώρησης?

Καλησπέρα σε όλους Χριστός ανέστη, ελπίζω να περνάτε όλοι όσο καλά μπορείτε.

Είπα να κάνω μια που έχω λίγες μέρες άπλα απο τη δουλειά, ένα ξεκαθαρισμα στο σπίτι.

 Πράγματα του παρελθόντος ουσιαστικά άχρηστα γιατί δεν έχουν κάποια χρήση και απλά μου πιάνουν χώρο, να τα πετάξω. Είναι και κάποια απο ένα άτομο που δεν τα είχαμε πάει ποτέ μα ποτέ καλά. 

 

Τοξοτίνα αυτή, Ιχθύς εγώ. Έχουν απο φυσικού τους έχθρα αυτα τα δύο ζώδια? Θυμάμαι ήταν απο πάντα εξαιρετικά επιθετική απέναντι μου, χωρίς να έχω δώσει κάποιο δικαίωμα για κάτι τέτοιο. (Εκανε και κάτι κουφά, είχε περάσει για παράδειγμα έξω απο το σπίτι μου με το αμάξι της όταν είχαμε πρωτογνωριστεί, δεν την ρώτησα βέβαια γιατί μου είχε φανεί άκομψο να το κάνω αφού για να κάνεις τέτοιο φαντάζομαι προτιμάς να το κάνεις απαρατήρητος, για όποιο λόγο και να το έκανες.).

 

 Θυμάμαι ότι την γούσταρα κιόλας για ένα σχετικά μικρό διάστημα απο την πολύ κλωτσιά(τι να πώ? προφανώς περνούσα μαζοχιστική περίοδο - όχι ότι επιδίωκε κάτι τέτοιο, αφού ήθελε σε εισαγωγικά να με σκοτώσει, όπως είπα), αλλά αυτές οι συμπεριφορές έτσι και αλλιώς καταντάνε κουραστικές στο τέλος

Αnyway έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε. Απλά με έπιασε μια απορία γιατί έτσι, κάνω διάφορες σκέψεις για το μέλλον αυτή την εποχή και λογικό είναι να ανατρέχω και στο παρελθόν, πιστεύω.

 

 Μήπως μου φάνηκε εμένα σαν έχθρα και να ήταν απλώς το ότι προερχόμασταν απο τμήματα της κοινωνίας με διαφορετική κοσμοθεώρηση? Πάντως τώρα που το θυμάμαι τις ελάχιστες φορές που μιλήσαμε, μου είχε μιλήσει και μάλλον άσχημα, του στύλ "σε περιφρονώ απόλυτα υπόγειο της κοινωνικής αλυσίδας" ένα πράγμα.

 

Δεν τρέχει βέβαια και τίποτε τώρα, τότε θυμάμαι με είχε πειράξει αλλά αφού το επεξεργάστηκα ξανά τώρα σκέφτηκα ότι για αυτήν μπορεί να μην είχε πει και κάτι άσχημο, μπορεί και να το ερμήνευσα εγώ έτσι. Εξάλου απο τα λίγα που ξέρω για τους Τοξότες είναι ότι σου πετάνε αυτό που σκέφτηκαν με την αντίληψη ότι αποτελεί και πραγματικότητα. 

 

Τέλος πάντων, όποιος έχει να προσφέρει άποψη, ας το κάνει, επι του τίτλου, γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε το άτομο και την κατάσταση.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...