παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Προς Stardome (ή όποιον άλλο θέλει)

16 Μαρτίου πάνω στην πανσέληνο (χτες δηλ) είχα τα γενεθλιά μου. Σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αυτό ή όχι; (απαντήσεις όπως, ναι, για τον επόμενο χρόνο σε κάθε πανσέληνο θα γεμίζεις τρίχες και θα ουρλιάζεις στο φεγγάρι, όπως καταλαβαίνετε δε θα ληφθούν σοβαρά υπόψη).

Με αφορμή αυτό το γεγονός έκανα είπα να κάνω ένα χάρτη ηλιακής επιστροφής κ (νομίζω ότι) είδα ενδιαφεροντα πράγματα. Ο ωροσκοπος στην Παρθένο (το θεωρώ πολύ καλό, με τοσο νερο και ψάρι στο γενέθλιο χάρτη λίγη γη μόνο ως θετικο το βλέπω)  πέφτει στον 11ο οικο του γενεθλιου. Να περιμένω γεγονότα σε σχέση με τους φίλους μου πχ; (στο συγκεκριενο τομέα ήδη έχουν γινει γεγονοτα πάντως).

Είδα αρκετους πλανήτες σε γωνιακούς οίκους κ απ ότι έχω διαβάσει αυτό θεωρείται σημαντικό. Συγκεκριμένα Σελήνη στον 1ο,  Πλουτωνας στον 4ο,  Ήλιος και Ουρανός στον 7ο, Δίας στον 10! Ο Ήλιος μαλιστα κάνει και ακριβείας αντίθεση με τη Σελήνη και σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο. Το Μεσουράνημα της ΗΕ πέφτει μέσα στο Μεσουράνημα του γενέθλιου στις τελευταίες μοίρες του όμως, πιάνεται; 

Έχω διαβάσει διάφορα στο ίντερνετ για όλα αυτά, θα ήθελα όμως, αν μπορούσατε να πείτε τη γνώμη σας, να σχολιάσετε ή να επισημάνετε κάτι μια και από μένα σίγουρα ξέρετε περισσότερα!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...