παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 16/3/2014

Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει κυρίως Διδύμους/Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου με τρόπο που βάζει το μυαλό τους να επεξηγήσει κάποια πράγματα που αρνείται να συμπεριλάβει στη μέχρι σήμερα επιχειρηματολογία που έχει στήσει. Με την όψη χιαστί με τον Ερμή από τον Υδροχόο, φαίνεται πως τα δύο τμήματα του εγκεφάλου αποφάσισαν να συνεργαστούν με τρόπο όμως που δείχνει πως η διαφορετικότητα γίνεται αφορμή σύγκρουσης.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει με υπερφόρτωση της καθημερινότητας για πολλούς, με περισσότερη δουλειά και γραφειοκρατία που λειτουργεί σαν τη σπίθα που ανάβει τις αφορμές για λεκτικές συγκρούσεις. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορεί να προσγειώσει αρκετά σχέδια και προοπτικές, να δείξει τις πραγματικές διαστάσεις του γόνιμου εδάφους που μπορεί να λειτουργήσει σαν το τερέν πάνω στο οποίο χτίζεται η νέα πραγματικότητα.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φωνάζει πως η δουλειά δεν οδηγεί σε αποτελέσματα όταν γίνεται αποσπασματικά ή με περιόδους που χάνεται το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα πως όταν χάνεται η έμπνευση τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει η ευφυΐα του εγκεφάλου που οδηγεί σε νέα μονοπάτια. Οι δύο παραπάνω καταστάσεις δύσκολα ταυτοποιούνται, αλλά μπορούν να λειτουργούν συναγωνιστικά και όχι ανταγωνιστικά.

Κριός

Η Πανσέληνος στο άγνωστο προς εσένα ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιο θέμα της υγείας σου, να πολλαπλασιάσει τις εργασιακές εκκρεμότητες, να σε ωθήσει να βάλεις όρια και κανόνες που είναι λέξεις που απεχθάνεσαι ακόμα και να βλέπεις γραμμένες. Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να αντιληφθείς πως δεν έχει κανένα πλέον νόημα να συνεχίζεις να φθείρεσαι σε σχέσεις και δραστηριότητες που δε σου προσφέρουν κάτι. Πως έφτασε η εποχή να κάνεις μία γερή εκκαθάριση στην καρδιά σου, στα τηλέφωνα που διατηρείς στο κινητό σου, στο γραφείο σου που έχει γεμίσει από μισοτελειωμένες υποθέσεις. Πριν το σώμα σου στείλει σινιάλα πως πρέπει να κατεβάσεις ταχύτητα, φρόντισε να αντιληφθείς τα πρώτα σημάδια που θα κάνουν την εμφάνιση σου γύρω στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο φωνάζοντας σου να σταματήσεις να σπαταλιέσαι και ξοδεύεσαι με αδιέξοδο τρόπο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις την ταύτιση μέσα από την απόσταση, να βάλεις τη σχέση σου στο off για να ξαναβρεθεί το πάθος, να αφήσεις στην άκρη τα χόμπι σου για να ανακαλύψεις αν η δουλειά σου είναι απόλαυση ή καταναγκαστικά έργα. Αναζητώντας απαντήσεις που προσπαθούν να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα, την επιχειρηματολογία με την ενστικτώδη διορατικότητα, θα είναι σαν να παλεύεις να εξισορροπήσεις δύο εαυτούς που δεν έχει κανένα πλέον νόημα να αντιμάχονται. Αν αυτό που χρειάζεσαι για να βρεις τα πατήματα σου είναι η απόσταση, η διακοπή, η αποστασιοποίηση, τότε να έχεις κατά νου πως πρέπει να έχεις και μία λογική εξήγηση για αυτή την επιθυμία σου, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν το πρώτο βήμα για τη βελτίωση των άμεσων σχέσεων σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε όψη με τον κυβερνήτη του Ερμή είναι σίγουρο πως θα σε βάλει σε μπελάδες αφού πιθανότατα να πρέπει να εκφραστείς με τρόπο που δε σε εκθέτει τη στιγμή που έχεις τα φώτα πάνω σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις που είναι ικανές να οδηγήσουν σε αποφάσεις και δράσεις που δείχνουν ρήξη χωρίς να είσαι έτοιμος/η για κάτι τέτοιο. Μπορεί να εκνευριστείς, να διαφωνήσεις, να τσακωθείς αλλά αυτό δε χρειάζεται να φτάσει και μέχρι στα άκρα. Επίσης, είναι πιθανό να αναζητάς τρόπο να κλείσεις κάποια κεφάλαια, να παλεύεις να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή, να αναζητάς χρόνο να ανακαινίσεις το σπίτι σου και να μην είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας όλα τα παραπάνω. Δε χρειάζεται να πιέζεις καταστάσεις, αφού στη συγκεκριμένη Πανσέληνο αυτός που είναι πιο έξυπνος από τους υπόλοιπους είναι και αυτός που καταφέρνει να αποδράσει μαεστρικά από τις περιστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σε αναστατώσει παροδικά αφού πρέπει να εστιάσεις περισσότερο από ότι υπολόγιζες σε ένα θέμα επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή της καθημερινότητας σου. Προσπάθησε να ανοίξεις τα αυτιά σου και στην απέναντι πλευρά, να δώσεις βάση σε κάθε σημείο από μία συζήτηση που μπορεί να εννοεί πολύ περισσότερα από όσα αναφέρει. Φρόντισε να σχεδιάσεις καλύτερα ένα ταξίδι που ετοιμάζεις, να ασχοληθείς με το οικονομικό κομμάτι ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι μόνος/η, μία αθώα προσέγγιση μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται, ενώ αν κάνεις εσύ την κίνηση τότε φρόντισε να δείξεις πως έχεις και άλλα ενδιαφέροντα. Αυτό που πρέπει να κάνεις στη συγκεκριμένη Πανσέληνο είναι να μάθεις να μιλάς διαλέκτους που θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις ανθρώπους που σε εξιτάρουν και να αποφύγεις όσους/ες σε κούρασαν.

Λέων

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να σε αγχώσει αφού σε φέρνει αντιμέτωπο/η με την οικονομική πραγματικότητα που προκύπτει αν δε βάλεις φρένο σε κάποια έξοδα που έπαψαν να έχουν το χαρακτήρα ελεγχόμενης διαδικασίας και κατάστασης. Αν πρέπει να στηθείς μπροστά από τον υπολογιστή σου για να κάνεις αναλυτικούς υπολογισμούς εσόδων και εξόδων, τότε είναι η ώρα να το κάνεις. Αν πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι κερδίζεις από τη δουλειά σου, τότε ίσως να εκπλαγείς και να αποφασίσεις να αλλάξεις ρότα σχετικά με τα σχέδια σου να τολμήσεις κάτι που πολλοί δε θα έκαναν. Αν τέλος πρέπει να κάνεις μία σοβαρή κουβέντα στον ερωτικό τομέα, τότε οπλίσου με υπομονή και επιχειρηματολογία, γιατί οι κορώνες και οι λεκτικές εξάρσεις δεν έχουν κανένα νόημα. Πρέπει να δεις την πραγματικότητα πιο προσγειωμένα σύντομα και μία τέτοια προσέγγιση μπορεί να σου μοιάζει και ξένη.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε όψη με τον κυβερνήτη σου Ερμή, δείχνει πως παλεύεις να συμβιβάσεις την υποχωρητική και υποβοηθητική προσωπικότητα σου με τις προσωπικές σου ανάγκες και φιλοδοξίες. Αν νιώθεις πως πνίγεσαι σε μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα, τότε αντί να εκνευριστείς με τους γύρω σου, μήπως να αναρωτηθείς τι κάνεις για να ανατρέψεις τη ρουτίνα; Αν παλεύεις να κάνεις το επόμενο βήμα προς τα πάνω στη δουλειά σου και παντού μπροστά σου βλέπεις εμπόδια, τότε μήπως ακολουθείς μία τακτική που σε κάνει χρήσιμο/η, άρα και στάσιμο/η, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ορατή εξέλιξη; Αν είσαι σε μία σχέση επειδή θέλησες να ακολουθήσεις τις προτροπές άλλων γύρω σου, τότε θα αισθανθείς να χάνεις το χρόνο σου αφού η επικοινωνία με το άλλο άτομο δεν είναι το μόνο στοιχείο που πρέπει να σας δένει, ειδικά τώρα που φαίνεται να υπάρχει έξαρση στις λεκτικές σας διαφωνίες. Εκπυρσοκρότησε, αλλά στόχευσε και προς τα εκεί που θέλεις να ρίξεις τα σκάγια.

Ζυγός

Η δύσκολη αυτή Πανσέληνος μπορεί να αποτελέσει το καμπανάκι για να καταλάβεις πως επίκεινται αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν τόσο καιρό συνεχίζεις να σφυρίζεις αδιάφορα μπροστά στα εμπόδια και στα προβλήματα που ορθώνονται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, τότε με αυτή την Πανσέληνο μπορεί να εστιάσεις σε θέματα που είναι ικανά να αποτελέσουν αγκάθια που τρυπάνε. Μία ασυνεννοησία στον εργασιακό σου χώρο, μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς πολύ σοβαρά μήπως τελείωσε ο χρόνος σου στη συγκεκριμένη δουλειά. Μία διαφωνία με το/η σύντροφο μπορεί να σε αναγκάσει να στραφείς πιο έντονα σε ένα φλερτ από τα παλιά και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι μήπως έχεις κάνει πολλές υποχωρήσεις στη ζωή σου. Μία υπερκόπωση που θα νιώσεις θα σε αναγκάσει να βάλεις προτεραιότητα την υγεία σου και να προσέξεις το καθημερινό σου ταξίδι, αφού οι αντοχές σου είναι μειωμένες. Μην παίζεις με μικρά σινιάλα που έχουν στόχο να σου δείξουν τη μεγάλη εικόνα όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως συνεχίζεις να τη βλέπεις όπως θέλεις εσύ ο/η ίδιος/α.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από το στενό πλαίσιο σκέψης και δράσης των τελευταίων ημερών. Η πρόσκληση από άτομα του φιλικού σου κύκλου για μία εκδρομή ή μία έξοδο, μπορεί να αποτελέσει ευχάριστο δώρο για να βγεις για λίγες ώρες από το σπίτι σου. Τα λόγια από ένα ή περισσότερα άτομα του κύκλου των γνωστών σου μπορούν να αποτελέσουν ευχάριστους ήχους στα αυτιά σου και να καταφέρεις να δεις μία κατάσταση μέσα από μία διαφορετική οπτική που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Η ανάγκη σου να ξεπεράσεις ένα χωρισμό ή μία απώλεια, θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται με δραστηριότητες που τους βοηθούν να οδηγούν το μυαλό τους μακριά από μία σκοτεινή εποχή που βιώνουν. Προσπάθησε να βγεις από τη στενωπό που βρίσκεσαι, αφού έχεις ανάγκη από φρέσκο αέρα στο μυαλό σου για να μπορέσεις να βγεις από το τούνελ που έχεις μπει τον τελευταίο καιρό.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα φέρει με ένταση στο προσκήνιο ζητήματα της δουλειάς σου, θέματα που έχουν να κάνουν με ισορροπίες στον οικογενειακό και συγγενικό κύκλο, δύσκολα λόγια που χρειάζονται τρόπο για να ειπωθούν με το σωστό τρόπο. Το να διατηρήσεις αποστάσεις από υποχρεώσεις και ευθύνες στη δουλειά σου, το να δείξεις πως είσαι υπεράνω είναι μάλλον κουτό πλέον, αφού μπορείς να χρησιμοποιήσεις το συνδυασμό της ευφυΐας με την ταχύτητα σου για να επιλύσεις κάποια θέματα. Το να επιτρέψεις σε τρίτα άτομα του συγγενικού κύκλου να εμπλακούν σε θέματα της οικογένειας σου, είναι δύσκολο αλλά θα καταφέρεις να αποκτήσεις γνώμες και απόψεις που φαίνονται χρήσιμες μπροστά στη μεγάλη εικόνα που προσπαθείς να δημιουργήσεις. Το να εμπιστευτείς ανθρώπους που λένε πολλά, υπόσχονται περισσότερα αλλά αρνούνται να εργαστούν, είναι κάτι που θα μετανιώσεις στο μέλλον αφού τώρα κάνεις εκκαθάριση των ανθρώπων γύρω σου και δεν προσθέτεις κι άλλους στο ήδη φορτωμένο σου καρνέ με γνωριμίες.

Αιγόκερως

Η ευνοϊκή για εσένα Πανσέληνος στην Παρθένο σου προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσεις, να συζητήσεις, να συνεργαστείς με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις συνδέσεις μαζί τους που προσφέρουν κέρδος και στα δύο μέλη. Αν βρίσκεσαι σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, τότε μην προσπαθήσεις να κοιτάξεις απλά το χρηματικό σου κέρδος, αλλά φρόντισε να αρχίσεις να διδάσκεσαι από τις συμπεριφορές ανθρώπων που είναι σε θέση να σου χαράξουν νέα μονοπάτια. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε θα πρέπει να την τονώσεις με ένα ταξίδι που κάνεις με το/η σύντροφο δείχνοντας το πραγματικό σου ενδιαφέρον απέναντι του/ης. Αν πάλι αναζητάς τη νέα σου δουλειά ή σχέση, τότε επέτρεψε στον εαυτό σου να δώσει απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν που σε εμπόδισε να νιώσεις ισότιμο μέλος μίας σχέσης ή επαγγελματικής ομάδας. 

Υδροχόος

Κάθε Πανσέληνος τη συγκεκριμένη εποχή του χρόνου δε φαίνεται να σε επηρεάζει ιδιαίτερα. Στη συγκεκριμένη όμως Πανσέληνο, καλείσαι να αποκρυπτογραφήσεις κάποια νοήματα που έχουν ως στόχο να δράσουν συμπληρωματικά (με θετικό ή αρνητικό πρόσημο) απέναντι στην προσπάθεια που κάνεις τον τελευταίο καιρό να βγεις από τη σκιά που έχεις κρυφτεί. Αν ο δρόμος για να γίνεις και πάλι ο εαυτός σου περνά μέσα από την εξωτερίκευση των ερωτικών σου επιθυμιών, τότε μπορεί να εκφραστείς ανοικτά απέναντι σε ένα άτομο με το οποίο η σεξουαλική σας χημεία σε κάνει να μιλάς έξω από τα δόντια. Αν νομίζεις πως πετυχαίνοντας μία καλύτερη χρηματική συμφωνία στη δουλειά σου θα νιώσεις πως σε υπολογίζουν και πάλι, τότε να είσαι έτοιμος/η για μία κουβέντα που θα κάνεις να ακούσεις και παράπονα για τον τρόπο που συνεργάζεσαι. Αν αισθάνεσαι να γκρεμίζεται η υπάρχουσα κατάσταση σου και εσύ παλεύεις να γραπωθείς από το άκρος του γκρεμού, τότε μάλλον δεν καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι στο λάθος πλέον περιβάλλον και πρέπει να φύγεις από εκεί και όχι να παλέψεις να διώξεις όσους ήρθαν και σου χάλασαν την εικόνα της ζωής σου.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία κομβική στιγμή που καλείσαι να εξετάσεις με λογική, με επιχειρηματολογία και να ασχοληθείς  μέσα από διάλογο με θέματα που κρύβονται στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Γνωρίζεις πως λειτουργείς εξαιρετικά όταν επιτρέπεις στο ένστικτο σου να ξυπνά και να αναλάβει πρωτοβουλία. Τώρα όμως ο/η σύντροφος ζητά έναν ειλικρινή διάλογο με εσένα. Τώρα όμως, πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια την τάση σου να επιστρέφεις σε παρελθοντικές σχέσεις που σε έχουν καταστρέψει και να εμπλέκεσαι και πάλι σε ένα σενάριο με πρωταγωνιστές το θύτη και το θύμα. Τώρα όμως θα πρέπει να απαντήσεις αν θα συνεχίσεις να ζεις στη φαντασία σου όλους τους ρόλους που διαβάζεις σε βιβλία ή σκέφτεσαι στον ύπνο σου σχετικά με την επαγγελματική σου εικόνα ή θα προσπαθήσεις να τους ζήσεις με κάθε επισημότητα. Κάποιος/α σου ζητά να ζήσετε σαν άνθρωποι της συγκεκριμένης εποχής και δεν έχεις καμία δικαιολογία να συνεχίζετε να ζείτε μέσα από τις παραισθήσεις, τις φαντασιώσεις, τα παραμύθια σου.

πηγη : http://signingstars.gr

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...