παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η γονιμότητα στο γενέθλιο χάρτη και στις διελεύσεις

Υπάρχουν δύο περιπτώσεις: να θέλετε να μείνετε έγκυος ή να μην θέλετε. Μάθετε, ποιες διελεύσεις ευνοούν τη σύλληψη, για να την επιδιώξετε ή να την αποφύγετε.

Η γονιμότητα στο γενέθλιο χάρτη

Ο 5ος οίκος θεωρείται οίκος της αναπαραγωγής και της γέννησης παιδιών. Αν έχετε πλανήτες στον γενέθλιο 5ο οίκο σας, η γονιμότητα ευνοείται, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την Αφροδίτη, το Δία ή τη Σελήνη. Ο Δίας ως πλανήτης της αφθονίας μπορεί να δείχνει πολλά παιδιά! Η Αφροδίτη στον 5ο δείχνει την απόκτηση παιδιών, ιδιαίτερα κοριτσιών. Η Σελήνη, σύμβολο της μήτρας και της μητέρας, δείχνει ότι έχετε ισχυρό μητρικό ένστικτο και ότι ευνοείται η γονιμότητα.

.

Διελεύσεις Γονιμότητας

Μερικές φορές, ο αριθμός των πλανητών στον 5ο οίκο σας δείχνει πόσα παιδιά θα κάνετε. Όπως προαναφέρθηκε, η Αφροδίτη στον 5ο μπορεί να αντιπροσωπεύει κόρες. Το ίδιο ισχύει και για τη Σελήνη και τους άλλους θηλυκούς πλανήτες. Ο Άρης και οι άλλοι αρσενικοί πλανήτες στον 5ο μπορεί να δείξουν γιους. Η φύση του πλανήτη φανερώνει συχνά τις ιδιότητες που τα παιδιά μπορεί να έχουν. Για παράδειγμα, αν έχετε Αφροδίτη και Πλούτωνα στον 5ο σας, το ένα από τα παιδιά σας μπορεί να έχει τοποθετήσεις σε Ζυγό ή Ταύρο (Αφροδίτη), ενώ το άλλο σε Σκορπιό (Πλούτωνας).

​Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Κρόνος στον 5ο οίκο, δείχνει την απουσία παιδιών ή τη στειρότητα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Ο Κρόνος μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση στην απόκτηση παιδιών, κάτι που ίσως οφείλεται σε προσωπική επιλογή, στις προτεραιότητες, στις συνθήκες, σε φόβο απέναντι στο ρόλο του γονέα, κτλ. Όπως και να΄χει, η τοποθέτηση του Κρόνου στον 5ο δεν σημαίνει ότι δεν είναι γραφτό να τεκνοποιήσετε.

Αν έχετε Καρκίνο στην ακμή του 5ου οίκου σας, αυτό δείχνει γονιμότητα. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της μητέρας καθώς και της γονιμότητας, έτσι έχοντάς τον στην ακμή του 5ου οίκου σας -των παιδιών- αυξάνει τη γονιμότητα σας.

Ο κυβερνήτης του 5ου σας είναι επίσης σημαντικός, ιδιαίτερα αν σχηματίζει αρμονικές όψεις προς τους γενέθλιους πλανήτες σας, κυρίως τον Δία, την Αφροδίτη ή τη Σελήνη.

Τέλος, ο αστεροειδής Ceres (Δήμητρα) λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα. Πού είναι τοποθετημένη η Δήμητρα στο χάρτη σας και ποιες όψεις κάνει; Η Δήμητρα στον 4ο ή 5ο οίκο είναι εξαιρετική ένδειξη γονιμότητας, όπως ευνοϊκή ένδειξη αποτελούν οι όψεις της με Σελήνη, Αφροδίτη ή Δία.

.

Πλανήτες που διέρχονται από τον 5ο οίκο σας

.

Διελαύνων Δίας στον 5ο οίκο

Ο 5ος οίκος είναι ο οίκος των παιδιών και της τεκνοποίησης, ενώ ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης και της καλής τύχης. Βάλτε αυτούς τους δύο μαζί, και έχετε μια διέλευση που ευνοεί τη γονιμότητα! Πολλές γυναίκες μένουν έγκυες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν οι εσωτερικοί πλανήτες όπως ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη ή ο Άρης, διέρχονται από τον 5ο οίκο σας την ίδια στιγμή, οι πιθανότητες εγκυμοσύνης αυξάνουν σημαντικά.

.

Διελαύνων Κρόνος στον 5ο οίκο

Ο Κρόνος συμβολίζει τον περιορισμό, πράγμα που δείχνει ότι οι γυναίκες μπορεί να δυσκολεύονται κάπως να συλλάβουν όταν ο Κρόνος διέρχεται από τον 5ο οίκο τους. Από την άλλη πλευρά, επειδή ο Κρόνος αντιπροσωπεύει αυξημένη ευθύνη, και δεδομένου ότι μια γέννηση συνεπάγεται ευθύνες, μπορεί να αναφέρει μια πιθανή εγκυμοσύνη. Αυτή η διέλευση δείχνει μερικές φορές έναν δύσκολο τοκετό.

 .

Διελαύνων Ουρανός στον 5ο οίκο

​Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, έτσι στον 5ο οίκο μπορεί να αναφέρει και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Αν δεν θέλετε να μείνετε έγκυος, και έχετε αυτή τη διέλευση, πάρτε επιπλέον μέτρα αντισύλληψης.

Μια πιθανή εγκυμοσύνη δείχνει και ένας διελαύνων Ουρανός σε όψεις με τη γενέθλια Σελήνη σας ή με τους κυβερνήτης 4ου ή 5ου οίκου σας, όταν αυτοί διέρχονται από τον 5ο οίκο σας.

.


Διελαύνων Πλούτωνας στον 5ο οίκο

​Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, καθώς και του θανάτου και της αναγέννησης. Όταν ο Πλούτωνας διέρχεται από αυτό τον οίκο, δείχνει την πιθανότητα σύλληψης. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​μπορεί να σας γίνει έμμονη ιδέα η απόκτηση ενός παιδιού. Η σύλληψη θεωρείται ακόμα πιθανότερη, αν ο διελαύνων Πλούτωνας σχηματίζει όψεις με τη γενέθλια Σελήνη σας ή τους κυβερνήτες του 4ου ή 5ου οίκου σας όταν εκείνοι διέρχονται από τον 5ο οίκο σας.

.

.

Διελεύσεις που δέχεται ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας

​​Όταν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας δέχεται διέλευση από έναν πλανήτη, ειδικά τον Δία, οι πιθανότητές σύλληψης αυξάνονται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, εάν ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας σχηματίζει αρμονική όψη με τη Σελήνη σας.

.

.

Διελεύσεις που δέχεται η γενέθλια Δήμητρα (Ceres)

Η Δήμητρα είναι ο πλανήτης της γονιμότητας. Όταν η Δήμητρα δέχεται όψεις από έναν διερχόμενο πλανήτη, οι πιθανότητες σύλληψης αυξάνονται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, αν η γενέθλια Δήμητρά σας είναι σε όψη με τη γενέθλια Σελήνη σας, ή είναι τοποθετημένη στον 4ο ή 5ο οίκο σας, ή στο ζώδιο του Καρκίνου.

πηγη: asteriskos.wordpress.com/2014/01/31/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...