παρακαλώ περιμένετε...

δίαιτα

  • Gemini86 @ 23.01.2014 23:48
    αν δεν τρως καθε μερα το καταπετασμα και εχεις πειθαρχια ναι
  • manini @ 24.01.2014 09:07
    Άντε με το καλό ψα'ακι....δες το θετικά, τα κιλά χάνονται, η μαμακία στον εγκέφαλο που κουβαλάει ο κόσμος ποτές...Και άσε τώρα τις μεταναστεύσεις σε άλλους πλανήτες..
     
    Για άνοιξε τα ματάκια σου, οι άλλοι γύρω σου είναι σε καλύτερη κατάσταση;  Εδώ είμαστε, θα το ζήσουμε όπως είμαστε, χοντροί, κουτσοί, στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα.
  • AriesLeo @ 24.01.2014 12:50
    Όπως είπε το ΙΙ, αν έχεις πειθαρχία όλα καλά θα πάνε..
     
    Εγώ θα πρότεινα διατροφή από διαιτολόγο η οποία δε θα είναι στερητική και θα στοχεύει να ανεβάσει το ρυθμό του μεταβολισμού σου, επίσης περπάτημα και μικρά στοιχήματα με τον εαυτό σου (αυτά είναι πάντα ωραία να τα κερδίζεις, πχ no chocolate for a week! θριαμβευτικό)
     
    Βέβαια στα πλαίσια δικής μου -εσωτερικής- μεταμόρφωσης, κατέληξα ότι λίγη σοκολάτα την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα... άρα δε βαριέσαι! Έτσι κ αλλιώς, οι άνθρωποι πάντα βρίσκουμε ψεγάδια στον εαυτό μας και δε χαλαρώνουμε ποτέ για να τους (μας) απολαύσουμε.
     
    Καλή επιτυχία!
  • iridaKapa @ 24.01.2014 15:51
    Ό,τι είπε το Manini και η Aries, μην κάνεις καμιά βλακεία δίαιτα, και βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου και μπιπ τον μεταβολισμό σου! Πηγαινε σε κάποιο ειδικό να σου δώσει μια διατροφή!
    Kαλή επιτυχία! Κάνε και λίγο γυμναστική βοηθάει και ανεβάζει την διάθεση!
  • fatamorgana @ 24.01.2014 17:14
    ευχαριστώ παιδιά!Ναι πηγαίνω σε διατροφολόγο γιατί ήδη έχω έναν κατεστραμένο μεταβολισμό!Απλά το ψαξα και λίγο αστρολογικά για να δω αν οι συνθήκες ευνοούν το εγχείρημα α;υτή τη φορά.Η αλλαγή διατροφικών συνηθειών και το χάσιμο/αύξηση βάρους εξαρτώνται από πολλά πράματα και το 'έχω μάθει καλά αυτό από 1ο χέρι.Εχω και σελήνη και Δια στον Καρκίνο(7ο οίκο) οπότε όταν "θέλω τη μαμά μου" τρώω...Λοιπόν, πρόκειται να κάνω ολική επαναφορά!!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...