παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Το άγγιγμα του Πλούτωνα

Οι όψεις του Πλούτωνα

Σύνοδος  Πλούτωνα Ήλιου  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μεγάλη δυναμική, έντονη ανταγωνιστική διάθεση, με τεράστια αποθέματα αντοχής και δύναμης. Είναι εξτρεμιστές κατά κάποιο τρόπο και μπορούν να επιβάλλονται στους άλλους μέσω της προσωπικότητας τους. Επιδιώκουν την εξουσία, την επιβολή δύναμης με τάσεις να γίνονται δικτάτορες στους γύρω τους. Υπάρχει υπέρμετρος εγωισμός και  σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν ακολουθούν  την κοινή λογική. Συχνά λόγω της ισχυρής τους προσωπικότητας συμβάλλουν με αγώνες στη βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών στο περιβάλλον που ζουν. Έχουν μια σημαντική κοινωνική συνείδηση, και νιώθουν  δυσανεξία σε καταστάσεις αθέμιτου ανταγωνισμού και αδικίας.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Σελήνης  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μια έντονα ρομαντική φύση. Αναζητούν σχέσεις με όσους αισθάνονται όπως και οι ίδιοι. Είναι πολύ κτητικοί και απαιτητικοί, σπάνια παρορμητικοί ή επιπόλαιοι. Είναι δύσκολο να ικανοποιήσουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες γιατί πάντα ψάχνουν για την τέλεια σχέση. Έχουν έντονο αίσθημα δικαιοσύνης, πολλές και δημιουργικές ικανότητες, ορθή κρίση και έντονη διαίσθηση. Το κυριότερο χάρισμά τους είναι ο μαγνητισμός και η γοητεία που ασκούν στους γύρω τους, ενώ έχουν και την ικανότητά να τους μεταμορφώνουν αλλάζοντας την συναισθηματική διάθεσή τους. Δεν αντέχουν την καταπίεση κυρίως όταν καλύπτεται πίσω από την μάσκα του προσωπικού συμφέροντος.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Ερμή Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μια ιδιοφυή ικανότητα στον τρόπο ομιλίας τους. Αυτό τους  δίνει το ταλέντο να συντονίζουν άτομα ή ομάδες. Επικεντρώνονται εύκολα στους στόχους τους χωρίς να παρεκκλίνουν. Καθώς δεν  αντέχουν τις κοινωνικές αδικίες θα μπορούσαν να γίνουν και καλοί πολιτικοί.  Έχουν ικανότητα ανάλυσης και αντίληψης των κίνητρων, των κρυφών νοημάτων, σε ό,τι λένε οι άλλοι και μπορούν να αξιολογούν τα πάντα αντικειμενικά. Με τις ικανότητες αυτές μπορούν να γίνουν καλοί ψυχαναλυτές, γιατροί ή οικονομολόγοι.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Αφροδίτης  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα πολύ πάθος και συναισθηματική ένταση στην αγάπη. Τα καθιστά «απλώς ακαταμάχητα»! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πέφτει στην παγίδα της γοητεία τους! Εκτός από το μαγνητισμό υπάρχουν και καλλιτεχνικές ικανότητες. Όμως η ανάγκη αναζήτησης μίας ρομαντικής αγάπης μπορεί να οδηγήσει σε μια ποικιλία των συντρόφων και μια σειρά από συναισθηματικές κρίσεις στη ζωή τους. Δε δέχονται τις ανισότητες και εύκολα μπαίνουν μπροστάρηδες σε αγώνες για τη βελτίωση της ζωής των λιγότερο τυχερών αυτής της γης. Είναι καλός συνδυασμός για τη διαχείριση των οικονομικών και κυρίως των επενδύσεων.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Άρη  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μια πολύ ισχυρή επιθυμία για εξουσία αλλά και επιμονή και την αποφασιστικότητά στο να πάρουν αυτό που θέλουν. Έχουν ακέραιο χαρακτήρα και μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μπορούν να διαχειρίζονται πολύ καλά συνθήκες πίεσης, σε μια κατάσταση κρίσης. Τα άτομα έχουν φλογερή ιδιοσυγκρασία, πάθος και έντονη σεξουαλικότητα! Είναι κτητικά και με απότομους τρόπους. Τους αρέσουν οι διασκεδάσεις Επειδή όλες τους οι ενέργειες έχουν ως στόχο την προσωπική τους ικανοποίηση, θα ήταν καλύτερο γι΄αυτούς να ενδιαφέρονται περισσότερο για τη μάχη παρά για τους καρπούς της νίκης τους. Τα άτομα είναι εργατικά, φιλόδοξα και εργάζεται σκληρά για την επιτυχία.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Δία Αυτή η όψη δίνει στα άτομα αποφασιστικότητά για να επιτύχουν τους στόχους τους, μέσα από τους οποίους θα επιφέρουν βελτιώσεις τόσο στους ίδιους όσο και στους άλλους. Έχουν πολύ ισχυρή διορατικότητα και διεισδυτική ματιά, και αναγνωρίζονται ως ηγέτες. Μπορούν να φτάσουν πάρα πολύ ψηλά γιατί είναι ανικανοποίητοι και θέλουν να εκμεταλλεύονται όλες τις ευκαιρίες που τους τυχαίνουν. Τα δημιουργικά τους ταλέντα είναι πολλά και ποικίλα. Απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο καθώς τους εξιτάρει ο κίνδυνος και το ρίσκο. Έχουν υψηλά ιδανικά.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Κρόνου   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μοναδικά αποθέματα σε αντοχή και αυτοπειθαρχία,  ενώ τα κάνει πολύ σοβαρά και ρεαλιστικά ως προς τους στόχους τους. Με σκοπό την επιτυχία επιστρατεύουν όλες τις γνώσεις και την πείρα τους. Μπορούν να δουλεύουν ακούραστα και συνήθως στο παρασκήνιο, δεν ανακοινώνουν ποτέ τις προθέσεις τους και πάντα έχουν την ικανότητα να οργανώνουν τους άλλους σε χώρους εργασίας. Αγαπούν τη συγκέντρωση πλούτου. Συνήθως προτιμούν τα παραδοσιακά επαγγέλματα.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Ουρανού   (αφορά γενιά ανθρώπων) Αυτή η όψη δίνει στα άτομα τη δυνατότητα για αλλαγές και καινοτομίες. Επιδεικνύουν το ρηξικέλευθο πνεύμα τους τόσο μέσα από εσωτερικές εντάσεις και προσωπικές αμφισβητήσεις, όσο και  μέσα από τομείς της έρευνας όπου και τους αρέσει να δραστηριοποιούνται. Επιδιώκουν συχνές ανατροπές  δεδομένων  καταστάσεων,  γεγονός που δημιουργεί την ανάγκη για αναγέννηση και προσαρμογή.

Σύνοδος  Πλούτωνα  Ποσειδώνα  (αφορά γενιά ανθρώπων) Αυτή η όψη δίνει στα άτομα συλλογικά ιδανικά. Υπάρχουν ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες για την κατανόηση και την αντίληψη του ατομικού  υποσυνειδήτου και ενσυνείδητου  αλλά και του συλλογικού νου. Διακρίνονται από αγάπη για την προσφορά στους άλλους,  γεγονός που τους καθίστα πολύ καλούς συμβούλους σε θέματα ψυχικής υγείας.

——————————————————————————————————————

Εξάγωνο Πλούτωνα Ήλου Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μια ισχυρή προσωπικότητα και μια βαθιά αυτογνωσία. Επιπλέον τους δίνει εξαιρετικά χαρίσματα όπως την ικανότητα να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, ενώ μπορούν εύκολα κερδίζουν την εμπιστοσύνη τους. Έχουν εξαιρετικά ισχυρές ηγετικές ικανότητες.

Εξάγωνο Πλούτωνα Σελήνης Αυτή η όψη δίνει στα άτομα  ισχυρό μαγνητισμό και τη δυνατότητα συναισθηματικής επιρροής στους άλλους. Σπαταλάνε πολύ από το χρόνο τους στις σχέσεις του με τους άλλους και καθώς έχουν τη ικανότητα να τους κάνουν να νιώθουν άνετα, κερδίζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται την εχέμυθη φύση τους και καταθέτουν την ψυχή τους. Οπότε αυτή η θέση είναι πολύ καλή θέση για ψυχαναλυτή.  Ακόμα τα άτομα ενδιαφέρονται πολύ για την πολιτική και έχουν επιχειρηματική ικανότητα!

Εξάγωνο Πλούτωνα Ερμή Αυτή η όψη δίνει στα άτομα  έντονη ικανότητα βαθιάς διείσδυσης στη γνώση και αναλυτικού πνεύματος. Υπάρχει ευρεία αντίληψη των πραγμάτων και η ικανότητα εύκολης αντίληψης αόριστων εννοιών. Τους αρέσει να αποκτούν προσωπικές εμπειρίες. Είναι πολύ καλοί στην διαχείριση των οικονομικών τους. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθέτηση για όσους συμμετέχουν σε επιστημονικές ή ερευνητικές δραστηριότητες.

Εξάγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης Αυτή η όψη δίνει στα άτομα έντονα συναισθήματα, γοητεία και σεξαπίλ.  Το καλλιτεχνικό ταλέντο είναι η αρχή μια διαρκούς και  δυναμική δημιουργικότητας. Τα άτομα είναι σε θέση να κατανοούν τα βαθύτερα κίνητρα των ανθρώπων. Είναι άτομα ικανά στο χειρισμό και στη συμβουλευτική  των άλλων.  Είναι γενναιόδωρα άτομα και πετυχημένα στις επενδύσεις.

Εξάγωνο Πλούτωνα Άρη  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα ενέργεια, σθένος, δύναμη στο χαρακτήρα τους καθώς και μεγάλη φιλοδοξία. Τα άτομα διαθέτουν περηφάνια και δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους. Ο χαρακτήρας είναι ηθικός και ακέραιος. Μπορούν να διαβάζουν τα κίνητρά των άλλων και να καταστρώνουν στρατηγικά σχέδια. Είναι σε θέση να παρουσιάσουν τις απόψεις τους  με έντονο τρόπο, χωρίς όμως να αγνοούν αυτές που παρουσιάζονται από άλλους.

Εξάγωνο Πλούτωνα Δία Αυτή η όψη δίνει στα άτομα ενθουσιασμό και φιλοδοξία.

Τα άτομα έχουν αξιόλογα οργανωτικά και ηγετικά προσόντα και τους αρέσει να τα εφαρμόζουν μέσα σε χώρους εργασίας καθώς και σε κοινωνικά σύνολα! Τους αρέσει να ασχολούνται με τη φιλοσοφία και βοηθούν τους άλλους ως καθοδηγητές ή δάσκαλοι. Μπορεί, ακόμη, να είναι πιο παραγωγικοί σε τομείς των επιχειρήσεων και την πολιτική. Τα ενδιαφέροντα τους είναι εξαιρετικά ευρέως φάσματος.

Εξάγωνο Πλούτωνα Κρόνου  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα δύναμη και επιμονή για την επίτευξη του στόχου τους καθώς και τη δυνατότητα να παραμένουν πιστά στις αρχές και τις πεποιθήσεις τους. Έχουν την ικανότητα να πειθαρχούν στον εαυτό  τους και κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Τα συναισθήματα τους είναι βαθιά, αλλά δεν είναι εύκολο να εκφραστούν.  Υπάρχει μια ικανότητα για πολιτική και για κατανόηση των  βαθύτερων νοημάτων της ζωής.

Εξάγωνο Πλούτωνα Ουρανού(αφορά γενιά ανθρώπων) Αυτή η όψη δίνει στα άτομα  πρωτοτυπία και αποτελεσματικότητα. Τα άτομα αγαπούν ην έρευνα και έχουν την δύναμη και την εσωτερική αντοχή να αμφισβητήσουν το κατεστημένο και να δημιουργήσουν μια επαναστατική αναθεώρηση του τρόπου διαβίωσης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Εξάγωνο Πλούτωνα Ποσειδώνα (αφορά γενιά ανθρώπων)  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα πολύ μεγάλη κοινωνική ευαισθησία καθώς και συμπόνια ως προς τον συνάνθρωπο τους. Τα άτομα δραστηριοποιούνται σε  οργανώσεις ή κλειστούς  χώρους,  όπου προσφέρουν είτε με προσωπική εργασία ή με πνευματικότητα και διαλογισμό.

——————————————————————————————————————

Τρίγωνο Πλούτωνα Ήλου   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα δύναμη, ζωτικότητα και ισχυρή προσωπικότητα. Έχουν ηγετικές ικανότητες και μπορούν να αξιοποιούν ανάλογα τα ταλέντα τους, αλλά ίσως να μην ενδιαφέρονται και τόσο για την ηγεσία. Έχουν μεγάλη φυσική αντοχή. Είναι αρκετά διορατικοί.  Έχουν πάντα μια σωστή αντίληψη και αίσθημα δίκαιου και αγωνίζονται συχνά για τα δικαιώματα των άλλων. Μπορεί να μη συμφωνούν πάντα με τους ανθρώπους, αλλά τους  καταλαβαίνουν πολύ καλά. Υπάρχουν πολλά ταλέντα και δεξιότητες καθώς τα άτομα μπορούν να κινηθούν σε διάφορους τομείς.

Τρίγωνο Πλούτωνα Σελήνης  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα αφοσίωση, ενώ εμπνέουν εμπιστοσύνη, γεγονός που τους κάνει ιδιαιτέρως δημοφιλείς, με μεγάλο φιλικό κύκλο.  Γνωρίζουν  τις ικανότητές τους και ξέρουν τα όρια τους. Το να δουλεύουν μαζί με άλλους τους δίνει ολοκλήρωση και ένα αίσθημα πληρότητας. Έχουν έντονο μαγνητισμό και είναι προστατευτικά και ιδιαιτέρως περιποιητικά με τους άλλους. Τους αρέσει η βαθιά έρευνα κυρίως της ανθρώπινης ψυχής. Είναι γεννημένοι ψυχολόγοι.

Τρίγωνο Πλούτωνα Ερμή  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα την ικανότητα να αντιλαμβάνονται ένα θέμα από τη ρίζα του.  Έχουν μια ευκολία στην κατανόηση της λογικής, της αιτίας, του γεγονότος και του αποτελέσματος! Τους αρέσουν οι διανοητικές προκλήσεις και οι δύσκολες λύσεις και απαντήσεις! Γι’ αυτό και οι περισσότεροι ασχολούνται με την έρευνα. Ακόμη είναι καλοί στο συντονισμό της ομάδας και στην αξιοποίηση των ατομικών τους ταλέντων.

Τρίγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μια έντονα ρομαντική φύση. Τα άτομα με την όψη αυτή είναι σε θέση να ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Εκφράζονται ρομαντικά, αλλά και  με θετικό τρόπο κάνουν τον άλλο να αισθάνεται μοναδικός! Διαθέτουν εξαιρετικά υψηλή ηθική και πνευματικά πρότυπα και σταθερότητα στις αξίες. Διακρίνονται από ικανότητα στις πωλήσεις και το εμπόριο γενικά.  Έχουν ανάγκη από συντροφικότητα και είναι δημοφιλείς στις παρέες.

Τρίγωνο Πλούτωνα Άρη  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα αυτοπεποίθηση. Η δράση των ανθρώπων με την όψη αυτή μπορεί να ευθυγραμμιστεί πολύ συχνά με κοινωνικά προβλήματα καθώς και την επίλυση τους, επειδή έχουν μια βαθιά κατανόηση των προβλημάτων αυτών καθώς και την προέλευσή τους. Η προσφορά τους αυτή προέρχεται λόγω των πνευματικών πεποιθήσεων τους. Δίνονται κυριολεκτικά και με πάθος σε έναν αγώνα! Πάντα βασίζονται στη δύναμη του χαρακτήρα τους και στο θάρρος για τη υπεράσπιση των αδυνάτων!

Τρίγωνο Πλούτωνα Δία  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα πληθωρικότητα στο χαρακτήρα και ικανότητα στο να εμπνέουν και άλλους, με το δυναμικό τους. Αναλώνονται σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και ιδεολογίες που στόχο έχουν να υπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο. Έχουν υπέροχες οργανωτικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες, ιδιαίτερα στο χώρο των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης, και της ευημερίας των πολιτών. Οι ίδιοι πάντως δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την προσωπική τους εξέλιξη.

Τρίγωνο Πλούτωνα Κρόνου  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μεγάλη αντοχή και την ικανότητά να διατηρούν επικεντρωμένες τις προσπάθειες τους με συνέπεια και αυστηρότητα. Γνωρίζουν ότι για να πετύχουν το στόχο τους πρέπει να πάρουν στα χέρια τους τις καταστάσεις, τον έλεγχο και την οργάνωση για την περεταίρω εξέλιξη. Έχουν τη ικανότητα να καθοδηγούν και να υπηρετούν μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

Τρίγωνο Πλούτωνα Ουρανού  (αφορά γενιά ανθρώπων) Αυτή η όψη δίνει στα άτομα κοινωνική προοπτική και την ανάγκη προσφοράς στην ανθρωπότητα, με την ενεργοποίηση νέων κοινωνικοπολιτικών ιδεολογικών αξιών και συστημάτων ή με νέες τεχνολογικές κατευθύνσεις οι οποίες μπορούν να βρουν την εφαρμογή τους σε βιολογία γενετική κ.α. Τα άτομα εργάζονται για το κοινωνικό σύνολο.

Τρίγωνο Πλούτωνα Ποσειδώνα  (αφορά γενιά ανθρώπων)  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα ψυχική σύνδεση. Μέσα από τη διαίσθηση αναγνωρίζουν και κατανοούν τις βαθύτερες πτυχές της ανθρώπινης φύσης. Τα άτομα γίνονται γκουρού ή καθοδηγητές. Πολύ συχνά βοηθούν τους συνανθρώπους τους να ξεπεράσουν τα τραύματα τους.

——————————————————————————————————————

Τετράγωνο Πλούτωνα Ήλιου   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα ένα απίστευτο πείσμα και ένα «επαναστατικό» πνεύμα. Έχουν εκτελεστική ικανότητα και ταλέντο στη διαχείριση των επιχειρήσεων. Υπάρχει το εξής παράδοξο σε αυτή την όψη, τα άτομα δείχνουν να έχουν πλήρη έλεγχο των καταστάσεων άλλα μόλις τα γεγονότα τους πιέζουν τότε αυτά τα άτομα εκρήγνυνται με καταστρεπτικές συνέπειες.  Πρέπει να μάθουν την αξία του συμβιβασμού, την κατανόηση και την ελαστικότητα. Το απόλυτο στην φιλοσοφία τους δεν τους οδηγεί πουθενά. Υπάρχει πάντα ένα θέμα με τα άτομα σε θέσεις εξουσίας όπως τον πατέρα, ή τον προϊστάμενο. Συχνά απογοητεύονται από την αποτυχία των φιλόδοξων σχεδίων τους  και δύσκολα δένονται με άλλους ανθρώπους.

Τετράγωνο Πλούτωνα Σελήνης   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα ένα έντονο συναισθηματισμό. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις του με τους άλλους λόγω του αδιάλλακτου στο χαρακτήρα τους. Τα άτομα νιώθουν μοναχικά και βρίσκονται πάντα σε μία εσωτερική και εξωτερική ένταση, καθώς δεν δέχονται πολλούς περιορισμούς ή τις μορφές εξουσίας.  Έχουν δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων τους ενώ παράλληλα δε δέχονται εύκολα τις όποιες αλλαγές προκύψουν σε σχέση με την καθημερινότητα τους. Έχουν εντάσεις με τη μητέρα ή τις  γυναίκες γενικά. Είναι συνεχώς απασχολημένοι με το τι αισθάνονται οι ίδιοι και είναι προσκολλημένοι πάντα σε λεπτομέρειες που οι ίδιοι θωρούν σημαντικές.

Τετράγωνο Πλούτωνα Ερμή   Αυτή η όψη παράγει στα άτομα μια σαφή διανοητική άποψη της πραγματικότητας της κάθε δεδομένης κατάστασης. Είναι ρεαλιστές.  Η ομιλία τους μπορεί μερικές φορές να είναι σκληρή, σε τέτοιο βαθμό που κάποιες φορές μπορεί να φέρνει τη σύγκρουση με το περιβάλλον τους.  Δύσκολα μιλάνε όταν περιβάλλονται από τους ανθρώπους που δεν εμπιστεύονται. Έχουν ανάγκη να επιβάλλουν ή να διαμορφώνουν τις ιδέες των άλλων, ώστε να είναι σύμφωνες με τις δικές τους. Τα άτομα είναι μπερδεμένα και βρίσκονται συχνά σε σύγχυση ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουν.

Τετράγωνο Πλούτωνα Αφροδίτης   Αυτή η όψη υποδηλώνει στα άτομα ότι η συναισθηματική τους ζωή είναι ένα θέμα με ποικίλα προβλήματα. Πολλά από αυτά σχετίζονται με το άλλο φύλο και τη σεξουαλικότητα. Τα άτομα έχουν έντονη συναισθηματική και σεξουαλική συμμετοχή. Ακόμα υπάρχουν δυσκολίες και συγκρούσεις σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ζωή τους είναι γεμάτη ανακατατάξεις και αναταραχές στα προσωπικά και τις επαγγελματικά ζητήματα. Πιθανών να κάνουν συχνά λανθασμένες επενδύσεις. Η όψη αυτή απαιτεί μεγάλη προσπάθεια καθώς θέλει συχνά ενσυνείδητη προσωπική επιλογή σε πιο υγιείς συναισθηματικές επιλογές.

Τετράγωνο Πλούτωνα Άρη   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μια αποφασιστική και αντισυμβατική φύση. Αμφισβητούν συχνά τις δομές τις κοινωνίας και κυρίως τα κέντρα εξουσίας. Πολλές φορές οι ενέργειές τους είναι  απερίσκεπτες και βίαιες. Είναι εργατικοί και παράτολμοι. Καταστρώνουν στρατηγικά σχέδια δράσης με μεγάλη μυστικότητα και περιμένουν την κατάλληλη ώρα για να δράσουν. Ένα στοιχείο του χαρακτήρα τους είναι η έντονη σεξουαλικότητα την οποία πολλές φορές πρέπει και να μάθουν να την ελέγχουν! Γενικά πρέπει όταν μάθουν να ελέγχουν τις αντιδράσεις τους. Όταν  το καταφέρουν αυτό τότε υπάρχει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, μπορούν να αναπτύξουν μια πολύ εστιασμένη συγκέντρωση για πιο προοδευτικά  και δημιουργικά θέματα και δράση.

Τετράγωνο Πλούτωνα Δία  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα τον ορισμό της ιδιάζουσας περίπτωσης, παραπαίουν μεταξύ υπερβολικής αυτοπεποίθησης και αμφιβολίας των ικανοτήτων τους! Τα άτομα με αυτή την όψη είναι δογματικά, με απόλυτη πίστη στην ορθότητα της ιδεολογικής τους τοποθέτησης, καθώς και με τάσεις υπερβολής των στόχων τους. Η υπερβολή, θα μπορούσε να είναι μια περιπέτεια, οι παράνομες δοσοληψίες ή ο τζόγος. Οι συγκρούσεις με το περιβάλλον τους είναι συχνό φαινόμενο, κυρίως όταν προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Δε δέχονται βοήθεια από τους άλλους. Πρέπει να μάθουν μέσα από τις εμπειρίες τους και να μην εκμεταλλεύονται τους άλλους για το δικό τους όφελος.

Τετράγωνο Πλούτωνα Κρόνου   Αυτή η όψη στα άτομα μπορεί να υποδεικνύει αυτοσυγκράτηση και επιμονή μέχρι εσχάτων. Όταν εκτίθενται σε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, μπορεί να δημιουργήσουν μια αμυντική στάση που δύσκολα συγχωρούν και ξεχνούν. Τα άτομα με την όψη αυτή έχουν την ικανότητα να εκτελούν κάποιο δύσκολο έργο και αισθάνονται την υποχρέωση της δέσμευσης μέχρι τον τελικό στόχο. Η έννοια της εγκράτειας στα άτομα αυτά μπορεί να είναι σχεδόν έμμονη και η αντοχή τους στον περιορισμό και σε κλειστούς χώρους είναι αξιοθαύμαστη.

Τετράγωνο Πλούτωνα Ουρανού   (αφορά γενιά ανθρώπων)  Αυτή η όψη στα άτομα δείχνει έντονη προκλητικότητα και τάση προς την αυτοκαταστροφή. Μπορεί να οδηγήσει τα άτομα σε ξαφνικές εκρήξεις ή ανατροπές του τρόπου ζωής τους. Η οξυδέρκεια και η έμπνευση βγαίνουν πιεστικά  και πολλές φορές μέσα από ιδιορρυθμίες, τόσο στη συμπεριφορά όσο και στη σεξουαλικότητα. Αυτή η όψη θέλει ενσυνείδητη προσπάθεια  συντηρητικού τρόπου ζωής .

Τετράγωνο Πλούτωνα Ποσειδώνα   (αφορά γενιά ανθρώπων) Αυτή η όψη στα άτομα δείχνει  προσκόλληση σε ουσίες που προκαλούν εξάρτηση, παραισθήσεις και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Τα άτομα μπορεί να ασχολούνται με τον αποκρυφισμό ή να είναι απατεώνες ή ψευδοπροφήτες. Αρέσκονται στο να έχουν οπαδούς τους οποίους χειραγωγούν μέσα από δεισιδαιμονίες και θρησκευτικούς παροξυσμούς. Αυτή η όψη θέλει ενσυνείδητη προσπάθεια  πιο ηθικού τρόπου ζωής .

————————————————————————————————————

Αντίθεση Πλούτωνα Ήλιου   Αυτή η όψη στα άτομα δείχνει μια αμυντική στάση, όταν αμφισβητηθούν από τους άλλους γιατί δεν τους αρέσει η απόρριψη. Χειρίζονται πιο καλά τις καταστάσεις όταν υπάρχει πίεση ή διαφωνία. Δημιουργούν μια μορφή καταναγκαστικής εξουσίας- γεγονός που προκαλεί  δυσαρέσκεια στους άλλους. Πρέπει να μάθουν τα άτομα να μην είναι τόσο πολύ δικτάτορες και πως δεν υφίστανται καμία πραγματική απειλή από την παρουσία των άλλων. Τα άτομα είναι αινιγματικά και αποτελούν ένα μεγάλο μυστήριο για τους γύρω τους. Έχουν τάσεις αυτοκαταστροφής.

Αντίθεση Πλούτωνα Σελήνης   Αυτή η όψη δείχνει πολύ εκδηλωτικά άτομα, τα οποία είναι ικανά να δείχνουν στοργή, όπως επίσης και μια έντονη ευαισθησία σε όποιον τους απορρίπτει. Η όψη αυτή δείχνει ότι τα άτομα είναι μοναχικά. Από φόβο ότι δεν τους αγαπούν ή από κάποια δική τους εσωτερική ανασφάλεια προσπαθούν να ελέγξουν την οικογένειά τους και τους φίλους τους. Συχνά εμφανίζουν συναισθηματική σφοδρότητα στις σχέσεις τους. Εδώ οι σχέσεις τους είναι η του ύψους ή του βάθους. Νιώθουν ζήλια και διαθέτουν πολύ αισθησιασμό! Ίσως επειδή οι σχέσεις τους κυρίως με τη μητέρα τους να ήταν δύσκολες και αισθάνονται ότι τους απέρριπτε. Πρέπει να μάθουν να  διαχειρίζονται περισσότερο τα συναισθήματα τους.

Αντίθεση Πλούτωνα Ερμή  Αυτή η όψη δείχνει μεγάλη ψυχική ένταση. Τα άτομα έχουν σκληρή και απότομη ομιλία. Πολλές φορές δεν αρκούνται απλά στο να διαφωνούν με τους άλλους, επειδή, όταν αμφισβητηθούν γίνονται συναισθηματικά και πνευματικά αλαζονικοί, καθώς αισθάνονται ότι η αξιοπιστία τους αμφισβητείται από τους άλλους. Είναι γενικά ανυπόμονοι και  ζητούν να γίνει αμέσως η εκτέλεση των σχεδίων του. Τα ρίσκα που αναλαμβάνουν πολλές φορές είναι επικίνδυνα, ανώφελα και χωρίς συναίσθηση της λογικής. Το αποτέλεσμα είναι να αποτυγχάνουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα, γιατί υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους.

Αντίθεση Πλούτωνα Αφροδίτης   Αυτή η όψη δείχνει έντονες συναισθηματικές και σεξουαλικές σχέσεις. Συχνά μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα εξαιτίας της πολύ παθιασμένης φύσης. Μπορείτε συχνά να προσελκύουν λάθος είδος συνεταίρων  ή συντρόφων. Ο γάμος τους και οι επαγγελματικές τους σχέσεις εμφανίζουν συχνά  προβλήματα λόγω της αυταρχικής τους στάσης απέναντι στο σύντροφο ή το συνεργάτη. Γενικά οι σχέσεις τους αντιμετωπίζουν ακραίες προκλήσεις και ανταγωνισμό. Πρέπει να προσέχουν ποιον εμπιστεύονται γιατί μπορεί να εμπλακούν σε παράνομες οικονομικές δραστηριότητες και συναλλαγές.

Αντίθεση Πλούτωνα Άρη   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα μία στάση προκλητική και επαναστατική. Η σεξουαλικότητα είναι έντονα αναπτυγμένη. Γενικά προσπαθούν να ασκήσουν εξουσία απέναντι στον άλλο και είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις σχέσεις τους.  Αρκετά συχνά υπάρχει έλλειψη αυτοελέγχου και εκφράζονται επιθετικά. Αμφισβητούν τις μορφές εξουσίας μέσα από τις οποίες νιώθουν ότι καταπιέζονται τα δικαιώματά τους. Έχουν την ικανότητα και πρέπει να αξιολογούν τις θετικές και αρνητικές πτυχές σε  κάθε ιδέα ή σχέδιο. Μπορούν να καταλάβουν αν είναι προτιμότερος ένας συμβιβασμός πριν από την ανάληψη της όποιας δράσης. Απλά πρέπει να μάθουν να επιλέγουν! Η όψη αυτή σωστά δουλεμένη μπορεί να δώσει  εξαιρετικά ισχυρές συμμαχίες, αλλά, από την άλλη πάλι εύκολα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ρήξεις στις σχέσεις.

Αντίθεση Πλούτωνα Δία   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα την επιθυμία για την ανάπτυξη μιας κοινωνικής ιδεολογίας. Λόγω παρορμητικότητας βρίσκονται πάντα αντιμέτωποι με τους άλλους που αντιτίθενται στις φιλοσοφικές τους πεποιθήσεις.  Η αυταρχική τους στάση και η συχνά έλλειψη ταπεινότητας, λόγω της πνευματικής έπαρσης που διαθέτουν, μπορεί να προκαλέσει απώλεια της δημοτικότητας τους. Ενώ θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος μια ομάδας ανθρώπων με θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα, όπου να εξυπηρετούν κοινωνικοπολιτικές ομάδες και να προσφέρουν στη διόρθωση της κοινωνικής αδικίας, αυτοί περιθωριοποιούνται.

Αντίθεση Πλούτωνα Κρόνου   Αυτή η όψη δίνει στα άτομα σημαντικές προκλήσεις που απαιτούν σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Τα άτομα με αυτή την όψη συνήθως έχουν μεγάλη ψυχική αντοχή, αλλά πρέπει να έχουν και επίγνωση των ορίων της αντοχής τους, που συχνά συνοδεύεται με αυτοθυσία. Τα άτομα σε προσωπικό επίπεδο, διαθέτουν βαθιά συναισθήματα, έχουν συμπάθεια και εκτίμηση για τους άλλους και κυρίως στα άτομα που έχουν κερδίσει τον σεβασμό τους. Συχνά, υπάρχει μια έντονη συνειδητοποίηση του πόνου και της ταλαιπωρίας που συνοδεύει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Αυτό τους κάνει να θέλουν να εργάζονται σκληρά προς όφελος εκείνων που έχουν υποστεί πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία. Ο Τρόπος που μεγάλωσαν του κάνει να τρέμουν για την απώλεια ή τη φτώχια. Έτσι οδηγούνται συχνά στην ανάληψη ευθυνών, που πολλές φορές αδυνατούν να φέρουν εις πέρας.

Αντίθεση Πλούτωνα Ουρανού   (αφορά γενιά ανθρώπων)  Αυτή η όψη δίνει στα άτομα χιλιάδες ιδέες και ένα αντισυμβατικό τρόπο για να βγουν προς τα έξω, για να βρουν λύσεις.  Η αντίληψη και οι αφηρημένες έννοιες δεν είναι αρκετές,  πρέπει  να προχωρήσουν στην υλοποίηση και  κατασκευή  των ιδεών τους, χωρίς να απαιτούν από τους άλλους να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους με έναν απόλυτο και καταναγκαστικό τρόπο.  Είναι ανοιχτοί σε καινούριες αντιλήψεις προτάσεις και τάσεις, η σεξουαλικότητα και το πάθος διαδραματίζει μείζονα ρόλο στη ζωή τους, Αλλά θέλουν  να συμμετέχουν με ένα απόλυτο και πρωτότυπο τρόπο.

Αντίθεση Πλούτωνα Ποσειδώνα  (αφορά γενιά ανθρώπων)  Αυτή η όψη στα άτομα μπορείτε να οδηγήσει να κολυμπήσουν στη μεγάλη θάλασσα και μπορεί να προκαλέσουν  προβλήματα. Τα άτομα με αυτή τη όψη είναι σημαντικό να γνωρίζουν, να μπορούν να αντιμετωπίσουν  την αλήθεια και όχι το ιδεατό, το θολό , πριν από τα κίνητρα τους έτσι ώστε να ενεργούν με βάση την πραγματικότητα, αλλιώς μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά. Θα πρέπει να εστιάσουν τις προσπάθειές τους προς συγκεκριμένους στόχους και να αντιμετωπίσουν τους πραγματικούς τους φόβους, μόνο τότε θα ανακαλύψουν τις ικανότητες τους.

πηγη: http://astrolife.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5/

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...