παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Δίας Ανάδρομος

Η ανάδρομη πορεία του Δία από τον Καρκίνο ήδη ξεκίνησε από τις 7 Νοεμβρίου. Στις 6 Μαρτίου θα επιστρέψει στα φυσιολογικά του «βήματα», ωστόσο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα «τα δώρα του», η τύχη δηλαδή που μπορεί να προσφέρει, φρενάρουν. Οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, οι αναθεωρήσεις ή και οι προετοιμασίες πριν το τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να αναμένει ο καθένας, θα ευδοκιμήσουν στην πορεία.
Ας πούμε ότι είναι καιρός μιας βαθύτερης ενδοσκόπησης στους τομείς που επηρεάζει το γενέθλιο χάρτη μας. Σίγουρα δε θα λείψουν οι συναισθηματικές υπερβολές οι οποίες μπορεί να κρύβουν πολλές ανασφάλειες και η έλλειψη πρακτικότητας θα είναι εμφανής και σε όλο το μεγαλείο της.
Οι του δευτέρου δεκαημέρου είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο και όσοι έχουν πλανήτες σ’ αυτό. Έτσι το κάθε ζώδιο ξεχωριστά μπορεί να περιμένει:

Κριός
Τα οικογενειακά σχέδια φρενάρουν αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλα θα είναι στραβά κι ανάποδα. Ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσεις κάποιες γραφειοκρατικές δουλειές που αφορούν το σπίτι. Δεν αποκλείεται να δεχθείς επισκέψεις από μακριά ή αν εσύ ο ίδιος βρίσκεσαι μακριά από την οικογένειά σου, να επιστρέψεις. Μπορεί να οργανώσεις καλύτερα τις δουλειές σου, ειδικά αν εργάζεσαι σ’ αυτό το χώρο. Εμπιστέψου την οικογένειά σου και μην έχεις αμφιβολίες για τα αισθήματα τους, έστω κι αν λάβεις διαφορετικά μηνύματα.

Ταύρος
Πιθανόν να προκύψουν δυσκολίες επικοινωνίας με άτομα του στενού περιβάλλοντος ή δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους που έχεις καιρό να τους δεις, ακόμα και πολλά χρόνια. Αν έχεις εκκρεμότητες οικονομικές με τρίτους κι αυτές σχετίζονται με ρυθμίσεις ή έγγραφα που περιμένεις ή που πρέπει να υπογράψεις, τότε να περιμένεις κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες εμπλοκές. Προσπάθησε να είσαι συνεπής σε θέματα καθημερινότητας, σε ό,τι αναλάβεις ή υποσχεθείς, γιατί όσα εμπόδια κι αν προκύψουν αυτό το διάστημα, να είσαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθείς «αναδρομικά».

Δίδυμοι
Τον τομέα των οικονομικών θα επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας. Αυτό σημαίνει ότι σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις οικονομικές υποθέσεις, τις όποιες εκκρεμότητες έχουν δημιουργηθεί, να τις «μαζέψεις». Προσοχή στην κακή διαχείριση. Αν εμπλέκονται κι άλλοι σ’ αυτόν τον τομέα, όσο συνεργάσιμος θα είσαι, αλλά με υψωμένες τις διαισθητικές σου κεραίες, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα προκύψει μελλοντικά. Βέβαια οι καθυστερήσεις στις συμφωνίες ή στους οικονομικούς συμβιβασμούς, θα υπάρξουν, όμως σε καμία περίπτωση μην αποθαρρυνθείς γιατί θα αποδώσουν αργότερα.

Καρκίνος
Η εύνοια του Δία, ναι μεν μπορεί να συνεχιστεί, αλλά και η υπεραισιοδοξία δε θα λείψει. Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύεις να πέσεις σε λάθη εκτίμησης λόγω υπερβολών, (να φας και να πιείς περισσότερο, να ασχοληθείς με χιλιάδες καθημερινά πράγματα που αφορούν τη δουλειά σου χωρίς να μπορείς να τα οργανώσεις). Οι συναισθηματικές σου αντιδράσεις θα ξεπερνούν τα όρια τα δικά σου, αλλά κι άλλων, που θα εκμεταλλευτούν αυτή τη συμπεριφορά σου. Πάντως μια επανεκτίμηση των στόχων και γενικότερα των σχεδίων σου για την προσωπική σου ζωή, επιβάλλεται, πριν κάνεις νέα ξεκινήματα.

Λέων
Να είσαι σίγουρος ότι από φαντασία, όνειρα και έμπνευση θα είσαι ιδιαίτερα γεμάτος και τα διάφορα σενάρια να πλέουν αβίαστα στις μοναχικές σου στιγμές και όχι μόνο. Εκτός των άλλων, η έκφραση συναισθημάτων απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα θα είναι ακόμα περισσότερο πιο δραματοποιημένη, (το κατέχεις το σπορ πολύ καλά) και θα είσαι έτοιμος να ξοδευτείς από καρδιάς, αλλά και οικονομικά προκειμένου να αυξήσεις τα βλέμματα πάνω σου. Οι υπερεκτιμήσεις οι δικές σου και όσες απαιτείς από τους αγαπημένους σου, μπορεί να σου δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα.

Παρθένος
Η βοήθεια που μπορεί να περιμένεις από φίλους ή γνωστούς, που αισθάνεσαι οικεία μαζί τους, ενδεχομένως να μην είναι εκείνη που πιθανόν να δεχθείς προς το παρόν. Κάποια άτομα μέσα από την οικογένειά σου θα έχουν τον πρώτο λόγο στα σχέδιά σου και στους σκοπούς σου. Μάλλον θα πρέπει ν’ ακούσεις συμβουλές και να φρενάρεις για λίγο καιρό τις επεκτατικές κοινωνικές σου δραστηριότητες, αναθεωρώντας τες. Αυτό το διάστημα μπορεί να σε επισκεφτούν, είτε φίλοι από τα παλιά ή να εμπλακείς με άτομα ανήθικα ή ανόητα.

Ζυγός
Μια επαγγελματική επανεξέταση των όσων έχεις πραγματοποιήσει έως τώρα, είναι απαραίτητη με το πέρασμα του Δία από τον τομέα της καριέρας. Αν περιμένεις αυτό το διάστημα καταξίωση ή αναγνώριση, ναι μπορείς να την έχεις, αλλά δε θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Με το να γκρινιάξεις ή να εκδηλώσεις υπερβολικά συναισθήματα και μάλιστα να τα κοινοποιήσεις ανεξέλεγκτα, θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην επαγγελματική σου εικόνα. Η υπευθυνότητα, η ειλικρίνεια και η τιμιότητα σε κάθε συναλλαγή σου θα είναι ένα από τα ατού που δεν πρέπει να ξεχάσεις όλο αυτό το διάστημα.

Σκορπιός
Το να αναβαθμίσεις τις πνευματικές σου ικανότητες είναι θετικό. Όμως καθώς διανύουμε μια εποχή που το οικονομικό επηρεάζει τον περισσότερο κόσμο, οι δαπάνες σ’ αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι παραπάνω από τις δυνατότητές σου. Έτσι, ταξίδια, σπουδές και πνευματικές ανησυχίες μπορεί να καθυστερήσουν ή να αναθεωρηθούν μεγαλεπήβολα σχέδια προς το παρόν. Μην ανησυχείς, γιατί αν οι φιλοδοξίες σου δεν είναι υπεράνω των δυνατοτήτων σου, να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις τα αναμενόμενα και με μελλοντική προοπτική.

Τοξότης
Θα διανύσεις ένα διάστημα όπου οι εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτους θα παραμείνουν εκκρεμότητες ή θα διαλευκανθούν κάποια λάθη ή τα «ψιλά γράμματα» σε οικονομικές υποθέσεις, σε υπαρξιακές αναζητήσεις, σε ψυχολογικά μπλοκαρίσματα. Προσπάθησε να είσαι ευθύς σε κάθε οικονομική συναλλαγή και κυρίως μην παρασυρθείς από εύκολες λύσεις που μπορεί να σου προταθούν. Επίσης απέφυγε κάθε συναναστροφή σου με άτομα που μπορεί να παρουσιαστούν, διατεθειμένα να σε βοηθήσουν στις παραπάνω αναζητήσεις σου, γιατί μάλλον θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο.

Αιγόκερος
Σαφώς και μπορεί να ευνοηθείς στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, όμως κατά πόσο ώριμες είναι, ώστε να έχουν ένα αίσιο τέλος; Εδώ ισχύει ότι έχει σταθερό υπόβαθρο θα μείνει κι αργότερα, ότι έχει δημιουργηθεί μέσω επιπολαιότητας και ενθουσιασμού δε θα σε καλύψει χρονικά και μελλοντικά. Οπότε αν δεν είσαι σίγουρος για οποιαδήποτε δέσμευσή σου, η ανάδρομη πορεία του Δία σε προκαλεί να επανεξετάσεις όλες τις παραμέτρους πριν από οποιαδήποτε απόφαση ζωής. Θυμήσου ότι η έλλειψη σεβασμού από αμφότερες πλευρές είναι το πάσο της εξέλιξης τους.

Υδροχόος
Η αναγνώριση στην καθημερινή σου εργασία πιθανόν να μην έρθει άμεσα, όμως δεν αποκλείεται να εργαστείς παραπάνω από το κανονικό, γιατί έχεις κάποιους στόχους και σκοπούς που θα χρειαστεί να υλοποιήσεις. Εξυπηρέτησε για να εξυπηρετηθείς, πρόσφερε για να σου προσφερθούν αργότερα. Παρόλα αυτά κάθε υπερβολή τόσο στις εργασιακές σου συνήθειες, όσο και στον τρόπο ζωής σου, μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε θέματα υγείας. Ίσως χρειαστεί να επεξεργαστείς εκκρεμότητες ή να πάρεις πιο σοβαρά ενοχλήσεις που σου δυσκολεύουν την ζωή.

Ιχθείς
Η δημιουργική σου δεινότητα θα μπορούσε να εκτιναχτεί στα ύψη κι αυτό να επηρεάσει θετικά το κοινωνικό σου προφίλ, είτε μέσω του επαγγέλματός σου, είτε μέσα από τη χαρά που παίρνεις από τα παιδιά σου, είτε μέσω ενός καλλιτεχνικού επιτεύγματος. Φρόντισε να επικεντρωθείς στις ανάγκες των παραπάνω και να μπεις στις λεπτομέρειες. Απομακρύνσου από συναισθηματικές υπερβολές, δες τις ουσιώδεις ανάγκες των αγαπημένων σου, για να έχεις αργότερα χειροπιαστά και ποιοτικά αποτελέσματα με στόχο τη βελτίωση ακόμα και της αισθηματικής σου ζωής.

πηγη: http://www.astroscope.gr/?p=189

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...